Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zádory Claudia

24 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hű, kicsit elmaradtam az utóbbi időben. Felvételik 2 gyerkőcnek is, én próbálok levizsgázni. És emelett elhitetem a munkaadómmal, hogy dolgozom is. Na, hát így a fotók is kicsit háttérbe szorultak, a feldolgozásuk pedig végképp. Na de ami késik, az bár múlik, végre itt vagyunk. :)Nálunk mindenki…..
Hát... mint is mondhatnék.... nemszeretem időszakok járnak felénk. Felém. Ezért van az, hogy nagyon nagyon elhanyagoltalak benneteket mostanában. Pedig tudom, sokan már nagyon várták, mi van Sodival és Zsetonnal az ádvetni időszakban.Van egy jó hírem. Zseton hasmenése megszűnt. A koplaltatás nekem…..
Zseton élvezi, h szeretgetem... :DHát hogy is mondjam, nehéz időszakok jöttek minden szempontból. De nem részletezném csak a Zsetonra vonatkozót... Sajnos permanens hasmenése volt hetek óta. Doki, gyógyszer, szuri, doki, gyógyszer, szuri. Talán most vmicskét javul. Így, mivel egy hét alatt minden…..
Sodi naplója Anya csak egy van 2018.11.14 16:36:23
Sodi és Zseton boldogan élik mindennapjaikat együtt. Az én legnagyobb örömömre. Viszont az én riporteri munkám, hogy az ő életüket tolmácsolhassam, néha kicsit kusza, és leterhelt, így nem mindig jut elég idő a megfelelő híradásra...Ezért a lelkes olvasóim elnézést kérem, de hetente egyszer…..
 Zseton, Pocó kosár edzéséről hazaérkező látogatókat kapott. Először kicsit zavarban volt, azt se tudta ilyenkor mégis hogyan kell viselkedni. Segélykérő ábrázattal kereste Sodit, de nem találta, hiába pásztázta végig a jól megszokott helyeket szelid tehénszemeivel. Egy darabig még csak…..
Rajtakaptam őket... Azt hitték, nem nézek oda...Nem, igazából pontosabban, amíg nyilvánvalóan néztem őket, addig ez így nézett ki.Meg így: Nem foglalkoztam ezzel sokáig, aranyosak, elvannak de semmi különös. Aztán egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy vmi titkos diskurzus folyik. Valami…..
...az utóbbi napokban olyan helyzetekbe kerültem, hogy nem tudtam a fényképezőgéppel dokumentálni, csak telefonnal, de így se maradjatok le a történésekről....Zseton kipróbálta Sodit, elég puha-e. Milyen lehet vele aludni. de nem jött álom a szemére, Sodival ellentétben, aki viszont kiválóan szeret…..
Mindennap nem lesz időm közvetíteni, ha a szabadságnak vége... de amíg megtehetem, igyexem...Szóval tegnap ugye ott maradt abba a dolog, hogy majd ma meglátjuk, ki hogy muzsikál...hát, van, aki nem tudja átvinni az értelmet...például Zseton... ...és ez még mindig semmi. Arra a mondatomra, hogy nem…..
Igaz, nem fogadásból, de a barátaim nem hitték el... vagy lehet, hogy elhitték...Mindenesetre a facebook fotós oldalamon (https://www.facebook.com/zadoryclaudiapix/) közzétett csipkerózsikás kiscicafotók mellé megreklamálták az enyémeket... hát magamhoz kaptam a telefonom jobb híján, és megtettem,…..
Éppen sok időm van Sodival és Zsetonnal foglalkozni, mert szabadnapjaimat töltöm itthon. Így sort kerítek  rendszeres lélek- és popsiápolásra is, aszerint, hogy kinek mire van szüksége. (Nem, nem, én jól vagyok, köszi, értelemszerűen ez csak a macskákra vonatkozik... )Ezen kívül a komoly…..
Zseton, beszélnem kell veled! Hiába vagy pici, mindent nem engedhetsz meg magadnak! Ez egy család, mindenkinek kicsti alkalmazkodnia kell. Az nem lehet, hogy a gyerekeket nem hagyod aludni éjszaka, és Sodit is állandóan gyámbászod.  Ha rosszul viselkedsz, kiteszlek a fürdőszobába,…..
Nagyon szép idő van mostanában, így sokat megyünk a gyerekekkel ide-oda. Igazából minden hétvégén, amit együtt töltünk 4-en, elmegyünk vmi izgalmas programra. Az iskola beindulása óta mindenképp.De így is megvannak a vidám pillanatok, amit kis szőrös barátainkkal töltünk. El nem ítélehtő módon, most…..
 Szétnéztem a kanapén, és hoppá... egy zseton... ..
Sodi ismerkedik, figyel, szalad, elé, no meg előle... Azt mondja, tualjdonképpen jót tesz az egészséges életmódjának Zseton, mert mozgásra kényszeríti...Szóval figyeli Zsetont, és remélejük ez a megismerés mély szeretetet fog eredményezni. :)..
Van egy nagyon bolond macskám, Sodi. (Csak azoknak, akiknek a story mellé szükséges némi anamnézis, mondom el, hogy 3 gyerekem van, nem élek együtt a férjemmel, és a szerelem pedig olyan pasi és kislánya mellé sodort, akik végül nem kértek a közös életből. Ez engem pedig most arra ösztönöz, hogy…..
Zádory Claudia 2018.10.16 15:15:08
@Dorka111: Nyilván el volt ájulva az örömtől :D
  Igazából nem is tudom, mit mesélhetnék. Elmentünk, hogy megnézzük a nem tudtuk, kit, azóta tudjuk, Zseton, mert ezt a nevet adtuk neki.    Macskaszállítóval mentünk nézni, azt mondják, az jó a rövidlátásra...Szóvalal addig néztük, míg felkeveredett velünk a gödöllői hévre...   Hát, így…..
Rá kellett világítanom a helyzetkomikumra. Mert segítség nélkül nem értette meg. Sodi rendszeresen az ablakban ücsörögve várja az arra érkező átutazó kollégákat, de ha arról beszélek neki, h testközelből megtapasztalhatja egy kistesó minden áldásos hatását , ha hozzánk költözik már nem akar…..
Sodi nem érti, és teljesen befordult... ja nem, ki :) az ablakon bámul kifelé, révedezik egy egyke világról... :)..
Ma úgy döntöttem, hogy elmondom Sodinak, h lassan új családja lesz, összeköltözünk, és mostantól osztoznia kell a figyelemben és szeretetben egy másik jött-ment alakkal, akiről persze egyelőre nem tudjuk, ki lesz.Mondtam, neki, ide figyelj, Sodi! Erre ő: Majd mikor már megemlítettem, hogy nagy…..
Holnap mindenki még jobban gondol az édesanyjára...Én nagyon sokáig igyekeztem nem gondolni rá,mert olyankor mindig még jobban eszembe jutott, hogy nekem már nincs.17 éves voltam, mikor elköltözött tőlünk egy másik, nagyon távoli dimenzióba, ahonnan nincs visszaút, vagy legalábbis nem tudjuk, hogy…..
Bemutatkozom Part 1. Sziasztok, A nevem Claudia. 44 éves vagyok. Egy 3gyerekes anyuka, akinek közléskényszere van, és szereti, ha mások is hozzájárulnak a gondolatainak fejlődéséhez. Néha letargikusan, néha pikáns, néha pedig lazán vicces hangvétellel.  Amit nem különösen fontos tudni rólam, de…..
Zádory Claudia 2018.04.23 08:34:54
@Adrienn Gábor: dejóóóó, Adri! köszönöm, és nagyon örülök neked!!
remélem, h amikor éppen el tudod olvasni, legalább lesz néhány kellemes perced, mert igyexem nem túl bő lére engedni majd a dolgokat! :)
Bemutatkozom Part 2. ... Hogyan szórakoztassuk őket, ha többen vannak, mint 12?   Ha nem akarod őket ütni, játszanod kell. Nagyon jó kis vetélkedőket találtunk már ki, majd elmesélem. Sőt, teszek fel viedót! De lesz itt még téma a chips, de csak azért, mert a nappaliban nincs evés! Tessék egy…..