Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyenge proba volt hilda

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Samsung Galaxy 8-ast egy drága, de vízálló, porálló csodának ígérték. A 24.hu jól el is vitte nyaralni, hogy letesztelje, mit tud a kis drága a tengerparton. Érdekes tapasztalatokhoz és infókhoz jutottak ennek kapcsán. Például, hogy a telefon IP68-as folyadékállósága…..
Gyenge proba volt hilda 2018.04.30 22:53:02
@Zionnépe: Nem Mo-i kereskedotol vette. Igaz az nem derul ki a posztbol, hogy tolunk nyugatabbrol vagy keletebbrol hozta e, de gyanitom, hogy vagy valami szurkeimportos vagy valami honkongi webaruhazas termek. Elso korben az eladonal tehet panaszt ugye....
Gyenge proba volt hilda 2018.05.02 13:47:36
@Thomas Dantes: Teljesen egyetertek. Rengetegen a vizallosagon rugoznak, pedig a gyartok IP68 szabvany "garantalnak", a ketto meg nem ugyanaz.
Hát egyszer! - vágja rá gondolkodás nélkül a címbeli kérdésre valószínűleg az autósok többsége, és ezzel a leegyszerűsítő állítással nagy vonalakban a parkolótársaságok is egyetértenének. De mi a helyzet akkor, ha már a csomag fancsali tulajdonosaként még aznap pár…..
Gyenge proba volt hilda 2018.04.28 17:32:18
@Meridian74: Ertem. Tehat Bp-i lajoskent elmegy az egysegnyi paraszt Nyiregyhazara, hogy talaljon egy olyan autot mint a sajatja, neadj isten csak a neten keresgel. Aztan talal egy csokat aki legyartja neki feketen, mert ugye forgalmi nelkul hivatalosan nem tudja. Utana, leparkol, leveszi a sajat rendszamat a felteszi a hamisat persze elore hatra, szigoruan jol korulnezve nehogy valaki eszrevegye, azutan ugyanezt a muveletet megcsinalja amikor visszaer a kocsihoz. Mindezt egy kb 500Ft-os parkolas miatt. Faxa
Gyenge proba volt hilda 2018.04.28 20:13:40
@Meridian74: A notorius csalo vesz egy autot amit nem irat at vagy hajlektalan nevere iratja es szimplan nem fizet. Olyan rizikot mint amit te talaltal ki senki nem vallal be.
Gyenge proba volt hilda 2018.04.28 00:46:32
@Meridian74: Amugy tisztaban vagy vele, hogy rendszamtablat csak ugy tudsz csinaltatni (hivatalosan), hogy beballagsz az okmanyirodaba a kocsi papirjaival.... na meg a la-fel pattintgatas szerinted nem tunne fel senkinek nyilvanos parkoloban? Azt mar csak mellekesen kerdem, mikoze a tavolsagnak (hol lakik a fazon akinek a tendszamat masolnad) ha rendszam alapjan buntetnek meg?