Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasaloboltos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hatalmon lévő Fidesz érdeke, hogy négyévente olyan körülményeket teremtsen, melyek reményt adnak az ellenzéki szimpatizánsoknak a kormány leváltására. A díszletek fontosak, elfedik ugyanis azokat a tényeket, melyek szinte reménytelenné teszik a politikai fordulatot. Ugyan erősen lejt a pálya a…..
vasaloboltos 2022.02.14 17:21:33
@CSOKKI MÁLNA: Még egy picit müvelődj
A téma több okból is kimeríthetetlen vitaforrás. Nem mindegy ugyanis, hogy mit nézünk, a lakhatást, az élelmiszereket vagy mondjuk a ruházkodást, miközben tovább árnyalja a képet, ha nem csak az árakat, hanem a béreket is figyelembe vesszük...
A klímakatasztrófával, világjárványokkal és népvándorlásokkal fenyegető 21. században elkerülhető-e a rendet és biztonságot nyújtó, de kínai birodalmi hátterű világkormány létrehozása? A kérdés jogos, nemcsak azért, mert mind a kommunisták, mind az olyan magukat „nemzeti-keresztény populistának”…..
Ahhoz képest, hogy tegnap még az volt a narratíva az összes termékükön, hogy jönnek Soros verőlegényei és megbasznak mindenkit, még a fákat is, ma csak a hirado.hu-n van egy mínuszos hír a több tízezres, egyébként békés tüntetésről és a pestisracok stábja ment ki forgatni, ezen túl a címlapokat…..
vasaloboltos 2018.04.15 10:45:21
   "    Ezért is mondtam el már sokszor és mondom el most is, hogy a közgáz a CEU-val versenyez Magyarországon. Ez egy ilyen helyzet és most hagyjuk a politikát! Mi velük versenyzünk itthon. (lánczi) "   A Corvinus jelenleg is aktív oktatói közül, tudomásom szerint közgazdaságtudományi…..
Ne várjunk Orbán Viktortól öszödi beszédet, de apránként egyszer szét fog hullani a Fidesz hazugsággyára. A köztévé munkatársai egyelőre név nélkül meséltek arról, hogyan vezették félre a közvéleményt a legutóbbi terrortámadásként tálalt németországi tragédia, és a menekülthullám méreteit illetően,…..
vasaloboltos 2018.04.15 10:25:36