Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Zoltán 989

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Disclaimer: totális ellenzéki érzelmű vagyok. Kormány és ellenzéki ellenes is. Tüntettek a katások, de minek? Nyilvánvaló, hogy sok pénzt veszítenek ezek a "vállalkozók", de azért a kép ennél árnyaltabb. "Ne légy szomorú, hogy véget ért, hanem örülj, hogy idáig tartott".... Na, hosszú évekig jó…..
Elképesztő tiszteletlenség, nyomdaképes szavakat nem nagyon találok. Amikor megláttam az első hírt Kobe Bryant haláláról, azonnal megnéztem, csupán 48 db sportkártyáját és más "emléktárgyát" (memorabilia) listázta újként az eBay. Azaz ennyit töltöttek fel eladásra a halálhírét közvetlenül megelőző…..
Bár 2010 óta a legismertebb korrucióellenes politikus az országban, együtt hoztak létre egy Korrupcióellenes Szövetséget mégsem szólalhat fel az "összellenzékinek" mondott demonstráción. Akik miatta mentek volna ki, hiába várják holnap Vágó Gábor beszédét az október 23-ai tüntetésen. ..
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
Nagy Zoltán 989 2018.10.01 08:43:06
@tiboru:
Azt mondod, hogy egy rendőr először 20 (vagy 2) év után szembesül azzal a kérdéssel, hogy amit tesz az beleütközik-e az erkölcsi mércéjébe?

Nem esetleg arról van szó, hogy már az első hónapban fel kellett volna tenni ezt a kérdést? És a 20 éves szolgálata során mondjuk minden másnap?

20 év szolgálat azt jelenti, hogy egy ilyen rendőrnek komoly bajok vannak a morális mércéjével.
Nagy Zoltán 989 2018.10.01 08:58:29
@$pi$: wow, "én úgy tudom", öregem, neked ilyen bennfentes információd voltak és nem szóltál senkinek a világon annak idején, hogy ebből még baj lehet... TE VAGY A FELELŐS!!! Barom.
Nagy Zoltán 989 2018.10.01 09:13:45
@$pi$: Bocs, hogy lebarmoztalak! Elragadtak az indulatok.
Nem vagyok gyurcsányista, de nem lehet 1 embert felelőssé tenni a devizahitelezés rendszeréért és hibáiért.
A szög újra kibújt a zsákból. Az LMP Orbán seggéből lesi a világot. Nem szavaznak a Sargentini-jelentésről, ezzel az uniós pénzeket és az adóforintjainkat ellopó, az emberi jogokat lábbal tipró Fidesz mellé álltak. Tanulságos látni, hogy epp ezen a napon boltol Ungár Péter és Mészáros Lőrinc, és…..
Nagy Zoltán 989 2018.09.13 08:37:26
@Brix: Milyen bevándorlás? Gondolom te a Soros-tervben is hiszel, hogy létezik. Mi a véleményed a lapos földről? Az is igaz?

Te tényleg azt hiszed, hogy muszlim milliók akarnak Magyarországra bevándorolni??
Nagy Zoltán 989 2018.09.13 09:41:26
@ben2: hülyeséget beszélsz. 1247 főről volt szó addig amíg a magyar kormány elbírálja a státuszukat.

Szóval szerinted:
1. van Soros-terv? (ami szerint egy zsidó öregember akar muszlim milliókat Európába telepíteni - van benne pár logikai csavar, de majd erre visszatérünk az igen válaszod esetén)
2. lapos a Föld vagy gömbölyű?
Válaszolj légy szíves!
A múltheti alkotói szabadságomon arra jutottam, ezt a hetet nem a jóslásnak, hanem valami egész másnak szentelem. A közelmúlt egyik nagy bejelentése miatt úgy érzem, ideje beszélnünk az iOS kontra Android vitáról, mert már így is rengeteg embert hoz indokolatlanul nagy lázba. Én a blog témájából…..
A leggyakrabban elhangzó érv az Apple ellen Steve Jobs halála óta az lett, hogy már nem innovál, inkább késve vesz át meglévő technológiákat. Ha meg mégis újítani próbál, az félresikerül. Példának hozzák a buta Sirivel érkező HomePod-ot, a túlmelegedő és gyakran használt csatlakozóktól megfosztott…..
Posztom címe talán kissé félrevezető, mert bár valóban a NER leváltásáról lesz benne szó, talán helyesebb lenne így feltenni a kérdést: "Hogyan lehet leváltani az elmúlt harminc évet?" Ugyanis ha valódi, átfogó politikai paradigmaváltásra vágyunk - márpedig a mai körérzületből bizony ez szűrhető le…..
Nagy Zoltán 989 2018.08.14 23:30:15
@Alec Cawthorne: hagyd, fideszbérenc troll
Nagy Zoltán 989 2018.08.14 23:37:25
@Alec Cawthorne: amúgy sztem egyféleképpen TALÁN eltakarítható a NER. Politikai úton, választáson ez azért nem tehető meg, mert a többség buta és velük el lehet hitetni, hogy a fideszre kell szavazni, vagyis a fidesz választáson mindig nyerni fog, akkor is ha lesz egy új ellenzék.
Viszont ha a kisebbség (ami még mindig több millió embert jelent) egyszerűen elkezdene sztrájkolni, azzal pár hét alatt meg lehetne roggyantani a rendszert. Ezt lehetne még azzal fokozni/helyettesíteni, hogy a nem fideszes része az országnak egyszerűen kikerülné az adófizetést valamilyen módon: nem kérne számlát, stb, cégek egyszerűen nem fizetnék be az adót betegségre, stb hivatkozva. Ez a költségvetést viszonylag rövid úton megrogyaszthatná, nem tudnának nyugdíjat fizetni, stb.
Persze nem hiszem amúgy, hogy ezt a magyar ember meg tudja tenni és ezeknek bármilyen realitása van. Pár embert vagy céget nyilván elkapna a NAV, de ha nagy tömegben csinálnák az emberek, egyszerűen képtelenség lenne mindenkit büntetni/ellenőrizni.