Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tripitaka

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit mindig is tudni akartál a punkokról, de sose merted megkérdezni, mert féltél, hogy a tüskés hajuk kiszúrhatja a szemedet. A punk eredete A szó arámi eredetű. Az ősi mezopotámiai halászok kemény tüskékbe szárították a hajukat, és fejjel előre ugrottak a folyóba,…..
 Igazi melegparadicsommá válik ma kis hazánk fővárosa: a nyíltan vagy titokban saját nemükhöz vonzódó polgártársaink vagy fél tucat utcai rendezvény közül választhatnak.  A legnagyobb szabású esemény minden bizonnyal a 13. Leszbikus, Meleg, Biszexuális és…..
A tegnapi napon a TILOS Rádió 7térítő című műsorának házigazdái - magán személyként - élő rádióadásban kezdték el az első hazai ELLEN-ELLEN tüntetés szervezését.A demonstráció célja, a szabad véleménynyilvánítás erőszakos elfojtására tett kísérletek elleni…..
Talán, ha már kész lenne a szakítóskönyv, nem is kaptuk volna meg ezt a levelet, mert a gyáva nő csak felcsapta volna, kicsit bogarássza, és kész. Szerencsére gyáva nők és kevésbé sértő, de jó szakító dumák mindig lesznek. Továbbra is vállaljuk szakítások lebonyolítását…..