Regisztráció Blogot indítok
Adatok
namitmondtam

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A diabéteszben az önmenedzselés egy "evolúciós" procedúra, ahol a betegek folyamatosan azon dolgoznak - jobb esetben -, hogy megerősítsék, bővítsék ismereteiket és tudatosságukat ezzel az összetett betegséggel kapcsolatban, és a lehető legjobb egészségi állapotot érjék el. Ugyan számtalan olyan…..
Jó lenne, ha a vezetők érzékenyebbek lennének a problémákra, és tudnának normálisan kommunikálni az emberekkel Kedves praxis blog olvasók! Gondoltam megosztom veletek én is a történetemet. Előre bocsátom, hogy alapjába véve türelmes ember vagyok, de ami sok az…..
namitmondtam 2019.12.19 00:13:26
@k.hedvig: Nana!!! Lehet, hogy Te hazabeszélsz? Sajnos valóban ez az arrogancia, ostoba stílus jellemző a betegekkel szemben, de sajnos Tatabánya más intézményeiben is tapasztalom ezt a lekezelő, ledegradáló, kioktató stílust. Érthetetlen és két lábbal rúgnám ki azokat, akik így merészelnek beszélni és viselkedni bárkivel is, pláne ha betegről van szó! Egyetértek a panasz írójával, valóban egyesek fordítva ülnek a lovon, jó lenne már helyére tenni a dolgokat, mert ez csak frusztrációhoz vezet, ami a gyógyulást befolyásolhatja! ÉBRESZTŐ TATABÁNYA!
Annyira mégsem működik olajozottan a megújult Vatera, mert a tegnap ismertetett felmondólevelet mások is megkapták, ők szintén nem értik, mi a fene történhetett: 2013 nyarán regisztráltam a Vaterára.  Rendszeresen vásároltam és eladtam a többi felhasználó 100%-os…..
namitmondtam 2019.12.04 10:22:25
@Aureliano Buendía: egyetértek!
Július 20-án, pénteken 18 órakor, a Sony Maxon láthatja a közönség hazánkban először a Szerelemre várva című könnyed török sorozatot. A történet központi alakja Gökce (Hande Dogandemir), egy fiatal, harmincas éveiben járó, egyedülálló nő, aki reklámszakemberként dolgozik Isztambulban, és akinek…..