Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2 HAR MAD

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A listázások a bölcs vezéri útmutatások időszakának eljövetelét készítik elő. Bevándorlás, homoszexuálisok jogai és gendertudomány – ezek foglalkoztatják leginkább az MTA munkatársait – adta hírül hamisan június 19-ei cikkének címében a jobb napokat is látott Figyelő. A leadben, a bevezető…..
Amennyire időnk engedi, dolgozunk a veteményesen. Ahogy azt már emlegettem, az életünk kicsit sűrűbben alakult az eredetileg tervezettnél (mint azt a beszántandó terület méreteinek tervezgetésénél előzetesen tudhattuk), ezért most legfőbb segítségemet a gyerekek jelentik a kerti munkákban - a…..
Az egész unió végét jelentheti, ha a migráció miatt felbomlik a német uniópártok szövetsége, erősen megoszlanak a vélemények, hogy Merkelnek az uniós csúcson sikerül-e teljesítenie a CSU feltételeit; Trump megint szépen belecsapott a lecsóba: most éppen a német belpolitikába szólt bele a maga…..
Az ukrán áruló-listához hasonló névsorok összeállítását fontolgatják magyar kormánypárti megmondó emberek. Az ukrán újságíróknak és médiumoknak képesnek kell lenniük nyíltan és szabadon kifejteniük a véleményüket – figyelmeztetett Bécsből Harlem Désir, az Európai Biztonsági és Együttműködési…..
Miközben a magyar külügyminiszter Washingtonban házalt, Moszkva felé vették az irányt az európai, az ázsiai és egyes afrikai vezetők. Ám szapuljanak ismét az Orbán-fanok – ahogyan azt megtették már a Putyin után Trumpot szolgálhatja Orbán című, idestova két hete közölt cikkem miatt –, de…..
2 HAR MAD 2018.06.01 14:30:52
@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója:

Ukrajna- Puccsisztán otthonodról fröcsögsz?
Tudod, a CIA- ügynök Sorosenko- Valtzman (amerikai-izraeli-ukrán hármas állampolgár) maffiózót puccsolták fegyverekkel hatalomba az ukrán neo- nácikkal közösen a demokrácia bajnokai.
Trumpon múlik, hogy elkerülhető lesz-e Ukrajnában az orosz haderő nyílt beavatkozása. Az Oroszországban hamarosan sorra kerülő futball világbajnokságra időzíthetnek egy nagy támadást Délkelet-Ukrajnában. Ezt vizionálja több oroszországi elemző. Szerintük az előjelek már érzékelhetők. És van is…..
2 HAR MAD 2018.05.25 11:45:50
@Kabai Domokos Lajos:
Sajnos a CIA- trollok a vlniusi és varsói, brüsszeli központból rárepülnek minden ilyen cikkre.

Egy troll több nickkel is tevékenykedik.
Közös ismertető jel: állandóan Szovjetunióznak.
Biztosan be voltak lőve az elmúlt 26 évben.
Részben a US Army által Koszovón keresztül terített afganisztáni ópiumból.
www.thetruthseeker.co.uk/?p=170579
2 HAR MAD 2018.05.25 14:59:16
A Szerző igazán kivághatná az egymondatos, "ruszki agitátor"ozó CIA- trollokat.
Bár sztem ez egy ember. Több különböző nicken beszélget sajátmagával.

@Sir Galahad:

Jaja, szóval ha a román fasiszták megtámadják a Tiszántúlt, Magyarország ne reagáljon katonai erővel.

A legegyszerűbb, ha a Trampli nevű NSA- báb, rászól az amerikai- izraeli- ukrajnai állampolgár Sorosenkó nevű CIA- spiclijére, hogy fejezze be az orosz kisebbség ellen zajló népirtást.
Oroszország ugrik az oroszok elleni fegyveres támadásokra.
2 HAR MAD 2018.05.26 10:19:42
@Alick:
Toroczkai- Tóth Laci sehol sincs az ukrán paramilitáris (felfegyverzett) ukrán nácikhoz képest.
2030-ban csodásan fogunk élni. De mi lesz velünk holnap? Miniszterelnöki álmok a valóság tükrében. Minden politikus beszédének legalább két olvasata van. Az Orbán Viktoréinak is. Egyrészt nézhetjük a szónoklatokat a lelkes hívek szemszögéből. Másrészt a hozzá kritikusan viszonyulókéból.…..
De hogy lesz a lagymatag összejövetelből a nézők idegeit borzoló állami m1-es híradós beszámoló? A parlament zárt főkapuja előtti lépcsőn rendőrsorfal, amely lazábban folytatódik az épület jobb- és balszárnyának irányába. Előttük, a lépcső alatt szintén rendőrök láthatósági mellényben,…..
2 HAR MAD 2018.05.08 17:05:37
@Ekrü:
A rendőrpalot- önmerényletről és a kéthetenkénti szlovák terrorista- veszélyről nem is beszélve. És a titkosszolgálati" trükkök százai"- ról, amiről nekünk "nem kellett tudni" nem is beszélve. Mindezt kormányzás helyett.
Táncikálós miniszterelnök, mű- sírás a kamerák előtt meg Budai Bernike mű- beájulása, Szetey coming out- ja és hasonló média- PR szarságok.
Mindez kormányzás helyett.

A mostani tüncihez:
kontextusban érdemes nézni a dolgokat: Ukrajna (2014), Macedónia, Szlovákia, Örményország- valahogy mindenütt Szarosz papa és a nyugati- amerikai titkosügynökök kavarják a sz@rt. Ahogy nálunk is, az ékezetek nélküli, magyartalan szövegeikkel, amivel "szegény menekültekért" és "freeAhmed"- ért tüntetnek:
imgur.com/a/Ffa8q

Ezzel b@xták el, de súlyosan.

www.antalffy-tibor.hu/?p=17539

"Orbán Viktor kábé 3 hete nyerte meg a 2018-as választásokat. Ma már a 2022-es is biztosítva van számára. Vasárnap pedig 2026-nél fog tartani.

kontinens megmentője.

Nem, nem, arról szó sincs, hogy a menekült krízis az ő találmánya lenne, vagy, hogy politikai okokból kifolyólag néz szembe Európával. Ezt ő meggyőződésből vállalta fel, az pedig nem rajta múlott, hogy a magyar ellenzék ilyen elképesztően hülye politikusokból áll, akik mindössze annyit tudnak kiötleni, hogy Orbán bármit tesz, azt ellenzik. Ez nem egy kifejezetten rossz politika, de ésszel kell művelni, ami – úgy tűnik – a baloldalon nincs. Arra lennék kíváncsi van-e olyan barom a világban, aki a nép 95 százalékának akarata ellen megy?

El tudom képzelni, hogyan lenne rendezve a menekült válság, ha az MSZP és az SZDSZ koalíció adná a kormányt. Ne jöjjön elő, még lidérc álmomba se!" 2015.09.17
BEKIÁLTÁS Orbáni dilemmák 2018.05.07 19:51:12
Úgy szavazott a Fideszre a választók 49,27 százaléka, hogy nem ismerhette meg a számon kérhető programot. De ő nem követ el politikai harakirit, és a túsz szerep sem tetszik neki. Egy dologban viszont másolhatná Putyint. Váratlan helyről kapott megerősítést a Kezdődik Orbán Canossa-járása című…..
• Magára talál a dollár és ez jelentős választás elé állítja külföldi tőketulajdonosokat a feltörekvő piacokon • Ritka ellenvélemény a Bizottság terve ügyében, amely a jogállamhoz kötné az uniós támogatásokat • A menekültek megsegítésére hívtak fel a túlélők az egykori mauthauseni lágerben, ahol…..
Az Európai Néppárt vezetői elbeszélgettek egy kicsit Orbán Viktorral, és a magyar miniszterelnök máris erős kereszténydemokrata kormányzást vizionál a jövő Magyarországán. Korábban is meggyőződhettek a Fidesz pártcsaládjának felelős vezetői arról, hogy Orbán rendszerint mást mond, mint amit tesz, de…..
Az Európai Néppárt vezetői megpróbálták megmagyarázni a magyar kormányfőnek, mely területek számítanak a demokratikus értékek szempontjából no go-zónának az illiberális állam építése során. Orbán egy nap két kokit is kapott, így most főhet a feje, részben Handó Tünde elmarasztalása, részben pedig a…..
Brüsszel kicselezi Budapestet és Varsót, hogy egyik se tudja meglőni az újfajta szankciókat, az unió egyben fokozottan védené a hivatali mutyik bejelentőit. A magyar kormány megpróbálja elsöpörni a maradék bírói ellenállást, a CEU ugyanakkor maradni kíván.  Az ellenzék ugyan elcseszte a…..
2 HAR MAD 2018.05.02 10:04:32
@FCUK21:
Ő csak átveszi a nyugati operatív kollegák anyagait.
Munkamegosztás van a CIA- nál.
Orbán Viktor mintha nem vette volna észre, hogy túlfeszítette a húrt. A katonai vonatkozású összefüggések alábecsülése mellett az igazságszolgáltatás kormány alá rendelésének szándékából azt olvashatták ki a multinacionális cégek, hogy itteni befektetéseik bármikor veszélybe kerülhetnek. (Előre…..
2 HAR MAD 2018.05.01 19:48:33
@PonDrow:
Amerikai troll- barátka.
Az Aegis és THAAD- rendszerek bizony ugyanolyan kilövő- állással bírnak, mint a Tomahawk nevű támadó- cirkálórakéta Mk- 41- es kilövőállásai.
Ergo, seperc alatt támadó- rakétarendszerré változtatható.

Másrészt, az ún. rakétavédelem az orosz nukleáris válaszcsapást hivatott semlegesíteni- de legalábbis elfogni az indított rakéták egy részét. Mivel az orosz nukleáris doktrína védelmi jellegű- az USA pedig minimum Jugoszlávia bombázása (1999) szarik a nemzetközi jogra és elsőként vetett be atomfegyvert- bizony, a Gazdád a hunyó.
Egyelőre ellentétes hírek vannak arról, mennyire akarja Brüsszel, hogy fájjon Magyarországnak és Lengyelországnak az anyagi támogatás visszafogása; Házhoz megy holnap a pofonért Orbán Brüsszelben vagy csupán egy korábbi látogatást viszonoz? Macron nem talál szövetségeseket Európában, annak középső…..
Nem mindegyik NATO-ország lelkesedett az amerikai indítványért. Oroszországra küldte rá a NATO-t Pompeo. Ezzel a címmel ad hírt a moszkvai Cárgrád tévé internetes változata az Amerikai Egyesült Államok külügyminiszterének április 27-ei, pénteki, brüsszeli szerepléséről. Mike Pompeo kinevezését…..
2 HAR MAD 2018.04.29 16:05:58
@Világít a torony:
Te amerikai spicli.
Elfelejtetted Jugoszláviát, Afganisztánt, Irakot, Líbiát...
Az ukrajnai CIA- pancserpuccsot is.
Ahogy az ISIS- szponzor Ámerikád hőstetteit Szíriában meg az egész Gladio- hadműveletet.

imgur.com/a/Rwj2j
2 HAR MAD 2018.05.01 09:25:54
Honnan lehet felismerni a CIA- trollokat?
I)Szovjetunióról hadoválnak még 27 évvel annak szétesése után is.
Tessék felfogni, CIA- trollok- azt amit az átlagember már régen elfogadott:
Oroszország (Orosz Föderáció) NEM egyenlő Szovjetunivóval. Oroszország- és különösen a putyini vezetés rengeteg hibáját nem ismételte meg a SZU- nak, pedig tehette volna: a 2008- as izraeli- amerikai- grúz támadást nem torolta meg egészen Groznijig küldve a sereget. Ugyanígy, a 2014- es CIA- pancserpuccsot az ukrán nácik koprodukciójában sem. Pedig 2 óra alatt Kijevben lehetett volna. De nem, nem kellett neki az a gazdasági csőd és politikai káosz, amit Dzsordzsi bácsi és a CIA kifőztek. Még az orosz többségű Kelet- Ukrajnába se vonult be és nem is akarja azt a lepusztult régiót Oroszországhoz csatolni. A Krímet két ok miatt annektálta: 1) A Fekete- tengeri Hadikikötőjét (Szevasztopol), amit 2040- ig bérelt Ukrajnától, nem hagyhatta, hogy az ukrán nácik átjátsszák Washington kezére. Kettő: az ottani lakosság nagy része is akarta a csatlakozást. Jobban, mint a kijevi CIA- junta alá tartozni.

Másik ismertető jegye ezen trolloknak:
"Szegény menekültek" mantra éjjel- nappal, miközben nagyvonalúan megfeledkeznek megemlíteni, kiknek a háborúi, színes forradalmai, demokráciája és szankciói elől menekülnek. Valamint, hogy ez a Hibrid Háborújuk része Európa ellen:
-oroszellenes szankciók- Európának jobban ártanak, mint az oroszoknak
-a szegény menekültekre annyi szüksége van Európának, mint üveges tótnak a hanyattesésre
• Sem Budapest, sem Varsó nem akadályozhatná meg a támogatások befagyasztását, viszont köteles volna kifizetni a gazdáknak, valamint a megkezdett beruházások után járó támogatást • Merkel már a közeli hetekben személyesen igyekszik meggyőzni Orbánt, hogy az vegyen vissza a nacionalista hangból •…..
Egyre inkább a véletlenszerűség határozza meg, illetve a propaganda uralja a magyar lakosság közéleti tájékozódását. Az ellenzéki megszólalók értékelésében mára uralkodó lett az a nézet, hogy a kormányzat, a kormányzó párt elképesztő / brutális / elsöprő / iszonyatos / nyomasztó / óriási…..
2 HAR MAD 2018.04.29 17:24:39
@Hidvégi Mihály:
Mi a baj Szarosz- ügynök?
Nem józanodtál még ki így vasárnap délutánra?
Még mindig be vagy tépve Ámerikád Koszovón keresztül terített afgán ópiumából?

Remélhetőleg a panelproli, butapesti, agyatlan, fellengzős fajtád soha nem jut megint kormányközelbe.

Nesze, neked a független médiád, maximum a valóságtól független- de attól 100%- ban, teljes mértékben:

www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/03/27/302CNN_Fake_News.jpg
imgur.com/a/xMZ1G
Természetesen a kétfarkúak egyik passzivistája dolgozik rajta...
2 HAR MAD 2018.04.29 10:44:17
Az európai konzervatívok strasbourgi frakcióvezetője állítólag meg akarja mosni a magyar miniszterelnök fejét, ám erről az EP Külügyi Bizottságának szintén néppárti elnöke a jelek szerint semmit sem tud, meg nem is igazán tartja szükségesnek; A leköszönő bécsi polgármester aggasztónak nevezi, hogy…..