Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gombos

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
411         Április 4. Szombat   Nagyon szarul ébredtem, hajnalban feküdtem le, még meg kellett várnom, míg a két őrszolgálatos az összes hányást feltakarítja, sokáig tartott, mert 14 ember gyomortartalma nem kevés. De Dinóé dolgoztatta meg őket a…..
431       Március 15. Vasárnap Kiengedtek ma szabadnapra 5-től, Robi nem húzatott le. Vagy nem tudott. Esetleg taktikus, nem az összetűzésünk másnapján kavar be nekem. Benn riadó készültség van, tavaly ilyenkor volt valami csetepaté a Lánchídon, amiatt volt…..
451     Február 23. Hétfő Ferihegyen minden leszerelő korosztálynak van neve. Ha jól tudom a honvédséghez félévente vonulnak és náluk három korosztály létezik, a kopasz, a gumi és az öreg. A határőrségnél negyedévente van vonulás, így a korosztályokat is…..
481       Január 24. Szombat Reggel szaladtam a rejtekhelyre: nem tűnt el a kefe! Ma a kis farok segítségével bombát rajzoltam ultrából. A farok volt a gyújtózsinór, végigégtem rajta és olyan robbanást sikáltam belőle, hogy csak na. Mára az az…..
Gombos 2018.04.12 22:28:23
@Dvorszky határőr: Szuper a blog! orulok hogy ratalaltam. 5 eve nem volt hozzaszolas, na de hat mindegy.

En '90-91 voltam Csornan, majd Kophazan a FEP-en. A FEP-en nem nagyon volt szivatas mert mindenkinek meg volt a dolga, mindem nap vagy a FEP-en voltuk vagy lestunk.
(lesni -> zoldhatar vedelem)

Erdekes hogy kopaszkent hasznalhattad a motoros-fokat :) . Az oregek nem birtak a benzin szagot...