Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Fucskó

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi trükkjét alkalmazza Orbán Viktor az Európai Néppárttal folytatott vitájában. Ennek lényege, hogy tudatosan összezavar mindent kívül és belül, ő figyel, nem nyilatkozik egyértelműen, de nyugalmat és elszántságot sugároz. A végén pedig - bármi is történjen – azt a látszatot kelti, hogy a dolgok…..
László Fucskó 2019.03.10 08:52:11
@MAXVAL bircaman közíró: @tireless treehugger: Mi a Populizmus?? Es ha mar ezt tisztaztuk akkor azok akiket ma Populistaknak belyegeznek, azok valoban Populistak???
A magyar miniszterelnök nyomathatja a vágyálmait és Brüsszelnek is beinthet, de azért közeleg a fekete leves, Tusk azt mondta, hogy az nem az erő, hanem a gyengeség jele, ha egy kormány semmibe veszi az EU szabályait; Az Orbán-rezsim nem viccel, bár nyílt erőszakra idáig nem adta a fejét, ebből…..
Sziasztok! Húzzunk egy vonalat, amin a pártok, nemzetközi gazdasági személyek, és az elmúlt napok média eseményei kívül maradnak, és kezdjük el használni azt amit a nyakunkon cipelünk! Foglalkozzunk most magával a törvénnyel. Nem politizálok, és nem jogász vagyok, hanem laikus. Szándékosan nem…..
Lassan évtizedes tetszhalotti állapot után az ellenzék szerdán életjelet adott: kerestek és találtak eszközt a hangos, egyértelmű és közös tiltakozásra egy eszközeitől és méltóságától rég megfosztott parlamentben...
Igazi vesszőfutás ez a történet a számára: az utolsó szövetségeseit is elveszítette ezzel az üggyel, és cserébe nem nyert semmit. ..
László Fucskó 2018.12.02 19:32:53
@Killary Fucking Clingon: egyetertek! Jol megragadtad a lenyeget. A tisztanlatas manapsag nagy kincs!
A magyar felsőoktatás egyik fekete napja felé közeledünk, ez pedig az a nap lesz, amikor a Közép-Európai Egyetem úgy határoz majd, hogy a budapesti képzéseit a jövő tanévben nem fogja elindítani. A miért jutottunk el idáig, és a hol tartunk most, valamint a hova tovább kérdéseket fogom most egy…..
László Fucskó 2018.10.28 11:32:49
@math0: Ha nem tudsz olvasni es szöveget ertelmezni akkor minek szolsz hozza barmihez is??? Miert sertegetsz olyanokat akiknek mas a velemenye?? De ez a ellenzeki balos stilus. Szerencsere kevesen vagytok es egyre kevesebben. Jo lenne ha minnel hamarabb eltünnetek, mert az orszagnak szüksege lenne egy ertelmes ellenzeki taborra es partokra.. (Fafej) .
László Fucskó 2018.10.29 11:53:54
@flort: Nem sertödtem meg! Csak nem ertem miert nem lehet normalisan. De hat ez a ti stilusotok. Ez van.
Recep Tayyip Erdoğan ma Budapestre látogat, ami miatt a fél várost lezárták. Neki kell-e keserednünk, hogy egy diktátornak hajbókol a fél magyar kormány? Nyilvánvalóan minden jóérzésű ember vérnyomása felmegy, ha azt látja, hogy a magyar állam egy tömeggyilkossal parolázik. Ugyanakkor hasznos…..
László Fucskó 2018.10.08 18:51:48
• Orbánnál még az is belefér, hogy fontolóra vegye Magyarország kilépését az unióból, de mindenképpen radikalizálódni fog az EP-től kapott pofon után • Verhofstadt az USÁ-tól vár sürgős segítséget, mert a magyar kormány az egész háború utáni rendet veszélyezteti • Orbán fogalmi zavarban szenved,…..
László Fucskó 2018.09.15 12:14:24
@taga20: Bocs az ekezetekert! de miert sertegetsz? normalisan nem lehet? En a az ujsagirokra gondoltam. Tenyleg ez a stilusotok?????
Csak mondom Bezzeg a horvátok 2018.07.21 00:48:07
Véget ért a labdarúgó-világbajnokság, a végére már valóságos világok háborújává lombosodott az egész. Nem egyszerűen a franciák és a horvátok vívták a döntőt, hanem a keresztény kultúrájú csapott össze a bevándorlóországgal, és bár a bevándorláspártiak győzedelmeskedtek, mégis valóságos…..
Seehofer profi politikus, mégis látványos öngólt zúdított a saját kapujába, de a viszály alaposan megviselte Merkelt is. Orbán Viktor azonban téved, ha azt hiszi, hogy mostantól ő fújja a passzátszelet. Magyarország fölött gyülekeznek a válságfelhők és ezt nem lesz képes eltakarni a propanda…..
Végre teljes egészében megalakult a legújabb Orbán-kormány, jön a kolbászból kerítés, meg a kerítésből kolbász, tovább nőnek a bérek és csökkennek az adók, évi négy százalékkal hasít majd a dzsídípí, meg lett ígérve. Ezzel a tempóval végre komoly esélyünk nyílik rá, hogy nyolc éven belül utolérjük…..