Regisztráció Blogot indítok
Adatok
clemens (törölt)

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívül Mi lesz veled, Terminátor? 2011.01.03 06:55:00
Hét év után hétfőn távozik a kaliforniai kormányzói székből Arnold Schwarzenegger. De vajon mihez kezd az egykori Terminátor, azon túl, hogy hatalmas pénzekért beszédeket tart majd és alighanem megírja önéletrajzát is? Hajtás után megpróbálunk választ találni a kérdésre.…..
clemens (törölt) 2011.01.03 16:18:11
@fran7: Svarci elismerte, hogy szedett szteroidokat, ahogy a vetélytársai is. Egyébként az usában a 90-es évek elejéig legálisan lehetett használni szteroidokat. Ő meg a 70-es években volt Mr. Olympia. Egyébként pedig minden élsportoló használ szteroidokat, csak van aki olyat, amit jelenleg nem lehet kimutatni (pl.: USA) és van aki kevésbé jobbat használ, amit ki lehet mutatni (pl.:magyarok).
A Machete kamutrailer megjelenése óta mindenki arra várt, hogy a baltaarcúDanny Trejo megmutassa végre, hogy milyen egy film az ő főszereplésével. A szereplők lassan álltak össze, de végül Rodriguez összerakta a dream teamet és leforgatta a világ egyik legegyszerűbb…..
clemens (törölt) 2010.11.27 01:03:13
Nehéz dolga lehet annak, aki Rolexet szeretne ma Magyarországon vásárolni - szűrtük le a tanulságot Warrennel a váci utcai üzlet előtt álldogálva. A Rolex ugyanis nem csak nem akart válaszolni egyetlen kérdésünkre, de egyenesen rémesen éreztük magunkat abban a nagyjából 40…..
Íme, a magyar népet ért legújabb igazságtalanság: a pekingi olimpián (2008-ban) doppingoláson ért fehéroroszok egy hosszú, bonyolult és legalább annyira korrupt ügyvédi procedúra következtében mégis megtarthatták olimpiai érmeiket, így az erkölcsi alapon második Pars…..
Magyarország mindig is bigott hely volt: sok hülye a Facebookon azon siránkozik, hogy megfogták szegény őzikéket és a csomagtartóba rakták, biztos fájt nekik.Hát nem, nem erről van szó! Magyarországon vadgazdálkodás folyik, a területileg illetékes vadásztársaságok jogosultak…..
clemens (törölt) 2010.06.10 09:42:25
clemens (törölt) 2010.06.10 09:58:30
@Humperdickk: piros zsiguli <- ennyi!

Biztos kellet a kaja purdéknak.
90 Wes - Alane 2010.05.02 14:23:00
Év: 1997 Nemzetiség: kameruni Futurisztikus kép a ’90-es évekből: high-tech cuccokkal felszerelt afrikai zöld környezetben, hófehérbe öltözött, egyen-kontyos csajok mellkinyomós táncot lejtenek, miközben Wes (én a hangja alapján mindig azt hittem, hogy nő) vokálozik. Ez…..
clemens (törölt) 2010.06.01 20:05:29
Örülünk, Vincent? Két bakkecske 2010.05.27 22:28:00
Jé, a szlovákok tényleg megfosztják a kettős állampolgáraikat a szlovák állampolgárságtól. Ki gondolta volna? Hát mindenki, kivéve a Fideszt, az ő sajtóját és a reménytelenül hülyéket. A Heti Válasz még a szavazás napján is azt írta, hogy "Bajban a szlovákok:…..
clemens (törölt) 2010.05.28 05:49:18
addict Porrá zúzzák az iPadet! 2010.04.06 11:54:00
Eljött az Apple-gyűlölők, a megrögzött Mac-ellenesek, az iPadre gerjedőket csupán csak egy lesajnáló pillantással jutalmazók pillanata. Végre úgy láthatják a csodagépnek kikiáltott iPadet, ahogy azt magukban már ezerszer elképzelték. Egy aprítógépben, ahogy a szemük…..
clemens (törölt) 2010.04.06 20:39:35
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
clemens (törölt) 2010.02.26 23:39:54
  Volt egy kormány, amelynek volt kedve építkezni. Volt előtte egy másik kormány, az is épííített: hét kilométer autópályát, a hétszázát! Hetet!   Nagyjából a realitás ezen színvonalán mozgó államférfi stand up comedy előadására tuszkolódtunk be…..
Kicsit már öregek, kicsit már kimentek a divatból, de Dolphi és Jean párbajára még mindig sokan kíváncsiak. Itt van a várva várt Tökéletes Katona 3 trailer! ..
- Halló tessék, Nagy László!- Szervusz Lacikám, itt a Csoknyai. Azért csörgetlek, mert nem vágjuk, hogy este most akkor nálunk játszol vagy a spanyoloknál!? Foglaltunk Neked helyet az öltözőben a Puljeszevics meg az Eklemovics között. Van nemzetiszínű törölköző is odakészítve…..
Az alábbi egyetemi körlevél igencsak furán értelmezi a személyre szóló figyelemfelhívás fogalmát.  Legalábbis a Zugügyvéd értelmezéséből is az következik, hogy egy figyelmeztetésnek személyre szabottnak kellene lenni, főleg, ha a szankció kirúgás. Tisztelt…..
clemens (törölt) 2010.01.15 17:00:01
@zulu: ez nem a neptun hibája, hanem a lusta tanároké, mert nem tiltják le időben azokat a hallgatókat, akik nem teljesítették a vizsgára bocsátás feltételeit
De csak három hétre, mert Németh Kristófnak fáj a bokája. A szerepét erre az időre Karalyos Gábor színművész veszi át.Helyettesítés először fordul elő a sorozat történetében. Az RTL Klub közleménye ezt írja: "Nem végleges cseréről van szó, hanem a színházaknál is…..
clemens (törölt) 2010.01.06 21:39:07
Egy 24 éves Nintendo-klasszikussal folytatódik retró alrovatunk: a Battle Cityben a bunkerünkbe rejtett sast kell megvédeni az agresszív ellenséges tankoktól. "Nekem a Contra, a Kung Fu, meg a Battle City jelentették a gyerekkoromat, hamarosan veszek egy nintendot is és kitolom őket…..
clemens (törölt) 2009.12.20 18:53:24
Elhagyni Budapestet Szomszédok No2 2009.12.01 17:30:00
Amikor megtudtuk, hogy mögöttünk egy orvos házaspár lakik, megnyugodunk, na, velük biztos nem lesz semmi bajunk, orvosok tehát művelt, tanult emberek, tehát az együttélés szabályait biztosan tiszteletben tartják.Hát persze…Az első vizuális kapcsolat apropója az volt, hogy az…..
Ma jött el a nap, amelyiken a jászalsószentgyörgyi benzinkutas – aki a helyszínen látottakból kitűnően nem is titkoltan igencsak kedveli a kettős kereszt Nagy-Magyarországhoz köthető szimbólumát -, beválthatta volna korábban beígért fenyegetését, miszerint az…..
clemens (törölt) 2009.11.15 21:28:27
@simonmondja.: te hülye állat, te biztos oda mennél arcoskodni mi? oszt jól leszúrnának a bökőjükkel mint szerencsétlen Cozmát.
Ma láttam a moziban az Avatar szinkronos előzetesét, elég jól mutatott a nagyvásznon is, de ha már nem eredeti hanggal fogják adni remélem az ezredesnek nem ezt a hangját fogják megtartani, inkább Vass Gábor vagy Gáti Oszkár kellene a feladathoz, de komolyan ki fogok rohanni a…..
Az Apcom, az Apple magyarországi képviselete Back to School akciót hirdetett. Ez at jelenti, hogy felsőoktatási hallgatóknak és alkalmazottaknak minden Apple boltban 10 százalék kedvezmény jár a MacBookból és a MacBook Próból, pontosabban azok két típusából szeptember…..
Meglepő dolgot olvastam ma a Szkeptikus fórumon:Mit szóltok Lenkei új vitamincsomagjához? 240 db. van benne, a dobozra ráírta, hogy "Vegyen be naponta 1 tablettát...". Ez az adag bőven a megengedett értékek alatt van. A boltban pedig elmondják, hogy napi 8 db.-ot kell bevenni,…..
clemens (törölt) 2009.06.04 00:52:58
@nyomi: ki nem szarja le, hogy mit gondolsz, biztos valami nyalókafejű 40 kilós kis buzi nyomorék lehetsz, neked még a plussz tablettában lévő vitamin is sok lenne.

de akar itt győzködni titeket, a faszom, nekem használt és kész. részemről téma lezárva.

@Flynn: én már több mint 3 évi szedek szerintetek "nagy" dózisú vitamint és semmi mellékhatást nem tapasztaltam. Ellenben sokkal energikusabb vagyok és nőtt a koncentrációs képességem is.
Több, mint egy éve indult az Inda fotómegosztó oldala, az Indafotó. Ide bárki feltölthet képeket, aki rendelkezik felhasználó névvel. A feltöltött képeket nem csak nézegetni lehet, hanem a saját weboldaladba, blogodba akár be is ágyazhatod. Itt a blogon is látsz két ilyen…..
clemens (törölt) 2009.05.31 15:22:48
@tkazmer: valószínű a másik irányba megy, egyébként meg az ufók irányítják telepatikusan az alfa centauri galaxisiból.
Az Ocean’s eleven, avagy szószerinti fordításban Tripla vagy Semmi című filmnek, most hogy van még kettő belőle, az Ocean’s 12 és az Ocean’s 13, akár azt a nevet is adhatnánk utólag, hogy A Celebek Háborúja : Klón Háborúk. Ugyanis a három filmben összesen annyi…..
clemens (törölt) 2009.04.03 23:27:31