Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Gamer

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sem Gary Anderson, sem pedig Peter Wright nem hibázott a karácsony előtti játéknapon, mindketten hozták a kötelezőt és ott vannak a legjobb 16-ban. Az esélyesek közül Dave Chisnall-tól köszöntünk el. Adrian Lewis pedig a sírból hozta vissza a győzelmet. Luke Hunphries, Dimitri Van den Bergh és…..
Lassan két hete zárta be kapuit a világ egyik legrangosabb oldtimer-rendezvénye, a párizsi Retromobile (hivatalos oldala az alábbi linken található). Bár létezik nagyobb rendezvény a kontinensen, de a Retromobile mindenképpen az egyik legrangosabbnak számít, és az én személyes toplistámon is a…..
The Gamer 2019.02.27 20:01:44
A múltkor ott fejeztük be, hogy a Retromobile kötelező program minden autórajongónak, nem csak a nagypályás oldtimer-gyűjtőknek. Ez akkor vált nyilvánvalóvá, amikor megérkeztünk a kiállítás nagyobbik csarnokába. ..
A Brüsszeli Autószalon most szombaton nyitotta meg kapuit, aki járatos a blogon vagy a privát oldalamon, annak ismerős lehet a rendezvény, tavaly a brüsszeli autószalonnak ítéltem oda az év legjobb autós rendezvénye címet, bár a legjobb autós élmény címről lecsúszott. A rendezvény koronaékszere a…..
The Gamer 2019.01.24 10:05:16
@Ződ2000: Nem,sajnos Frankfurtban nem leszünk,az Aeolus-Pirelli vissza mondta a részvételt.
A következő ami biztos az Genf.Ott a Yokohama részt vesz.
The Gamer 2019.01.25 10:12:15
@Ződ2000: Az AMG-nek legutóbb Berlinben a Sevice Gipfel nevű seregszemlén állítottunk standot a Yokohamával egyetemben. Mindkettő elég kicsi volt. Ez a vásár igazából csak a Daimler-Mercedes Benz beszállítóinak és a hozzájuk kötődő cégeknek a kiállítása,nincs nagy hírverése.
A következőt mikor építjük nekik azt nem tudom,ez elég változó.Nem mindig mi nyerjük náluk a tendert,ők minden standjukat megpályáztatják,nincs állandó szerződésük építő céggel.
The Gamer 2019.01.28 08:40:43
@Ződ2000: Köszi az infót.
Köln kb. 2 óra tőlünk,Essen úgyszintén,Frankfurt kb. 4ó,Párizs olyan 5-6. Tehát nem a távolsággal van gond,hanem az idővel.
Nagyon szívesen mennék én is mindenféle múzeumba-kiállításra,de egyszerűen nincs időm.
Ezt a fotót Észak-Franciaországban sikerült lőni. Számomra továbbra sem teljesen érthető a lakóautó koncepciója, amely látszólag sikeresen egyesíti a kempingezés, a hosszú utazás és a drága nyaralás minden hátrányát, de valamiért mégis nagyon népszerű Európa északibb régióiban. Sokszor látok olyat…..
Mindjárt itt a világbajnokság, már mindenki tűkön ül, de azért fejezzük be, amit elkezdtünk. Utolsó előtti rész, Adrian Lewis-zal kezdve, James Wade-del befejezve. Két olyan játékos, aki épp feltörekvőben van, hogy visszaszerezzék a megszokott helyüket. Szép keretet ad a mai napi résznek a két…..
The Gamer 2018.12.11 20:22:18
@matyi96: Basszus....
Igazad van!
Én meg hülye vagyok,lányos zavaromba össze kevertem Thorntonnal.
Véget ért a Grand Slam of Darts és valljuk be, elég nagy meglepetésekkel. A világ legjobbja, akinél ezen a versenyen nem egyszer gurult el a gyógyszer, persze jó irányba, kikapott az elődöntőben. Aztán a végső sikerre abszolút esélyes, az egész tornán kiválóan dobáló Gary Anderson éppen a döntőben…..
A teljes mezőny letolta a második fordulót és bizony kevesen gondolták, hogy Michael van Gerwen éppen Jonny Clayton ellen veszíti el a 2015 óta tartó veretlenségét a Grand Slamen. James Wade, Gary Anderson, Gerwyn Price, Stephen Bunting és Rob Cross maradt veretlen. Anderson és Wade már tovább is…..
Egészen hihetetlen látvány, amelyet az a színes kavalkád mutat, amit a WDF Europe Cup, darts Eurpa-bajnokságon látunk a MOM Parkban. Tényleg fantasztikus látvány úgy, hogy világsztárok mászkálnak közöttünk. Deta Hedman, Lorraine Winstanley, Scott Mitchell, Jim Williams, Richard Veenstra, Darius…..
The Gamer 2018.10.03 21:30:34
@Denis Potvin: Ahhhh...... Basszus Denis!
Nincs Facebookom(elvi okok miatt),de most már komolyan kellene egyet csinálnom.
Hát minden esetre köszönöm a gyors reakciót,és a linkeket.
A türelmet tőlem mindig megfogjátok kapni,mert attól függetlenül,hogy meló mellett,több húron pendülve csináljátok nagyon is jó.
De én is meló,és család mellett edzek,de sosem hagyom félbe,sehol sem.
Ahogy a versenyeken sem tudom azt mondani két leg után,hogy "jól van majd folytatjuk máshol"!
The Gamer 2018.10.03 21:46:52
@Denis Potvin: Nem gond! Sajnos az idő sosem elég. De ezentúl az Indexet is figyelem.
Így egyszerűbb lesz. De lenne egy személyes kérésem/kérdésem!
Fel tudjuk venni a kapcsolatot valami más módon?
Nagyon sok infód van ami engem érdekelne,és talán nekem is vannak számotokra.
The Gamer 2018.10.03 21:56:04
@Denis Potvin: Rendben! Köszönöm,jelentkezem.
Nyakunkon a budapesti WDF Európa-bajnokság, ahol nyolc magyar versenyző próbál minél jobb eredményt elérni, hogy ezzel is emlékezetessé tegye az első ilyen hazai rendezésű eseményt. Mindenki gőzerővel készül. Az magyardarts.hu készített interjút két rutinos magyar válogatott taggal, Ihász…..
The Gamer 2018.09.12 10:41:15
@Denis Potvin: Bocsánat,hogy ilyenekkel kukacoskodom,de nekem elsősorban tőletek jönnek az infók,és utána szoktam máshol körül nézni.
Lehet volt már ilyen,de ez most nagyon feltünt.
Jobb ezt oda írni,minthogy később valaki ezért cseszeget titeket.
Az elmúlt hetekben elég nagy vihart kavart a magyar darts életében a szövetségi kapitány lemondása, aztán az új megválasztása, aztán a kerethirdetés, majd a lemondás. Mindenki, aki ebben egy picit is benne van, osztotta az igazságokat, amiket mi sem ismerünk, vagy talán senki sem, vagy csak…..
The Gamer 2018.08.30 20:32:58
@Denis Potvin:

Szevasz Zoltán!

Erősen félre értettél valamit!
Nem akartam senkit becsmérelni,megsérteni.Annyit szerettem volna tudni,hogy hol tart a dolog.Lehet,hogy egy kicsit elragadtam,-ezért elnézést kérek-,de senkit nem akartam bántani.
Pontosan azt kellett volna leírni,-talán kicsit bővebben,kiszínezve-,amit a kommentedben leírtál.
Az lett volna a 2.rész.
Mert akárhogy is nézzük,ez egy blog!Itt lehet ilyet,ez nem egy újság.
Ettől függetlenül jó,érdekes.Én innen sok információt kapok!

Más! Mivel régóta Németországban élek,ezért szeretnék elnézést kérni,hogy nem tudom hogyan is írjuk a manusz szót.Továbbiakban az esetleges helytelen fogalmazásért és helyesírási hibákért.
Habár,ez van nálatok is.

Tisztelettel: Koós Gábor

U.i.:
Ha esetleg érdekel még valami akkor ezen az email címre írhatsz:
koosgabor@outlook.hu

(mert én ezt is felmerem vállalni)
Az elmúlt napokban felbolydult a magyar dartstársadalom, de sajnos nem valami kimagasló eredmény miatt, hanem mert kihirdették az idei, hazai rendezésű Európa-bajnokság magyar keretét. Rengeteg véleményt olvastunk és rengeteg hozzászólást kaptunk pro és kontra. Igazságot tenni nincs tisztünk, de…..
The Gamer 2018.08.08 21:20:08
Sziasztok!
Én Németországban élek,itt is játszom versenyszerűen.Főként amatőr és DDV versenyeken.(steel)
Az egyesületben a csapattársak érdeklődnek,kérdeznek folyamatosan a magyar dartsról.(az EB-ről is) Én megosztom,megbeszélem velük amit olvastam,hallottam.
Nos!
Számukra és számomra is -az eredményeit nem lebecsülve-, de Székely "Penge" Pál nem "profi dartsos",hanem promi dartsos!
Itt egy magát profinak valló dartsos,hétről-hétre de minimum hónapról-hónapra indul egy WDF-BDO,DDV esetleg PDC tornán.
Tudom,ehhez nagyon sok pénz kell.Ez nincs meg sajnos Pali mögött,ahogy senki más mögött sem.Ezért hiába vannak tehetséges játékosok,soha nem lesz a magyar darts a megfelelő nemzetközi színvonalon.
Ez mindenki hibája! A szövetségé,a kluboké,a menedzsmenté,a fizetéseké,stb..
Az,hogy a szövetségi kapitány a legrosszabb pillanatban mond le,ezzel is nehezítve a számára nem tetsző szövetségi irányítás dolgát,az már magát az embert jellemzi.A szövetségi kapitány dolga nem a szövetség irányítása,tetszik-nem tetszik,ennyi.
Az,hogy egy női játékos,valószínűleg az elfogultsága miatt nem vállalja a részvételt.Az,hogy egy fiatal tehetség,a megfelelő helyről/helyekről érkező nyomás miatt lemondja a részvételt.
Ez mindkettő kritikán aluli!
Ha továbbra is személyeskedés,düh és sértettség vezeti a magyar dartsott,akkor soha nem lesz PROFI magyar darts.

Érdekesség:
A klubunkban van 40-50 aktív játékos,akik már több magyarral is megmérkőztek különböző tornákon.A tejlesítményüket nagyon is jónak találják.
De,hogy számukra ki a legismertebb magyar darts az nem kérdés. Ő Bezzeg Nándor (akit igazából profinak is tekintenek),a második viszont (na most lehet nagyra nyitni a szemeket) MESTER ZOLTÁN!
Hm! Elgondolkodtató.
Az,hogy kicsoda Székely "Penge" Pál! Fogalmuk sincs,nem is hallottak róla(csak tőlem).
A focivébé árnyékában sem áll meg az élet a PDC-ben. A húzós júniusi naptár egyik állomása az idei tizenharmadik Players Championship forduló volt. MvG, Gary és a betörés áldozatául esett Barney sem indult el, de nagy nevek azért voltak. Már amíg korán ki nem hullottak...
The Gamer 2018.06.17 13:53:47
@Megmondó:
Ebben igazad van.De.....
A két játékos között óriási különbségek vannak!
Cross kb. 2-2.5 éve lett hobbidartsosból profi,amíg Gerwen egész életben arra készült amit most csinál.Nem lehet elvitatni Cross érdemeit,lehet többet nem lesz világbajnok,lehet csak hébe-hóba fog egy-két nagy tornát megnyerni.
De kérdem én:
Te mennyit nyertél már meg?
9 Nyíl Nagyobbak is elkezdhetik... 2018.06.13 08:32:59
Kis gondolkozás után arra jutottunk, hogy érdekességként bemutatjuk nektek, hogy a világranglista jelenlegi top 10 játékosa milyen készleteket használt és milyen készletet használ jelenleg a színpadon. Természetesen egyes esetekben csak a legfontosabb nyilakat vettük alapul (mint pl. Peter…..
Miután a Premier League döntőjében Michael van Gerwen ismételten elképesztő játékot mutatott be a nagyérdeműnek, és megérdemelten nyerte ezzel a sorozatot, közel került hozzá, hogy elérje és megdöntse Phil Taylor rekordját. Taylor összesen hatszor emelhette magasba a trófeát, Gerwennek pedig ez volt…..
Tegnap gyorshírben közöltük, hogy a PDC megváltoztatta a következő világbajnokság mezőnyének a létszámát és egyben emelt a pénzdíjakon is. Most egy kicsit alaposabban körüljárjuk a témát, de előrebocsájtjuk azt, hogy egyelőre cseppet sem lesz könnyebb a magyarok helyzete, mivel továbbra is csak egy…..