Regisztráció Blogot indítok
Adatok
limonadeblog

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog új évet! Éjfélkor koccannak a pezsgőspoharak, és miközben egymásnak gratuláltok a barátaiddal/családoddal, gondolatban már az újévi fogadalmaid fogalmazod. Idén lefogysz 10 kilót, heti ötször jársz futni, megtanulsz egy új nyelvet/sütni/varrni, év végéig egy kisebb vagyont teszel félre……..
Gyors is, egészséges is, vegetáriánus, laktózmentes, gluténmentes, kész főnyeremény. Hamar megvan, focimeccs mellé, sorozatmaratonhoz, barátnős délutánra tökéletes.Hozzávalók: - 2 édesburgonya - 3 nagyobb répa - 1 cukkini - (bármilyen zöldség ezeken kívül, ami épp nem akar elfogyni) - 2 tojás -…..
Manapság a szakácskönyveket már nem igazán használjuk rendeltetésszerűen. Színes, szép, és szeretnénk belőle főzni, de ha megvettük mégis a legtöbb háztartásban a polcon porosodik, a harminc másik mellett amiket ajándékba kaptunk. Hogy ezt elkerüljem, már csak úgy vagyok hajlandó szakácskönyvet…..
Minden embernek vannak olyan dolgok az életében, amikre évek óta vágyik, mégse teszi meg soha. Hányan álmodoznak arról, hogy egyszer majd elmennek táncolni tanulni, elkezdenek sütni-főzni, ruhákat varrni, vagy épp bútorokat felújítani?Mindenkinek vannak olyan álmai, amiket tinikora óta dédelget, de…..
Megkérték a kezed? Szuper, gratulálok! Menj és meséld el mindenkinek, ugorj a párod nyakába, örülj egy kicsit, a szervezkedés megvár.Ha ezen viszont már túljutottál, akkor jön az első sokk: Hol is kezdjük? A legtöbb nő, mire a lánykérés megtörténik, már rég megtervezett egy teljes esküvőt a…..
Van az úgy, hogy leszakad az ég, túl sok volt a munka vagy épp lemondták az esti programot, és az ember lányának nincs se kedve, se ereje bármi produktív dologhoz. Ilyenkor a legegyszerűbb elővenni a laptopot, bekészíteni egy kis rágcsálnivalót és elindítani egy jó sorozatot. És a legtöbbször itt a…..
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szívem szerint szezononként új bútorokat vennék, átfesteném a falat, és újraterveznék mindent. A legegyszerűbb az lenne, ha lenni egy nyári és egy téli palotám, mint anno az orosz cároknak, de amíg erre összegyűlik a pénz, kénytelen vagyok apróbb dolgokkal…..
Tavaly júliusban megkérte a párom a kezem. Az első reakció (a nyakába borulás után) az összes barátnő és családtag sikítva felhívása volt, aztán 2-3 hónapig hátradőlve tervezgettük az akkor még másfél évre lévő esküvőnket.  Mikor az első lépések megvoltak (értsd: dátum, koszorúslányok,…..
A fetás tésztasaláta abszolút kedvencünk már évek óta. Nem véletlenül, szinte semmi nem kell hozzá, hamar megvan, és eteti magát. Hozzávalók (kb. 4-6 adag): - 500 g fusilli (vagy bármilyen tészta) - 1 csomag feta sajt - 1 csokor újhagyma - pár darab paradicsom - 1-2-3 gerezd fokhagyma - fél citrom…..
Imádok sminkelni. Messze vagyok a profitól, de ez sosem tartott vissza. Lenyűgöz, hogy mennyi minden lehet az ember arcán kiemelni, eltüntetni vagy épp átalakítani egy kis festékkel. Egy szállodában a hétköznapokon nem lehet sokat kísérletezni, így az elmúlt négy évben kialakult egy jól bevált…..
Lassan hét éve élek Németországban. Tizenkilenc éves fejjel, az érettségi után vágtam neki három bőrönddel, és tele álmokkal. Az eredeti terv szerint rögtön egyetemre mentem volna, újságírást tanulni, és megszerezni a diplomát, ami a család szerint lényeges, majd megváltani a világot.Végül az élet…..
Limonádé recept:     Végy néhány citromot és facsard ki a levüket egy kancsóba. Adj hozzá tetszőleges mennyiségű cukrot. Végül töltsd fel a kancsót kellemesen hűvös vízzel, kevergesd, míg a hozzávalók eggyé olvadnak, és kész is a limonádé.   A mindennapokra, csakúgy mint a limonádéra, egyszerű…..