Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dafke csakazértis tizen4edik crazy one

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homárra sok elképesztően szövevényes sztori érkezik, miközben a hétköznapok tele vannak rém egyszerű, egyértelmű fogyasztóvédelmi kérdésekkel is. GYIK rovatunkban ilyenekre adunk rövid, egyértelmű válaszokat.  Kedves Tékozló Homár! Interneten rendeltem egy mobil klímát, a bestbyte-tól, a…..
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.06.28 08:21:57
@V B T: elküldted már a tértis levelet?
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.06.20 08:37:04
@Xezs7: és a MAC szűrés ellen mi a megoldás? Virtuálisan megvaltoztatod a MAC címedet?
via GIPHY Bármilyen területről is legyen szó, a karbantartási és felújítási munkák embert próbáló időszakot jelentenek szolgáltatónak és ügyfélnek egyaránt. Ettől persze ezeket megúszni nem lehet, de átgondolt szervezéssel és jó kommunikációval minimalizálni az elkerülhetetlen kényelmetlenségeket…..
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.06.15 22:05:12
@kovacsbalint: tökéletesen irtad. Ami rögtön átjött az az, hogy vergődsz. Pláne levonod a végkövetkeztetést, hogy valójában a befektetett energiáról van szó. Ha a summát nézzük, akkor a tájékozódás, vagy a posztolás a többi Joule?
Az építkezés, lakésfelújítás mindig is pénztárca, idegrendszer és kapcsolatpróbáló időszakot jelentett a merészen belevágók életében, de ami az elmúlt években ezen a területen zajlik, az tényleg elkeserítő. Visszasírjuk az ökölszabályt, miszerint jó, olcsó és gyors szolgáltatás csak a mesében…..
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.06.10 22:23:53
@Szolnok Építőipar: nem goldolkodtal meg el lecserélni az email cimed!?
Kérjük, hogy aki az embertársai átverésénél könnyebb pénzkereseti lehetõséget ismer, emelje fel az ujját. Hogy mi? Politika? Hol itt az ellentmondás? Bazsom nevû olvasónk lepett meg egy ukrajnai "szolgáltatás" emilben terjedõ reklámjával. Fizess elõlegként 70 rugót, add ki a…..
Az alábbi történet sztoriszinten egy teljesen hétköznapi esetnek tűnik: emberünknek kellett egy fülhallgató, bement hát a legközelebbi üzletbe, megvette, de sajnos nem volt szerencséje, mert az új füles hamarosan tönkrement. Uncsi. A részleteket tekintve azonban elég elképesztő, ami a Köki…..
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.05.30 15:00:32
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.05.31 22:18:23
@kaktusz20: hedonista? Undorító hedonozmus? Parancsolsz?
Aki nem ismerné, az itt tájékozódhat a posztban mószerolt Flixbusról. Röviden annyit érdemes tudni róla, hogy egy német alapítású cég, gyakorlatilag a fapados légitársaságok üzleti modelljét lemásolva indított távolsági buszjáratokat, ami az online check-in és társai megjelenése mellett a kényelmi…..
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.05.25 17:52:41
Igazán cseles megoldás, ha egy cég a honlapján akciós árakkal vigéckedik, majd az árajánlat kérésére közli, hogy a netes árai nem aktuálisak. Nem szép, nem jó, sőt ennél több is ez. Kedves Homár! Bejárati ajtót szeretnénk cserélni, így kb. 0,35 mp alatt rátaláltunk…..
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.05.22 11:39:31
@Darth Revan: kinél ?
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.05.22 12:39:48
@Szarazkoro: igen, tizenháromszor. A miértre 6at esetben tudok választ adni.
A Homárra érkező panaszokon belül számát tekintve rendes esettípus az, amikor olvasónk a Vaterán/ Jófogáson/ Facebook-csoportban vagy hasonló helyen lecsapott a Gipsz Jakab által elképesztően jó áron hirdetett valamire, amiről kiderül, hogy max. levélnehezéknek, felmosórongynak vagy a házasság…..
Jön az nyár, aki teheti, előbb-utóbb csomagokkal megpakolva fel- vagy bekászálódik valami járműre/-be. Itt most azoknak mutatunk egy tanulságos, sok számmal és számolással turbózott mini esettanulmányt, akik a MÁV-val igyekeznek majd külföldi célponta eljutni. A tanulságot mindenki vonja le, de…..
Idén is volt anyák napja, idén is volt olyan, aki póruljárt a virágrendeléssel. Érzelmi okokból valószínűleg eleve érzékenyebben érinti a megrendelőket, ha ezen a napon nem úgy sül el valami, ahogy eltervezték. Ki tudhatná ezt jobban, mint egy virágboltos, akihez ilyenkor még az igazi ogreszabásúak…..
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.05.09 08:26:23
@Keményen Trollkodó Kisember: szerintem éppen azért van hozzá közünk, mert ideírta. A prevenció nagyon fontos. Itt hétről hétre leírják, hogy nem a pénz, hanem az elv, ami igazán számít. Hát igen, itt ez hatványozottan igaz, csak éppen ellenkező előjellel: lásd az alattad írt kommentet..
Részletfizetést kért, mégis egybe utalta. Befizette, mégis tartozik. Rejtélyekkel és ellntmondásokkal teli történet a Főtáv házatájáról. (Aki nem ismerné: a DHK a Főtáv hátralékkezelője, teljes nevén DHK Hátralékkezelő és Pénzügyi Szolgáltató Zrt.) Kedves Tékozló Homár, 2017.05.17-én éves…..
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.05.07 16:47:24
@Nick-son: tökéletes :)
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.05.08 08:06:16
@Terézágyú: aszongyák, igenis ne jogászkodjon, aki nem jogász.
Múlt héten váltott nevet az FHB, immár TKB vagyis Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. néven fut. Reménykedjünk, hogy ez a szolgáltatásokban is változást hoz. Talán. Esetleg. Ha lehetne. Tisztelt Homár! 2002 óta folyamatosan elmaradás és probléma nélkül fizetem lakáshitelemet,…..
Olvasónkat teljesen megbabonázta a csillagos égbolt és egy szentjánosbogár raj szerelemgyerekeként az Ikea polcán magát illegető dizájnlámpa, aminek ára egy ideig eltántorította ugyan a vásárlástól, egy félárú akció viszont szerencsésen otthonába torpedózta a vágyott fényforrást. Ez eddig egy…..
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.04.19 20:55:46
@Antalbaba: lófaszt cseleznek ki. Csupán ugranak egy lépést...
Hogy van-e élet a halál után, azt nem tudjuk, de hogy a Homár elmúlt időben produkált tetszhalottsága csak átmeneti állapot, az biztos. Sajnos az élet kicsit átrendezte a prioritásokat és a lehetőségeket, sőt, ez még 1-2 hétig így is marad, de aztán búcsút intünk a hektikus frissülésnek, és…..
dafke csakazértis tizen4edik crazy one 2018.04.18 19:57:41