Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A halál szerves és elkerülhetetlen része életünknek, ezért illik csöndes beletörődéssel  és bölcs rezignáltsággal fogadni, ha eljött az óra. Ezzel a kijelentéssel nem igazán lehet vitatkozni, legalábbis akkor nem, ha az emberi élet természetes lezárását jelenti.Vannak…..
Elkezdődnek a csatározások a tavalyelőtti év legjobb bajnokságában is. Ahogy már az elmúlt évek során megszokhattuk, az átigazolási időszak lezárása nem esik egybe az idény kezdetével, vagyis a konkrét erővonalakat még nagyon nehéz meghúzni. Így az első pár forduló…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.08.14 18:19:07
A világbajnokságon történetének két legsikeresebb még vébé cím nélküli csapat játszik a döntőben, Spanyolország vagy Hollandia személyében biztosan új világbajnokot avatnak. Összecsapásuk azért is érdekes, mert mindkét csapat történelmileg is látványos, technikás…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.07.11 21:30:17
Érdekes módon a nyugati ág elődöntőjében inkább Hollandiára mondanánk először, hogy nem érdemelte meg a bejutást, mint Uruguayra. A dél-amerikaiak nehéz csoportból, nehéz ágon verekedték át magukat, a hollandoknak pedig a brazilokkal szembeni csörte volt az első fajsúlyos…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.07.06 19:48:39
@Szom Ki Van, a Denevér szálló lakosa: ha már úgy csinálsz, mint aki nem érti, akkor elmagyarázom neked külön, hogy az uruk nem azért vannak itt, mert olyan jók, hanem mert könnyű ágon voltak végig. Csoportot is beleszámolva. Ha nem ők vannak itt, akkor ki? Mexikó, vagy Ghána. És akkor róluk olvasnánk, hogy ez csak azért van mert ők egy igazi CSAPAT meg szívvel-lélekkel játszanak meg melyik nevenincs játékosuk nagyszerű teljesítménye miatt van ez (Forlán meg Suarez kivétel, azokra a védőkre meg kp-kra gondolok, akikről a vb előtt azt sem tudtuk kicsodák, meg utána se fogjuk tudni) meg mit tudom én. Mintha fizetnének nektek, hogy keltsétek a hangulatot egy lefutott meccs előtt. "A dél-amerikaiak nehéz csoportból, nehéz ágon verekedték át magukat" -- ezt lehet csak én nem értem, ezt nekem magyarázhatná el valaki. Melyik volt ennél könnyebb ág?
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.07.06 19:55:21
Elérkeztünk az idei világbajnokság utolsó előtti csoportjához, a „G” jelű kvartetthez, ami az egyik legerősebb és legérdekesebb négyesnek ígérkezik. Az egyik legnagyobb favorit Brazília mellett, Portugália, Elefántcsontpart és Észak-Korea található ebben a…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.05.31 09:51:52
Na jó, akkor kimondom én. Ki a faszom az a Josue, Ramirez, Elano, Nilmar? Hogy csak a támadó (?) szekciót említsem. Julio Baptista mi a rákot keres a vb-n? Tényleg, magyarázza már el nekem valaki, komolyan mondom, kíváncsi vagyok mit csinált, amivel ezt kiérdemelte. Ezek helyett nem fér be Ronaldinho a keretbe? Ki fogja a 86. percben betekerni a szabadot? Ki fog két olyan zsugát kiosztani a semmiből, hogy mindkettőből gól lesz? Ki fogja kicselezni az utolsó embert? Ramirez? Ha még szar formában lenne, akkor is ki kell vinni egy ilyen Jolly Jokert, nem hogy akkor, mikor az utóbbi évek egyik legjobb szezonját futja. Kaka bezzeg kint van. Egy (két?) ilyen fostalicska szezon után. De őt legalább én is kivettem volna, mert attól még klasszis, és nem a wikipedian kell megnéznem, hogy ki a tököm az. Mint itt az emberek 90%-nak. Mert azt ne mondjátok nekem, hogy tudjátok ki az istenfaszom az a Josue. Patot sem kell kivinni természetesen, tele vagyunk olyan istencsászár (értsd: középszar) csatárokkal mint Luis Fabiano. Ez már nem az a válogatott, ahol Rivaldok meg Ronaldok szaladgáltak. Ide bőven befért volna Pato is. Ideges vagyok Dungára nagyon. Nem visz ki egy Ronaldinhot! Persze, lehet arről beszélni, hogy ha így nincs kedve, vagy úgy kis csapatok ellen, de könyörgöm, a többiekről (legalábbis a feléről) még beszélni sincs mit. Istenem...

Egyébként meg álmot láttam, miszerint Észak-Korea fogja megnyerni a tornát, úgyhogy fel is teszek rájuk egy kisebb összeget még a vb előtt. Nektek is ezt ajánlom, ha biztosra akartok menni. De most komolyan mondom. Szépen fizet.
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.06.05 00:11:56
A spanyol klubfutball idei utolsó jelentős eseménye következik, és ember legyen a talpán, aki sikeresen jósolja meg az Atlético Madrid és a Sevilla párharcának  kimenetelét. A bajnoki és az  európai kupaszezon során mindkét csapat bizonyította, hogy egy-egy fontos meccsre…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.05.19 20:58:21
Az utolsó fordulónál nincsen szebb. Az olyan utolsó fordulónál, amelyben egy-két kivételtől eltekintve, mindenhol tét van, aztán tényleg nem lehet jobbat kívánni. Nincs még bajnokunk, nincs még kiesőnk, hiányzik egy BL induló, nem tiszta, hogy ki indulhat az Atlético Madrid…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.05.16 23:57:21
@gotanfun: 10k-t :S
De a nagyobb baj az, hogy volt egy Inter, Barca, Real 3as kötésem 30k-val, és az is elment :S Pedig éreztem, hogy a real összeszarja magát.
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.05.17 00:02:10
@gotanfun: 10k-t :S
De a nagyobb baj, hogy volt egy Inter, Barca, Real 3-as kötésem, ott is elment 30k :S Pedig éreztem, hogy a real összeszarja magát.
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.05.17 09:43:04
@Endoscope: 19 millió fontért
Nehéz volna egyelőtlenebb párharcot elképzelni ma délutánra a Wembleybe, amikor az ereje teljében lévő, az angol futball csúcsára frissen visszakapaszkodott Chelsea találkozik az atomjaira hullott, bizonytalan jövőjű, tönkretett és szó szerint a mélybe süllyedt Portsmouthszal. A…..
"Soha nem érdekelt igazán egy város, sem egy táj - a valóságban mindig csak az emberek érdekeltek. Firenze értelme számomra nem az Uffizi, nem is a Boboli-kert, hanem egy angol nő, vagy a Via Tornabuonit környező szűk utcák egyikében egy toscanai suszter." (Márai Sándor)…..
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.05.11 19:20:00
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.05.11 19:47:40
Off:

sporthirado.hu/cikk-labdarugas-iaquinta_ibrahimovicert_-35140

Ez most komoly? Vagy csak én nem értem a viccet?
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.05.04 23:50:23
@Iustizmord: valaki már nagyon szépen összefoglalta a kommentekben...

"72/73: A Roma az utolsó fordulóban vezetésről kikap, ezzel bajnoki címhez segítve a Juvét a Lazióval szemben.
92/93: Roma - Udinese 1-1, a Roma kanyar ünnepli a döntetlent, mely a Fiorentina kiesését jelentette.
98/99: Néhány "ismert" római piros-fekete mezben szurkol a Lazioval szemben a bajnoki címért hajtó Milannak.
99-2000: A római kanyarban drapik arról, hogy a Juvénak szurkolnak (abban az évben Juve-Lazio versenyfutás a scudettóért)."

Egyébként lesz poszt a kupadöntőről? Elég parázs meccsnek ígérkezik. A Romának ugye van miért törlesztenie, és ez az utolsó lehetőség, hogy "megmutassa", ráadásul rómában van a meccs. Mourinho pedig biztosan komolyan fogja venni, egyrészről, hogy legyőzze Ranierit a farokmérő versenyen (ugyebár nincsenek jóban), másrészről pedig ha sikerülne a triplázás, akkor ő lenne az Inter történetének legsikeresebb edzője (valószínűleg még jó ideig). Ilyen ziccert nem fog kihagyni. Plusz egyik csapatnak sincs hova pihentetnie az embereit.

Megrakom az Intert, aztán meglátjuk mi lesz. A Barca ellen is nagyon szépen hoztak a fiúk.
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.05.05 22:52:31
Nah, ilyen egy igazi focimeccs! Pattanásig feszült idegek, forrófejű játékosok, indulatok. Egy élmény volt nézni (mindenféle irónia nélkül)!

Az Interrel eddig csak nyertem idén. Bejött, hogy elverik idegenben a Chelseat, otthon a Barcát, hogy a Camp Nou-ban továbbjutnak, a Lazio, de az nem is volt nagy tipp, most meg ez. Imádom őket! Nem hiába vettem egy ilyet -->
www.lionsport.hu/catalog/popup_image.php?pID=16403&osCsid=8d53c3c7b3210689976053591793771b

A Roma megmutatta, hogy igazi köcsög csapat. Most fel is húzták a szopóálarcot, ennyit érdemelnek. Totti pfhej!

Valamelyik olasz posztban nagyon szapultam Milito-t, de akkor az ideg beszélt belőlem. Az igaz, hogy nem nagyon kedveltem addig se a srácot, de az utóbbi időben bejátszotta magát a szívembe. Bocsánatot kérek Milito! Igazi klasszis játékos vagy!

Mourinho legnagyobb igazolása az lenne a nyáron, ha megtartatná Balotellit. Mindig is ő volt a kedvencem az Interből. Egy zseni a gyerek, csak meg kell nevelni. De ha valaki képes rá, az Mourinho.

Forza Inter!
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.05.05 23:09:20
@Iustizmord: Ki a retkes faszomat érdekel a kibaszott paprikátok?!
Augusztusban, az idény kezdetekor, még sokan azt gondolták, hogy a szezon végén a Liverpool-Chelsea lesz az a meccs, ami sokmindenről dönthet. A Pool azonban mindent elkövetett, hogy ez ne így legyen, így az évad utolsó rangadója a City-Spurs lesz. Ráadásul, ez nem is csak olyan…..
Az is előfordulhat, hogy minden kérdés eldől a hétvégén, de mi inkább a jövő heti horrorra esküszünk. Lesznek teljesen érdektelen meccsek, köztük olyan is, ahol egy magyar focistát fognak ünnepelni, lesznek félig érdektelen meccsek, és lesz két óriási téttel bíró…..
Beni, a gólvágó jogász fogalmazott meg olyan véleményt, amivel 100 százalékig azonosulni tudtam teljes két napig, míg értelme volt. Szerinte a Roma csak akkor lehet(ett volna) bajnok, ha nem botlik egyszer sem, ha viszont ezt megteszi, akkor a bajnokság utolsó 10 meccsét zsinórban…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.04.27 17:29:01
@horas: Mégis hogy döntötte volna el a Barca a bajnokságot? Minden meccset megnyernek így is (majdnem). Nem azért nem döntötték még el, mert a BL miatt bukdácsolnak, hanem mert egyszerűen a Real is nyer.
Néhány hónapja még azt gondoltuk, a forduló rangadója természetesen a Derby d’Italia lesz, méghozzá fontosságát tekintve a pápaavatás és az idegen életforma észlelése közé tehető. Valamelyest így is lett, hiszen az Internek akár a bajnoki címe is múlhat rajta, de…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.04.16 23:12:04
És megvan !

Meccs előtt megraktam 10k-val, 2,65-ös oddsra, hogy az Inter mindkét félidőt nyeri. Kicsit felment bennem a pumpa, mikor láttam, hogy a juve azon kívül, hogy szíjjelpusztítja a játékot, nem csinál semmit. Erre mondjuk lehetett számítani, de reméltem, hogy a bitang pusztulatosan fostos juve ellen begyötörnek egy gólt. Nem jött be. Szünetben idegből ráraktam a maradék 20k-mat bwinen, 2,5-ös oddsra, hogy két góllal nyer az Inter. Gondoltam 10 ember ellen begyötörnek egyet, aztán a juve úgyis kipukkad és fel is adja. Ez meg is történt, de ettől függetlenül hihetetlen volt amit leművelt az Inter a pályán! Eto kirúgja a stadionból a labdát?! Balotelli kapufa?! Temérdek helyzet, egyiket se rúgják be?! Milito... Militoról jobb nem is beszélni. Ekkora kerékkötő mint ő, nincs még egy az interben, csak Pandev. De ő legalább nem csinál semmit, Milito pedig aktívan szar. Nem bírja befejelni 1 méterről a labdát ez az ember? Szar, alibi passzok egész meccsen, minden második támadás rajta akadt meg. Azért, mert a Genovában rúgott 3 egyeneset a labdába, még nem Inter szintű játékos. Egész meccsen fájdalmas pofával bambul elől, mint aki azt se tudja mit keres itt. Én se. A legtökéletesebben azzal foglalta össze a teljesítményét, mikor a meccs végén ziccerben először pofán rúgta magát labdával, majd rúgott egy luftot a fekvő Buffon mellet. BRAVO! Mikor nekem 20k-m forog kockán! Takarodj vissza valamelyik olasz középcsapatba! Balotelli ezerszer jobb nála. Ő kimegy a pályára és tudja mit akar. Ez meg fájdalmas pofával néz. Az eszem megáll. De azért biztos került vagy 35 millió euróba. A legidegesebb akkor lettem, mikor látom, hogy Zanetti (aki egy isten) végigfutja a bal szélen a pályát, beadja tisztán középre és nem érkezik senki! Mert már úgyis vezetnek egy góllal. Azt telibeszarják, hogy valaki feltette az összes pénzét. Zebina több hasznára volt az Internek, mint Milito és Pandev együttvéve, és megszorozva még egyszer Militoval. Maicon pedig... hihetetlen futballista! Le akarom szopni!
Élesbe fordul a játszadozás, már az elődöntőbe jutás a tét a Bajnokok Ligájában. A küldetést az első játéknapon a Manchester Unitedet fogadó Bayern München, és a francia rangadón Lyonba látogató Bordeaux kísérli meg teljesíteni. A németekről azért sem írjuk le, miben…..
A 29. játéknap mindkét nagyágyú számára az egyik legnehezebb meccset tartogatja a hátralévők közül. A madridi rangadón természetesen nem mehet biztosra a Real az Atlético Madrid ellen, míg ugyanez elmondható a Barcelonáról is a Mallorca otthonában. Ami tény, hogy a bármelyik…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.03.28 23:17:39
@Blaugrana: én tettem, a milan-lazio x-el kötésben, és nyertem is 11k-t egy ezresből.
Magyarországon talán kevesen értik, hogy hogyan is adhatnak ki tehetős gyűjtők százezreket vagy milliókat pár régi képregényért, Amerikában viszont, ahol a képregény az egyetemes popkultúra szerves része, ez igazán megszokott dolog. Arra viszont még ott is mindenki felkapja a…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2010.02.13 17:38:13
El tudod képzelni, hogy kapsz egy labdát a tizenhatos sarkánál, veled szemben a védő, lendület nincs, passzolni nem igazán lehet és egyszer csak átemeled a kapus felett, mint Güiza tette? Simán, igaz? A futballszurkolók tudják csak igazán, hogy a soha be nem teljesülő álmok nem…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2009.12.29 13:43:20
Annyi minden történt a 7. forduló óta, hogy a 8. beharangozója úgy tűnik, ezer évvel van az Inter erőfitogtatása, a Juventus (és persze a Milan újabb) megaláztatása, a Roma edzőbuktatása, és a Sampdoria pontvesztése után. Az alábbiakban rossz szokásunknak megfelelően újra…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2009.10.17 21:37:53
Az idősebb generáció a régi játékosokra esküszik, a fiatalabbak számára pedig csak a maiak léteznek - pedig a labdarúgás történetében régi dolog, hogy nehezen összemérhetőek a teljesítmények. Ezért kerestünk olyan mutatót, ami objektív és időtálló. A statisztikákat…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2009.09.08 09:52:33
@zsom: Hogyne lehetne! Messi a legjobb játékos, sokkal jobb mint C.Ronaldo, de ő viszont jobb mint a régi Ronaldo.

(csak hogy feldobjuk egy kicsit a postot komentekkel)
Ne szépítsük, 2006 világbajnoka szénné égett az Európa-bajnokságon. Olaszország ugyan csak büntetőkkel esett ki a későbbi győztes Spanyolországgal szemben, de az egész tornán az ég adta világon semmit nem mutatott. Illetve dehogynem mutatott: megmutatta minden gondját, baját…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2009.06.16 12:15:05
Az átigazolási pletykák a sportújságírás kétfejű bárányai: ez az a terület, ahol az ember a legnagyobb jóindulattal sem képes komoly minőségbeli különbséget találni a Telegraph és a Mirror, vagy éppen a Guardian és a Sun teljesítménye között. Komoly újságíró tehát…..
Ki tud többet a Bundesligáról? – avagy aki most bemondja, ki lesz a bajnok Bundi-földön, ahhoz év végén hozzávágunk egy dedikált Diego-mezt. Nem vicc, vérkomoly. Annyit azért nehezítünk, hogy a dobogós helyezetteket is ex-katedra meg kell nevezni. Magunk is sorba vesszük pro…..
nem jut a lyon el messzire, ha nem figyel lionel m 2009.03.06 18:21:58