Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ubermeister

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt nekem 7 évig egy MacBook Air gépem, amivel boldog voltam, sosem volt semmi baja. 7 év után eladtam 2017-ban 75 000 Ft-ér, mert már újrainstallálás után is nagyon lassúvá vált.  2017 decemberében vettem egy Macbook Pro (13 inch, 2017, 2 TBT3) gépet bruttó 441 000 Ft-ért az Edigitalban. A…..
Január nyolcadika óta az Emberi Erőforrások Minisztériumának fiatalokért felelős helyettes államtitkára Rácz Zsófia,  aki jogi diplomája megszerzése előtt, mindössze 22 évesen tölti be ezt a pozíciót. Lassan két hónapja felel az ifjúságügyért, de a nagy ritkán meghirdetett nyilvános eseményeken és…..
A klímaváltozás ellen küzdő közösségek kapcsán leggyakrabban valószínűleg a fiatalabb generációkra asszociálunk, akik Greta Thunberg, valamint a hozzá hasonló lelkes fiatalokkal együtt veszik fel a harcot a környezetszennyezés, a túlzott szén-dioxid-kibocsátás, valamint a felelősséget nem felvállaló…..
ubermeister 2020.02.29 13:27:38
@midnight coder: És a vulkánkitörés utáni évben az emberiség egy (nagy?)része éhenhal...
Megérkezett az új NAT, ami a szó mai értelmében véve nemzeti, minden mást már leírtak róla a hozzáértők! A szokásos menetrend szerint zajlanak az események. A Facebook-on és különböző social media felületeken megy a hangulatkeltés, de érdemben, a megírt levelek, és vélemény nyilvánításokon kívül…..
ubermeister 2020.02.05 11:50:44
@Muhammad Balfas: Az nem zavar hogy az utolsó aki nem a FideSS Nemzethy ostobaságában kezdte az iskolát már régen gimnazista, lassan érettségizik. Azóta Nemzethy balfaszkodás van, hazafias neveléssel
ubermeister 2020.02.06 06:51:50
@eßemfaßom meg áll: Persze, hazudj magadnak, 2011-ben már új tananyag ment ki a pártközpontból azóta csak a kontraproduktív Nemzethy szart próbálják még jobban erőltetni
ubermeister 2020.02.10 05:53:30
@eßemfaßom meg áll: Te nem értesz hozzá, ha ősztől nincs a tantervben pl. Ottlik de van Wass akkor hogyan is lesz fogalma annak Ottlikról aki 3 év múlva kezdi az iskolát? Az oktatás átalakítása igenis egyik percről a másikra megy, mint ahogyan az alkotmányozás (alaptörvény) is letudható egy Ipad-on Londonból Budapestre repülőút alatt.
Az utóbbi évek/évtized egyik leginkább felkapott mozgásformája, edzési iránya a saját testsúlyos gyakorlatok voltak, avagy ahogy sokak fejében él: a funkcionális edzés...
A Tízperc iskolablog immár hagyományosan kér fel neves oktatási szakembereket, hogy véleményezzék, elemezzék, mi történt az elmúlt egy évben az oktatás területén. 2019 sem volt éppen eseménytelen: a magántanulói státusz helyett egyéni tanrendet kell igényelni, szigorodik az beiskolázás 6 éves…..
Pikó András polgármester lett a Józsefvárosban. Most kezdi kapiskálni, hogy mit jelent, ha egy újságíró bemerészkedik a politika rideg és álszent világába. Azért került a kormánypárti támadások kereszttüzébe, mert bejelentette: „Olyan hivatali levelezések vannak a birtokunkban, amelyek arról…..
ubermeister 2019.12.28 15:40:07
@bkkzol: A komcsizással kicsit vissza kellene venni, mert akinek a seggét nyalod egy pártbizalmi besúgó és egy párttitkár besúgó, KISZ titkár, besúgó kölyke, akit a III/III rendelt ki Horváth Pista ágyasának, mert már akkor is híres volt a technikája amivel még Putyinnak is felállította.
Mostani írásunk témája az ingatlan becsértékének meghatározása lesz, mégpedig különleges esetben: a végrehajtási eljárás során...
ubermeister 2019.12.27 13:47:18
@GöTi: Szerintem te se akarnál egy beragadt hitelt egy másik bizonytalan hitellel kiváltani ezért is van hogy csak egyösszegű fizetés engedett.
Egyébként az ingatlanbecslő is alábecsül, a környéken nem adtak el 600e/nm alatt lakást az enyémet a bank 450e/nm-re becsülte mikor jelzáloghitelt kértem. Bőven beárazzák a lehetséges rizikót már a hitelbiztosítéknál (áresés, kényszerértékesítés stb.)
Nagy politikai vihart kavart az elmúlt pár napban, hogy a 22 éves joghallgató Rácz Zsófia ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár lesz azután, hogy a posztot eddig betöltő Illés Boglárkát a Fidelitas elnökévé választották. A jobboldali kurzus egyöntetű hivalkodásba…..
Tolókocsiba nem kényszerült, de megbénult a főváros. Csütörtök este mondott csütörtököt Budapest szíve, a Hősök terét már nem érinthették az autó- és trolibuszok. A Ponyvalegény a helyszínen járt...
ubermeister 2019.11.08 16:54:16
@Ma Baker: Ebben éppen semmit sem tehet Karigeri, ez tisztán a rendőrség és a csatlakozó erőszakszervezetek (TEK, ÁVH, stb.) bulija, annak pedig a fideszes fasszopó Pintér, Rogán, meg ki tudja ki a vezetője. Gondolom anyád ribancságáért is Karigeri a felelős.
Fidessdroid
Horváth Csaba egyetlen nap alatt visszakozott és már be sem akarja terjeszteni azt az indítványt, amely szélesítette volna polgármesteri jogköreit a zuglói ingatlanok ügyében. Tette ezt aznap, amikor Botka László kilépett az MSZP-ből, melynek korábban még miniszterelnök-jelöltje volt, s amikor a…..
ubermeister 2019.10.29 16:05:46
@Sir Galahad: Én nem minősíteném méret szerint, de a MANYUP és az MNB tartalék tizensok eltűnt EURO milliárdja erősen meghaladja a 4-es metrót. Az biztos Mo.-n egy bizonyos összeg felett esélyed sincs bukni
Nagyon érdekes magyarázattal állt elő a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke arról, miért is veszítette el Budapestet a nagyobb választásokon 13 éve veretlen kormánypárt...
      56 éves. Elég jól néz ki. Igen, nyilván sok plasztikát látott már közelről. De akkor is. Ti mit gondoltok, jó ötlet volt, hogy ledobta a textilt a Harpers számára? Emlékezetes a másik meztelen címlapja is, igen nagy mérföldkő volt, terhesen állt a kamera elé (Bruce Willis volt a párja).…..
Tényleg a szűklátókörűség diadala az erdőirtás? Bolond a brazil kormány?..
ubermeister 2019.08.20 20:27:28
@bkkzol: Ja fizettek azért hogy X-nél többet ne vágjanak ki ami teljesült is, jött a jobber és 3X-et kezdtek vágni erre megvonták a pénzt mert nem tartotta be az egyességet, tudod erősen C típusod van érvelésügyileg (azé bántsák mert jobboldali)
ubermeister 2019.08.20 21:33:58
@Nagy fasz vagy te Válasszunk:
Semmit nem csinálnak, mert nem új terület, hanem a pár év alatt tönkrement területek pótlása. Ha eddig meg tudtam művelni X területet ezután is meg fogom tudni művelni. Csak máshol... aztán elfogy miden és néznek hogy most mi a fax van, lehet menni brazilba sivatagi túrázni.
Sokan irigyeljük a topbajnokságok labdarúgóit, a mesés fizetések, a menő autók és az állandó reflektorfény sokak számára jelent komoly vonzerőt. Arra talán kevesebben gondolnak, hogy miközben nyaralás közben mondjuk az angol bajnoki meccseket nézzük, milyen szinten vannak kizsigerelve a játékosok...
Perrel fenyegető vita robbant ki az olasz autógyár és Philipp Plein között, mert előbbi szerint komoly kár éri a márkát a divattervező Instagram-posztjai miatt. A Ferrarinak a bikinis lányok fájnak...
Slow Motion Minden punci szép! 2019.06.02 10:21:36
Provokatív és figyelemfelhívó címet választottam, hogy elérjem és átüssem a figyelmi küszöböt. Ez az írás nőknek és férfiaknak, fiataloknak és öregeknek, hétköznapi (laikus) személyeknek és szakembereknek (orvosok és pszichológusok) egyaránt szól, akik bármilyen formában kapcsolatba kerülnek a női…..
A homoszexuális kisebbség védelme érdekében olykor heteroszexuálisoknak kell felszólalniuk, nem is feltétlenül azért mert per pillanat különösebb védelemre szorulnának. Egyszerűen azért teszem, mert bánt az az olykor kormányzati szinten is megnyilvánuló, néha tetszetősnek ható mondatok mögé rejtett…..