Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tartaroz

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor 2009-es kötcsei pikniken beszélt először arról az új politikai felosztásról, ami a rendszerváltás utáni duális rendszert felváltotta 2010 után. A centrális erőtérként ismert képződmény lényege, hogy a kormányzó párthoz képest jobbra és balra foglalnak helyet a Fidesznél lényegesen…..
tartaroz 2018.04.20 17:32:59
@GNDL:

Szóval már hazudsz is?

"Márki-Zay megjegyezte, bízik benne, hogy gazdasági együttműködéssel akár Temesvár versenytársává is válhat a két szövetséges – azt pedig külön is kiemelte, hogy a Jobbik mellett Botka stábja segítette legaktívabban a kampányban. "

mno.hu/belfold/szovetsegre-lepett-botka-laszlo-es-marki-zay-peter-2450360
tartaroz 2018.04.20 17:51:46
@dare: Most már teljesen mindegy, hogy ki van itt, Orbán legyőzhetetlen lesz, mert a kezében lévő kétharmaddal úgy lehetetlenít el bárkit, aki a hatalmát veszélyeztetné, ahogy akar. Orbánt demokratikus úton nem lehet már leváltani, nem demokratikus úton meg eddig se lehetett volna.

Mivel Magyarország mostantól orosz típusú autokrácia, így a ki mit tudott volna legyőzni kérdésről csak múlt időben érdemes beszélni.

A probléma nem az MSZP/DK létezése volt, hanem az, hogy az alig több mint 400 ezer szavazóval rendelkező LMP semmibe nézte a 988 ezer szavazóval rendelkező MSZP/DK-t és úgy csinált, mintha a kevesebb mint fele annyi szavazójával egyedül is esélye lenne kormányt váltani. Ez a hazugság vezetett 2014-ben és most 8-án is a Fidesz kétharamdos győzelméhez.

Ha az LMP valóban kormányt akart volna váltni és nem csak hazudtak volna róla, akkor 9 év alatt minden bizonnyal már rájöttek volna, hogy ez az MSZP/DK közel 1 milliós tábora nélkül nem igazán fog menni, tehát a kormányváltás érdekében muszáj lesz velük valamilyen formában együttműködni.

Az LMP-nek viszont esze ágában nem volt kormányt váltani, mint látható még a kétharmadot megakadályozni se.
Van itt ez az írás, ami arról szól, hogy a csalódott ellenzékiek csak sírnak-rínak („Brühühű, elmegyek, brühühű mindenki hülye, brühühű”), bezzeg a 2002-es Fidesz a vereség után elkezdett tábort építeni. Amellett, hogy a mostani ellenzékhez hasonló, csalódottságból és frusztrációból fakadó, nem…..
tartaroz 2018.04.20 10:16:55
Kedves Hazaáruló LMP-sek!

Ti vagyok azok, akik másodszor segítitek kétharmados győzelemhez Orbánt, csodálom, hogy még mindig van bőr a pofátokon egyáltalán létezni is, de hát az árulók már csak ilyenek. Bűntudatotok, lelkifurdalásotok nyilván nincs, olyan csak a gerinces embereknek van ha hibáznak, ti viszont gerinctelenek vagytok.

Ez az "Alfons. W. Saki" álnév mögé bújó illető (talán Schiffer András?) volt az, aki a választás előtt ugyanezen a blogon hergelt a többi ellenzéki párt ellen, ő volt az aki arra szólított fel mindenkit, hogy még egyéniben se szavazzanak baloldali jelöltre, még akkor se, ha az esélyes, az LMP-s meg esélytelen. Nem is csoda, hogy ő most sem búslakodik a kétharmad miatt, hisz ő is segített összehozni.

Három hír az LMP által összehozott jövőről:
index.hu/belfold/2018/04/19/soros_alapitvanya_itt_hagyja_budapestet/
444.hu/2018/04/20/megszunhet-az-orszagos-birosagi-hivatal-miniszteriumi-iranyitas-ala-kerulhet-az-igazsagszolgaltatas
444.hu/2018/04/20/orban-a-figyelo-listarol-a-sajto-munkasait-kifejezetten-biztatom-hogy-fedjenek-fel-leplezzenek-le-minel-tobb-halozatot

És persz az LMP be fog ülni a parlamentbe, pedig tudjátok, hogy pontosan nulla ellenzéki tevkényeséget lehet kifejteni, amikor a Fidesznek kétharmada van, amikor vizsgálóbizottságokat felállítását a Fidesz rendre megfúrja, amikor más bizottságok munkáját akkor bojkottálja amikor akarja, amikor ellenzéki kérdésre "boldog karácsonyt" a válasz, amikor a kormányt is felügyelni hivatott "független" hatalmi ágak élén Fidesz katonák ülnek, különösen amikor az ügyészség élén Polt Péter ül.

Szóval pontosan tudjátok, hogy semmi érdemit nem tudtok tenni, de azért beültök, eljátszátok az ellenzéket, mert nyilván 22-ben is kelleni fog az az 5%, mert azért a parlamentben ücsörögni láblógatva, még mindig jobb mint krumplit sütni a mekiben.

Ti LMP-sek most láthatóan arra készültök, hogy újabb 4 éven át hauzdjátok azt az átvert híveiteknek, hogy ti egy ellenzéki párt vagytok és nem egy zöld KDNP, de remélhetőleg egyre többen fognak rádöbbeni a szomorú valóságra.