Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rolandos

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Coconut Brah a Rainbow Six Siege tippek királya: van, hogy magától is rengeteg hasznos infót szed össze, van, hogy rajongóit kéri meg arra, hogy küldjenek be neki újdonságokat. Most legújabb videóját dolgozzuk fel, egészen konkrétan 3 tippet belőle, mivel kettőt már olvashattatok nálunk a napokban,…..
Megszokhattuk már, hogy hetente minimum egy, jobb esetben két bundle is érkezik a játékba. Ezúttal sem történt másképp, Twitteren posztolta a hírt a Ubisoft, melyhez egy kis videót is kaptunk - igaz csak egy kis plusz zenét dobtak hozzá. A tartalma a Chemical Threat uniform és headgear, egy Raddie…..
A dal felhasználója: Magyar E-sport Szövetség (HUNESZ) A dal szerzői: Patocska Olivér, Barabás Olivér, Siklósi Bence A dal azonosítója: HUMAG180030 A dal kiadója: Magneoton Music Group (Magneoton Zrt.) Kövess őket a közösségi felületeiken és tudj meg többet a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságról! �…..
A Ubisoft volt olyan kedves, hogy a hipfire és az ADS (jobb klikk célzás) kapcsán is felvázolta, hogy a játék mi alapján számolja az értékeket. Ebben a cikkben először a hipfire lesz terítéken. No nem a sebzésre kell gondolni, hanem inkább a bemeneti eszközök érzékenységének a változóinak…..
Miután a rájátszás utolsó körében becsatlakozott a RIFT - az alapszakasz második hely eme jutalommal járt nekik - a Team Plague ellen kellett kivívniuk a nagy döntőbe jutást. A részletekbe nem mennék most bele, aki esetleg kiváncsi az eredményre és a legjobb jelenetekre, az ne habozzon kattintani a…..
A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezon rájátszásának utolsó körében, vagyis az online döntőben a RIFT végül két pálya alatt eldöntötte a kérdést, hogy ki utazhat a LAN fináléra. A Team Plague későn ébredt és csak megszorongatni tudta ellenfelét. A RIFT 7:2, 7:5-el legyőzte a Team Plaguet és…..
A videó alapján azt is gondolhatnánk, hogy hajszálon múlott a RIFT MNEB LAN fináléba való jutása, azonban a kép árnyaltabb, mivel a Plague későn ébredt, de nem a tehetségük okozta a vesztüket végül. A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság első szezonjában már csak egy mérkőzés választ el minket attól,…..
Tavaly ősszel valami új indult el Magyarországon. Elkezdődtek az MNEB selejtező kupái, összesen öt közismert és közkedvelt e-sport játékban. A játékosok League of Legends-ben, CS:GO-ban, Hearthstone-ban, Rainbow 6 Siege-ben és PUBG-ben mutathatták meg tudásukat, először az osztályozó kupák…..
Sziasztok :) Nemrég alapított magyar Rainbow Six Siege Discord szerverünkre aktív r6 playereket keresünk. Hogy mit kínálunk ? Hamarosan megrendezésre kerülő online R6 versenyünkön 500 USD-t lehet nyerni !! (A győztes team tagjai fejenként 100 USD-t kap) Twitch csatornánkon is közvetítve lesz…..
Nemrég alapított magyar Discord szerverünkre aktív r6 playereket keresünk. Hogy mit kínálunk ?..