Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilona100

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lengyel László, akit fordított Cassandrának szokás hívni, mert minden jóslatának éppen az ellenkezője történik meg, súlyosat hibázott. Emberileg, erkölcsileg és politikailag is. Azt hitte, ez még a kilencvenes évek szoci világa, ahol majd ő elmutyizgat, elkavarhat. Bukása legyen okulás minden…..
Országszerte számos kisebb-nagyobb programot rendeztek meg kiadók az idei Az Olvasás Éjszakája-ra. A TINTA Könyvkiadó a Miért olvasok? Miért írok? kerekasztal-beszélgetést rendezte meg szerkesztőségi irodájában. Egyik felkért hozzászóló Oláh István szakíró volt. Közreadjuk az elhangzott…..
  Nem elég, ha végezzük a munkánkat, az is fontos, hogy megmutassuk az eredményeinket. A Norvég Civil Támogatási Alap által támogatott több száz projekt közül most egy tucatba videókon keresztül kaphatunk betekintést. A versenyben induló videók közül a legnépszerűbbek díjat fognak nyerni. A te…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..