Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magdimama47

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem láttam még olyan sorozatot, amiben ennyit üvöltöttek volna, mint ebben. Nem tudom miért gondolta a rendező úgy, hogy ezzel majd fokozni tudja az izgalmakat, de engem néha kifejezetten idegesített. Ismét egy sorozat, amit már nagyon régóta tologatok magam előtt. Mert kit…..
Magdimama47 2015.11.01 11:43:37
Az emberiség valami okból kifolyólag, - biztosan a Sátán hackerkedett a teremtésnél – régóta szereti a háborúskodást. Már a vaskori leletek között találtak egyértelmű bizonyítékokat arra, hogy nyílt csatát vívott két, jobb elfoglaltságot úgy látszik nem találó, törzse. Mióta a filmművészet…..
Oda Nobunaga halála után az Oba-klán utódlási kérdését a festői Kiyosu-ban, egy konferencia keretei között kívánják a felek eldönteni. Mivel több érdek is ütközik, ráadásul a felek között sem feltétlenül van baráti kapcsolat, így betekintést nyerhetünk abba, hogy hogyan is zajlik a háttérben a…..
Magdimama47 2015.02.23 10:48:03
@-YEZy-: Köszönöm a választ.
Régen, amikor még minden fekete-fehér volt, egy kórházban történt némi affér, aminek következtében egy ikerpár egyik tagja az USA-ba emigrált, a másik pedig egy lebujban nőtt fel végül Hongkongban. Az Amerikába szakadt Ma Yau sikeres karmester lesz, míg Bok Min kisstílű…..
Magdimama47 2015.02.21 10:19:30
Ki mondta, hogy a japán sorozatokat nem lehet szeretni?!?!?!? Ha az Ugly Alertben folyton sírtak, akkor itt én sírtam folyamatosan. Valamilyen szinten mindig megfekszi a gyomromat, ha melodrámát nézek, ezért általában  csak többszöri nekifutásra végzek vele, de ezt szinte egy seggel…..
Az alábbi kép, majd ez a cím - Haenyeo: Women of the Sea - ragadta meg a figyelmemet, és ennek köszönhetitek, hogy ezt a meglehetősen hosszúra sikerült posztot vagytok kénytelenek olvasni.  A haenyeo szó (해녀) tengeri nőt jelent, Jejun, a legnagyobb dél-koreai szigeten a matriarchalis családi…..
1911. július 9. Ezen a napon katasztrofális földrengés sújtotta Kecskemétet, mely végett vetett az "Aranykor"-nak. Emelett sok-sok évre meghatározta a város jövőjét, véget ért a látványos fejlődés. Következő cikkünk erről a történelmi eseményről számol be.A…..
 2007. május 4-én Budapesten E. Zsanett bejelentést tett arról, hogy szolgálatban lévő rendőrök az éjszaka folyamán megerőszakolták. (Lásd E. Zsanett nyilatkozatát az ügyről: http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video\&video_id=376061) Mit állapított meg E.…..