Regisztráció Blogot indítok
Adatok
namneman

1 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég érdekes munkaügyi jogvitát tartalmaz az alábbi levél. Egy rasszista megjegyzés elleni tiltakozás miatt mondvacsinált okkal kirúgni valakit bátor munkáltatói húzás. Persze csak az egyik oldal történetét ismerhetjük meg, de ha tényleg táppénz alatt történt a felmondás, az…..
namneman 2008.06.21 08:20:22
Kedves Mindeggy,

ez így is van.Sehol nincs elég orvos így az itteni kórházban is nagyon kevesen vannak.A gond nem azért van mert nem lenne hely hanem azért mert nincs bérkeret.Jelenleg pl a helyi kórház havi költségvetésének 90%-a a bér.Nem a kórház gazdálkodik rosszul (bár természetesen jól sem!)hanem nem elég a finanszírozás az OEP-től.Ezenkívül ha mondjuk ingyen dolgoznál sem lehet mert a legdrágább az ha még beteget is ellátsz! Azt ugyanis szintén finanszírozni kellene és arra különösen nincs pénz!Tudod szivem az egész életemet az egészségügyben töltöttem (ahogyan a családom)és sohasem gondoltam hogy ilyen mélyre zuhan.Szerintem még nem vagyunk a gödör mélyén...

Nem is értem miért azt mondogatja mindenki hogy szakemberhiány van ha foglalkoztatni nem tudják őket.Itt helyben is folyamatosan keresnek szakorvost és mikor jelentkezel őszintén megmondja a megbízott igazgató (gyerekkori ismerős) hogy nem vehet fel senkit és a hirdetést januárban rendelték folyamatos megjelenésre!
Most majd fogok helyettesíteni a nyáron és ősztől ugyanúgy magánrendelek (talán és remélem sikerül) mint a többi pszichiáter a városban.( az elküldött Országos Pszichiátriai Intézet...tudod a Hárshegyi...volt orvosai is részben ezt csinálják)Tudom hogy iszonyú a kiszolgáltatottsága a betegeknek és hónapokba kerül ameddig egy szakoprvos elé kerülhetnek...de az az OEP és más hibája ....és hidd el ez aktív eutanázia.

Igazán édes Tőled hogy körülnéztél!Köszönöm!
gyógyszergyári trükkök 2008.06.08 10:21:00
Végső kétségbeesésemben folytatásokban leírom történetemet.48 éves orvos vagyok.Hosszú évek óta dolgoztam a Sanofi-Aventisnél orvoslátogatóként.Az utolsó években mindíg a három legeredményesebb látogató között voltam (  a 104-ből).A fényképem az aula falán van…..