Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ubermeister

0 bejegyzést írt és 178 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt nekem 7 évig egy MacBook Air gépem, amivel boldog voltam, sosem volt semmi baja. 7 év után eladtam 2017-ban 75 000 Ft-ér, mert már újrainstallálás után is nagyon lassúvá vált.  2017 decemberében vettem egy Macbook Pro (13 inch, 2017, 2 TBT3) gépet bruttó 441 000 Ft-ért az Edigitalban. A…..
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
A klímaváltozás ellen küzdő közösségek kapcsán leggyakrabban valószínűleg a fiatalabb generációkra asszociálunk, akik Greta Thunberg, valamint a hozzá hasonló lelkes fiatalokkal együtt veszik fel a harcot a környezetszennyezés, a túlzott szén-dioxid-kibocsátás, valamint a felelősséget nem felvállaló…..
ubermeister 2020.02.29 13:27:38
@midnight coder: És a vulkánkitörés utáni évben az emberiség egy (nagy?)része éhenhal...
Megérkezett az új NAT, ami a szó mai értelmében véve nemzeti, minden mást már leírtak róla a hozzáértők! A szokásos menetrend szerint zajlanak az események. A Facebook-on és különböző social media felületeken megy a hangulatkeltés, de érdemben, a megírt levelek, és vélemény nyilvánításokon kívül…..
ubermeister 2020.02.05 11:50:44
@Muhammad Balfas: Az nem zavar hogy az utolsó aki nem a FideSS Nemzethy ostobaságában kezdte az iskolát már régen gimnazista, lassan érettségizik. Azóta Nemzethy balfaszkodás van, hazafias neveléssel
ubermeister 2020.02.06 06:51:50
@eßemfaßom meg áll: Persze, hazudj magadnak, 2011-ben már új tananyag ment ki a pártközpontból azóta csak a kontraproduktív Nemzethy szart próbálják még jobban erőltetni
ubermeister 2020.02.10 05:53:30
@eßemfaßom meg áll: Te nem értesz hozzá, ha ősztől nincs a tantervben pl. Ottlik de van Wass akkor hogyan is lesz fogalma annak Ottlikról aki 3 év múlva kezdi az iskolát? Az oktatás átalakítása igenis egyik percről a másikra megy, mint ahogyan az alkotmányozás (alaptörvény) is letudható egy Ipad-on Londonból Budapestre repülőút alatt.
Az utóbbi évek/évtized egyik leginkább felkapott mozgásformája, edzési iránya a saját testsúlyos gyakorlatok voltak, avagy ahogy sokak fejében él: a funkcionális edzés...
A Tízperc iskolablog immár hagyományosan kér fel neves oktatási szakembereket, hogy véleményezzék, elemezzék, mi történt az elmúlt egy évben az oktatás területén. 2019 sem volt éppen eseménytelen: a magántanulói státusz helyett egyéni tanrendet kell igényelni, szigorodik az beiskolázás 6 éves…..
Pikó András polgármester lett a Józsefvárosban. Most kezdi kapiskálni, hogy mit jelent, ha egy újságíró bemerészkedik a politika rideg és álszent világába. Azért került a kormánypárti támadások kereszttüzébe, mert bejelentette: „Olyan hivatali levelezések vannak a birtokunkban, amelyek arról…..
ubermeister 2019.12.28 15:40:07
@bkkzol: A komcsizással kicsit vissza kellene venni, mert akinek a seggét nyalod egy pártbizalmi besúgó és egy párttitkár besúgó, KISZ titkár, besúgó kölyke, akit a III/III rendelt ki Horváth Pista ágyasának, mert már akkor is híres volt a technikája amivel még Putyinnak is felállította.
Mostani írásunk témája az ingatlan becsértékének meghatározása lesz, mégpedig különleges esetben: a végrehajtási eljárás során...
ubermeister 2019.12.27 13:47:18
@GöTi: Szerintem te se akarnál egy beragadt hitelt egy másik bizonytalan hitellel kiváltani ezért is van hogy csak egyösszegű fizetés engedett.
Egyébként az ingatlanbecslő is alábecsül, a környéken nem adtak el 600e/nm alatt lakást az enyémet a bank 450e/nm-re becsülte mikor jelzáloghitelt kértem. Bőven beárazzák a lehetséges rizikót már a hitelbiztosítéknál (áresés, kényszerértékesítés stb.)
Nagy politikai vihart kavart az elmúlt pár napban, hogy a 22 éves joghallgató Rácz Zsófia ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár lesz azután, hogy a posztot eddig betöltő Illés Boglárkát a Fidelitas elnökévé választották. A jobboldali kurzus egyöntetű hivalkodásba…..
Tolókocsiba nem kényszerült, de megbénult a főváros. Csütörtök este mondott csütörtököt Budapest szíve, a Hősök terét már nem érinthették az autó- és trolibuszok. A Ponyvalegény a helyszínen járt...
ubermeister 2019.11.08 16:54:16
@Ma Baker: Ebben éppen semmit sem tehet Karigeri, ez tisztán a rendőrség és a csatlakozó erőszakszervezetek (TEK, ÁVH, stb.) bulija, annak pedig a fideszes fasszopó Pintér, Rogán, meg ki tudja ki a vezetője. Gondolom anyád ribancságáért is Karigeri a felelős.
Fidessdroid
Horváth Csaba egyetlen nap alatt visszakozott és már be sem akarja terjeszteni azt az indítványt, amely szélesítette volna polgármesteri jogköreit a zuglói ingatlanok ügyében. Tette ezt aznap, amikor Botka László kilépett az MSZP-ből, melynek korábban még miniszterelnök-jelöltje volt, s amikor a…..
ubermeister 2019.10.29 16:05:46
@Sir Galahad: Én nem minősíteném méret szerint, de a MANYUP és az MNB tartalék tizensok eltűnt EURO milliárdja erősen meghaladja a 4-es metrót. Az biztos Mo.-n egy bizonyos összeg felett esélyed sincs bukni
Nagyon érdekes magyarázattal állt elő a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke arról, miért is veszítette el Budapestet a nagyobb választásokon 13 éve veretlen kormánypárt...
      56 éves. Elég jól néz ki. Igen, nyilván sok plasztikát látott már közelről. De akkor is. Ti mit gondoltok, jó ötlet volt, hogy ledobta a textilt a Harpers számára? Emlékezetes a másik meztelen címlapja is, igen nagy mérföldkő volt, terhesen állt a kamera elé (Bruce Willis volt a párja).…..
Tényleg a szűklátókörűség diadala az erdőirtás? Bolond a brazil kormány?..
ubermeister 2019.08.20 20:27:28
@bkkzol: Ja fizettek azért hogy X-nél többet ne vágjanak ki ami teljesült is, jött a jobber és 3X-et kezdtek vágni erre megvonták a pénzt mert nem tartotta be az egyességet, tudod erősen C típusod van érvelésügyileg (azé bántsák mert jobboldali)
ubermeister 2019.08.20 21:33:58
@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
Semmit nem csinálnak, mert nem új terület, hanem a pár év alatt tönkrement területek pótlása. Ha eddig meg tudtam művelni X területet ezután is meg fogom tudni művelni. Csak máshol... aztán elfogy miden és néznek hogy most mi a fax van, lehet menni brazilba sivatagi túrázni.
Az alábbiakban egy fiatal albérlő lány részletes helyzetleíró levelét olvashatjuk, aki az egyik legrosszabb szomszédfajtával kénytelen megküzdeni; a régebbi lakástulajdonosokra jellemző, maguknak előjogokat feltételező nyugdíjasokkal.   Üdv! Nekem is meggyűlik a bajom a szomszédokkal, és…..
Sokan irigyeljük a topbajnokságok labdarúgóit, a mesés fizetések, a menő autók és az állandó reflektorfény sokak számára jelent komoly vonzerőt. Arra talán kevesebben gondolnak, hogy miközben nyaralás közben mondjuk az angol bajnoki meccseket nézzük, milyen szinten vannak kizsigerelve a játékosok...
Perrel fenyegető vita robbant ki az olasz autógyár és Philipp Plein között, mert előbbi szerint komoly kár éri a márkát a divattervező Instagram-posztjai miatt. A Ferrarinak a bikinis lányok fájnak...
Slow Motion Minden punci szép! 2019.06.02 10:21:36
Provokatív és figyelemfelhívó címet választottam, hogy elérjem és átüssem a figyelmi küszöböt. Ez az írás nőknek és férfiaknak, fiataloknak és öregeknek, hétköznapi (laikus) személyeknek és szakembereknek (orvosok és pszichológusok) egyaránt szól, akik bármilyen formában kapcsolatba kerülnek a női…..