Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wacak

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belváros, téli hideg, mindenki kabátban, csutkára csavart fűtéssel áll a dugóban. Kivéve egyvalakit. Vladimír nem fázik, Vladimír ugyanis be van tintázva, mint az atom, sőt, akár rá is segíthetett egy-két gyorsítótablettával is. Vladimír egy Hyundai Terracant vezet, ami…..
A kampány legalja az alábbi hír, ennél lejjebb tényleg nincsen. Nem szeretem Gémesi Györgyöt egyáltalán, de szóval úgy lejáratni valakit, hogy kinyomtatnak egy fiktív szervezet nevében egy szórólapot, melyben konkrétan melegnek állítják be a polgármestert, a kampány legalja,…..
Novák Előd belecsúszott egy parasztlengőbe… Szerintem nem először verik meg, aki ismeri, vagy találkozott már vele, jogosan vélheti, hogy ő volt az a loser a suliban, akit megköpőcsöveztek, elvették az uzsiját és focipályán nekiállt okoskodni, majd jól felrúgták.…..
Kettős Mérce Hello Pali papa! 2010.06.29 12:00:00
 Schmit elvtárs köztársaságunk új elnöke lesz a mai naptól ez nem kétség. Elvtársunk 1983 és 1986 között a Magyar Népköztársaság sportot irányító központi hatóságának, az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) az elnökhelyettese volt…..
wacak 2010.06.29 16:29:30
@hazug fidesznyik:

'No lám, mit tesz a jó amerikai nevelés... a magyarságot meghagyták a papának...
Én már csak reménykedni tudok, hogy következő életemben nem a Balkánra születek, és főleg nem magyarnak...'

Nyugi, most sem annak születtél....
Az "emberek jelöltjét" Orbán Viktor a bolgár tengerpartról egy levélben rúgta ki. És cserélte le a függetlenség korinthoszi oszlopára, Schmitt Pálra. Kár szépíteni: ez egy taplóság. Értem én, hogy Vitya nem akar bajlódni a fékek és ellensúlyok demokratikus…..
Béla nagyot nézett, amikor egyik nap idegenországban arra ébredt, hogy egy bankautomata megette a kártyáját. Kiderült, a CIB azonnali hatállyal felmondta a szerződését, erre az ÁSZF-pontra hivatkozva: 4.1.12.1. A bankszámlaszerződést mind az Üzletfél, mind a Bank jogosult a másik…..
wacak 2009.09.24 00:07:39
?
Most, hogy nyugat felől a 35 helyett jött a 15 fok, nem éri meg kinti programot szervezni. Ezért is segítünk most, hogy ne unatkozzatok. Zsuzsanna kalandja a mostanában valahogy kevésbé szidott kétkerekű járművön, kerékpáron ülő lányhoz fűződik, aki sok társához hasonlóan…..
wacak 2009.08.30 10:21:28
@Gazz:
Dehogy vagyunk rákényszerítve bármire is. Mi közlekedünk a legbiztonságosabban, csak éppen a saját szabályaink szerint.
Ha valamelyik tespedtseggűnek ki kellene szállni a kocsiból és bringára ülni, akármilyen szabályosan nyomorékoskodik, ha nincsenek meg a reflexei, egy önmagához hasonló prsoztó autós ütné el fél óra után.
wacak 2009.08.30 10:26:32
@robian:
Ezek jó érvek, de nem hinném, hogy ez a retardált autóbuzi banda felfogná miről bexszélsz.

Az egyik kedvenc érvük:
Nem biciklizek a városban, mert ott olyan rossz a levegő, inkább megyek kocsival, hogy még rosszabb legyen. Szerintem a gyökér el is hiszi, hogy a levegőszűrő tényleg kiszűrni a károsanyagokat.

Ki kell tiltani a belvárosból az autósokat a picsába és egy csomó idegtől megszabadulunk és menten kevesebb lesz a belpesti dagadtseggű.
Repedezik a Jobbik nagy rendpárti imidzse. Először kiderült, hogy a kiskunlacházi gyilkos nem cigány, most meg az is bebizonyosodni látszik, hogy bizony az alvilág és a Jobbik vezetése összeér. Összenő, ami összetartozik, mondhatnám kárörvendve, de persze nincs hozzá kedvem, hisz…..
Homárnak érkezett egy durva sztori, ahol, mint ahogy az sokkal később kiderült az áldozatnak, valami drogvásárlás/fogyasztás gyanújával vitték be egy reggel 7kor bilincsben, másik címre szóló házkutatási paranccsal, miután lefoglaltak nála egy szétszerelt vizipipát és egy…..
wacak 2009.06.25 23:54:36
@Bergeroth:
mert hazátlan liberális vagy.
Viszont neked is jobb lesz így meg nekünk magyaroknak is.
Azt mondja egy mosdatlan szájú utolsó náci, nagyon örvendene, ha a magukat büszke magyar zsidóknak titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az ő gyalázása helyett. Ez így önmagában mehetne a Kommentár nélkül rovatba is, de nem megy, mert felvet…..
wacak 2009.06.05 11:05:45
@bécsi pszicho:
hát persze, mindenki náci, még szerencse, hogy te vagy egyedül mosógép (az is a Rózsadombon)
Nem hittem volna, de mégis van értelme az EP-választásnak. E nélkül akár egy évet is várhattunk volna Schiffer András kámingáut nyilatkozatára, miszerint a jelenlegi drogpolitika úgy jó, ahogy van. A Lehet Más a Politika Párt szóvivője a 168 órának bírta ezt mondani: A…..
A vasárnapi igen békés, ámde igen jó hangulatú Legalizációs Punnyadás fényét a Kétfarkú Kutya Párt tevékenysége aranyozta be. Az Ifjú Kereszténydemokraták sajtótájékoztatója például minden eddiginél nívósabbra sikerült a képen látható transzparensek váratlan…..
wacak 2009.05.12 13:46:49
@Bergeroth:
"A jobbik után a kdnp az a párt, amelyik a legveszélyesebb és a legkárosabb a magyar társadalomra. Esküszöm be kellene tiltani mindkettőt. Vaskalapos, buta, primitív, aggresszív mentalítással küzdő szociopaták. Elmegyógyintézetben lenne a helyük. Meg azoknak is, akik elhiszik ezt a sok baromságot"

Ti minket akartok bezárni, mi titeket. És ez így kerek.
Szokásos békében zajlott a Legalizációs Piknik vasárnap a Margitszigeten, ahol ha nem is egyszerre gyújtott rá kétezer ember, de egymás után, sokszor. Az egyetlen izgalom, amiről pont lemaradtam egy sörexpedíció miatt, hogy egy csávó addig mászkált körbe két…..
wacak 2009.05.11 18:14:38
@Ebzon:
"KDMP"
??
Az oktatás már liberalizálva lett.
wacak 2009.05.11 18:28:19
@ohmyFgod:
Igen vicc volt. Mondjuk az írónia sose volt erősségem.
Forradalom! :D Az egyik legpontosabb közvéleménykutató, a Zogby mérése szerint az amerikaiak 52%-a, azaz mondhatjuk, hogy többsége (Obama pl. 54%-kal elnök), legalizálná, adóztatná és államilag szabályozná a marihuána termesztését és terjesztését. Ez gyors volt, gecó!…..
wacak 2009.05.10 12:41:24
@Bergeroth:
miért vársz 4 évet?
wacak 2009.05.10 13:05:34
@Bergeroth:
és melyik állam lesz jobb, mint a 'szarkupac' Magyarország?
Szmókerhez méltó flashmobbal tiltakozott a Kendermag Egyesület a reggeli pelyhek diszkrimináció ellen tegnap délután a Margitszigeten. A 12 fős Michael Phelpsnek maszkírozott kommandó a sportuszoda medencéjét támadta meg. Személyi sérülés nem történt, bár a szemtanúk közül…..
wacak 2009.05.04 11:07:22
@Bergeroth:
te vagy az verekedős fajtájú drogos?
Kifejezetten drogost még nem vertem el, csak olyat aki a városban összefirkált egy villamost, meg házfalakat. Az se verés volt csak egy tockos 'alkotás' közben aztán meg hebegés-habogás.

Szerintem ne legyél olyan nagyon kemény, mert esetleg egyszer valódi testi konfliktusba kerülsz egy antiliberálissal és mi nem a nyikhajságunkról vagyunk híresek.
Subba Milli Chab: Folytatás 2008.12.15 21:57:00
Kötelességünknek érezzük, hogy beszámoljunk Milli Chab új videójáról. Nagyon felháborítónak találjuk, hogy a Magyarországra jellemző kötelező tíz éves késést semmibe sem veszi, és már most ráugrott a kétezernyolcas hangtorzítós, vokóderes vonatra. Bár az új…..
wacak 2008.12.23 21:27:06
 Amióta csak Göncz Árpádot mintegy száz éve néhány hülye kifütyülte, a balliberális oldal azóta is nagyjából heti rendszerességgel emlegeti az esetet (Gyurcsány épp a minap hozta elő a blogjában). Arról meg naponta cikkeznek, hogy a szegény öregecskedő komcsikat a…..
Budapest Hülye úr 2008.06.23 18:32:00
Az elmúlt napokban három világrengető hír járta be Főpolgármesteri Hivatal folyosóit. Az egyik, hogy a 4-es metró melósai a Baross tér lezárt részén valamilyen munkafolyamat lezárását focizással ünnepelték. A munkások délután háromkor kezdték, és egy órán keresztül…..