Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Supreme*

0 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Peti 5 hónapja jár a SZÉP kártyája után, mivel elvesztette azt és pótkártyára lett volna szüksége. Peti türelmes embernek tűnik, aki mindent megpróbált. Garantáljuk, hogy miután ezt elolvassátok, annyira vigyázni fogtok a kártyátokra, mint még semmire. Sziasztok, Soha, de…..
A csomagküldési malőrök aranyfokozatú eleme a sérült csomagok esete. Az, hogy egy küldemény épségben érkezik-e meg, sok mindenen múlik. Ezek egy részére nincs ráhatásunk, amire viszont feladóként van, az a csomagolás. A pakkban lapuló holmi épségét és a címzett…..
Azt nem tudom, hogy a germánium zuhanyrózsa vagy a benzines láncfűrész oké-e a megveszed.hu kínálatából, de az biztos, hogy a drónjukat trükkösen árulják. Olvasónk elég kemény leckét kapott az élettől, de ha már volt annyi vér a pucájába', hogy megírta az esetét mások…..
Supreme* 2015.07.20 14:26:52
@sarostehen: Ámen.
Olvasónk tavaly áprilisban szakított a Telekommal. Fogta, és ahogy kell, az összes bigyót feladta szépen postán. Hogy kötött-e új szerződést valamelyik más szolgáltatóval vagy digitális nomád lett, nem tudjuk, mindenesetre telt-múlt az idő, jött a május, ment a nyár, majd a…..
Végre itt van, amire két hete vártok, kezdődhet a kincsvadászat a valódi fődíjért! Elsőnek az eheti nyertesünk, aki megkaphatja az 5000 Ft-os utalványt: Hegedűs Péter! Gratulálunk, azonnal felvesszük veled a kapcsolatot! A főnyeremény, mint azt már korábban belengettük, egy…..
Supreme* 2014.12.14 11:01:54
A pult másik oldaláról ezúttal Albert jelentkezett, aki az egész szállodaipar nevében tartja tükrét vádlón a szőrszál- és berendezéshasogató, pökhendi olcsójános vendégek orra elé. Kétségtelenül elég förtelmes kép, ahol a nem-köszönés meg az ide-odarókázás szinte…..
Supreme* 2014.08.12 08:58:31
A Fragola egészen biztosan Budapest egyik legjobb fagyizója. Ki gondolta volna, hogy egyszer fúj rovatunkban fog felbukkani, hogy egy füst alatt ügyfél- és panaszkezelésre is kapjon egy virgácsot. Ma szomorúak a csillámpónik. Kedves Homár, alább olvashatjátok rövid szösszenetemet…..
Csak elég erősen kell gondolni rá, és a legalacsonyabb igényeinket is alulmúlja valaki. A Duo Ételbár Pizzéria válságmenedzserén kifogott az az elképzelhetetlen szituáció, amikor naiv ügyfél ételét valaki másnak adta a futár: Ételt rendeltem a Duo Ételbár Pizzéria nevű…..
Supreme* 2014.05.19 12:35:31
@sugargiraffusplumps.: Nem pizza volt, azt már csak a homár feldolgozó team vizionálta a történethez, de tulajdonképpen lényegtelen, a borravaló se volt nagy összeg, a hangsúly úgy összességében az egész problémakezelésen van, mármint annak teljes hiányán :) A poszttolót is lehet már egyébként. Eddig meglepően gyengéd a fogadtatás :D
Supreme* 2014.05.19 12:44:51
@sugargiraffusplumps.: Asszonyé lett volna a táplálék, így nekem kellett főznöm utána neki. Ezt már bele se mertem írni, mert még a végén megsajnáltok ...
Supreme* 2014.05.19 12:50:29
@sugargiraffusplumps.: Nem lehet állandóan verni az asszonyt, mert ahhoz is hozzá tud szokni, néha kedveskedni kell, hogy aztán legyen elrettentő hatása a verésnek :D
Aurum fél óra alatt kétszer tett panaszt a kecskeméti Tescoban, hogy vegyék már le a penészes szalonnákat a húspultból, de süket fülekre talált: A következő eset miatt szeretnék panaszt tenni a Tesco Target Center Hipermarket, Kecskemét, Izsáki út 12/b. áruházra. Április…..
Tamás egy sajátos modorú eladóval találkozott az Újmobilshop üzletében, aki szinte azonnal meghibásodó telefonját azóta sem hajlandó visszavenni, valami nyilvánvaló hazugságra hivatkozva: Ez év április 23-án online rendeltem egy mobiltelefont. 23-án e-mailben kaptam az…..
Supreme* 2014.05.07 11:55:05
@peter3374: Legalább hülyeségeket ne írnál, butuska :)

Egyébként jééééé egy igazi poszt ahol érzem, hogy nem a poszttoló a gyík :D
Supreme* 2014.05.07 11:56:21
@Supreme*: Illetve dehogynem, gmail-es email címmel rendelkező "kereskedő" sufnigéesemből vásárol online, gondolom jó drága mobilt? Há noooormális?
Mindenre van megoldás, ha naiv füstölgő nem biztosította az ingatlanba bejutást, nekik találták ki az egyedi megrendelést: Ha az első kéményellenőrzéskor nem voltál otthon (pl. külföldön tartózkodtál, már a kiértesítést sem láttad), kijelölnek egy újabb időpontot.…..
Supreme* 2014.04.24 10:46:57
Károlynak egy műanyag alkatrész helyett küldött egy egész dömpert  a Dohánytoys: Lelkes olvasód vagyok, a számtalan történet hatására manapság már egészséges adag pesszimizmussal és paranoiával felvértezve intézem napi teendőimet. Ugyanakkor jólesik időnként azokat a…..
Supreme* 2014.04.18 13:42:18
Supreme* 2014.04.18 18:58:44
@Steckdose: Nem állítom, hogy nem létezhet ilyen, csak -gondolom ezt mindenki belátja- nem ez a jellemző, sőt. Ha máshogy lenne, akkor nem lenne naponta 4-5 homárposzt :D
Naiv profi fotóst szénné alázták a Tripontban, amikor weben keresztül rendelt 250 ezer forintos objektívét nem akarták odaadni neki, mert túl gyorsan ért az üzletbe, mielőtt átment volna a bankkártyás fizetés (ami 3-4 nap szerintük). Még az ügyvezető is ezt hajtogatta, aztán…..
Naiv ügyfél tegnap kapta ezeket a kajákat, amiket a Vegalife ki sem cserélt, mert szerintük csak rosszul lettek címkézve: Felháborító dolog történt: Kedves kollégámnak a saját termékeit egészségesnek nevező Vegalife.hu szolgáltató a csatolt képeken látható ételeket…..
Supreme* 2014.04.16 11:15:06
Naiv ügyfél egy mezei készpénzfelvétel után arra lett figyelmes, hogy nagyjából 20 ezer forintot számolt el az OTP arra, hogy bement egy fiókjukba a pénzéért. A számlacsomagja szerint 1271 forint is elképesztő összeg, ha jobban belegondolunk, azért, hogy visszakapja a banknak…..
Naiv ügyfél a Victor Hugo utcai Gyradiko görög étteremben evett volna, de csak az italokig és a számláig jutott, a rendelését elfelejtették: A mai napon kísérletet tettünk, hogy a Római parton megismert kitűnő görög ízeket  benn a városban is megkóstolhassuk. Mivel a…..
Nem fogynak a postás történetek, úgyhogy itt egy újabb fejlesztés, aminek még az ÁSZF-ben sincs nyoma, úgyhogy lehet, hogy lokális anomália Újbudán. Arrafelé ugyanis a második kézbesítés fizetős szolgáltatás lett: Vajon csak én vagyok túl fogékony az…..
MZ etikailag megkérdőjelezhetőnek tartja azt a gyakorlatot, hogy a Telenor-üzletekben a csekkes fizetés az alapértelmezett, miközben van olyan csomagjuk, ahol ezért büntetést fizettetnek: Nem szép dolog a Telenortól, illetve az üzletkötőitől. Ha veszel All-In csomagot vagy…..
Jószi értelmezési problémába keveredett a Philips csapatával, mert bár minden írásos jel arra mutatott, hogy 2 év garancia van a házimozijára, kiderült, hogy még sincs: A történetem Phlilips házimozirendszerrel kezdődik. 2 éve vettem, ami most nemrégiben meg is adta magát.…..
Soma két hét késéssel kapta meg a karácsonyra rendelt fényképeit, de 12 ezer forintért a 182 darabból csak 10-et sikerült kiküldeniük. A többit valószínűleg még szárítgatják az előhívószobában: December 12-én adtunk le rendelést a Sootersnél online fotókidolgozásra:…..
Supreme* 2014.01.03 11:21:25
@movhu: Fotomarket? A3 méretben nyomtattam fotót. Első körben elhagyták a pendrive-omat, aztán amikor vittem újat és megcsinálták a képet, az olyan sötét volt, hogy az arcokat alig lehetett kivenni (fehér emberekről van szó :D).

De hozzátartozik, hogy kaptam egy dupla akkora új pendrive-ot, és újranyomtatták a képet.
Tivadar újabb büntetővámot talált a Telekom számlarészletező apróbetűs részei között. Bő  másfél évvel a Vodafone és a Telenor után a Telekom is kapcsolási díjjal vezeti le az át nem hárítható telekomadót: Telekomos mobilelőfizetéssel rendelkezem, amely egy…..
Supreme* 2013.12.10 13:22:26
Martin nem teljesen érti, hogy ha hibátlan a jobb lábon leválló sarkú Diesel-cipője, akkor a másik felén miért nem jön le a gumi? Körülbelül 2-3 hónapja tértem be a Westendben lévő Office Shoes üzletbe, hogy vegyek magamnak egy kényelmes átmeneti cipőt. Egy fehér Diesel…..
Supreme* 2013.12.03 13:59:31
Supreme* 2013.12.03 14:02:41
@Supreme*: Persze a fizetett boldogügyfél posztokat leszámítva. Tudjuk, hogy olyan, hogy boldog ügyfél nincsenis, csak urbanlegend.
Naiv vega ügyfél véletlenül rántott sajt helyett rántott hússal kérte a csirkeburgerjét, de szerencséjére közel laik az Avantihoz, mert 10 percen belül cserélték: Annyi átverés és szemétség után kivételesen hadd küldjek nektek egy olyan történetet, amikor a vásárlót…..
Kinga nem érti, mi viszont nem csodálkozunk, hogy a tranzakciós védelmi pénz óta miért nem szeretik a boltban, ha párszáz forintot kártyával akarnak fizetni. Legalábbis a IX. kerületben hosszas küzdelem árán sikerült csak: Egy IX. kerületi Non Stopban (PADU Kereskedelmi Kft.…..
Supreme* 2013.11.29 10:34:50