Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Surcy

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a szakirodalom feljegyezte, hogy Franciaországban már a 19. század elején sikeresen alkalmazták ezt a szert súlyos betegségeknél, elég jó eredménnyel, mindezek ellenére a hidrogén-peroxid mind a mai napig nem épült be gyógyszerként a köztudatba egyszerűsége és olcsósága miatt, sőt legtöbb…..
Az EU-Parlament-i választás eredményeinek tükrében kíváncsi leszek, mikét fogja pozíconálni magát két politikusegyrészt Botka László Szeged polgármestere, másrészt Márki-Zay Péter, mint Hódmezővásárhely polgármestere! Nézzük csak meg, hogy a két település választópolgárai miként foglaltak a…..
... és milyen igaza van! :)..
Ugye nem kell már több szó a kép alá! Mindent elmond... és milyen pontosan!..
Váljék Minden Igaz MAGyar Egészségére! :)..
Azt gondolom a kép és mondanivalója önmagáért beszél nem érdemel egyetlen további szót se!  Cikkajánló: csak7.hu/köszönet..
Azért, ez se gyenge véleménynyilvánítás! :DCongratulations ;)..
Május 8. margójára... még mielőtt elragadtatnák magukat egyesek, és butaságokra adnák a kis tudatlan fejecskéjüket...   Az a baj még mindig, hogy sokan nem tudnak vele mit kezdeni, hogy a választásokat elbukták... emellett nem látják, hogy ha így folytatják, az EU-parlamenti választásokon is…..