Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán Viktor

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggeli rádiózás közben többször bejelentkezett az egyik leghallgatottabb adó reggeli műsora a ma megrendezett Speedmarathon nevű pénzbegyűjtő kampány egyik helyszínéről. Miről is van szó? Kampányszerűen ma kisöprik a raktárban porosodó összes traffipaxot, kivezénylik az összes - még a testületnél…..
Orbán Viktor 2019.04.04 13:33:43
Tisztelt Polgártársak, Arabok, Arab driverek, Arab női driverek, Lazarussok, Vazalussok, Gyorshajtók, Lassanhajtók, Kocsisok, Huligánok!

Anikó! Délutánra tankold meg a Bentley-t elviszlek fagyizni Bad Ischlbe.

Győzelmet arató kétharmadom! Kicsi húsaim!
Hajtsatok gyorsan ha kell. Toljátok le a megbukott egyharmadot! Villogjátok le őket! Legyetek a seggükbe. Húzzátok rájuk a kormányt! Dudáld le! Kergesd őrületbe. Előzd a záróvonalnál. Anyázd le ha úgy van. Szállj bele. Cseszd el a napod ha kell!

Amikor jön a bünti cetli küldj vele egy megtisztított narancsot. Onnan tudjuk, hogy vissza lehet utalni a pénzt.

Emberek! Gyilkoljátok egymást az utakon, hagy hulljon a férgese. Mindenkinek sietős!
Már sül a lángosod Keszthelyen? Te meg még az Erzsébet hídon keccsölsz? Nagyon gyorsan 260-al szúrjad neki! Jogod van menni!

Anya 13. kerben kihőmérőzte az ovulációs időablakot és ezen múlik a CSOK-os 10 misi? Te meg még a Blahán dugózol? 150 a villamos sínen! Lehet menni! Jogodban áll! Told le a kombinókat.

Kezdődik a Barátok közt 5 perc múlva? Tapossad neki padlóig, hagyj hajoljon a lemez a k. anyjába.

Gondolkozzatok már emberek, hova rohantok! Nem lesz hamarabb péntek. Hazaértek és? Üresség semmi! Vannak dolgok amelyek 100x sikerülnek de lehet 101x-szerre nem. Anyáék meg panaszkodnak, hogy meg se ölelitek.

Akivel csinálod a faszságodat lehet épp egy kismama vagy egy család. Ha magadba nézel, elszégyellheted magad.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! A mi országunk, csak mi lophatjuk el!
A propaganda adómilliárdokból most épp azt igyekszik bizonygatni, hogy de, Orbán még mindig sebezhetetlen. Teszi ezt egyre hangosabban, hogy túlharsogja a néppárti pofon csattanását...
Orbán Viktor 2019.03.22 11:12:28
Tisztelt Polgártársak, Futball rajongók, Futballisták, Két ballábúak, Falábúak, Fatökűek, Rasztahajúak, Cukik, VV fanok, Masiniszták, Mazsihiszták, Türkmén faipari szakszervezeti tagok!

Anikó! Elaludtam a meccsen tegnap. Mennyi is lett?

Győztünk! Újra Győztünk! Legyőztük a mi kutyánk másik kölykét is 2-0-ra. Fényes diadalt arattunk a szlovák nemzeti válogatotton. Úgy érzem, most érett meg a munkánk gyümölcse, zsíros anyatej árasztotta el a kölyköt és erővel duzzadó lábakkal bevágták nekik.

Remélem a hopon hopoff buszról önfeledten ünnepelve ordibálunk hőseink terére. Csodálatos nap ez a mai. Előre hoztuk a feltámadást. Megőrjítettük a közönségünket.

Már indulnak is az újabb tao kamionok újabb tao nem-közpénz szállítmányokkal a fiainknak. Leöntetem a stadion a közepén a kamazról a 20 ezreseket aztán hagy vigye szél. Megérdemlik.

Lopjatok emberek! Ne kíméljetek senkit és semmit. Lopjatok a minisztériumban, a pályázatoknál, a beruházásoknál, a tervezésnél, az átadásnál, úton és útfélen ahol csak lehet lopjatok. Mert most van itt az ideje. Ha én nem leszek, vége a jó világnak.
Amíg itt vagyok lophattok. Ezt a kampányt kezdjük nyomni hamarosan.

Lőri is hamarosan hazajön a Szovjetúnióból újra példát mutat a témában, mert a ruszkik is akarnak kicsit lopni a bankrendszerből. Megadtam rá az engedélyt, ám legyen.

Hajrá magyarok, hajrá Magyarország! A mi országunk csak mi lophatjuk el.
Bár Orbán Viktor szokásához híven úgy viselkedett pártja felfüggesztése után is, mint aki győztes csatából tér meg, ám vereségének ténye még hívei számára is egyértelmű. Ami fél éve a Sargentini-jelentés elfogadásával elkezdődött az Európai Parlamentben, az most „házon belül” folytatódott, így nem…..
Orbán Viktor 2019.03.21 07:50:23
Tisztelt Polgártársak, Szegfűarcúak, Narancsseggűek, Szomszéd Mariska néni, Kukások, Röffencs, Kukori, Kotkoda, EU szkeptikusok, EU Fanok, Brexit szurkolók, Sorosisták, Fagylalt Árusok!

Anikó! Ma feldolgozzuk a féldisznót. Hozd le a tekenőt a padlásról. A kolbászt is meg töltjük. Erre enni kell!

Győztünk!

Ez a győzelem hatalmas és megismételhetetlen, fölényes, sorsfordító, történelemformáló, korszakalkotó!
A seregeket harcba vittem, a csatát megvívtam és EPP ellenségünk dobogó véres szívét kezembe tartva a nép elé álltam és diadalittasan ordítottam: "Veni Vidi Vici". Vidi mint Videoton természetesen.

Mátyás király, Hunyadi János, Árpád vezér és a többi kispályás a fasorba sincs a teljesítménnyel. Itt én most leigáztam. Még nem tudom mit, de leigáztam.

Emberek! Alattvalóim. Ünnepeljetek az utcán! Március 20 Nemzeti dicsőség nap lesz! Állami szabad nap. A dicsőség napja! A diadal napja!
Most minden úgy alakul, ahogy szerettük volna! Lehet folytatni a lopást sőt feltekerni a lopási potmétert. Hagy dübörögjön a gazdaság. Főleg a mészáros művek.

Egyéb kisebbségben levő lemaradottak! Dolgozzatok, küzdjetek! Dobjátok össze a lóvét nekünk magasztosoknak. Adózzatok! Ha kell dögöljetek éhen értünk, akik megnyerték a háborút!

Huuu...Őrülten jó vagyok, frenetikus fickó. Tegnap a választási mesémet is remélem kajáltátok. Nem sok időm volt rá, hogy kitaláljam de azt gondolom, hogy nagyon rendben volt. Kicsit vetítettem és a lényegi 5 mondatot 10 perc alatt csak kinyögtem.
Minden más kamu csak azt hallgassátok Hozzátok szóltam választóim. Nem máshoz, Hozzátok!

Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok! A mi országunk csak mi lophatjuk el.
Mert én nagyon. Elegem van abból, hogy vagy sorosbérenc migránssimogató, vagy agymosott NER-birka vagyok, nincs átmenet, nincs értelmes vita, csak fekete és fehér van. Elegem van a felcsúti geciből és az őszödi böszméből, de legfőképp abból, hogy ha bármelyikükkel nem szimpatizálok, akkor…..
Orbán Viktor 2019.03.18 14:55:09
Tisztelt Polgártársak, Fidesz nyaloncok, Ellenzéki fújtatók, Mariskák, Bánkok, Kőbányai Szopófantomok, Propagandisták, Műcirkuszosok CSÓK-osok!

Anikó! Véletlenül a mosatlanból átkerült egy gatya a tiszták közé és azt vettem fel reggel. Most láttam az egészségügyi szarásomon, hogy csíkos. Nagyon kivagyok.

Az O1G transzparenst hordozókat legközelebb lelövetem. Aki leírja nyújtópadra tetetem. Aki erre gondol olmot fecskendeztetek a vérébe.

A lopás műveszete és annak megideologizálása nem kis feladat. Én stabilan hozom a figurát, erre az elmúlt 30 évben senki nem volt képes. Lopjatok! Ahelyett, hogy itt rinyáltok , óbégattok már rég össze lehetett volna lopni erre-arra. Ne azt nézzétek mit mondok, azt nézzétek mit teszek.

Mit érdekel a CEU, mit érdekel a plakát, a bocsánatkérés, az adócsökkentés. Aki ebben a rendszerben nem tudja magát gennyesre keresni lopással az meg is érdemli, hogy tanult barátomtól megkapja a kinek mennyije van, annyit is ér c. Dakota közmondást.

Emberek, csecsemen nevelkedő tesók! Miért nem mentek mára haza kufircolni? Július 1-re már nagy hassal mehetne be az asszony a bankba , aztán CSÓK a családnak. Itt az idő, keményen fújnak még a böjti szelek, menjetek nyomjátok!

Amúgy meg utáljátok egymást. Itt vannak az embereim, akik fenntartják a szintet. Holnap fizu az Államkincstárba, lehet majd jönni!
Háború van! A fejemben mindenképp. Nincs megállás. Boldog egymás rühellését! Szaporítsátok a gyűlölködést. Azzal előrébb lesztek.

Hajrá magyarok! A mi országunk csak mi lophatjuk el!
Szerző: Lukácsi Kriszti Az elején szeretném leszögezni, tegnap délután a horvátoknak drukkoltam. Hogy miért? Mert amit ők tettek ezen a VB-n, ahogy eljutottak a döntőbe, egy kicsiny európai országként, ahol töredékét költik focira, mint nálunk, az valami csodálatos. Hollik István ismét azt mondta,…..
Orbán Viktor 2018.07.17 09:33:00
Tisztel Polgártársak, Focihoz értők, Focihoz nem értők, Eszékiek, Tökfejek, EU pártiak, EU szkeptikusok, Migránsok országon túl és országunkon belül, Szopott Gombócok!

Anikó! Üknagyapád honnan is származik? Pusztarottyantó, ugye? Ott van-e már szép stadionunk?

Kétharmadia lakói, kicsi szavazóim újra szóra emelkedek hozzátok. VB ezüstérmesek lettünk. Mit szóltok? Megcsináltuk! Egy óriás plakátkampányban ezt lehet kis agyatok tudtára is kellene adni. Inkább ezt lássatok mint az áremelkedéseket, az euro elszáguldását, lőri haverom nyaralását meg a többi ubiszenzonos huncutságomat. Mindig mindenhol rám szavaztok elsöprő többségével kis tündérbogyóim: hát mit jelent ez nekem. Ha kell a fejetekre csinálhatok és szétkenem az arcotokon.

Minden a legnagyobb rendben, a gazdaság szépen muzsikál de azért a zsebetekbe még belenyúlok kicsit. Cserébe lophattok. Azért sosem szóltam még egy állami beruházásnál való lopásnál sem. Szabadon engedtem a dolgokat, az újságokat bezáratom, a tvket átalakítom szépen lassan így aztán senki sem fog azért szólni ha még többet loptok.
Nagyon tetszik ez a építőanyagok árai növekednek szöveg meg az előzetes várakozásoktól eltérő rendkívüli műszaki követelmények miatt emelkednek a beruházások 20-70%-al. Nagyon kreatívak vagytok. Bejön.

A fociba pedig igen nekem köszönhetitek csodás eredményt, igen én vagyok az. Ti kis nemzetiek.
Az nagyon nemzeti, hogy magyar kapitányt nem sikerül az otp vezérnek odaültetni a szövetségi kapitány székbe.
Kicsit gáz de ez van most ez a nemzeti. Majd honosítjuk a lanzafamet, aki köré építjük a csapatot és őszinte szívvel fogja énekelni a magyar himnuszt.
Az a nemzeti, amit én mondok.

Van egy dakota közmondás miszerint: Emberek! Akkor jő el a világvége ha japán és orosz négerek játszanak a fovi vb-n.

Hajrá Magyarország! A mi országunk, csak mi lophatjuk el!
Orbán Viktor 2018.07.17 09:33:52
Tisztel Polgártársak, Focihoz értők, Focihoz nem értők, Eszékiek, Tökfejek, EU pártiak, EU szkeptikusok, Migránsok országon túl és országunkon belül, Szopott Gombócok!

Anikó! Üknagyapád honnan is származik? Pusztarottyantó, ugye? Ott van-e már szép stadionunk?

Kétharmadia lakói, kicsi szavazóim újra szóra emelkedek hozzátok. VB ezüstérmesek lettünk. Mit szóltok? Megcsináltuk! Egy óriás plakátkampányban ezt lehet kis agyatok tudtára is kellene adni. Inkább ezt lássatok mint az áremelkedéseket, az euro elszáguldását, lőri haverom nyaralását meg a többi ubiszenzonos huncutságomat. Mindig mindenhol rám szavaztok elsöprő többségével kis tündérbogyóim: hát mit jelent ez nekem. Ha kell a fejetekre csinálhatok és szétkenem az arcotokon.

Minden a legnagyobb rendben, a gazdaság szépen muzsikál de azért a zsebetekbe még belenyúlok kicsit. Cserébe lophattok. Azért sosem szóltam még egy állami beruházásnál való lopásnál sem. Szabadon engedtem a dolgokat, az újságokat bezáratom, a tvket átalakítom szépen lassan így aztán senki sem fog azért szólni ha még többet loptok.
Nagyon tetszik ez a építőanyagok árai növekednek szöveg meg az előzetes várakozásoktól eltérő rendkívüli műszaki követelmények miatt emelkednek a beruházások 20-70%-al. Nagyon kreatívak vagytok. Bejön.

A fociba pedig igen nekem köszönhetitek csodás eredményt, igen én vagyok az. Ti kis nemzetiek.
Az nagyon nemzeti, hogy magyar kapitányt nem sikerül az otp vezérnek odaültetni a szövetségi kapitány székbe.
Kicsit gáz de ez van most ez a nemzeti. Majd honosítjuk a lanzafamet, aki köré építjük a csapatot és őszinte szívvel fogja énekelni a magyar himnuszt.
Az a nemzeti, amit én mondok.

Van egy dakota közmondás miszerint: Emberek! Akkor jő el a világvége ha japán és orosz négerek játszanak a fovi vb-n.

Hajrá Magyarország! A mi országunk, csak mi lophatjuk el!
    " Azt, hogy mi a család, nem az érzékenység és méltóság, hanem a természet rendje szabja meg, amit a politikának el kell ismernie, eme rend megsértése ugyanis biztos, hogy valahol vissza fog ütni. " (Szilvay Gergely, Mandiner)        Aquinoi Szent Tamás használta a természet rendje elleni…..
Orbán Viktor 2018.07.04 12:53:49
Tisztelt Polgártársak, Baszógépek, Kefélőmasinák, Kovirajongók, NDK-s VHS-en felnőtt nemzedék, Köcsögök, Ősi szakmát űzők, Parkoló ellenőrök!

Anikó! Este felhoznám a Dajcs Tomit megint egy kis etyepetyére, rendben? Snapchatan írd meg cicám!

Kétharmadia lakói! Győztes pálmák! Az alkotmányba hamarosan bele foglaljuk, hogy csak ti szaporodhattok, rendes kis szavazóim. Ne féljetek! Nektek mindent szabad lesz még az öntöttvas radiátort is megrakhatjátok a lombikbébi program keretein belül. Abból is tudunk akkor lopni.
Újra csinálunk állami ismerkedős bulikat: a belépő az lesz, hogy az ellenkező nem lemeztelenített képét megmutatjuk és ha feláll vagy nedves lesz akkor beléphetsz. Ellenkező esetben irány egy kamion.

Egyharmadia lakói! Bukott cédrusok! A megmaradt nemzőképességeteket elvesszük és csak a műveszbejárón lehet majd behatolni a kasztotok férfi vagy női tagjaiba. Bár ezek a különbségek hamarosan megszűnnek. Át teszünk titeket a növények osztályába. A jelenlegi rendszerben kb. ennyit tudtok tenni: a szén dioxidot oxigénre cserélni.

Ha már témánál vagyunk: mindenki baszhatja a kafatériát, az olcsó nyaralást, a megszokott lakáshitel törlesztő részletet, az egészségügyet és úgy általában az egész életét.

Baszhatjátok, mert az én és nespota rendszerem fenntartásához éppen elegen vagytok. Minden rendben jók a számok, Amerika megérkezett csak azért mégis belenyúlok a zsebetekbe. Nincs harag , ugye?

További jó lopást mindenkinek mára! Minden mozdíthatót lopjatok kórházakból, állami intézményekből! Az ott azért van.

Hajrá Magyarország, a mi országunk csak mi lophatjuk el!
Csak mondom Mi volt a kérdés? 2018.06.13 19:54:57
Nagy élmény volt Orbán sajtótájékoztatója a szlovák miniszterelnökkel való találkozója után. Az ember végig azt várta, mikor fog már mondani valami érdemlegeset, de erre nem került sor, tulajdonképpen nem derült ki, egyáltalán miért találkozott a két kormányfő? Nem egyeztek meg semmiben, nem…..
Orbán Viktor 2018.06.14 14:00:08
Tisztelt Polgártársak, Hölgyeim és Uraim, Leszbikusok, Heterok, Homok, Transzik, Cupákolók, Hupákolók, Munkakerülők, Traktorosok, Állatidomárok!

Anikó! Reggel véletlenül popoba raktalak. Büdös a most péróm mint állat. Legközelebb ügyesebben helyezkedj!

Kétharmadia Hűséges kutyái! Miért nem loptok éppen? Vagy gondoljátok mindig én leszek a király? Addig biztos nem, amíg ez nem kerül bele az alkotmányba. Addig nem biztos, hogy mindig én leszek a soros. Most lopjatok és csaljatok ez az idő. Hamarosan Hans Jürgenék megcsappanthatják támogatásokat aztán semmi lesz. Vagyis nektek nem jut csak felsőbb köröknek.

Egyharmadia megalázott lakói! Nem tudom mi a gond a egészségüggyel. Bemegyek megkérdezem előremehetek-e aztán 5 perc alatt megnézik mi van velem, megkapom a szert és mindenki mehet a dolgára. Most hol itt a probléma? Nem látom.
Fizukat megdobtuk, minden szép és vidám, mindenki mosolygott rám. Rend tisztaság volt látható minden részen csak azt nem tudom miért adták rám azt a VR szemüveget.

A gránitszilárdságú alkotmányt akkor és úgy módosítjuk, ahogy kedvem van. Ez lesz az én kis házi rendem. Már csak az örökös királyságot kell beleíratnom meg, hogy minden hónapban 1000 Ft-ot mindenkitől lecsippantok saját részre. Nincs itt semmi látnivaló. Megszavaztatok azt kapjátok, amit érdemeltek.

Na takarodó vissza dolgozni és összehordani még pénzt nekem!

Hajrá Magyarország, a mi országunk csak mi lophatjuk el!
Mindegyiküket leváltotta Orbán...
Orbán Viktor 2018.05.09 17:10:32
Tisztelt Polgártársak, Cég Alapítók, Céget Csődbe Vivők, Ornitológusok, Alvásszakértők, Otthonka Kedvelők, Esőben Tüncizők,!

Anikó! Többet ne etess velem Jókai bablevest az alakuló ülés előtt. Még szerencse, hogy Simonka Gyuri elvitte helyettem a szagot!

Újra én vagyok a főkutya, a főkolompos, a góre , il padrino! Nincs kérdés. Akkora főnök vagyok, hogy már a jégesőt is én rendezem a Kossuth térre.

Nyolcadszor kaptam mandátumot: ha ezt is kitöltöm már 32 évem lesz, hogy azt sem tudom mi az a piacgazdaság, csak messziről. És akkor mi van? Attól még eldönthetem a sorsotokat purdék.

Kétharmadia lakói, kicsi védelmezőim! 10-15 ember vitatkozik itt a semmin viszont örülnék ha meglenne itt is a 2/3-os túlsúlyom, mert túl sok az engem szapuló komment.

Na nem mintha meghatna a dolog, hiszen lehet kint tüncizgetni a semmiért. Kicsi lőrimet kivettem a polgiszékből, mert nagyon bökte a csőrötöket.

Kicsit felturbózzuk a következő négy évbe a vagyonát. Csak nem akarok a napi részvény mozgatásával túl nagy gradienst adni növekedésnek. Mert akkor jönnek majd a cikkek. A lányai is felnőttek szóval kicsit növeljük az egy főre jutót. Jöhetnek majd a látványos diagramok. Lehet nézni meg elemezgetni, mi meg habony árpival jointot sodrunk tahiti lányok combján.

Nem értetek az emberekhez, ezt itt a nagy gond. Az emberi gyarló lélekhez nem programokon, meg jó egészségügyön és oktatáson keresztül vezet a kikövezett út. Az a hülye 65 éves korára örül ha megdöglik hiszen előtte kihajtjuk belőle a szart is.
Az oktatás pedig nagy öngól lenne. Márpedig legalább öngólt nem lövünk. Egyelőre annak is örülünk ha többet lövünk mint amennyi stadion építünk. Azt viszont nem értem, hogy miért van, hogy amelyik csapatnak építünk egy stadiont az a csapat kiesik az NB I-ből. A megoldásokat a miniszterelnökség címére lehet küldeni. Kisorsoljuk annak az öltikatonának a másolátát, amit úgy vettem meg, hogy kiloptam apám táskájából az aprót még '84-ben.

Irány jó! Még pár évig hatalmon kell, hogy legyek, hogy megelőzzem az eddigi csúcstartó II. Sobhuza Szváziföldi uralkodót. Több mint 80 évig összejött neki, a cél így nem kis kihívás. Viszont jól nézek ki, szép a mosolyom mi baj lehet.

No de vissza dolgozni alattvalóim, mindenkibe chip kerül a ciklus alatt ha nem tudok még többet lopni!

Hajra Magyarország! Amit ma ellophatsz, ne hagyd holnapra!
Csak akkor kaphatna pénzt Magyarország – és a többi tagállam is – az Európai Uniótól, ha garantálja az igazságszolgáltatás függetlenségét. Ugyanis csak így ellenőrizhető: más tagállamok polgárainak adója hova folyik. Nálunk Polt Péter a garancia arra, hogy soha ne vizsgálják, ki és mennyit lop el a…..
Orbán Viktor 2018.04.24 13:17:17
Tisztelt Polgártársak, Kisállat tenyésztők, Utcaseprők, Asztalosok, Újságírok, Nagyokosok, Analfabéták, Űrutazók, Fűnyírók, Juhászok, Strómankáim, Merkel Asszony!

Anikó! Akarok egy pár narancsfát otthonra. Megérik az, hidd el!

Lopják az EU-s pénzeket! Tisztelt Barátaim és van amiből nekem nem is jutott.
2010-ben az első kormányülésen előterjesztettem a játékszabályokat: az EU-s pénzeket lehet lopni gátlástalanul. Hans Jürgen, Juan , Marco, Jean és John hagy dolgozzon, mi pedig zsebre vágjuk. Nincs itt semmi látnivaló. Nekem is meg kell valamiből élni. Láttátok a vagyonnyilatkozatomat. Egy közmunkásnak több gyűlik.
Még egy ciklust várok és ha nem jön össze a nagy lóvé, kivándorolok. Oroszországba. Vlagyimir-hez. Neki nem kell eltitkolnia, hogy nem kevés jött össze. Csak hát az a fene nagy populista énem nem engedi ezt.

Alig találtunk egy ilyen lerobbant kecót a sonkafőzéshez is. Mindenkinek kemence meg medence az udvaron, parkosítva, kis szaletlikben tudják kipihenni a korrupciós nyomást. Nem lenne jó ha ezt látnátok. Ti csak egyétek szépen hiteleket.

Na de Kétharmadia lakói! Nyissátok a pénztárcákat, hagy nézzek bele! Mert most ezt a 13 Mrd HUF-ot össze kell dobnotok. A vejem szép derék legény hagy legyen neki jó. Legalább neki! Már most elmehetne nyugdíjba a kis tökös, de még marad lopni legalább egy ciklust. Majd kicsit alkudozunk az EU-val, így aztán lehet megússzatok egy tízessel. Mármint milliárd forinttal.

Szivárognak ki az új nevek, Balog Zotya kicsit elmegy pihenni. Hozzájárok majd gyónni, ő még tud titkot tartani. Egy nagy baj volt vele: lassú volt. 8 év alatt kértem, hogy legyen meg az analfabéta többség. Vannak szép részeredmények, de nincs ennyi időm! Rühellem az ellenszavazatokat!

Drukkoljatok nekem! Összefutottam Deutsch Tomikával és megkértem vegyen ölbe. Ajánlottam neki egy fogadást: ezen az éven több gólt lőnek a nemzeti falábúak a meccseken mint ahány stadion épül. fel. Nem állok túl jól.

Van egy soros lecke, amit nem tudtam megtanulni, mert nem értem. A leszakadó, pusztuló nyugaton először hagyják élni az adófizetőket majd aztán lop el mindenki, amit csak lehet. Unortodox Kétharmadiában a más stratégiát alkalmazunk: először lopunk, aztán meglepődünk, hogy prolik hörögnek, hogy lopunk. Érthetetlen.

Egyharmadia lakói! Ne legyetek elkenődve a borús idő miatt. A Fideszes városok mindig süt a nap!

Hajrá Magyarország! A mi országunk, csak mi lophatjuk el!
Gajdics Ottó publija az összes mediaworksos (értsd: mészároslőrinces-fideszes) megyei lapban megjelent, amiben gyakorlatilag lehülyézi a lányt. ..
Orbán Viktor 2018.04.23 10:03:01
Tisztelt Polgártársak, Duna Józsi, Vám és Pénzügyőrök, Wombatok, Patkányok, Vakondok, Jegyzők, Csupasz Nők, Árvízi hajósok, Szegfű árusok, Narancsimportőrök!

Anikó! Ma este kettesben leszünk otthon. A kedvenc a fehérneműmben várd a te kis diktátorod! :p

A mai soros oktatás a Soros tervről, amelynek végrehajtásán a legjobb úton járunk, elég végignézni a sorokat.
A nemzet tökéletes elpusztítása a megosztásán alapszik, amennyiben a gazdasági megingatása nem lehetséges bújtatott módon.
Az ékverés tökéletesre sikeredett és reped hasad, tökéletesen válik sok-sok részre a társadalom. Ebben van a lényeg tisztelt Kétharmadia lakói! Megosztjuk majd dühöt keltünk bennük és egymás ellen fordulnak és ezzel megindulnak első körben megindulnak a verbális gyilkosságok aztán remélhetőleg új megindulnak a leszámolások.
Milyen szép is így az élet! Már várom, amikor a Budai Várból nézhetem, hogy vérvörössé válik a Duna.
Gyűlöljétek egymást tiszta szívből mindenhol, az utakon, a szomszédot, a boltban, a plázában, mert biztos szemét MSZP-s de tuti jobbikos ha meg MSZP-s vagyok akkor biztos egy mocskos Fideszes. Egy biztos ellenzéki számomra. Ez az tisztelt polgártársak! Ez maga a soros terv.
A STOP soros bújtatott üzenete igazából a GO SOROS GO.
A Föld intelligenciakészlete állandó csak egyre többen vagyunk rá.

Kellemes lopást mára, én is megteszem a magamét! Jó gyűlölködést mára is!

Hajrá Magyarország! A mi országunk, csak mi lophatjuk el!
Orbán Viktor 2018.04.23 15:31:05
Tisztelt Polgártársak, Katonák, Azt hiszik Katonák, Szájkaratésok, Fekete övesek, Barna övesek, Fehér övesek, Pacifisták, Anarchisták, Üzbegisztániak, Vendégmunkások!

Anikó! Hova tetted azokat a kis kék kapszulákat a zsebemből? Azokkal készültem a ma estére cicám!

Seregeink hadban állnak és vérszemet néznek A Duna bal és jobb oldalán. A Széchenyi téren a Lánchíd jobb oldalán osztjuk a fegyvert a jobb oldalnak: Kalasnyikov, rövid kiképzés után indulás.

A Clark Ádám téren, a másik oldalon, a bűnös nyugaton osztjuk a Thompson-t. Kis képzés után éles lőszerrel lehet indulni.

Kétharmadia lakói! Ti kiknek mára sok munka nem jutott. Itt az idő, hogy feláldozzátok az életeteket értem. Hősi hallottak lesztek mert ha Egyharmadia lakói nem nyírnak ki titeket , akkor az én kicsim TEK-em teszi.

Egyharmadia fegyveresei! Pontosan kétszer annyian vagyunk mint ti a törtek egyszerű szabályai szerint. Amíg egyet lőttök mi kettőt fogunk. Hamar vége lesz a dalnak. Álljatok a cipőkbe majd a parton, azok már nektek vannak oda készítve.

Ma egy fantasztikus dolog történt, új minisztert nevezek ki a lopásra illetve az agykábításra. A megmaradó tovább élvezhetik a tökélyre fejlesztett technikámat.

Most menjetek lőjétek egymást, tocsogjunk a vérben, hagy lássam a szétszakadt torzókat, fröcsköljön a takony, ahogy összefolyik a vizelettel és utána finom elegyet képez az alvadt darabos vérrel.

Hajrá Magyarország, a mi országunk csak mi lophatjuk el!
A miniszterelnök úgy csinált, mintha a fideszes pártpropaganda tulajdonképpen oknyomozó újságírás lenne...
Orbán Viktor 2018.04.21 10:20:00
Tisztelt Polgártársak, Kommunisták, Bolsevikok, Nemzetiszocialisták, Posztkommunisták, Orbánisták, Gyurcsányisták, Polt Péteristák, Csicskák, Hátrafelé nyilazó lovas Hunok!

Anikó! Ugye még mindig izgat, ahogy nyilatkozatok közben megnyalom az ajkaimat mint a kutya mielőtt jutalom falatot kap? Ugye, hogy ugye?

Üdvözlök mindenkit a kommunista szombaton. Most, hogy kint vagyok a kis drága nejemmel a Várkert Bazárban a napsütésben, eszembe jut ez is mekkora biznisz volt. Háromszor biztosan átadtuk de szerintem hamarosan fel kellene újítani.

Túlárazásos korrupció: ismeretlen szójáték mint Tibetben az emberi jogok. A lopás nem lehet ellenzékben és nincs is!
Minden azon múlik, hogy magyarázzuk: a világítást lehet cseréltetni, hogy a fiatalok ne lássák, hogy mellé húzták a gumit. Tökéletes családtámogatási rendszer.

Hamarosan indul a "ne húzz gumit" kampány. Egyelőre egyéb módot nem látok a népesség növelésére. A kórházakban kipereg a férgese azzal már nem lehet mit kezdeni. Ha nem bírja a paraszt a szántást akkor menni kell nincs mese. Korai elhalálozás a stabil nyugdíjrendszer titka. Ezt még Sorosnál tanultuk.
Minden a matekon múlik ugyebár. Mennyi az annyi.

Én és még egy páran örökké fogunk élni ezért aztán a nem kis vagyont kell felhalmoznunk a következő pár milliárd évre. Még a csillagunkkal, a Nappal, nem egyeztettem le, hogy ne durranjon már el. Ha berágat elfogadtatok valami 2/3-os törvényt ellene. Kitiltom a naprendszerből!

A választások dakota közmondását is megsúgták közben a Századvégtől:

Nem zörög a paraszt ha megkapja az Erzsébet utalványt.

Élvezzétek a napot, szaporodjatok sokasodjatok Kétharmadia lakói!

Hajrá Magyaroszág! A mi országunk, csak mi lophatjuk el.
Ez a Gyárfás-ügy is mindent elmond a mai magyar közéletről. Azon túl, hogy csomó kérdést felvet, bűzlik, mint az egy hetes hulla! Még az egyszeri hírfogyasztónak is szöget üthet a fejében ez az egész. Már aki szokott gondolkodni, és szeret kérdéseket feltenni. (De sajnos, ahogy elnéztem az utóbbi…..
Orbán Viktor 2018.04.20 07:58:17
Tisztelt Polgártársak, Kőművesek, Buszvezetők, Parittyás Hun Vitézek, TV szerelők, Eladók, Légkondi szerelők, Korán kelők, Későn kelők és Macron!

Anikó! Szombatra kivegyek szabit? Csapjunk egy görbe napot? Megfőzöm a maradék sonkát.

Kétharmadia lakói! Gazdagok! Mert ugye nekem nem sok mindenem van, amit tejbe lehet aprítani. Papíron.

Gyárfás Tomi haver. Igen, kicsit besegített itt a dolgokban elég világosan kiderültek már itt a dolgok pedig azt hittem mindent titokban tudunk tartani. Vajon ki köpött a Tisztelt ház folyosójáról már megint? Ki a lesz a Parlament leaker?

Gyönyörű a kilátás innen a Dunára a 2 emeletről. Négy szép évet megint eltöltök itt fent. Csak egy dologra fogok koncentrálni: a lopásra a haverok lopására és, hogy ez a szép lopási ciklus fennmaradjon 4 év múlva is.

Gondolkodom, hogy lecserélem a TEK-et és felveszek egy-két embert innen, aki tényleg megvédene az élete árán is. Sokkal eltökéltebbek itt mint ezek az izmos tetováltak. Megpályáztatom aztán ebből is rengeteget lopunk.

Az új képviselői irodaházból tegnap intéztem egy kis pluszt. Megnövekedtek a költségek. Már meg se lepődtök benyelitek aztán ennyi. Szép lassan visszatér az élet az ereimbe. Azért kicsit rosáltam, hogy nem lesz meg a 2/3. Láttátok is rajtam a győzelmi beszédemnél. Meglett, szóval elmondtam 10 Miatyánkot és mehet tovább az eddigi módon a lopás.

Van egy dakota közmondás mi szerint, amit ma ellophatsz nehogy már csak holnap el!

Hajrá Magyarország! A mi országunk, csak mi lophatjuk el!
Van az a mondás, hogy a mór megtette kötelességét, a mór mehet. Esetünkben Gyárfás Tamás játszotta el a hiperlojális hülyét, hogy aztán azt higgye, hogy megúszhassa a múltbéli dolgait. Persze ebben a történetben nem csak a mór érdekes, hanem maga a leszámolás, ami tökéletesen hozza egy politikai…..
Orbán Viktor 2018.04.19 09:32:50
Tisztelt Polgártársak, Tolvajok, Libsik, Bibsik, Manysik, Hantik, Kurafik, Családanyák, Dugovics Tituszok, Atyám, Kim Dzsongun, Portik, Gyárfás, megboldogult Fenyő!

Anikó! Nem tudok beugrani a zöldségeshez narancsért délután! Bocs!

Ugye senki nem gondolja, hogy a Tisztelt Házba bárki bekerülhet anélkül, hogy ne lopna. Ott mi mind úgy vagyunk ott, hogy előtte evolúciós kiválasztás útján bizonyítottunk. A legnagyobb tolvajok kemény munkával feltörtek mint Pesten a kőolaj. Minden tolvajok között van egy rendkívül sikeres csoport, akiket 4 évente megválasztanak vagy újraválasztanak. Ezzel lesz a lopás legitim. Mert szeretitek ha legitim a lopás. Sőt minden csoportban van a legügyesebb tolvaj, a tolvajok fejedelme, ez ugye vagyok én jelenleg. Én végzem a pénzek becsatornázást elsősorban a közelembe vagy hozzám. Ezt nevezzük gazdaságpolitikának illetve törvénykezésnek.

Jut szembe strómankáim, Apának ideje lenne kicsit csurgatni! Tavaly megindult a 3500 milliárd forintnyi orosz hitel lehívása. Nagyon gyorsan jelenjenek a vagyontárgyak a közelembe. Először én eszek a vályúból utána jöttök ti.

Kétharmadia népe! Kedves kicsi szavazóim! Ti, akiket úgy lehet meglopni, hogy bólógattok hozzá. Apuci nemsokára hozza a 9%-os SZJA-t ne aggódjatok. Az árak Dubai magasságokba emelkednek de az infláció 0% közelben lesz. Gondos politikával az inflációs kosár megfelelő elemeit lent tartjuk szóval megoldjuk, hogy a számok nekünk tetszőek legyenek.

Nagyon tetszik, hogy veszitek a hiteleket mint a cukrot. Fincsi lesz. 2020 után egy finom kis válság készül de sajnos abból a szarból már nem foglak tudni kihúzni titeket. Szóval csak okosan.

Ezért ne felejtsétek Mózes 7. parancsolatát: LOPJ! Amit lehet, amikor csak lehet, ahogyan csak lehet.
Amíg itt fröcsögünk addig már nagyon sokat lehetne lopni. Keressétek a lehetőséget!

Hajrá Magyarország! A mi országunk, csak mi lophatjuk el!
Bár a jogorvoslati határidő még nem járt le, de minden szavazatot megszámoltak: végre érdemes megnéznünk, hogy a 2018-as választáson leadott voksok a korábbi választásokkal, elsősorban a négy évvel ezelőttivel összehasonlítva mit mutatnak az egyes pártokról. ..
Orbán Viktor 2018.04.17 22:25:02
Tisztelt Polgártársak, Szavazóbázisom, Savazós bácsika, Belőtt Habony Árpika, Diplomamásolós Palika, Keményen dolgozók, Donald!

Anikó! A kapuban megcsúsztam egy kutyaszaron! Ezt össze kell szedetni majd Lórivel holnap!

Alakul az élet Kétharmadiába: van elég asszonyunk ezért innentől kezdve egymás között szaporodunk! Meg ne tudjam, hogy az itt lévők közül valaki összefekszik holmi szegfűvel!

Továbbá egy 2/3-os törvénnyel betiltjuk az éjszakát: haszontalan időszak, amit lehetne lopásra is használni.

Úgy látom az iszapbírkozás folytatódik. Semmirekellőkért, jelesül értem mindenki felszolgálná az anyját a vacsora mellé hússalátának. Cirkuszt kenyeret a népnek, hogy a háttérbe és most már az előtérbe is tudjunk törvényi formát adni a lopásnak.

Nagy volt a harc az ingyen élésért április 8-án de győztesen jöttünk ki. Barátaim! Magyar emberek! A hangulat puskaporos mindenhol, sehová nem vezető parttalan viták.
A szituáció olyan mint ha gázolajjal be lenne locsolva aztán holnap lenyilatkozok valamit, ami égőcigaretta csikként lángra lobbantja ezt az szart. Nézzünk már tükörbe és ne legyünk férfiak a másik k.anyázásától. Óvoda.

Én nyertem. Igen. Nem gondolta senki, hogy nem én fogok. Pedig ha nem én nyerek: ingyen BKV, ingyen repjegy a British Airways járataira, 13. nyugdíj, ingyen kenyér, ingyen tej és ami a legfontosabb hétfőtől nem kellett volna bejönni dolgozni. Nem erre szavaztak Kétharmadia lakói. Így aztán dolgoztok, én meg ellopom.

Szaporodjatok, sokasodjatok Kétharmadia lakói!

Hajrá Magyarország. A mi országunk csak mi lophatjuk el!
Ne várjunk Orbán Viktortól öszödi beszédet, de apránként egyszer szét fog hullani a Fidesz hazugsággyára. A köztévé munkatársai egyelőre név nélkül meséltek arról, hogyan vezették félre a közvéleményt a legutóbbi terrortámadásként tálalt németországi tragédia, és a menekülthullám méreteit illetően,…..
Szerénység, elvtárak, szerénység! – adta ki a jelszót a győzelem pillanatában Orbán Viktor. Majd egy nappal később Lázár még hozzá tette: mértéktartás, méltóság és alázat. Aztán olyat adott visszakézből mindegyiknek, hogy a újabb ciklus adja a másikat...