Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AveCaesarVavan

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MaGYAUR Trócsányi mint lakmusz 2019.09.11 18:57:04
Olyan posztot adtak Trócsányinak, amelynek a következő időszakban nem lesz jelentősége. Emmanuel Macron megmondta, hogy az Európai Unió bővítésének egy jó időre vége szakad, most a meglévő Uniós együttműködés elmélyítésére kell koncentrálni. Trócsányi megkapta azt a posztot, amit Orbán…..
AveCaesarVavan 2019.09.12 14:53:54
@havrilla: Nyugi, nyugi! Elvisz az agyvérzés és nem nyer veled semmit!
Egyre nagyobb a jövedelmi szakadék a társadalmi csoportok között, folytatódik a régiók közti különbségek növekedése, a politikai hovatartozás szempontjából pedig szinte háborús frontvonalak alakultak ki a magyar választók között. Mindez persze nem véletlen: A Fidesz tudatosan szaggatja szét a magyar…..
AveCaesarVavan 2019.04.26 10:11:40
@István Tamasi: Ne legyen! Valaki még a végén belekóstol!
Orbán Viktor rezsimje biztosan nem maradhatna működőképes még évekig olyan ellenszélben, amilyenben a Fidesz vezetői most próbálják egyensúlyban tartani a NER-t. Ezért létfontosságú számukra, hogy valamiféle áttörést érjenek el a populista politikai erők a közelgő EP választásokon. Amennyiben ez nem…..
A propaganda adómilliárdokból most épp azt igyekszik bizonygatni, hogy de, Orbán még mindig sebezhetetlen. Teszi ezt egyre hangosabban, hogy túlharsogja a néppárti pofon csattanását...
AveCaesarVavan 2019.03.22 11:59:24
@LIPPSIGEDDON 2019: Beakadtál, barátom? Mostanában már nem hagyják, hogy nagyon ugráljanak a te-félék! Legfeljebb szépen táncikálva, mint a többi identitászavaros, magáról többet képzelő pulyka.

Ezt hívta vezéred és kan-cellárod pávatáncnak.
      Giró-Szász Áron a botrányairól híres egykori HÖK-vezér, Szájer József aszisztense (ezt a rezsimportál elfelejtette feltüntetni) uszul a Néppárt ellen. (mandiner.ru)..
Az legalább egy tisztességes meló...
AveCaesarVavan 2019.02.26 11:49:21
@FCUK5: Konkrétan hülyére vert az apád, de ezt könnyű bizonyítani, mert konkrétan hülye vagy.
   "Bár többen kétlik, hogy szükséges önálló matematikai intézet"  A címben szereplő mondat Palkovics Lászlótól származik. Ott van a híres 52 perces telefonbeszélgetés leiratában. Az MTA matematikai intézete a CEU és a KOKI mellett a legsikeresebb ERC pályázó volt. Kilenc ERC grant-et nyert el. …..
AveCaesarVavan 2019.02.13 10:23:45
A középfokú végzettséggel rendelkező szakmunkások bérminimuma utolérte a kezdő tanári fizetést, pár éven belül országszerte komoly gond lesz a pedagógushiány. Milyen – akár szokatlannak tűnő – megoldási javaslatok léteznek? Egyszerre forráshiányos, pazarló és alulteljesítő a köznevelés, a…..
A Fidesz hivatása az lett volna, hogy a nemzet hosszú távú fejlődését előkészítse és menedzselje, ehelyett nemcsak a körültekintő napi kormányzást, de a stratégiai tervezést is elhanyagolta. A fideszes vezérkar, Orbánnal az élen, úgy tesz mint a kisgyerek ha beszabadulhat a játékboltba, az abban…..
AveCaesarVavan 2019.02.08 09:53:51
@havrilla: Ronda ember vagy te! Arról ábrándozol, hogy Orbán Viktort úgy lőjék le, mint egy kutyát, esetleg úgy, mint a Kárpátok előző Géniuszát, Nicolae Ceausescu elvtársat? (mert akit nem lehet leváltani, azt le kell lőni!)
Véget ért Lyonban a Bocuse d'Or, a magyar csapat versenyzéséről itt tudósítottam, az eredményhirdetésről pedig itt élőben a helyszínről. Következzenek az eredmények!..
AveCaesarVavan 2019.01.31 15:15:03
Orbánnak még bajt okozhat, ha az ellenzék össze tud fogni a helyhatósági választásokra, Európában viszont továbbra is fedezi a Néppárt, amely a magyar tüntetőket is elárulja ily módon.  Lassanként beleütköznek saját korlátaikba a világ erős emberei, de az európai választások után a populisták még…..
AveCaesarVavan 2019.01.07 19:09:08
@Helga Beauty Salon: Nem látogatják a Csúfság Szalonodat, randaság!
Ő a lándzsa hegye, amivel a bevett egyházakon túli, legirracionálisabb turulista jobboldal képviselőjeként böködi és befolyásolja az egyre inkább az elbizonytalanodó Orbánt! Annak a spekulatív jobboldalnak, amely egyszerre mondja azt, hogy a magyar az emberiség legősibb nemzete, aztán hogy Jézus…..
AveCaesarVavan 2019.01.06 18:15:12
@Bryan élete: Szívemből szóltál!
        – A matematikát tartjuk a legegzaktabb tudománynak. Rengeteg törvényszerűsége van, ám az 1930-as években egy osztrák matematikus, Kurt Gödel kitalált egy olyan formulát, amely csak akkor igaz, ha nem bizonyítható. A részletekbe nem megyek bele, a lényeg az, hogy még a matematika sem…..
Kormánytévéhíradó-paródiát csinált, ami majdnem olyan lett, mint az igazi, csak kicsit kevesebb benne az álhír. Ahelyett, hogy inna inkább...
AveCaesarVavan 2019.01.01 11:37:55
@Ms.Cunnesburry: Egyezik a véleményünk annak kivételével, hogy nálunk a kormánymédiát gyerekzár védi...
(nehogy az unokák megálljanak a fejlődésben...)

Kutya jól tűrte a megpróbáltatásokat? A miénk -Isten nyugosztalja- soha nem tudott olyan mélyen aludni és álmában olyan szépen mosolyogni, mint petárdázáskor. Nem is az vitte el!
Amikor koraősszel a Hospice Ház előterében bogarásztam az adományozók tábláit tudtam, hogy végre már meg kell írnom a Kulka-ódám.Akkor még nem volt Forbes címlapon, még nem beszélt a betegségéről, még nem jött ki az X film, de akkor csordult ki a Kulka rajongásom, s éreztem, hogy ezzel fogom…..
AveCaesarVavan 2018.12.31 21:23:30
@élhetetlen: Kössz!
• Jönnek fel a jobboldali populista pártok, de hiú ábránd részükről, hogy az európai választás után blokkoló kisebbséget tudnának alakítani  • A magyar és lengyel jogállamról zajló vita jövőre is az európai politikai egyik meghatározó eleme marad  • A magyar kormány fafejű, fogalma sincs a…..
AveCaesarVavan 2018.12.26 15:50:05
@paraszthajszal: "elmegyünk szavazni". Ja. Aztán valahogy leáll a rendszer, és mire megjavul, akkor előáll a senki által nem ellenőrizhető eredmény.
Tudod mit? Veled/veletek senki sem vitatkozik, csak megszámoljuk, hogy elég hosszú-e az Andrássy út.
Az Orbán-féle autokraták el akarják venni az ellenzék véleménynyilvánítási jogát, ők maguk viszont uszításra és gyűlöletbeszédre használják a szólásszabadságot; Idehaza és külföldön egyaránt békétlenséget szít a nacionalista magyar politika, megtorpedózhatja még az Oroszországgal szemben kialakult…..
AveCaesarVavan 2018.12.24 21:12:51
@Secnir: Kövesnél idültebb disznó még nem sátorozott a hetedik kerületben!
Egyre népszerűbb politikai gyakorlat a világban, hogy az államok vezetői csakis saját szavazóbázisuknak akarnak megfelelni, azokat viszont, akik soha nem adnák voksukat a kormányzó erőre lényegében másodrendű polgárokként kezelik. A nagy hagyományokkal bíró nyugati demokráciákban is megesik, hogy az…..
Általános vita tárgya, hogy mikor is kezdődjön az iskola. Több tanulmány mutatott rá arra, hogy a korai kezdéssel járó alváshiány felelős a diákok több problémájáért. Egy városban léptek is emiatt, és az eredmények magukért beszélnek...
AveCaesarVavan 2018.12.19 13:19:49
@bölcsbagoly: 1. a tananyag 90%-ban kötött, 10% a szabad. A tankönyvek használhatatlanok, unalmasak, és mert -a saját területemen tapasztalata alapján- két hét alatt, régebbi tankönyvek átírásával jöttek létre, logikátlanok, megtanulhatatlanok. A minden területre kiterjedő műveltség... hát igen. A tanárok nagy része kontraszelektált, annyi szakmai kompetenciája sincs, hogy meg tudja teremteni a tanuláshoz szükséges figyelmet, érdeklődést. Így az órák szétmennek, semmi sehonnan sehová. Kilencedikes, 15 éves gyereknek van rendesen 8-9. tanórája. Aztán még kettőt tanuljon otthon, sportoljon, legyen kulturálisan érdeklődő, szeme se rebbenjen, hogy kétszer másfél órát utazik az iskolába és onnan haza, törje a fejét, hogyan töltse hasznosan a szabadidejét...

Az iskolánál ma szomorúbb hely csak az egészségügy manapság.
A magyar társadalom egyértelmű nemtetszése ellenében is áterőltette Orbán a rabszolgatörvényt - ugyanis politikai túlélésének a záloga. Az ügy azt is megmutatja: csak magunkra számíthatunk...
AveCaesarVavan 2018.12.14 13:21:40
@balcán maxval bircaman:

Amikor belőled Fazakas nertárs személyesen főz bircapörit!
Magyarország miniszterelnöke mára annyira magabiztos lett, hogy hajlandó már akár maga ellen is fogadni. November 9-én ugyanis nem kis cinizmussal azt mondta szokásos péntek reggeli rádiós monológjában a Közép-európai Egyetem körüli bizonytalanságról, hogy: "Merek nagy tétekben fogadni, hogy fogjuk…..
AveCaesarVavan 2018.12.05 11:00:07
@megamedve: Drukkolok, hogy eljöjjön végre a pofozás azon ideje, hogy vissza is adnak párat!
Ehelyett a bőrét próbálja menteni. Hatalmas érvágás ez a főpolgármesternek, még nagyobb kár Budapestnek...
AveCaesarVavan 2018.12.03 20:51:39
@paraszthajszal: Szép sz@ros a szájad széle!
• Trump beírhat magának egy újabb elégtelent, mert ezúttal Orbán Viktor vette palira, de az ügyből európai botrány lesz • Orbán Viktort az az erő és összefogás fékezheti meg, de ebben kár volna a Néppártra számítani • Propaganda sivataggá silányodik le az egykor százszínű magyar sajtópiac..
AveCaesarVavan 2018.12.01 20:52:17
@A Helsinki Bizottság gyilkosok, bűnözők jogait véd:
Téged, akinek egy fél mondatot se sikeredett hiba nélkül összeraknia, hogyan lehet elveszíteni?
A Gruevszki-ügy úgy fest, mintha a magyar kormány úgy szeretett volna szívességet tenni Moszkvának, hogy közben az ne veszélyeztesse nyugati kapcsolatait, viszont a Kreml szándékosan kényszerítette volna a részletek kiszivárogtatásával színvallásra a magyar kormányt. Röviden: Orbánt pofára ejtették...
AveCaesarVavan 2018.11.21 11:07:27
@Cycmen: Megnyugodhatsz, a hisztivel semmire nem jutsz! Hülye volt Vezéred és Kancellárod, így már csak a nemlétező hadosztályokat tologatja a virtuális terepasztalon. Az összes diktátor sorsa a szégyen! Menedékjogot csak akkor kap valamelyik, általa preferált ~isztánban, ha a helybéli diktátor épp nem Moszkva vagy Brüsszel bokájához dörgölőzik! Politikai üldözött lesz, mert a politikát a köztörvényes bűnözés szintjén űzte!
Minden idők legértelmetlenebb nemzeti konzultációja következik rövidesen Magyarországon. Persze, ez csak ránk, polgárokra érvényes, akik finanszírozzuk ezt a párbeszédnek álcázott kormánypropagandát, azok, akik végigverik a legújabb agymosást rajtunk, nagyon is jól fognak járni. Az Orbán-kormánynak…..