Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AveCaesarVavan

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
George Lazar: "Ahogy pestiesen mondják, az Orbán rezsim és amerikai lojalistái “túltolták a biciklit”. Érzelmileg valószínű hogy Horthy Miklós istenítése volt az utolsó csepp mert azzal amerikaiak millióit, főleg az amerikai veteránokat sértették vérig … és Lázár János Budapesten még mindig a…..
AveCaesarVavan 2023.09.13 12:22:21
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: mint Anyádra a nemi élet! Mi más oka lett volna, hogy ekkora marhát elljen?!
Az orbánisták a centralizált, vezér-központú, nem-piaci, hanem fegyelmező-osztogató hadiállami rendszer hívei. Mégis az orbánisták nem átallják háborúpártisággal vádolni az orosz agresszió ellen védekezni próbáló európaiakat és az európaias magyarokat! A putyini manipuláció által megfertőzött, a…..
AveCaesarVavan 2023.05.29 18:18:07
@Sorállományú előfelvételis: Sose vitatkozz hülyével, mert a végén még összetévesztenek vele, az emberek egy idő után csak arra emlékeznek, hogy két hülye összekapott valamin!
Nehéz lesz kommunikációs trükkökkel elfedni a tényeket, mert a magyarok immár a saját bőrükön érzik az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikájának következményeit. A brutálisan felpörgő infláció és a látványosan hanyatló kiskereskedelmi forgalom csak a felszín, a problémák ugyanis mélyebben…..
AveCaesarVavan 2023.04.16 09:05:59
@ulpius66: Kérdés? Van! Hogy bírt bármiféle iskolai végzettséget szerezni, aki le bírja írni azt, hogy szá-za-lék-al (4,6%-al)?
A „dictator” eredetileg olyan római tisztségviselő volt, akinek rendhagyó megbízatása egy katonai idényre, azaz csak hat hónapra szólt, éspedig válsághelyzetben. Hogy állunk Magyarországon? „Háborús vészhelyzet” van, ami valójában nincs… Mert hiába sérti az orbánista szuverenista-nacionalisták…..
AveCaesarVavan 2023.04.10 15:07:29
@Nevem senki.: Nyilván! Csak a hiszti meg az ígérgetés nem visz sehová. Magyarország két hullámban 400 milliárd forintot költött semmire se való, alvási apnoé kezelésére szolgáló "lélegeztető gépekre". Szlovákia 250 millió €-ból (94,5 milliárd forint) 53 000 négyzetméteres, 405 ágyas (szobánként egy ágyas!) "csúcskórházat épített.

Magyarország Vezére és Kancellárja úgy döntött, hogy középhatalom lesz az ország. A fiatalok úgy döntöttek, hogy nem leendó középhatalomban, hanem egy normális világban akarnak élni, ezért elmennek, nem hoznak világra gyereket, nem adósodnak el egy nyomorult ingatlanért.... És lehet itt ötnegyed is, csak normalitás nem lesz!
Az orosz-ukrán háború eszkalálódása nagyon nem jött jól Orbán Viktor számára, hiszen a nyugati országok jóval egységesebbé váltak, mint amilyenek a putyini agresszió megindulása előtt voltak, és ő egyre inkább kilóg ebből a szövetségből. A magyar kormányfő nem véletlenül szajkózza, hogy békét…..
Az állam és egyház szétválasztásának eszméje a hatalmi ágak szétválasztásának logikájába illeszkedett; ahogy a végrehajtó hatalmat, vagyis a kormányt az országgyűlés és az alkotmánybíróság ellenőrzi, ugyanúgy a kontrollálhatatlan hatalmi monopólium elkerülése érdekében kívánatossá lett a laikus…..
AveCaesarVavan 2023.02.12 06:46:05
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Az a baj, hogy a legrosszabb összeolvasztást nem sikerült megakadályozni jóféle kotonokkal, így itt böfögheted a marhaságaidat, te állat!
A háborús vereség és a nemzetiségek függetlenedése miatt már nem létező Osztrák-Magyar Monarchia magyar királyságának címere, amely 2023-ban provokációnak számít minden szomszédos állammal szemben! Hiába akarná rátukmálni Orbán a magyar uralmat a volt nemzetiségeinkre már semmi vonzó nincs a…..
MaGYAUR Trócsányi mint lakmusz 2019.09.11 18:57:04
Olyan posztot adtak Trócsányinak, amelynek a következő időszakban nem lesz jelentősége. Emmanuel Macron megmondta, hogy az Európai Unió bővítésének egy jó időre vége szakad, most a meglévő Uniós együttműködés elmélyítésére kell koncentrálni. Trócsányi megkapta azt a posztot, amit Orbán…..
AveCaesarVavan 2019.09.12 14:53:54
@havrilla: Nyugi, nyugi! Elvisz az agyvérzés és nem nyer veled semmit!
Egyre nagyobb a jövedelmi szakadék a társadalmi csoportok között, folytatódik a régiók közti különbségek növekedése, a politikai hovatartozás szempontjából pedig szinte háborús frontvonalak alakultak ki a magyar választók között. Mindez persze nem véletlen: A Fidesz tudatosan szaggatja szét a magyar…..
AveCaesarVavan 2019.04.26 10:11:40
@István Tamasi: Ne legyen! Valaki még a végén belekóstol!
Orbán Viktor rezsimje biztosan nem maradhatna működőképes még évekig olyan ellenszélben, amilyenben a Fidesz vezetői most próbálják egyensúlyban tartani a NER-t. Ezért létfontosságú számukra, hogy valamiféle áttörést érjenek el a populista politikai erők a közelgő EP választásokon. Amennyiben ez nem…..
A propaganda adómilliárdokból most épp azt igyekszik bizonygatni, hogy de, Orbán még mindig sebezhetetlen. Teszi ezt egyre hangosabban, hogy túlharsogja a néppárti pofon csattanását...
AveCaesarVavan 2019.03.22 11:59:24
@LIPPSIGEDDON 2019: Beakadtál, barátom? Mostanában már nem hagyják, hogy nagyon ugráljanak a te-félék! Legfeljebb szépen táncikálva, mint a többi identitászavaros, magáról többet képzelő pulyka.

Ezt hívta vezéred és kan-cellárod pávatáncnak.
      Giró-Szász Áron a botrányairól híres egykori HÖK-vezér, Szájer József aszisztense (ezt a rezsimportál elfelejtette feltüntetni) uszul a Néppárt ellen. (mandiner.ru)..
Az legalább egy tisztességes meló...
AveCaesarVavan 2019.02.26 11:49:21
@FCUK5: Konkrétan hülyére vert az apád, de ezt könnyű bizonyítani, mert konkrétan hülye vagy.
   "Bár többen kétlik, hogy szükséges önálló matematikai intézet"  A címben szereplő mondat Palkovics Lászlótól származik. Ott van a híres 52 perces telefonbeszélgetés leiratában. Az MTA matematikai intézete a CEU és a KOKI mellett a legsikeresebb ERC pályázó volt. Kilenc ERC grant-et nyert el. …..
AveCaesarVavan 2019.02.13 10:23:45
A középfokú végzettséggel rendelkező szakmunkások bérminimuma utolérte a kezdő tanári fizetést, pár éven belül országszerte komoly gond lesz a pedagógushiány. Milyen – akár szokatlannak tűnő – megoldási javaslatok léteznek? Egyszerre forráshiányos, pazarló és alulteljesítő a köznevelés, a…..
A Fidesz hivatása az lett volna, hogy a nemzet hosszú távú fejlődését előkészítse és menedzselje, ehelyett nemcsak a körültekintő napi kormányzást, de a stratégiai tervezést is elhanyagolta. A fideszes vezérkar, Orbánnal az élen, úgy tesz mint a kisgyerek ha beszabadulhat a játékboltba, az abban…..
AveCaesarVavan 2019.02.08 09:53:51
@havrilla: Ronda ember vagy te! Arról ábrándozol, hogy Orbán Viktort úgy lőjék le, mint egy kutyát, esetleg úgy, mint a Kárpátok előző Géniuszát, Nicolae Ceausescu elvtársat? (mert akit nem lehet leváltani, azt le kell lőni!)
Véget ért Lyonban a Bocuse d'Or, a magyar csapat versenyzéséről itt tudósítottam, az eredményhirdetésről pedig itt élőben a helyszínről. Következzenek az eredmények!..
AveCaesarVavan 2019.01.31 15:15:03
Orbánnak még bajt okozhat, ha az ellenzék össze tud fogni a helyhatósági választásokra, Európában viszont továbbra is fedezi a Néppárt, amely a magyar tüntetőket is elárulja ily módon.  Lassanként beleütköznek saját korlátaikba a világ erős emberei, de az európai választások után a populisták még…..
AveCaesarVavan 2019.01.07 19:09:08
@Helga Beauty Salon: Nem látogatják a Csúfság Szalonodat, randaság!
Ő a lándzsa hegye, amivel a bevett egyházakon túli, legirracionálisabb turulista jobboldal képviselőjeként böködi és befolyásolja az egyre inkább az elbizonytalanodó Orbánt! Annak a spekulatív jobboldalnak, amely egyszerre mondja azt, hogy a magyar az emberiség legősibb nemzete, aztán hogy Jézus…..
AveCaesarVavan 2019.01.06 18:15:12
@Bryan élete: Szívemből szóltál!
        – A matematikát tartjuk a legegzaktabb tudománynak. Rengeteg törvényszerűsége van, ám az 1930-as években egy osztrák matematikus, Kurt Gödel kitalált egy olyan formulát, amely csak akkor igaz, ha nem bizonyítható. A részletekbe nem megyek bele, a lényeg az, hogy még a matematika sem…..
Kormánytévéhíradó-paródiát csinált, ami majdnem olyan lett, mint az igazi, csak kicsit kevesebb benne az álhír. Ahelyett, hogy inna inkább...
AveCaesarVavan 2019.01.01 11:37:55
@Ms.Cunnesburry: Egyezik a véleményünk annak kivételével, hogy nálunk a kormánymédiát gyerekzár védi...
(nehogy az unokák megálljanak a fejlődésben...)

Kutya jól tűrte a megpróbáltatásokat? A miénk -Isten nyugosztalja- soha nem tudott olyan mélyen aludni és álmában olyan szépen mosolyogni, mint petárdázáskor. Nem is az vitte el!
Amikor koraősszel a Hospice Ház előterében bogarásztam az adományozók tábláit tudtam, hogy végre már meg kell írnom a Kulka-ódám.Akkor még nem volt Forbes címlapon, még nem beszélt a betegségéről, még nem jött ki az X film, de akkor csordult ki a Kulka rajongásom, s éreztem, hogy ezzel fogom…..
AveCaesarVavan 2018.12.31 21:23:30
@élhetetlen: Kössz!
• Jönnek fel a jobboldali populista pártok, de hiú ábránd részükről, hogy az európai választás után blokkoló kisebbséget tudnának alakítani  • A magyar és lengyel jogállamról zajló vita jövőre is az európai politikai egyik meghatározó eleme marad  • A magyar kormány fafejű, fogalma sincs a…..
AveCaesarVavan 2018.12.26 15:50:05
@paraszthajszal: "elmegyünk szavazni". Ja. Aztán valahogy leáll a rendszer, és mire megjavul, akkor előáll a senki által nem ellenőrizhető eredmény.
Tudod mit? Veled/veletek senki sem vitatkozik, csak megszámoljuk, hogy elég hosszú-e az Andrássy út.
Az Orbán-féle autokraták el akarják venni az ellenzék véleménynyilvánítási jogát, ők maguk viszont uszításra és gyűlöletbeszédre használják a szólásszabadságot; Idehaza és külföldön egyaránt békétlenséget szít a nacionalista magyar politika, megtorpedózhatja még az Oroszországgal szemben kialakult…..
AveCaesarVavan 2018.12.24 21:12:51
@Secnir: Kövesnél idültebb disznó még nem sátorozott a hetedik kerületben!
Egyre népszerűbb politikai gyakorlat a világban, hogy az államok vezetői csakis saját szavazóbázisuknak akarnak megfelelni, azokat viszont, akik soha nem adnák voksukat a kormányzó erőre lényegében másodrendű polgárokként kezelik. A nagy hagyományokkal bíró nyugati demokráciákban is megesik, hogy az…..