Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zipi

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban szó volt róla, hogy az iPad 2-ben a korábbi 0.85 milliméteres üveg helyett mindössze 0.62 milliméterest használtak, ezért adta magát a kérdés, nem lesz-e túlságosan törékeny a vékonyabb tábla.A válasz pedig a lenti videóban található. Mint kiderült, valójában…..
zipi 2011.03.28 09:21:32
www.youtube.com/watch?v=USiaeXzYkOE akkor már inkább ez a teszt
SF.blog Darth Vader á la Beethoven 2010.10.28 18:00:00
Ma esti zenei kínálatunk: Richard Grayson zongorista versenyművé komponálta John Williams klasszikusát, a "Birodalmi indulót", mégpedig Beethoven stílusában.   ..
Hogy megéreztem reggel, hogy ez a Duke Nukem Forever-pletyka igaz lehet! Ugyanis a Penny Arcade Expo előtt tényleg bejelentették, hogy a Take Two (illetve a 2K Games) csak kiadja az örök vaporware-t, a Duke Nukem 3D folytatását, amit még 1997-ben kezdett fejleszteni a 3D Realms. A…..
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..
zipi 2010.03.19 10:18:18
Az előző részben megismerkedtünk a Benkő Dániel göcsörtös térdére és (egyelőre) be nem mutatott nemiszervére ácsingózó nőhaddal, amiben van ilyen is meg olyan is, szerelmes meg nem szerelmes, kis butuska, kicsit kurvás, nagyon kurvás, ahogy azt a műfaj szabályai megkövetelik.…..
zipi 2009.11.04 07:52:55
A héten vannak a Nobel-díj bejelentései, és ha a flashjátékoknak lenne kategóriája, biztosan a cantyouseeimbusy.com oldal készítői kapnák. Alfred Nobel ugyanis végrendeletében úgy fogalmaz, hogy azok kapják a díjat, akik a legnagyobb szolgálatot tették az emberiségnek, és a…..
Mert megérdemlitek!        Komment: "A fekete évfolyamtársam volt középiskolában. Az iskola egy műszaki szakközép, ahol 95% fiú és 5% lány volt, a csaj nyíltan vállalta, hogy azért jött oda, mert sok fasz közül válogathat."..
Hiába indult nagy lendülettel az ősznek a Tv2, két új műsorából egy már tulajdonképpen a premier napján megbukott, a másik pedig nem teljesített kiemelkedően. Ha a teljes főműsoridőt és a reklámozóknak oly kedves 18-49 év közötti lakosságot nézzük tegnap este, akkor a Tv2…..
Én álltam már a barrikád mind a két oldalán. Voltam megcsalva és én is csaltam meg már a párom. Egyikre sem vagyok büszke. Az aki engem csalt meg az Szilveszterkor tette. Az egész Karácsonyt együtt töltöttük a gyerekekkel. Mármint az Ő gyermekével és az én gyermekemmel.…..
zipi 2009.08.18 11:55:54
Amikor a hetvenes évek második felében a san franciscói meleg közösség egyre több tagja kapott furcsábbnál furcsább fertőzést, majd – viszonylag rövid időn belül – a legtriviálisabb betegségekben sorra elhunytak, senki nem értette, mi is történik valójában. Azóta…..
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.10.06 09:21:00
Egy felmérés szerint Tina Fey Sarah Palin alelnökjelöltet kifigurázó szkeccseit a nézők legalább fele nem a tévében, hanem a neten nézte meg. A Solutions Research Group szerint a nézők 51 százaléka klikkelt legalább egy jelenetre a neten, 23 százalékuk a YouTube-on. A Dexter…..
Sokáig gondolkodtunk, hogy milyen frappáns, mégis pszichopatológiailag megalapozott kommentárt is fűzhetnénk ez alábbi képhez - és végül feladtuk. Ezen a képen minden tökéletes: a tekintet, a tetoválások és persze maga az aktus, ami klikkelés után tárul elétek. ..
Hja, ott sincs kolbászból a kerítés, szokás mondani. Az opensource közösségek imádják önmagukat a legdemokratikusabb, a legemberségesebb, a leghatékonyabb társaságként aposztrofálni. Csak azt felejti el a kis butus kollektív tudatuk, hogy ők is emberek egy csoportja. Ezt mutatja a…..
A fogyasztói kultúra teljesen új korszakba lépett, mikor megjelentek az első, rendszeresen online vásárló emberek. Online vásárolni több szempontból is addikció: egyrészt nagyon-nagyon egyszerű, másrészt sokkal nagyobb a választék, hiszen a világ összes termékéhez…..
Két ember létezik a Földön. Az egyik, aki használja a Twittert (sőt, ismerősei is vannak a szolgáltatásban), és nem is kell neki különösebben magyarázni, hogy miért jó, addiktív, hasznos. A másik ember, aki még nem próbálta, és azon értetlenkedik, hogy nem tudják twitterező…..
Nem tudni, hogy a TV2 műsorán is hamarosan debütáló hazugságvizsgálós vetélkedő készítői meddig hajlandók elmenni, illetve azt sem, hogy a jelentkezők milyen mocskos kis titkokkal szórakoztatják majd az erre vevő réteget, de az már biztos, hogy az amerikai kiadás szerda esti…..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..
Rémisztő békávés sztorit küldött a Homárnak Juli, akit 2 napja ellenőrök fogtak közre, azzal a felkiáltással, hogy meghamisította a bérletét, miközben csak elmosódott rajta a szám:Tegnapelőtt reggel történt a következő eset a Nyugatinál. A mozgólépcsőnél az ellenőrnek…..
Kedvenc tömegközlekedési vállalatunk elvileg oszt vizet, de csak az IC-n. És ott is sokszor csak elvilegAkkor, amikor országosan gatyarohasztó meleg van és párolognak az agysejtek, melegrekordok dőlnek meg és harmadfokú hőségriasztás van érvényben országszerte, perzselnek az UV-B…..
Most akkor, hogy is van? Ha azért kérek visszatérítést mert  késtem, és persze tudják, hogy nem volt légkondi (így visszajárna a zsé), akkor nem kapok, de ha másként teszem fel a kérdést, akkor kapok. Hmm K.G. asszonykája rafinált kérdéseivel elmehetne ügyvédnek az…..
APE kiegészíti a homáros cikket: A Midnight Express, a vágányzár és az Ikarus esete.. A sztorit nem részletezem, mert azt már utastársam megírta a homárra (is). Negyed óra után jött egy ezeréves sárga ikarus, aztán kb 20-25 perc amig egy zöld ikarusz is odakeveredett…..
zipi 2007.07.16 23:40:52
ez semmi a MÁV mai műsorához képest...
az történt, hogy du. két óra körül felszálltam Szentlőrincen a Keletibe menő IC-re. az még csak a kezdet volt, hogy sem dohányzó sem müködő légkondival rendelkező kocsi nem volt. Dombóvár után nem sokkal megáll a vonat, és bejelentik (hivatalosan a hangosbemondón), hogy határozatlan időre áll a vonat. Remek 40fokban tűző napon megállunk egy kis falun, kb 50 km-re a 6-os úttól. A kalauz közben végfut a vonaton és közli mindenkivel, hogy "pályaégés" van, nincs mit tenni állunk amíg el nem oltják. Vicc :) 3 órán keresztül álltunk körülbelül, ez idő alatt elfogyasztottam a büfé kocsiban 2 fél literes hideg ásványvizet. A 2. órában közölték, hogy dejó visszatéritik a jegyárakat (erről írtak valami igazolásfélét is) ami jogosít a büfékocsiban egy vízre (ami természetesen 3 dl-es meleg ásványvíz volt), és akkor még nem ejtettem szót az ájuldozó idősökről, a gyerekkel utazó kismamákról, a Ferihegyre utazó társaságról akik megkérdezik a kalauztól, hogy esetleg nem tud mondani valami pontosabbat. Hát 8-ra beérünk...(5-re kellet volna eredetileg), nekik 9-kor indul a repülőjük. Válasz: ne aggódjanak, a MÁV megtéríti a repülőjegyük árát... A srác aki átszálással szeretett volna eljutni Balatonfüredre, természetesen lekési a csatlakozást így már nem ér oda munkába a főnöke pedig közli, hogy hát ne lepődjön meg ha legközelebb már nem kell vonatra szállnia. Nagy nehézségek árán 8 óra körül beértünk a Keletibe. Irány a pénztár. Kígyózó sorok, alap... szerencsénkre megnyitnak egy kasszát így hamar sorra kerülünk, ámbár látjuk, hogy egy-két társaságot már visszapenderítettek a kasszától mi mégis megpróbáljuk. Odanyomjuk a pénztáros néninek a kalauzoktól kapott "igazolásokat". Erre közli, hogy mi a probléma? :) Felvázoljuk neki a MÁV-val eltöltőtt kellemes óráink alatti történéseket. Erre közli, hogy ez nem a MÁV hibája úgyhogy ő nem téríti vissza pénzt (emlékeim szerint mintha a MÁV Start már csak természeti csapás esetén nem téríti vissza a pénzt). A sorban mögöttünk álló hölgytől kapunk egy tippet, hogy a "légkondi". Már csak azért is odavágjuk, hogy légkondi. Erre néz egyett a pénztáros néni, és azt mondja az nyolcszáz-valamennyi forint, és a kezünkbe nyomja. Erre barátnőm megkérdezi, és ezt szó nélkül nem kellett volna odaadnia??? Erre a hölgy: NEM!

Kósa Gergely
zipi 2007.07.16 23:45:31
ez semmi a MÁV mai műsorához képest...
az történt, hogy du. két óra körül felszálltam Szentlőrincen a Keletibe menő IC-re. az még csak a kezdet volt, hogy sem dohányzó sem müködő légkondival rendelkező kocsi nem volt. Dombóvár után nem sokkal megáll a vonat, és bejelentik (hivatalosan a hangosbemondón), hogy határozatlan időre áll a vonat. Remek 40fokban tűző napon megállunk egy kis falun, kb 50 km-re a 6-os úttól. A kalauz közben végfut a vonaton és közli mindenkivel, hogy "pályaégés" van, nincs mit tenni állunk amíg el nem oltják. Vicc :) 3 órán keresztül álltunk körülbelül, ez idő alatt elfogyasztottam a büfé kocsiban 2 fél literes hideg ásványvizet. A 2. órában közölték, hogy dejó visszatéritik a jegyárakat (erről írtak valami igazolásfélét is) ami jogosít a büfékocsiban egy vízre (ami természetesen 3 dl-es meleg ásványvíz volt), és akkor még nem ejtettem szót az ájuldozó idősökről, a gyerekkel utazó kismamákról, a Ferihegyre utazó társaságról akik megkérdezik a kalauztól, hogy esetleg nem tud mondani valami pontosabbat. Hát 8-ra beérünk...(5-re kellet volna eredetileg), nekik 9-kor indul a repülőjük. Válasz: ne aggódjanak, a MÁV megtéríti a repülőjegyük árát... A srác aki átszálással szeretett volna eljutni Balatonfüredre, természetesen lekési a csatlakozást így már nem ér oda munkába a főnöke pedig közli, hogy hát ne lepődjön meg ha legközelebb már nem kell vonatra szállnia. Nagy nehézségek árán 8 óra körül beértünk a Keletibe. Irány a pénztár. Kígyózó sorok, alap... szerencsénkre megnyitnak egy kasszát így hamar sorra kerülünk, ámbár látjuk, hogy egy-két társaságot már visszapenderítettek a kasszától mi mégis megpróbáljuk. Odanyomjuk a pénztáros néninek a kalauzoktól kapott "igazolásokat". Erre közli, hogy mi a probléma? :) Elmeséljük neki a MÁV-val töltött kellemes órákat. Erre közli, hogy ez nem a MÁV hibája ő nem térítheti vissza pénzt (emlékeim szerint a MÁV Start már csak természeti csapás esetén nem téríti vissza a pénzt). Áll leesik, hangosan kiabál. A mögöttünk álló hölgy add egy tippet, hogy a légkondi nem müködött akkor kérjünk azért pénzt. Szólunk a légkondi miatt, a pénztáros néni lenéz, majd felkapja a fejét és közli, hogy nyolcszáz-valahány forint, és kiadja a pénzt. Erre barátnőm megkérdezi, hogy ezt nem kellett volna odaadnia szónélkül??? NEM!

Kósa Gergely