Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brokerceg

13 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
brókercég Te mibe’ hiszel? 2013.07.16 12:40:07
Pénzben? Nőkben? Bizniszben? Jó ez a Dopeman papa amúgy. A zene profi, a szöveg meg erősen hullámzó teljesítményt mutat; de mint ahogy a leggyengébb színdarabban, ebben is vannak értékelhető részek. Olyan, mint a Balaton Sound, amiről továbbra sem tudom elképzelni, hogy a VIP…..
brókercég pénzügyitanács-adó 2013.05.24 09:19:18
Kétszer ütöttem bele az asztalba dühömben és menet közben az ásványvizet is kiborítottam az asztalra – pedig csak egy egyszerű pénzügyi tanácsadóval beszélgettem. Nem egyszerű eset a srác, heteken keresztül hívogatott különböző szövegekkel és sztorikkal. Én mondtam neki,…..
Ma döbbentem rá, hogy minél puccosabb egy étterem, annál kevesebb fogalma van arról, hogyan kell egy jó somlói galuskát készíteni. Budapest egyik Michelin-csillagos étterméről van szó, ide csak azért jöttünk az egyik ügyfelemmel, mert ismeri a főnököt és kapott valami…..
brókercég screwdriver 2013.05.08 13:57:56
Lassan a hónap közepénél járunk, és még mindig nem készült el az áprilisi jutalék-elszámolásunk. Persze már kiabakuszoztam a pontos összeget, de a könyvelésünk szeret kotlani a számokon, mint egy igazi férfi a klotyón. Nagyapám ugyanilyen, náluk vidéken tüchtig módon be van…..
brókercég mikor vegyünk eurót? 2013.04.02 21:57:47
A tököm tele van az emberekkel. Az ügyfeleim többsége vezérigazgató, műszaki igazgató, logisztikai igazgató és – tádááám – pénzügyi igazgató. Ez utóbbi a legalja, ugyanis bármelyik főiskolás vagy egyetemista négy másodperc alatt bealázza. Mármint tudásban.…..
brókercég a korrekt maffia 2013.03.29 17:50:15
A 2000-es évek elején járunk, amikor az egyik hazai cég szorosabbra kívánta fűzni a szálakat a horvátok legnagyobb olajipari vállalatával. A mentalitás és a ügykezelés mindkét oldalon erősen balkáni színezetű volt, ami azt jelenti, hogy egyes engedélyekre és jóváhagyásokra…..
brókercég party up 2013.03.22 12:27:26
Borzasztó fejfájás kerülget a tegnapi esti koccintás miatt. Szerencsére a tőzsdéken mindenki a ciprusi bohócokkal van elfoglalva, ezért senkinek sem tűnik fel, hogy reggel óta félórás etapokat tartok a klotyón. Az asztalelrendezésünk a klasszikus multis konfigurációhoz képest…..
A kérdés apropóját az adja, hogy az egyik kollégám (bróker) holnap lesz 40 éves. Dumáltunk egy kicsit reggel, én a reggeli feketém szürcsöltem, ő meg kisdobosként szavalta el az életét meg a gondjait. Csak ültem vele szemben és azon tűnődtem, vajon mi a frász van ezzel az…..
brókercég korravaló 2012.07.04 22:03:00
A minap megint elkeveredtünk egy tromosba (értsd: elektromos kaszinó), mindez persze azért gáz, mert előtte egy viszonylag nagyobb összeg veszett oda a spanyolasz összecsapáson. Miközben kikértem a szokásos cappuccinot cukor nélkül, rájöttem, hogy a kaszinós hostessek pont olyanok,…..
brókercég please wait 2012.06.25 22:04:00
Az egyik ügyfelemmel bő félórát dumáltunk reggel - néha úgy éreztem, hogy ha az aha/igen/tényleg?/komolyan?/ne mondd! kifejezéseket random felvenném szalagra és lejátszottam volna neki, mindketten jobban jártunk volna. Az elején még küzdöttem, hogy ne csupán hallgató legyek, de…..
brókercég tőzsde-széria 2012.06.14 14:17:00
Nem-nem, nem a nyerő vagy éppen bukósorozatok. Már megint rulett (mi más?), a megoldás pedig a keréken található (kisszéria, nagyszéria és orphelin). Amikor múltkor a Vegasban gurítottunk, akkor esett le a tantusz. Hogy miért is tőzsdéznek az emberek. A rulettnél vagy a…..
brókercég pszichokrata 2012.06.11 16:55:00
Ez a szó jutott eszembe reggel tusoláskor (a legjobb gondolatok mindig ekkor jönnek), amikor a mostani bejegyzésen kattogtam. A tőzsde és a racionalitás volt a kiindulópont: bár ez önmagában is erős párosítás (olyan mintha a csajommal javíttatnám meg a laptopomat), csöppet karcsú…..
brókercég ééééés megindulunk 2012.06.06 21:19:00
Rohadtul nem úgy tűnt, hogy valaha is el tudjuk kezdeni. A koncepcióval már kész voltunk egy hete, viszont csak tökéleteset akartunk kihozni belőle. Kb. ugyanazt érzem, mint amikor 2005. december 5-én megszólalt a Disco Shit a Rádió 1-en. Bárány, Jován, Lauer, Antonyo, Soneec és…..
Tibor szombaton utazott a Wizzairrel, de csak ő, a csomagjait valahogy Budapesten felejtette a légitársaság. Azóta hiába próbálja visszaszerezni a poggyászt, senki nem tud semmit - segíteni meg nem igazán akarnak.Augusztus 27-én szombaton a 18:20 perces járattal utaztam Ferihegyről a…..
Elkezdtek áramlani a levelek a Homár postaládájába, és úgy tűnik, az internetező fogyasztók újabb tömeges csalást gyanítanak. A séma nem bonyolult: a Genertel biztosító egyes források szerint akár ezres nagyságrendben küldött ki leveleket arról az alacsony díjakkal megfogott…..
brokerceg 2010.03.03 15:58:21
Azt hiszem, nem kell sok szót vesztegetnem annak a jelenségnek a bemutatására, miszerint a bulvármédia által felkapott, sztárolt és unásig nyomatott ún. celebek évek óta a hétköznapi emberek céltábláját képezik, közutálatnak örvendnek. Ha beleolvasunk különböző internetes…..
brokerceg 2009.12.31 00:04:40
A CBS elkezdte adni az amerikai egyetemi kosárlabda-bajnokság döntőjét, így ők nem nagyon erőltették meg magukat a múlt hét végén (és nem fogjék ezen a héten sem), nem volt Survivor, CSI és Szellemekkel suttogó sem, így nem csoda, hogy a csütörtököt minden téren nyerte az…..
A Homár megemeli, kicsit lengeti, majd földig hajtja fogyasztóbőr süvegét: a Wizz Air a maga területén elért a lehetőségek elméleti határához és szinte fénysebességgel száguld a szenyósági bajnokság aranyérme felé. A fogyasztóbarát repülős cég új húzása az, hogy…..