Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK21

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újabb kétharmados Orbán-győzelem és az "Állítsuk meg Brüsszelt!" típousú kampányok árnyékában egyre inkább napirendre kerül a kérdés: kivezeti-e az országot az EU-ból Orbán Viktor? Van e számunkra élet a keleti nyitás kapujában?..
Nem pár euróval húzza le a Wizz Air azokat, akik nem akarnak szanaszét ülni a gépen, ügyesen megemelték az ülésválasztás díját azt megelőzően, hogy sutyiban átprogramozták az helyosztó rendszert szétültetősre. A kisgyerekeseket legalább nem ültetik szét, de a nagyobbakat simán elszakítják a…..
FCUK21 2018.05.06 15:28:43
@Boar.: az volt már, hogy az is egy ország szabad választása, hogy kiket enged be, és kiket nem? igenis vizsgálni kell az ilyen eljárást, ha nem is jogvédőknek, de fogyasztóvédőknek mindenképp. hogy neked mindegy? nem is értem, a saját pénzedért szopathatnak, de az fáj, amikor csak áttételesen a tied, amit ellopnak. fura hozzáállás.
És nevezd el vendégháznak. ..
FCUK21 2018.05.05 16:16:45
@Katalin Kovancsics: de van. balra szavazni. na annál lejjebb tényleg nincs :)
FCUK21 2018.05.06 10:31:00
@erettpasi: olvasd el még1x, agyatlan, gondjaid vannak az értő olvasással
Durván ellenzéki irányba fordulnak B-)..
FCUK21 2018.05.05 22:54:57
@Garay Klára: hogy nem állt be az ellenzéki összefogásba teljes mellszélességgel, mert szerintük ha az MSZP-DK kerülne hatalomra, az rossz lenne az országnak. ez ugye egy legitim álláspont, sokunkéval megegyezik. mondjuk ettől még nem szavazok az LMP-re, de ti miért bántjátok őket? nem másokkal kell foglalkozni, hanem aki hatalomra akar kerülni, az szólítsa meg a szavazókat. ja, hogy ebben szarok vagytok, de az LMP tehet erről is? nem érzed, hogy már a puszta létezésetekkel cikivé váltok?
Ismerős a recept? Széthúzó, tétova ellenzéki erők és a megfelelő időben odalépő Orbán...
Az EP konzervatív elnöke nem tekinti Orbánt populistának viszont nagyon is egyetért abban, hogy a keleti tagoknak be kell fogadniuk menedékkérőket. Az igazságügyi biztos reméli, hogy már az uniós pénzek megvonásának eshetősége is észhez téríti a kötözködő kormányokat; A nagy lapok ellentétesen…..
Léteznek-e hatékony ellenzéki stratégiák egy olyan Parlamentben, ahol a kormánypárt csak biodíszletnek tekinti a képviselők egyharmadát? Lehet-e megálljt parancsolni egy olyan centralizált hatalomnak, amely nem tűri a külső- és belső kritikát, és ledarálja azokat a szakmai- és civil szervezeteket,…..
Persze le lehet tagadni Orbán szerdai raportra hívását – ahogy megteszi ezt a kormánypropaganda, de nem érdemes. Ugyanis a kormányfő, aki kizárólag ellenzékiként képes politizálni, valójában szomjazza a verést...
Az Európai Néppárt vezetői megpróbálták megmagyarázni a magyar kormányfőnek, mely területek számítanak a demokratikus értékek szempontjából no go-zónának az illiberális állam építése során. Orbán egy nap két kokit is kapott, így most főhet a feje, részben Handó Tünde elmarasztalása, részben pedig a…..
Brüsszel kicselezi Budapestet és Varsót, hogy egyik se tudja meglőni az újfajta szankciókat, az unió egyben fokozottan védené a hivatali mutyik bejelentőit. A magyar kormány megpróbálja elsöpörni a maradék bírói ellenállást, a CEU ugyanakkor maradni kíván.  Az ellenzék ugyan elcseszte a…..
A történet minden szereplője számára sok tanulnivaló van még a demokráciáról, jogállamról és környezetvédelemről.  ..
FCUK21 2018.04.30 21:43:30
@élhetetlen: ez itt egy város. aki a természetben akar lakni, menjen vidékre, a fidesz-szavazók tárt karokkal várják.
FCUK21 2018.04.30 22:22:03
@élhetetlen: peched van, jártam Párizsban, nincs se olyan sok fa, se olyan sok park:)
FCUK21 2018.04.30 23:33:33
@élhetetlen: Champs-Élysées-n fák? van az Andrássyn is, akkor ez pipa.

a felsorolt parkok közül a legtöbb nem a belvárosban van, kint meg van nekünk is, lásd egész buda zöld.

de gondolom, jártál a 17. kerületnek azon részén is, ahova a helyiek már világosban sem nagyon mennek be, ha csak nem kell feltétlenül.

pozitív, hogy jártál külföldön, de miért nem nyitottad ki a szemed mindenre?
• Sem Budapest, sem Varsó nem akadályozhatná meg a támogatások befagyasztását, viszont köteles volna kifizetni a gazdáknak, valamint a megkezdett beruházások után járó támogatást • Merkel már a közeli hetekben személyesen igyekszik meggyőzni Orbánt, hogy az vegyen vissza a nacionalista hangból •…..
FCUK21 2018.04.30 16:59:12
@aleksz róz: micsoda öröm azt látni, hogy a kiskapuk keresése legális az unióban :) a Bizottság ugyanis épp olyan kiskaput keres, amivel elérhetik, hogy belpolitikai kérdésben átnyomják az akaratukat szuverén országokon. márpedig ha Európának szabad, nekünk is szabad, ez a demokrácia :)
FCUK21 2018.04.30 22:24:41
@birka menet: tudod mi a nagy különbség köztünk meg a környező országok között? Nálunk gondolkodnak a távozásról, a többiektől meg ki is mennek:) remélem, távozik még pár százezer balliba is, és viszik a pereputtyot is.
Természetesen a kétfarkúak egyik passzivistája dolgozik rajta...
FCUK21 2018.04.30 18:47:53
@taga20: nagyon tetszik a tehetetlen paraszt stílusod, iszom minden szavad, remélem, még sokáig megmaradsz nekünk erőben-egészségben, hogy a következő választások után is nyomhasd a szöveget;)
FCUK21 2018.04.30 19:22:33
@taga20: épp azt mondom, hogy tetszik a stíl, nyomod még, ne fogd vissza magad. Baszki, te tényleg olyan hülye vagy, hogy a tetszik helyett is nemtetsziket értesz :)
FCUK21 2018.04.30 20:09:16
@taga20: nem nézlek, tök nagyra becsüllek, hogy mered az igazi paraszt éned adni, és nem bújsz átlátszó kamuérvek mögé. Hozzád képest egy faék bonyolult, de te ezt vállalnod, elismerésem.
Az európai konzervatívok strasbourgi frakcióvezetője állítólag meg akarja mosni a magyar miniszterelnök fejét, ám erről az EP Külügyi Bizottságának szintén néppárti elnöke a jelek szerint semmit sem tud, meg nem is igazán tartja szükségesnek; A leköszönő bécsi polgármester aggasztónak nevezi, hogy…..
Szájer József Fidesz-politikus szerint az ellenzék 7:1 arányban uralja a hazai médiapiacot. Az Európa-parlamenti képviselő e meglepő kijelentést nem itthoni fogyasztásra szánta, számítva arra, hogy Brüsszelben úgyse néznek utána az ennek ellenmondó részleteknek. Megjegyzése felhördülést váltott ki…..
FCUK21 2018.04.27 15:51:08
@Roan: "Hét az egy ellen harcot vívtunk a kormányzáshoz szükséges többségért. Olyan erőkkel küzdöttünk, amelyeknek elsöprő médiaereje, példátlan befolyása és majdnem határtalan erőforrásai voltak. " az első mondat ugye a pártokra vonatkozik. a második meg pl a szelestey-féle nemzetközi sajtószemlében érhető tetten. ha nem érted, nem érted, de akkor a magyarázat is felesleges, mert úgysem fogod...
Ha a 2018-as, katasztrofális választási vereség okait keressük, nem elégedhetünk meg részigazságok felsorolásával. Ha ezt tesszük – továbbra is –, akkor a 2022-es választás eredményét már most garantáljuk...
FCUK21 2018.04.26 21:23:16
Ki ez a Tóth Károly, aki annyira hülye, hogy a fal adja a másikat? :) és feltételezi, hogy mások nála is hülyébbek. szegény szerencsétlen balfasz.

1. azért, mert ha elindulsz a versenyben, az azt jelenti, hogy elfogadtad a feltételeket, úgy mondják, hogy ráutaló magatartás. és mert a törvény ezt az utat jelöli ki. ja, meg azért, mert a pártok képviselői ott ülnek az NVB-ben...

2. ezzel egyetértek, de el kellene dönteni, hogy a fideszt vagy az ellenzéket ekézed, mert tudod ihatsz te pepsit meg cocát egyidőben, de ki fognak röhögni, joggal.

3. pedig hidd el, szabad volt, sem szavazni nem volt kötelező, sem a fideszre szavazni, mint az látszik is.

és akkor most nézzük a többit:

leszavazták az emberek a fideszt? nekem nem úgy tűnik. ha elindul 26 párt, abból a fidesz szerez 6 %-ot, meg az ősszes többi fejenként ugyanannyit, a fidesznek teljes joggal lesz 100%.a, a küszöb alatti értékek ugyanis mennek a kukába. a Dk-tól lefelé minden szavazat kuka, a fidesznek a maradékban pedig abszolút többsége van. e za helyes matematika, ez így volt korábban is, meg így van most is. ja még vmi: a te elméleted szerint a többség a fidesz ellen szavazott, kb 50%. ha így nézzük, az mszp ellen 88, a jobbik ellen kb 80, a dk ellen 95 % szavazott, és akkor nekik kellene kormányozni? te nem röhögsz magadon? :)

indíthatsz akármilyen mozgalmat, de amíg nincs semmi kapcsolatotok a néppel, addig kurdarcra lesz ítélve.

pedig eskü lesz, jó, ha megszokod a gondolatot. 4 éve is volt :)

a helyedben nem tekintenék előre az önkormányzati választásig, erős a gyanú, hogy addig néhány párt megszűnik, átalakul, beismerik, hogy sosem létezett, stb.

az uniós választás nagyon másról szól, ha lenne erkölcsi alapotok ilyet kérni (2008-ban meg lehetett volna szerezni, tudod, emlékszel) talán elgondolkodna az ember, de megmondom őszintén, ez a pont okozta a legnagyobb röhögést. szerintem próbálj meg nem foglalkozni politikával, mert nem érted az egészet.
FCUK21 2018.04.27 10:55:44
@Emmett Brown: azért nem, mert hála a szoci kormánynak 1994-ben, a fidesz ellenőrzése egy évvel el lett tzolva a többi párttól. ez van.
Az EU abban bízik, hogy az anyagi támogatás megvonásának kilátásba helyezésével jobb belátásra tudja bírni Orbán Viktort, akit már legfelső szinten is kérdőre akarnak vonni. Ausztriában is ezerrel megy a sorosozás, a szélsőjobbos Szabadságpárt vezére tényként kezeli a magyar miniszterelnök…..
FCUK21 2018.04.27 10:21:39
@idestova: nagy baromságokat írsz, de legalább 3 hétte la választás után emlékeznél rá, hogy 2.8 millió volt az a 2. ami az idiótákat illeti, tényleg van ennyi, na ők szavaznak az ellenzékre.
Orbán Viktor testi épségéért remeg Bencsik András hálatelt, kis szíve. Olyannyira, hogy akár a hadsereget is bevetné magyar állampolgárok ellen, csak baja ne essen kenyéradó gazdájának. A bérrettegés egy újabb magaslatára érkezett a propagandista békemenetelő...
FCUK21 2018.04.26 14:12:09
@AvéCézárVavan: nem??? ájult alázattal voltatok Fletó felé (meg páran vannak még ma is), az összefosás felé, legutóbb a koordináció felé... azért nem kellene mindig mindenki mást hülyének nézni, mert ez a viselkedés csak magatokról állít ki bizonyítványt.
FCUK21 2018.04.26 21:03:13
@de let e ...: ezt nem tudom, de azt igen, hogy a DK közleményt adott ki, hogy nem kell 8-ára a lezárás a Kossuth téren, nem lesz nemzetbiztonsági kockázat. Ha jól rémlik, Fletónak nem voltak ellenérzései hónapokig a kordonok miatt, most meg a pártja kinyilatkoztat. ne haragudj, de ha te ellenzéki vagy, az azt jelenti, hogy ezek szekerét tolod, és annál nincs ma itthon vállalhatatlanabb dolog :D
Tovább esett Magyarország a sajtószabadság-ranglistán, de ami meglepő, hogy Simicska Lajos médiabirodalma őrizte a sajtószabadságot 2017-ben. Legalább is a Riporterek Határok Nélkül (RSF) szerint...
FCUK21 2018.04.26 12:15:52
@citrix: nem azt mondta, hogy feldühít, bosszant, hanem hogy "mert elvezem a sorosberenc libbantak tehetetlen nyusziteset". próbáld meg értelmezni, sokan vagyunk ezzel pont így: szórakozni jár az ember ide meg tájékozódik ellenzéki médiumokból. jobb mint egy kabaré :D
Magyarország 2010 óta majdnem 50 hellyel került hátrébb a sajtószabadság helyzete alapján. Üzenet Seehofernek: az Orbánok, Trumpok nem megbízható szövetségesek. A magyar miniszterelnök mint emancipunci: a nők alkalmatlanok a politikai pályára...
Régebben Rothschildot vették célba a szélsőjobbosok, most Sorost, itt ősrégi antiszemita klisék kelnek új életre, de új előítéletek is társulnak hozzájuk; A Bizottság meg akarja akadályozni, hogy a visegrádiak megvétózhassák a nekik nyújtott támogatások megkurtítását. Egyes vélemények szerint…..
FCUK21 2018.04.25 12:20:23
@aquaticus: pár milliárd dollár, lásd Soros. imádják nem csak Kelet-Európában, de a britek is legendákat mesélnek róla, az izraeliek, a thaiok, stb stb.