Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tarperharley

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reflektor Magyarország döntött 2018.04.14 08:00:00
  A választások estéjén fél Magyarország letargiába süllyedt. A pártok értelmetlennek érezték az elmúlt négy év építkezését (sokaknál inkább csak vergődést), a civil szervezetek felzizzentek, ahogy elképzelték a nyakuk köré fonódott kötél szorosabbá válását, az…..
tarperharley 2018.04.14 18:18:33
@vizesnyolcas:

Idézet az LMP titkárától, Schiffer András jóbarátjától Sallai Róbert Benedektől:

"Kicsit sért, hogy azt feltételezik, hogy ha adok neki egy maflást, akkor aznap délelőtt még végig tudja haknizni a médiát sérelmével. Ha kapott volna egyet, nem tudta volna."

Ez a Lehet Más a Politika? Ez a párt képviselné a civilizált, tisztességes politizálást?

Remélem Ungár tényleg megveszi a Figyelő mellé a Magyar Nemzetet is, Sallaival kapásból be tudja tölteni azt az űrt, amit Bayer Zsolt távozása okozott a G nap után.
tarperharley 2018.04.14 21:41:48
@Laikus Érdeklődő: Csapat? Én eddig azt hittem, hogy az LMP egy politikai párt, ami a magyar adófizetők pénzéből működik és a magyar emberek képviselete a feladata, ennél fogva a tagjainak a magyar emberek érdekét kellene első sorban figyelembe venniük és csak utána a pártét. Képviselői eskü megvan?

Voltak az LMP-ben olyanok - mint Hadházy -, akik felfogták, hogy mi a tét, felfogták, hogy katasztrófa lesz ha újra nyer a Fidesz, pláne ha kétharmaddal nyer, ezért megcselekedték, amit megkövetelt a haza.

Megint mások - mint Sallai - toronymagasról szarták le, hogy mi a haza érdeke, toronymagasról szarták le, hogy a magyarok többsége kormányváltást akar és még az LMP-sek 80%-a is koordiánció párti, csak a saját érdeküket tartották szem előtt.

Sallai Róbert egy hazaáruló, nem az LMP-ből kéne kilépnie, hanem az országból.
tarperharley 2018.04.15 00:40:06
@Laikus Érdeklődő: Az LMP kezdete 2009-ben volt, feltűnt, hogy azóta változott egy és más Magyarországon?

Marha aranyos ez a senkivel nem fogunk össze duma, csak közben a Fidesz lebontotta a demokráciát, ezért beszélnek épp az EU-ban a 7 cikkely életbe léptetéséről, ezért írta az EBESZ a választás után, hogy nem voltak egyenlő feltételek. Ez kimaradt nálad?

Aki ebben a helyzetben is tovább nyomja a befogom a fülem-szemem-szám, nem fogok össze senkivel dumát, az egyértelműen a Fidesz érdekében cselekszik.

Én elfogadom, ha valaki a Fideszt akarja támogatni, de hülyének ne nézzük már egymást.

Ha valaki a tetteivel a Fidesz hatalmon maradását segíti, akkor az nem független, hanem Fideszes, ez ennyire egyszerű. Amikor az a tét, hogy demokrácia vagy diktatúra, ott nincsenek függetlenek, valaki vagy ezen az oldalon áll vagy azon.
Sallai pedig Schifferrel együtt a diktatúra oldalára állt.

A magyar emberek elég jelentős része követelte pár órája a Kossuth téren, hogy az egész ellenzék fogjon össze. Ez látszott már a választás előtti közvéleménykutatásokból is, csak az LMP leszarta, szóval ne gyere ezzel a szar orbános dumával.

Láthatóan fogalmad sincs, hogy mi történt a választáson, ugyanis Hadházy konkrétan egyéni jelöltként indult, csak épp nem nyert, ahogy Szél Bernadett se, sőt Csárdi Antalon kívűl egyetlen LMP-s képviselő se. Csárdi is csak azért tudott nyerni mert az összes többi ellenzéki jelölt visszalépett a javára. Nem hallottam, hogy az LMP tiltakozott volna, amikor az ő javára léptek vissza mások.

Érdekes, hogy a többi pártban nem vertek össze senkit azért mert az LMP javára visszalépett. Pedig ugye a csapatos baromságod alapján ezt kellett volna tenni.

Az külön is érdekes egyébként, hogy számotokra elfogadható dolog lett az, hogy az ellentétes politikai véleményt vallókat ájultra kell verni. Már ez önmagában rohadt sokat elmond az LMP-ről. Sallai tettére egy civilizált pártban az egyetlen reakció a totális megvetés, elhatárolódás, kizárás lehet. Te meg mentegeted.