Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esef

0 bejegyzést írt és 3790 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mészáros Csaba cége ez év elején az összeomlás szélére került, de egy tizenötmilliárdos állami üzlet úgy tűnt kihúzza a csávából. Viszont az állami tulajdonban lévő Volánbusz nem kapta meg határidőre a megrendelt 180 új csuklós buszát. Az illetékesek ahelyett, hogy szerződést bontottak volna és…..
esef 2017.08.25 14:34:20
Németh Szilárd és a csepeli Fidesz mai napig nem tudta feldolgozni, hogy nem ők nyerték 2014-ben az országgyűlési választásokat Csepelen. Ennek megfelelően a Fideszes önkormányzat által kézi vezérelt (bár papíron ezért Szentesi Zöldi László a felelős, akiről pont most tudtuk meg, hogy ezért havi 300…..
esef 2017.05.06 09:07:16
@Comte de Gippaud:
a hülye fideszes még hülyébb kérdéseire ilyen választ kell adni.
no és azt tudod-e, hogy mi az ami Hitlernek 10 évig tartott, a csutigecinek meg csak 4 évig?
Az megvan, amikor kézzel írt fecnin próbálják az évszázad üzletéhez becserkészni a vevőt arra az extra fícsörre alapozva, hogy orvos-jogász házaspár a résztvevő az ügyletben? Szerintem ezek azok az ajánlatok, amik legjobb, ha azonnal a kukában végzik. Mert sose felejtsük el:…..
A kormány január 1-jétől 27%-ról 18%-ra csökkentette a net áfáját, amit az újszülöttek és a kiscsoportos ovisok lelkesedését leszámítva szkeptikus hümmögéssel fogadott a lakosság - bölcs előrelátásról tanúbizonyságot téve. Nekünk a UPC-ről jött hír, de nem akarunk igazságtalanok lenni velük, nem…..
Set top box leadva, szerződés lemondva, tartozás nincs - ilyenkor az ember úgy képzeli, hogy rendezte a rendeznivalókat, és kedélyesen búcsút intve a szolgáltatónak új utakra lép. Aha, meg ahogy Móricka elképzeli. Kedves Hilda! Engedd meg, hogy viszonylag röviden és tömören leírjam a…..
Nem igazán akartunk már belerúgni a Magyar Postába, mert van elég bajuk szegényeknek hetek óta, de mondjuk, ha ott is munkát csinálnak maguknak, ahol nincs, akkor nem csoda. Kedves Homár! Tegnap a Posta nálam kiverte a biztosítékot. Történt ugyanis, hogy előre gondolván a…..
esef 2016.12.24 07:59:45
@Tron65: a hozzánk járó hülye (nem tudok rá jobb szót) azt szokta csinálni, hogy:
- megáll előttünk a robogójával
- behozza az aláírós leveleket (ajánlott, tértis, stb).
- majd elsétál a postaládáig, bedobja a sima leveleinket
- visszasétál, felül a robogóra és elhajt
- kollégák meg mehetnek ki a sima levelekért...
esef 2016.12.24 08:01:07
@epertorta:
mások is vannak akik dolgoznak karácsony előtt egy nappal. ami ugye ma van, lévén karácsony az csak dec.25-26. ugye...
Szűk buszfordulók, kitekert nyakú sofőrök és rengeteg késés. Ezek jellemzik a legújabb magyar elektromos busz Várnegyed-béli szereplését. Megkérdeztük ezekről a problémákról a BKK-t és a gyártót is...
Reméljük Tiboréknál nem dúlta fel nagyon a családi békét az agyonnyomott tablet ügye. Levélírónk csalódottsága tök érthető, hogy jogászkodásának van-e valami értelme, azt pedig megpróbáljuk megtudni. Vásároltam 2015.11.08 -án egy LENOVO típusú tabletet a Westendben található MediaMarkt-ban.…..
Orbán bejelentette: ha Soros kéri, az összes fideszesnek vissza kell fizetnie a tőle kapott ösztöndíjat. Csakhogy van itt néhány probléma, amivel érdemes számolnia a haza nagy vezetőjének. Mindenekelőtt azzal, hogy Soros nem fog visszakérni semmit, azon egyszerű oknál fogva, minthogy Orbánnal…..
esef 2016.05.28 20:13:51
Vannak, akik már a hivatali ügyintézés gondolatától is pánikrohamot kapnak, és őszintén szólva, meg is értem őket, általában annyi átláthatatlan szabály, bikfanyelven megfogalmazott tájékoztató és kiszámíthatatlansági faktor szegélyezi a feladatok kipipálásához vezető utat. De ma már legalább a…..
esef 2016.04.29 19:52:38
@atpijkamo102:
a gyerekeim személyi igazolványában van kép. sőt, a 2 évesen készült útlevelükben is volt...
Na ebből a levélből is látszik, hogy itt a tavasz. Szilvinek és utastársainak majdnem 3 óra alatt sikerült megtenniük a Fehérvár- Budapest távot, de a levélben a hangsúly egyáltalán nem ezen, nem is a nulla tájékoztatáson vagy az egyéb kényelmetlenségeken van, hanem a cuki…..
esef 2016.04.16 06:52:17
@Firestarter.18:
nem kell szintbeli kereszteződés, így akksi sem kell a nem kellő sorompóhoz, a cigányok meg mennek mást lopni. jó eséllyel felsővezetéket, hajrá :)
esef 2016.04.16 08:19:01
@Kitalátor (másként) gondolkodó:
a cigány ellopja azt is és megpróbálja ólomakkuként rásózni az emberre...
Gabi maga is elismeri, hogy mindkét alkalommal volt alapja a légitársaság problémázásának, de nem érti, hogy miért nem akartak segíteni a megoldásban, pláne, hogy fizetni is hajlandó lett volna. Szia Homár El szeretném mesélni hogyan nem szálhattam fel a Wizzair egy-egy járataira, ami…..
esef 2016.04.02 13:44:44
@bendeguz75:
én most jöttem, eddig a posztoló anyját dugtam. mivel teljesítettem a kérésed, megengeded, hogy beszálljak az ekézésbe? ;-)
Sokan nagy reményekkel várták a fonódó villamos elindulását, az első hétvégén tele volt lelkes és kíváncsi utazgatókkal az összes járat. Aztán jött a hétfő, az első arcra esés, majd a kedd és a további szivattyúk. Három hét után szinte mindenkinek tele van vele a töke,…..
esef 2016.02.07 12:03:14
@Buchhalter: mi az a Berlin Tegelhof? ismereteim szerint Tegel, Tempelhof (már bezárták), Schönefeld a repülőterek, Brandenburg lesz az új ha elkészül. menj szedd csak a narancsot, építsd a kerítést, és ne okoskodj bele olyanba amihez nem értesz
Üdvözöllek a frissen indult Városi levegő urbanisztikai és közlekedési blogon! Ünnepélyes harmadik posztomban a budapesti kötöttpályás közlekedés fejlesztési lehetőségeit nézzük meg. Noha Budapestnek nagyon sűrű, és jó eljutást biztosító vonalhálózata van, a…..
A Cordon Electronics Kft. az egyik legnagyobb európai szervizhálózat hazai leányvállalata, működhetne akár európai módon is. Ehhez képest nálunk csak azért nem vezetik a szerviz-feketelistát, mert létezik a Telemax. Péternél azzal húzták ki a gyufát, hogy 24 hívásból…..
Mostanában a Telekom kapta az osztást heti rendszerességgel, de a Telenornál sem móka és kacagás az élet. Mondjuk az, hogy egyszer rosszul számláznak, még oké, bárki hibázhat, de azért az talán túlzás, hogy az ügyfélszolgálaton egy bizottság üljön össze a megoldás…..
esef 2015.08.18 17:35:47
@ColT: 8Gb-t mobilneteztem el anno a kórházban és a rehabon 4 hét alatt. Az egyetlen kapcsolattartásom a külvilággal a net volt
Négy éve jött létre Dél-Szudán mint új, független ország. Azt várták, hogy a függetlenség véget vet az évtizedes háborúskodásnak és beköszönt a…..
Indulatos szavakkal vádolta a magyar szélsőjobboldalt Ahmed Miklós Kovács, a Magyar Iszlám Közösség alelnöke. Az egyházi státussal rendelkező felekezet vezetője vallási tilalmat hirdetett a muszlimok számára a Jobbikkal és a szélsőjobboldali szervezetekkel való…..
Olvasónk szerint a megváltozott szabályzás miatt nem tudott kutyástól a megszokott expressz vonattal utazni Balatonra, de max. a Balaton Expressz besorolása változhatott, mert netes források szerint évek óta nem lehet kutyát szállítani helyjegyköteles vonaton. Azért…..
esef 2015.07.17 13:29:09
@Beer Monster:
de a kitömött kutya nem élőállat, hanem tárgy. az anyós hamvaival megtöltött urnára sem kell jegyet venni... :)
Winganon űrkapszula..
esef 2015.06.28 20:35:42
@HowAreYouOneAVetésün?: tulajdonképpen szerintem mindegy is, a látvány a lényeg, még ha szomorú eset apropóján is
esef 2015.06.28 20:44:39
@prolee:
lehet akkor másért fotózták ;-)
Sokat vonatozunk. Rengeteget vonatozunk. Sőt...túl sokat vonatozunk. A legtöbbször azért döntünk a "gőzösök" mellett, mert az autónál olcsóbb, a buszoknál pedig kényelmesebb. Mármint általában. Íme 7+1 tippünk a zökkenőmentes utazáshoz. Vagy legalább annak közelébe…..
Az utolsó király Károly (Persenbeug, Ausztria, 1887. augusztus 17. - Funchal, Madeira szigete, Portugália, 1922. április 1.)Uralkodik: 1916. november 21. - 1918. november 13. Isten kegyelméből Ausztriai császár, Magyarország e néven IV. Apostoli Királya, Cseh, Dalmát, Horvát-Szlavonországok,…..
Klasszik közvélemény-kutatós poszt: ki a hibás: a gyártó, mert nem elég feltűnően jelzi a jeleznivalót? A kereskedő, mert a közúti cuccok közé teszi a quadba vagy raliautóba vagy nemtommibe való portékát? Vagy a vevő, mert nem nézett, csak vett? Szavazás…..