Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc Laszlo.

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután felállítottuk a saját szabályrendszerünk, és kinyitottuk a házasságunk, természetesen nem csak én kezdtem el randizni, hanem András is. Első lépésben regisztrált a facebook-ra. (Igen, ekkor 2017-et írtunk és neki korábban sosem volt fb oldala. Látjátok milyen hasznos dolgokat hoz a…..
A minap magam is belefutottam (nehéz is lett volna kikerülni…) abba a történetbe, melynek keretében egy Kanadából hazatért magyar nő az észak-amerikai országban dúló borzalmas állapotokat ecsetelte, egészen apokaliptikus helyzetet lefestve tudtukon kívül nemváltoztatás alá vetett óvodásokkal és…..
Tavaly karácsonykor Viktor egy mikrofonállvány és a nyilvánosság előtt saját jóemberségéről elmélkedett. Arra jutott magával, hogy neki elsősorban jó miniszterelnöknek kell lennie, és ha emellett jó ember is, az bónusz. Nem mondta ki - mert ha szeret valamit magában, az a szerénység - csupán…..
A szeptemberben indult négyrészes 'Hit és tudomány' vitasorozatunk záró alkalmán Jézus Krisztus személye körüli kérdéseket, történelmi tényeket és álhíreket boncolgathatjuk. Az eseményre való hangolódás érdekében a válaszadóknak szegeztünk egy-egy kérdést. Baranya Csabától, aki a debreceni Svetits…..
  Bizonyára mindenki ismeri azt a viccet, melyben a szegény földműves bácsit elviszik repülni, és a végén, mikor megkérdik tőle, hogy "no, bátyám, milyen volt?", akkor az utolsó mondata az, hogy "arra viszont végképp nem számítottam, hogy mindez a nyakamba is ömlik". Hát valami hasonló érzés…..
Hogy elfogadhatatlannak tartom-e azt, hogy szinte lehetetlen vitát nyernem 50-70 éves pöffeszkedők ellen, mert nekik nem kell a kinyilatkoztatásukat érvekkel alátámasztaniuk – nem vitás: igen; s rendkívül zavar, hogy sokáig magamban kerestem a hibát, mert nem értettem meg, hogy oké, kislány. Ha…..
                       Levélírónk tétlenül szemléli, ahogy a barátnője egy nála kétszer idősebb pasival haverkodik. A csaj lassan már többet van együtt vele, mint Posztolónkkal, mégis azzal nyugtatja, hogy nincs köztük semmi, mert a pasinak nem kell barátnő. Elfogadható egy ilyen válasz, vagy jobb…..
Ferenc Laszlo. 2019.11.25 22:20:30
@Womb Rаider: "Állítólag a pasik jókora hányada fogékony az efféle huncutkodásokra."

A kulcsszó: állítólag.
Mert a pszicho - szakmában valahogy nem tűnnek fel ilyen "fogékony" férfiak és nők. Vagy lehet, azért van, mert a nyomorult házikukkolók nem is lelki betegek?
Csak véletlen volna a néhány vonatkozó drámai gyilkosság a médiában, vagy hazai földön a Siklósi Botond álnevű árufeltöltő swinger és meg a "szexistennő" Vanda csúful végződő románca (ahol a nő nemcsak vanda volt, de öveg is, Rejtő után szabadon).
                       Amikor egy nőt, aki korábban elnyűhetetlennek érezte magát, meglegyint a múló idő szele, a korábbi kedélyes viselkedését váratlanul válthatja fel folyamatos siránkozás. Akkor is rinyál, ha nem látszanak rajta szembetűnően a hervadás jelei, hogy párjának véletlenül se legyen…..
Ferenc Laszlo. 2019.11.16 19:00:11
@Törpvadász: "És a kommentek: tényleg ilyenek lennének az igazi férfiak, kedves férfitársak? Kétlem."

Ugyan... a kommentelők egy része poénból csinálja. A másik része meg valóban klinikai eset. IQ segít elkülöníteni a két csoportot.
Ja, meg az ótvar trollok.

Valóban, az itt megszólalók nem a normál, párkapcsolatban élő populációt jelenítik meg.
                       Amikor egy pasi száján kiszalad a „próbálok hűséges lenni” mondat, a barátnő joggal kezdhet nyugtalankodni. És ez a problémának még csak egy kisebb része. A pasi főleg a saját gondjairól szeret beszélni: elmondja, melyik rokonával veszett éppen össze és ki milyen szemét, kit…..
Ferenc Laszlo. 2019.11.08 15:43:03
@exilis: nehéz a posztgeneráló bölcsészlányok élete.
                       „Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos...” - a pasi szereti a barátnőt, sok mindent meg is tesz a kapcsolatért, csak a szex része nem tökéletes. Ő ilyenkor azt…..
                       A barátnő már a kapcsolat elején leszögezte, hogy nem akar gyereket. Erre most egy ideje azt hallgatja a párjától és annak anyjától, hogy mégis milyen jó lenne. Levélírónk attól fél, hogy ha ebben nem ugyanazt akarják, akkor elveszítheti a pasiját. Hogyan lehet…..
2015. őszén kezdtem régi blogomat. Siklósi Botond álnéven írtam a swinger életformáról, érzelmekkel, saját gondolatokkal és tapasztalataimmal töltöttem meg történeteinket. Posztjaimat hiánypótlásnak szántam, és nem merült fel bennem olyan gondolat, hogy egyszer arcomat és polgári nevemet adom…..
Ferenc Laszlo. 2019.10.27 07:39:07
@CoolKoon: "Viszont a legnagyobb baj mindig az, ha okos. Ezt a sok ütődött proli sose tudja megbocsátani. "

Szerintem négyszer annyi diplomám van, mint ennek az árufeltöltőnek.
Az eszével semmi bajom.
Reklámozta a hülyeségét, ráment a kapcsolata a majdnem közepes külsejű nőjével, ez van.
Mások meg nem akarnak vele dolgozni. Ugyanez, mikor valami pornósztár liba akart celebkedni más területen, aztán elhajtották.

Valakinek ilyen dolgok nem férnek bele, de ez nem az intelligencia hiánya. Az undort összemosni a butasággal, típusos csúsztatás, ez ilyen liberálharcosoktól.
                        Régen úgy volt, hogy egy családos ember maximum más családos emberekkel járt össze egy-egy kerti partira, nem pedig egyedül, napokra lelépve a haverokkal. Levélírónk a konzervatívabb kapcsolatok híve, így nem érti kolléganőjét, akinek megszűnik az önbecsülése, amíg a…..
Ferenc Laszlo. 2019.10.18 12:30:28
@EGY a Queen: "Pszichológust mindenkinek!!!! Most komolyan."

Sajnos igaz.
Összmédia szinten sikerült romba tiporni az átlagpolgár önértékelését, egyben az egekbe emelni az elvárásait.
Paradoxon?
Igen, és tudnak élni vele. Élnek is sajnos.
Nem bánnam, ha ezen a téren kevesebb tennivalónk lenne.
Ferenc Laszlo. 2019.10.18 19:51:42
@Daenerys Targaryen: ". A mai kor legsúlyosabb betegségét, a narcizmust semmi nem gyógyítja. Pszichológus sem."

A mai modern nárcizmust, nemcsak szerintem, a modern média generálja (kezdve onnan, hogy nem babákkal, hanem Barbie modellekkel játszanak a kislányok).
Ennek csak egyik következménye az önző, belülről bizonytalan, de kifelé nagyon mutatni igyekvő nárcisztikus - a részleteket megtaláljuk a fészbukon.

Csak azzal vitatkoznék, hogy ez gyógyíthatatlan. Mert nem az.
Van nárcisztikus személyiségzavar. Ez egy keményebb dió. Van nárcisztikus személyiség vonás - ez sajnos túl gyakori.
Mindkettő gyógyítható, úgymond, (csak az előbbi évek kemény munkája). Végül, a meg/át/ változott nárcisztikusok is lehetnek boldogok.
A környezetük meg főleg.
                       Állítólag minden érett férfi életében van havonta egy nap, amikor mindenképp ki kell tombolnia magát valahogyan, vagy kocsmázással, vagy valami extrém sporttal. Ilyenkor mogorva, nem lehet lebeszélni terveiről, ingerlékeny és mindenen kiborul. Levélírónk ezt tömeges…..
Ferenc Laszlo. 2019.10.13 00:19:48
@VOGAben: "menthetetlen kiélt hülyékkel"

ismerős élettapasztalatnak tűnik.
Miért van tele ilyenekkel a város?
(költői kérdés)
Ferenc Laszlo. 2019.10.13 00:26:24
@Womb Rаider: " szoptatás alatt általában szünetel a menstruáció..(azt persze hiába is várnánk, hogy teherbe essenek..)"

Így született nálunk a második. A fiam.
Aki, mellesleg olyan, hogy ha férfi látja irígykedik, ha nő látja medúzásodik, plusz az egész vízalatti akvárium.
Magas, szép, okos, gyengéd, táncos lábú. Akkora vállakkal, hogy csak oldalt fér be az ajtón. Neki ezt dobta a gép.
                       „Miért jobb egy nőnek egy tartós, de rossz kapcsolat, mint lezárni és adni egy esélyt magának a változásra? - teszi fel Levélírónk az örök kérdést, melyre maga is megpróbál válaszolni. Jelenleg egy olyan nővel próbálkozik, aki egy boldogtalan kapcsolatban él, mégsem lép ki…..
Már régóta egyértelmű, hogy Orbán Viktor fügefalevélként használja a kereszténydemokrácia eszmeiségét annak érdekében, hogy minél több ideig élvezhesse az Európai Parlament legnagyobb frakciójának védelmét. Ha a jövő héten az uniós képviselők kétharmada megszavazza a holland képviselőnő által…..
Blogadó A propaganda hatása 2018.09.07 18:57:24
Áprilisban, a Fidesz KDNP teljesen meglepő választási győzelme után, úgy döntöttem elvégzek egy kis kísérlet szerűséget, és megpróbálom leírni az eredményét, közérthető módon. A kísérlet lényege az volt, hogy beléptem Fideszes csoportokba, és próbáltam megfigyelni az ott tevékenykedő emberek…..
A „dühös fehér férfi” mára külön fogalommá vált az amerikai szociológiában. Gyökere a fehér kisember, főleg az alsó-középosztálybeli férfi 1960-as évek óta tartó fenyegetettség-érzete...
A nyaralás egy introvertált számára általában a kényelmes, elviselhető létből való intenzív kifelé mocorgást jelent. Szervezni kell, egy csomó vadidegennel kommunikálni, útbaigazítást kérni, megosztani az utasteret idegenekkel stb. De nyáron ezt a vakmerő húzást több különböző tényező együttállása…..
Az ordibálós pszichiáter közelmúltban megjelent életrajzi könyvét, a Harcost várakozva veszi az ember a kezébe.  Csernus Imre korábbi könyveiben, előadásain olyan emberi gyengeségeket ostoroz kíméletlenül mint a félelmeink, élethazugságaink, bátortalanságunk, megalkuvásaink, töketlen férfiasságunk…..