Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rokakutya pri

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        Azt fogod mondani, nem tudod, hogy mi a hivatásod. Keresni fogod a formát, ahogy kifejezheted a világ teljességét, nemcsak író akarsz lenni, hanem filozófus is, lázadni akarsz a középszerűség ellen, anyád ellen, aztán egyedül maradsz és megölöd magad.     De nem baj, mert másnap is eljön…..
rokakutya pri 2020.08.09 18:55:43
@kemény keleti kommentelő:
Például a Szolnoki Szigligeti Színházat érti polgári színház fogalom alatt a művész úr. Schwajda és Spiró igazgatói székébe a szinészóriás Balázs Pétert ültették akit a szilveszteri SasKabarék tettek halhatatlanná. Feledhetetlen, mert a köztévé-tv2 holding bulvár csatornái gyakran ismétlik.
    Tudom, nem szabad Szilvásy Gyuri bácsit bántani, egykori SZDSZ-es önkormányzati képviselő, aki valószínűleg a fia halálába bolondult bele. Nem is bántom szegényt, de ez így annyira tökéletes.  2020. július 27., hétfő 13:36 A Honfoglalás 2000 Egyesület…..
rokakutya pri 2020.07.27 19:14:47
@balmoral: sz'tem nem merne a Vezéren gúnyolódik, simán csak elmeroggyant, amint a poszt címe is utal erre ;)
rokakutya pri 2020.07.27 21:15:29
@Külsős: a Vezér Facebook oldalán ezrèvel tobzódnak az ilyen futóbolondok. Nèha a gyerek átküldött egyet-egyet üzenetben a top száz balfaszból. Régebben ugyanezt mondtam: ennyire nem lehet hülye, ez csak irónia. Már èvek óta tudom, hogy de. Ők a FIDESZ szavazóbázisa.
     "Az új igazgatósági tag, Sztankóczy András a baloldal vezető propagandistája."    Ezt bírta leírni ma az Origo. Amit aztán azonnal átvett a Mandiner, nem szemlézte, pártutasítást nem szemlézünk, hanem állunk mereven, mint Roziban a Radnóti Ákos. A kedves Olvasó sajnos nem tudja, hogy kicsoda…..
    Értelmiségellenes pogrom készülődik Budapesten, olyan szokásos magyari pogrom, amibe direkte senki sem fog belehalni, de közvetetten azért franc se tudja.    A kormánypárti ultrajobb zsidóvért akar inni, de ez nem illik bele az orbáni narratívába. Szeretik a kamatot, állandóan hosszabbra írják…..
rokakutya pri 2020.07.17 20:31:36
@rokakutya pri: fasizmus hívők
rokakutya pri 2020.07.19 20:30:07
@ikaruss: eredetileg valóban Lujza és Jenő párbeszéde épült erre, de nekem úgy rémlik mintha Hofi előadáson is hallottam volna ezt a mondatot. Lehet tévedek
        "Egyszer egy fickó El Pasoban meztelenre vetkőzött, és beleugrott egy kaktusz bozótba. Én is ezt kérdeztem tőle: Miért? És?  Azt felelte: "Pillanatnyilag jó ötletnek látszott". (Steve McQueen a Hét mesterlövészben)      Ez a poszt egy ugrás a kakusz bozótba, pillanatnyilag jó ötletnek…..
        Matolcsy György ma egy tizenkét pontból álló jövőképet vázolt fel a növekedés.hu oldalon.       ******************************************************************************************        "   A történelmi tanulságok alapján 2030-ra szükségünk van: Teljes demográfiai fordulatra,…..
rokakutya pri 2020.06.30 09:51:55
@jotunder: elnèzèst kèrek, az èn gyógyszerem is elgurult. Remènytelennek látom Magyarország jövőjèt ès ez nèha felb@sz
     A Kossuth Rádió (Lajoskám, én kérek elnézést) Vasárnapi Újság című műsorában tett hitet Orbán Viktor mellett Kevin Bossuet francia történészprofesszor.    A Google öt oldalnyi linket ad Bossuet-ról, amiből annyi derül ki, hogy a Sud Radio nevű andorrai/piré(n)z csatornán szokott főleg…..
rokakutya pri 2020.06.25 22:34:09
@mafi mushkila: Kertèsz Ákosnak "a magyar genetikusan alattvaló" mondata miatt menekülnie kellett a hazájából.
A harmadik 2/3 óta egyes jobban átèrzem a kijelentèse igazságát :(

Nagy Ervin fiatalabb ès fizikailag is erősebb emiatt kevèssè tudja majd az összes hazafias èrzelmű náci beletörölni a disznószaros bakancsát.
   A nyilaskeresztes viceházmester Szakács Árpád nemcsak Romsics akadémikust támadta meg, hanem Ablonczy Balázs történészt is, a "polgári underground" a.k.a. UFI a.k.a. Mandiner egykori Oli bácsiját.  Ma a Mandiner Bolondkásler Trianonról szóló dilinyóját reklámozza, Oli bácsit nem védték…..
        A Mandiner folyóirat lapigazgatója, a magát kultúrtörténésznek nevező apparátcsik Szalai Zoltán az orbánista janicsárképző, a Mathias Corvinus Collegium, ügyvezető igazgatója. Éppen most büszkélkedett el azzal, hogy a mandineres nullajulikák jelentős részét is az MCC képezte ki.       A…..
        Tamás Gáspár Miklós írt egy érdekes cikket az ÉS-be (harminc egész másodpercig kell hallgatni egy szöveget Závada vagy Bodor Ádám egy kötetéről, aki erre nincs felkészülve, ne is kattintson).       Szilvay Gergely, aki a poszt egyetlen mondatában fog szerepelni, úgy érezte, hogy ő viszont…..
        Lesz, aki nem olvas bele. És csak mondja és mondja...        Orbán emberi életeket fog feláldozni a GDP-ért. És nem tehet mást. Ha én lennék a helyében én is ezt tenném, és talán éppen ezért nem szeretnék a helyében lenni. Ez nem teljesen igaz, pl. amikor a japán követség fogadást ad, és…..
rokakutya pri 2020.05.11 23:53:47
@Kettes: "Te megint egy olyan Orbánról írtál egy posztot, aki már vagy húsz éve nem létezik."

Sokadszorra èrtek egyet veled.
A poszt olvastán azon tűnődtem, H hasonló filozófikus eszmefuttatásokat tömegèvel olvastam hajnalig a Kerál első eljövetele idejèn a zindex-polidilin. A magam rèszèről, a Basit már akkor is egy populista, első generációs suttyónak tartottam de mert Elek István volt a mèdia tanácsadója, lehetett azt feltètelezni, H van a döntèseinek vmi konzervatív èrtèkrendű mögöttes cèlja. Habonyárpival meg rogántónival az oldalán, nem lehetnek ilyen illúzióink.
  „Zsúfoltak nem szoktak lenni a stadionjaink, előrelátó volt a szövetség, hogy úgy alakította a nézőszámokat, hogy járványhelyzetben is kezelhetők legyenek. (Csányi Sándor, MLSZ elnök, nemoligarcha)"        Sokak szerint a Liverpool-Atletico Madrid meccsnek komoly szerepe volt a járvány…..
rokakutya pri 2020.05.02 20:40:54
@wulfer: ez speciel nem a lopásról szól. Ahhoz h pl CE tanúsítványt adhasson ki az EMKI ki kell venni a hatóság alól egy az államtól "független" szervezetbe a tanúsító intézetet. Sajátos, H a 100%-ban állami tulajdonú Kft megfelel az elvárásoknak, de az OGYEI.gov.hu pedig nem
     Mr.R  azaz Mr. Reproductive Rate igen fontos személy, érdemes rá figyelni, mert ha valamiért szignifikánsan az 1 fölé magasodik, akkor córesz lesz. Nem kicsit unortodox módon, definiáljuk most úgy Mr.R-et, mint az egy napra eső fajlagos fertőződési növekményt. Tehát, ha az adott napon X ember…..
rokakutya pri 2020.04.25 23:11:55
@velőtanya: valóban zseniális, bár a nagy piros P betű hiányzik a mellkasáról/ciciről.

P = Panyolai ;-)
rokakutya pri 2020.04.27 21:18:40
@velőtanya: amit ma műveltek a dèlelőtti kormányinfón ès az esti M1 hiradóban, azèrt egy normális demokráciában simán elitèlhetők.
Olyan szinten ekèzik a Főváros maszkviselèsi rendeletèt hogy Ceci dèlelőtt azt mondta egy egèszsèges embernek "akár káros is a feleslegesen viselt sebèszi maszk" az esti híradóban meg vmi olyan fszságot, hogy a szelepes maszkból "koncentráltan távozik" a vírus.
Vèrlazító! Remèlem mèg azelőtt megbuknak mielőtt elèvül amit veszèlyhelyzet címèn művelnek, hogy senki se ússza meg a sittet egy bírósági eljárás után.
rokakutya pri 2020.04.29 18:24:21
@kemény keleti kommentelő: Cili propaganda szövege közè rejtve, ez speciel szakmai evidenciákon alapuló tènyállítás volt :)
             "Pulmonológus, tüdőgyógyász vagyok, ami azt jelenti, hogy most a koronaosztályon dolgozom. Azokkal a covidos betegekkel foglalkozom, akik nem kerültek az intenzív osztályra. Frontvonalban vagyok. "     " A bérszámfejtés két hónapot csúszik. Nekem az alapfizetésem 203 000…..
rokakutya pri 2020.04.27 22:37:18
@jotunder:nincs.
Már 2016-ban a 2020-as nettobèr kalkulátor szerint 235.955 az orvosi bèrtábla nettó alja. Emlèkeim szerint nekik nincs olyan több èvre elfogadott kialkudott bèrtáblájuk mint a szakdolgozóknak, de biztosan nincs olyan szakorvos aki 2020-ban 8 órában kevesebbet keresne mint ami a 2016-os bèrtábla alapján járna.
2. melléklet a 461/2016. (XII. 23.) Korm. rendelethez
Orvosok, szakorvosok, fogorvosok, szakfogorvosok illetmény-, illetve
bértáblája
(Ft/hó, bruttó)
rokakutya pri 2020.04.27 22:52:48
@rokakutya pri: pontosabban, nem állami eü intèzmènyben, vagy nem szakorvosi munkakörben bármi előfordulhat
      A kormányzat elveszi a kulturális szférában foglalkoztatottak közalkalmazotti státuszát. Kivéve a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár munkatársai, mert csak. Annyira egy elegáns megoldás, és milyen humánus.      A kormányzat beletol egymilliárd dollárt Habony hitelezőjének…..
rokakutya pri 2020.04.13 14:34:12
(a piszkoskörmű) "Úgy vélekedett, hogy még tömeges fertőzés esetén is elegendő lenne a magyar egészségügy kapacitása"
m.origo.hu/itthon/20200301-kasler-nincs-koronavirusos-beteg-a-visegradi-orszagok.html

Pár héttel később meg máskèntvèlekedik ezèrt haza kell bocsátani párezer kórházi ápolásra szoruló beteget otthonmeghalni. Az akadékoskodó kórház igazgatókat azonnal fel kell menteni. (Pedig fel is függesztethetné őket. hehe :-(

Nincs itt semmi látnivaló, halaggyunk emberek
rokakutya pri 2020.04.16 23:22:42
@Kettes: Magyarországot saját magától nem fogja az EU megvèdeni. Olyan szinten lebutított a szavazóbázis a közmèdia jóvoltából, H egy jövő heti választáson simán hozná a 2/3-ot minden galádság, lopás ès tèves intèzkedès ellenère. Ez az ország demokratikus keretek között menthetetlen. Örülnèk ha tèvedek, de nem.
   (Ahhoz, hogy egy járványt le tudjanak győzni, a népnek bíznia  kell a tudomány képviselőiben, a polgároknak bízniuk kell a közhatalomban, az országoknak bízniuk kell egymásban. Az elmúlt években felelőtlen politikusok tudatosan ásták alá a tudományba, a közhatalomba és a nemzetközi…..
rokakutya pri 2020.03.21 00:21:44
@Kettes: Istenem, nagyon bírlak ezèrt a kèpèrt!
- Szóval ki takarodjon a kurva anyjába, Bayer úr?

Látom magam előtt ahogy Őze Lajos fèlrebiccentett fejjel fejjel felteszi ezt a kèrdèst. Köszönöm.
       Kedves Elvtársakelvtársnők, Kedves Járásielvtársakelvtársnők, Kedves Megyeielvtársakelvtársnők!  Külön köszöntöm internacionalista barátainkat az Észak-Bagundai szocialista elvtársakat, akik egyenesen az imperialista körök által támogatott Dél-Bagundai, faszom, fordítva, erők elleni…..
rokakutya pri 2020.02.20 20:07:58
@seol: Èpp ez a Demeter fèle támogatásban a borzalmasan aljas.

...csak játszunk el a gondolattal, hátha:
Soros nem az egyetemi hálózatok fejlesztèsère, hanem a náci pártoknak hálózatèpítèsre ajánl fel egymilliárd dollárt. Szegèny Mihazánk is kap belőle majd kènytelen szó nèlkül tűrni, hogy ez az ördögien rafinált Gyuri bácsi nyílt társadalomról beszèl, majd a rasszok ès vallások közötti egyenlősèget hirdeti.
      Bevallom, nem figyeltem oda Orbán Viktor végtelenül fontos évértékelőjére. Hallom, hogy beszélt a klímasemlegességről, amiről Mária asszony azt mondta kínosan röhögcsélve Herr Bayernek, hogy nem érti. Szerintem most meg fogja érteni, különben Jones gazda nem lesz happy.    A lényeg az, hogy…..
rokakutya pri 2020.02.17 23:24:38
@Érvsebész: azt nem tudhat'tyuk biztosan, hogy a Basi nègykèzláb járt-e az áfonyásban, vagy a vèrömleny a tenyerèn kívül kialakult-e a tèr'gyin is, amíg a csinos tehènreszabott gatyót alaposan át nem vizsgáljuk, hogy van è raj't gyümölcsfót. A nemzetet kínzó kèrdès megválaszolható a királyi tèrdkalácsról látlelet a bebaszás okozta sèrülèst követően
              Ez a cikk az egyetemes jogtörténet egyik fontos dokumentuma, Prof. Dr. Carl Schmitt náci jogászprofesszor, akiről a mai napig konferenciák tucatjait rendezik, vezércikkben magyarázta el, hogy Adolf Hitler miért gyilkolhat teljesen jogszerűen, visszamenőlegesen is lepapírozva.     …..
rokakutya pri 2020.02.06 20:55:49
@furiRosa: AZTAQRVA! Mindig tanulok, köszönöm, hogy belinkelted.
rokakutya pri 2020.02.06 20:55:50
@furiRosa: AZTAQRVA! Mindig tanulok, köszönöm, hogy belinkelted.
        „Izennénk az illetőknek, hogy el fogjuk játszani az ujjaikon az Örömódát  kalapáccsal. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ráütünk pl. a gyűrűsujjra, és az egyáltalán nem tisztelt zsurnaliszta kiadja a kívánt hangot, pontosabban: szolmizálva énekel. Arra kérnénk az urakat, hogy gyakoroljanak.…..
     Bayer Zsolt az egész életét a zsidók, cigányok és biciklisták elleni uszításnak szentelte, most a székesfőváros összes piszkos kis Fidelitas-os karrieristájával együtt tüntet amiatt* mert egy evolúciótagadó  sajátos tudományfilozófiát követő, homofób tradicionálisan gondolkodó, fundamentalista…..
rokakutya pri 2020.01.31 12:05:20
kdnp.hu/hirek/tiltakozik-magyar-reformatus-presbiteri-szovetseg-es-magyar-katolikus-puspoki-konferencia

Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből, mondom csöndesen nektek.”

Szöveghűen idèzik az inkriminált mondatokat majd a következő bekezdèsben tiltakoznak a "keresztyènek kirekesztése ellen". Nem èrtem b+, megint csak èn vagyok helikopter?
       A liberális filozófus igen határozottan kritizálja az általa hiperliberalizmusnak nevezett progresszivizmust, és a "humanista" megközelítést, a tudomány és a haladás kultuszát, maró gúnnyal ír a brit egyetemeken uralkodó baloldali radikalizmusról, ezért sokan már nem is tartják igazi…..
rokakutya pri 2020.01.21 23:39:34
index.hu/belfold/2020/01/21/orban_gyongyospata_bortonkarterites_soros_gyorgy_strategia/amp

Èrdekes elmèlet. Ehhez persze az is kell, hogy a magyar lakosság legalantasabb ösztöneinek termőtalajára hulljon a sárkányfog vetemèny. Règóta mondogatjuk magunknak itt a Vincenten, hogy mindig van lejjebb.
..ès tènyleg.
        Megjegyzés: A poszt kissé kontroverzív lesz.        Egy Szentesi-Zöldi nevű fasiszta idiótát uszítottak éppen Pintér Bélára. A 888.hu, a prostisrácok, az egész orbánista szenny, mind intellektuálisan, mind morálisan az 1944-es évjáratot idézi,  DJ. Jeszytől Huthpufiig, Bayertől GFG-ig, ezt…..
rokakutya pri 2019.12.19 22:08:38
@Érvsebész: azok a törvènyek amelyek túlèltèk az új ptk-t ès alaptörvényt (a módosításokkal együtt) egytől-egyig 2007-esek Vastagh idejèből. Ismèt egyet kell èrtsek. Veled kapcsolatban ez különösen gyakran fordul elő. Örömmel olvasom bólogatva a hsz-eid
rokakutya pri 2019.12.19 22:09:13
@rokakutya pri: 97-esek termèszetesen
rokakutya pri 2019.12.22 21:36:16
@jotunder: nono. Sajnálnám, ha kidobálnál bárkit, aki nem hajlandó megbocsátani a NER-ből èppcsak kiábrándult kipcsakoknak. (bocs mindenkitől, ez annyira szar szóvicc, hogy nem hagyhattam ki) Elfogadom, nèhányan elèrtèk már azt a pontot, ahol megálltak ès nem akarják tovább szolgálni Tomóceuszt, de a többsègük ettől mèg nem lett Gyugyu.
A hozzászólók között kialakult vita miatt, az elmúlt órákban visszaolvastam - Èrvsebèsz olvtárs által sorolt több nèvre szűrve - jópár posztot a galamus.hu-n.

...Kettes szavaival: a II. Bethlen–Peyer-paktum előtt jöjjön egy kis unga-bunga.