Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Skinless11

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
Skinless11 2018.04.16 21:30:17
Kedves Ákos!
Kérlek ne próbáld nekem azt mondani, hogy egyedül a Fidesz korrupt! Egy szóval sem mondom, hogy ők nem azok, de ne gondold, hogy az általad megszavazott párt nem lett volna az! Az, meg, hogy az esőben álltál, hogy szavazhass a te döntésed volt, semmi jogod minket hibáztatni ezért a döntésért, (bár, ha nem mentél volna el szavazni, akkor is minket hibáztatnál, amiért rossz döntést hoztál)! A véleményedet pedig eddig is kifejezhetted, ahogy most is! Ha nem így lenne drága barátom, akkor ezt a levelet sem írhattad volna meg úgy, hogy tovább szidhass minket a fejeddel a nyakadon! Had áruljam el neked, csak hogy tisztán láss! Aki nem mondhat semmit anélkül, hogy utálnák, vagy rágalmaznák, azok mi vagyunk. MI, akik a Fideszre szavaztunk! És, hogy miért? Mert az olyan pökhendi barmok, mint TE azonnal a torkunknak estek! Hát csodálkoztok, ha közülünk is vannak, akik ezt nem hagyják szó nélkül?!
Azt írtad: „most is tort ül a félelem és a mérhetetlen emberi ostobaság”, tudod miért? Mert a lakosság nagy része (ez a legtöbb ember, csak, hogy értsd!) nem akarja, hogy hangosan szétkiabálva a nevét az ostobák szidják őt, egy olyan döntésért, amihez senkinek semmi köze, hiszen MAGÁNÜGY. Mert a magadfajták CSAK panaszkodni tudnak! Ha nem tetszik valami, nem az a megoldás, hogy elmenekülsz – mert ezt tetted! – hanem az, hogy megpróbálsz változtatni! Nem úgy, hogy jártatod a szád, hanem úgy, hogy pártot alapítasz, vagy csatlakozol egyhez és javaslatokat teszel, de ehhez még csak csatlakozni sem kell. Egy fórum is elég! Javaslatot meg nem arra teszel, hogy mi rossz, mit kell eltörölni, hanem arra, hogy azokat hogyan lehetne jobban csinálni!
„Nemcsak a más nemzetbelieket, de saját fiait is kirekeszti, leárulózza és elüldözi” – Ez vagy TE!! Aki minket szidsz, olyan embereket, akik semmiben nem különbözünk tőled! Ki akarna ilyen emberek között élni! Az egyetlen dolog, amiért nem örülök, hogy itt hagyod az országot az az, hogy magadat mutogatod a külföldnek, akik nem azt látják benned, hogy egy örökké elégedetlen ember vagy, hanem, hogy magyar, és ezért rólunk is ilyen képet festenek majd!
Csak úgy elmondanám, hogy akik a legtöbbet gyűlölködnek, azok az ellenzékiek. TE!! És, azok, akik olyanok, mint TE! Hogy van odakint munkád? Örülj neki! Csak úgy elmondanám, hogy addig örülj, amíg támogatást kap utánad a céged, vagy a munkáltatód, mert addig lesz is munkád. Utána meg majd mi örülünk, hogy már nem minket szidsz majd a SAJÁT döntéseidért, hanem azt, aki kirúgott.
„Felelőtlenség volna hazaköltözni egy olyan országba, ahol széthullik a társadalom” Ha széthullik, hát miattatok hullik szét, akik szétszakítják az embereket, ostobaságok miatt vernek ékeket ismerősök közé és menekültök, ahelyett, hogy inkább tennétek valamit! „…ahol a kórházban ellátatlanság miatt halnak meg betegek”, rokonaim dolgoznak kórházakban, más rokonaim pedig betegség miatt kerülnek oda. Látszik, hogy te egyiket sem éled meg. Nem mondom, hogy nem lehetne jobb, de csak úgy elmondanám, hogy javult a helyzet, hiszen te láthatóan nem tudsz róla.
Tényleg azt hiszed, hogy odakint „a munkák jelentős része” NEM „pofára dől el”? Mégis mit gondolsz a kintiekről, hogy angyalok? Ne képzeld, hogy odakint nem nézik meg, hogy ki vagy. Ahogy odakint található olyan munkáltató, aki képzettség alapján dönt, úgy itthon is! Nem általánosíthatsz!
„Van, aki kalandvágyból hazamegy. Aztán vagy marad, vagy visszajön.” Visszajön? Már most úgy beszélsz, mint akinek az a hazája.
„Anglia örül ezeknek a fiataloknak. Ahogy gondolom, örül Németország, Ausztria, Hollandia és a többi állam is.” Ismét elmondanám, hogy csak addig örülnek, amíg támogatást kapnak utánuk a munkáltatók! Aztán ugyan úgy kidobják őket, ahogy másokat is azelőtt!
„Mert a nyelvet meg lehet ugyan tanítani nekik, de a magyar érzületet nem.” Elhagytad az országod, a szülőfölded, és rondán beszélsz róla… Már te sem vagy „büszke magyar”!
„Kedves fideszes szavazók! Ti döntöttetek a mi sorsunkról is, amikor tegnap behúztátok az ikszet. Ez a ti bűnötök.” Aztán: „Közös bűnünk, ami tegnap történt. Hagytunk titeket dönteni sorsunkról, ti pedig döntöttetek helyettünk.” Nem hagytatok. Azok hagytak, akik el sem mentek szavazni! De látom önmagadat sem tartod semmire, ha ilyeneket írsz. Semmibe veszed az általad megszavazott párt szavazóit is. Semmibe veszed a kitartásukat, hogy elmentek szavazni és kitartottak „órákon át az esőben”, csak, hogy nyomatékosíthassák a véleményüket!
Mikor a gyerekeidre nézel majd, akik – ugyan úgy, ahogy már te sem (ez írásodból kiderül) – nem tudják, milyen magyarnak lenni, NE feledd, hogy TE voltál az, aki feladtad! Mi egy szóval sem mondtuk, hogy nem maradhatsz! Nem üldöztünk el fegyverekkel és vasvillával! TE döntöttél így és NEM mi!