Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ménár Atya

0 bejegyzést írt és 3730 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hála kormányzatunk hathatós és kiváltképpen szorgalmas munkájának, és nem utolsósorban évekig tartó előkészítésének, megvan az új közellenség, a nemzet megrontója, a haza igazi ellensége: Bige László! Nem kell már attól tartanunk, mi lesz Orbánékkal, ha már nem lesz Soros György, a migráns-simogató…..
Ménár Atya 2021.11.29 21:04:10
@tiltsál ki te gyökér:
De az benne van, hogy nem használhatod, amúgy szerintem olvasd át újra.... :)
Én is megbuktam, amikor a gyerekeim vizsgáztak, és megcsináltam a tesztjüket, igaz a hülye kérdésen, nem a szituációson :D
Ménár Atya 2021.11.29 21:06:54
@tiltsál ki te gyökér:
Az átlagos járművezető csak abban az esetben hajthat rá a buszsávra, ha bekanyarodásra kíván felkészülni.

Ez utóbbi esetben érdemes azt a jó tanácsot megfogadni, hogy csak a következő közeli kereszteződés előtt soroljunk rá az autóbuszt forgalmi sávra, és ne ott, ahol azt záróvonallal választják el."
Kovács Gergő összefoglalója: „Aki megtapasztalja, hogy a panaszkodásnál eredményesebb a közös cselekvés, már nem keres erős vezetőt, hogy az mondja meg, mit gondoljon, mit tegyen. A cselekvő ember saját életében is jobban boldogul a kihívásokkal – és nem szavaz diktátorhajlamú politikusokra.” – és…..
Ménár Atya 2021.11.27 10:39:57
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
A kutyapárt addig hiteles, amíg nem fog össze az ellenzékkel. Az a szavazat amit ezzel elvisz, a kutyapártot erősíti. Nálam ezzel beírták magukat.
Ménár Atya 2021.11.27 10:51:38
@bozon:
"A másodikra: ezek mind származtathatóak az alappontokból. Ez a jó az egészben. Ahogy a Sétáló Budapest program összes rohadt szakpolitikáját is ki tudtuk bontani abból, hogy milyen az a város, ami ki meri tiltani az autókat a közepéből."
Valahol épp azt olvastam, hogy nem vált be londonban a dugódíj :)
A kormány a választások közeledtével közérdekű vagyonkezelő alapítványokba (KEKVA) szervezett ki több száz milliárd forintnyi közvagyont. Az egyelőre továbbra is az állam támogatásaiból működő intézmények élére sok esetben kormánytagokat, képviselőket ültettek. A  néhány hónapja formálisan is…..
Ménár Atya 2021.11.26 19:03:57
@birkamenet:
Eddig annyit tudtunk, hogy hibbant homokos migri köcsög vagy, most már azt is hogy mekkora paraszt.
De ne aggódj, téged sem fog a kutya sem sajnálni ha valami bajod lesz, mondjuk te biztosan egyedül fogsz megdögleni te DK felszopó suttyó kisköcsög.
Oviban Szalonna volt a jeled mi?
Ménár Atya 2021.11.26 19:06:53
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=610
Apád paraszt volt s te is az maradtál!
:D:D
Pedig csak ömagad,meg a családfád sztoriját kérdezték és még így is beégtél te szerencsétlen paraszt, az is maradtál :D:D:D
Ménár Atya 2021.11.26 19:10:50
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
És van felvételed arról, hogy kinek hány százalékot kell leadni, és kire írják ki a közbeszt, hogy biztosan nyerjen?
Mert karigeri és bandájáról van :D:D
A BKV csütörtökig húzhatja a fővárostól kapott támogatásból és az eddig befolyt jegyárbevételből, de azután kiürül a kassza  – mondta a Népszavának Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes. Felmerült az is, hogy megállítják az egész fővárosi tömegközlekedést. Figyelünk a…..
Eddig is fontos szerepet szánt az osztogatásnak választási kampányokban a Fidesz, de úgy tűnik, ezúttal ez lesz a legfontosabb fegyvere a korteskedésben. Teszi ezt annak ellenére, hogy a koronavírus-járvány miatt erősen leszűkült a pénzügyi mozgástere, ám a kiadások növelésében ez sem akadályozza…..
Ménár Atya 2021.11.24 16:58:27
@6.Lenin:
Dehogy bántom, látom szeretitek egymást, csak használjatok gumit, ne úgy mint grézcy elvtárs aki mindent összefröcskölve akart csajozni...vagy pasizni.. :D:D
Ménár Atya 2021.11.24 20:45:09
@white999:
Nem is erről beszéltem, csak láthatóan nem akarod érteni.
Én arról beszéltem, hogy minden átláthatósági ígéretet, együttműködést stb megszegtek.
Ha ezt a fidesz csinálta volna a mondjuk parlament épületével, már holnap itt vergődne minden ellenzéki kommentelő, a pártvezetők meg brüsszelben rinyálnának.
Ennek a módja az lenne, hogy megszületik az ötlet, azt közgyűlés elé terjesztem és megvitatjuk, bevonom a civileket.
Ebből semmi nem történt meg!
Ráadásul csak lebuktatták a sumákolásukat, azóta magyarázkodnak , és naponta" új felvételek kerülnek elő a mutyizásukról.
Szerinted akkor ugye ez nem korrupció gyanús kicsit sem.
Amúgy volt pénzmozgás , a budafoki ingatlannál......
Érdekes hangfelvételek voltak :)
-

"Szerintem meg aki alkalmatlan az a korormány aki 5 millird értékű pcr vakcinát semmisít meg, mert képtelen volt felhasználni egy olyan országban ahol az eu ban messze legkevesebb tesztelést végzik. Lehet érdemes lenne megnézni, hogy vannak-e egyáltalán tesztek,"
Alkalmatlannak ezért nem tartanám, de nem hülyeség amit mondtál utána, csk kíváncsi lennék hogy képzeled a kivitelezését?
Ménár Atya 2021.11.25 14:55:34
@white999:
Ezzel nem lenne semmi gond.
Csak hát a beszélgetések nem erről szóltak, hanem osztozkodásról :)
Az elmúlt tíz esztendőben közel ezer milliárd forint adó vesztette el közpénz jellegét úgy, hogy azt a cégek nem az államkasszába fizették, hanem sportegyesületeknek. Talán nem csoda, hogy a támogatásoknél tarolt Felcsút, és a foci. Nem hiányzik senkinek sem ez a pénz? Kétlem... Mielőtt bárki…..
Ménár Atya 2021.11.23 16:38:50
@Etniez:
Azért ez így nem igaz.
Több gazdag farok volt.
Csak a hitelesség kedvéért! :D
Márki-Zay nagyon sok gondolatával tudok azonosulni, de valahogy ez: "amikor felment a kétszeresére a benzin ára, az okos amerikaiak nagy autók helyett kisebbet, vagy hibridet vettek..." ami a benzinár elszabadulása, majd a fix ár kapcsán elhangzott tőle, nekem nem jött be. Igazából a…..
Ménár Atya 2021.11.19 13:42:02
@ProsTata:
Kicsit eltértél a valóságtól.
Egyrészt még mindig kevesen járnak X6-ossal, másrészt a hibrid és elektromos autózás drága.
Vicces mi, amikor az elektromos változat másfélszerese, duplája a benzinesnek.
Tényleg majd az átlag proli az ezres suzukiját id3-ra cseréli potom 14 millióért, vagy pici Eup -ra 9 millióért........ :)
Populista komolytalan cinikus hülyeség.
Ménár Atya 2021.11.19 14:27:46
@ProsTata:
Tévedésbe ne ess azért.
Nem a spórolás ellen vagyok.
Hanem az ellen hogy ezt nekem megakarja valaki szabni, és úgy adja elő, hogy bűnöző vagyok majdnem mert autóm van.
Nem kevés adót fizetek érte, és szeretnék kényelmesen utazni, nem azért választom meg, hogy engem arra kényszerítsen, hogy egérkamionokban zsúfolódjak, míg ő testőrökkel körülvéve Audi karavánokkal száguldozik a városban.
Az elektromos autókra reagáltam, hogy bizony azok drágák, nem kicsit, nagyon.
Tehát nem opció a csere egyik napról a másikra.
Én Bp-i vagyok, sokat autózok a munkám miatt is, és magánban is.
Azért nem fogok átszállni tömegközlekedésre, magán útjaimon, hogy zsúfolódjak a most beszerzés alatt álló légkondi nélküli roncsokon amit drága pénzért feleslegesen vettek meg.
Az autómegosztók szintén drágák, főleg azokban a dugókban,amiket karigeri és dilettáns csapata szándékosan gerjesztett.
Néha használom a mol limót, de csak csúcsidőn kívül, vagy ha elutazok,és lerakom az autóm, arra praktikus, de mindennapi használatra nem tudná kifizetni a polgik 95 %-a.
Persze annyiban van igazság is,hogy sok felesleges utat tesznek az emberek, azon spórolhatnak, de ilyen cinikus balfaxságot ne toljon a képembe senki hogy cseréljem kisebbre az autómat.
Nem hiszem , hogy aki X6 ossal jár, annak számítana az üzemanyag ár.
Nem azért vesz az ember kényelmes autót, hogy utána eladja,mert ez a népvezér kinyilatkoztatott.....
Majd akkor vegzáljon ilyen ötletekkel, ha elintézte, hogy megfizethető legyen az E autó.
Ménár Atya 2021.11.19 17:07:29
@Arcade Macho:
Én láttam gyurcsányt MZP-t, jakabot,meg dobrevet, egy fiat 500- al járták a várost, és kampánoltak a drágább üzemanyagért.....igazi mélymagyarok,be nem ülnének egy audiba, vagy oktávia dízelbe :D:D
B+ neked is elvitte az eszed a kovid, vagy alapból vagy ilyen? :D:D
A Magyar Orvosi Kamara lemondta a 400 főre tervezett kongresszusát, a Fidesz megtartja a 2000-nél is nagyobb létszámmal esélyes kongresszusát - mintha nem is lenne negyedik hullám. Isten ments, hogy ne újítsák meg Orbánt a posztján, és elmaradjon a kongresszus. Igaz, azt mondják, mindenki be van…..
Ménár Atya 2021.11.17 06:50:18
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Még ez sem lehet kifogás, mert tényleg többféle elérhető ,kérhető, de ezeknek tök mindegy, mindenre van egy "tudományos "magyarázatuk, a valóság meg a tények viszont elhanyagolható tényező számukra.
Ménár Atya 2021.11.17 06:53:21
@Gábor Révész:
:D
Jól van cica, én elhiszem hogy az vagy, ha már így leírtad :D
Nincs terelés, csak az általad felvázolt h.ülyeséggel szembesítettelek.
Értem hogy kínos a hülyeséged, de majd biztosan fejlődsz , a teszintedről csak feljebb van :D:D
Ménár Atya 2021.11.17 14:56:04
@Gábor Révész:
Látod tudsz te értelmesen is magyarázkodni.
Nem véletlenül kaptad azt amit most idéztél az írásomból a xaros tollakról stb.
Csak próbáltalak ráébreszteni, hogy lehet így is, simán válthatok erre, van aki csak így képes kommunikálni,nekem mindegy, csak nem szeretem, ahogy nem fajtázok" senkit aki nem ad rá okot hasonló suttyó stílussal.
Van aki itt éli ki az ilyen irányú igényeit, és úgy próbál alázni csoportokat,emberekt, hogy nem is ismeri a másikat, csak egyoldalúan a saját szemszögéből osztja az észt, ezt nem kedvelem.
Az első hozzám intézett hozzászólásod hasonló,általam nem kedvelt stílusban szólt, erre reagáltam hasonlóan.
Most úgy néz ki, mintha megértetted volna, és vitatkozhatunk,meg matekozhatunk normálisan is, nem gond ha vita hevében néha lehülyézzük egymást, de azt valami alapján legalább, és azt nem is veszem komolyan,mintha mi sem történt volna.
De én attól, hogy te mondjuk ellenzéki vagy inkább, nem foglak pártokba sorolni azonnal, ahogy ,bár én inkább kormány párti vagyok,nem vagyok fidesz tag, csak bizonyos intézkedéseik miatt jobban kedvelem ezt a politikát, amit a családok és a vállakozások élveznek.
Ettől még ,bármikor másra szavazok,ha úgy érzem jobb alternatívát mutatnak.
Szóval nem szeretnék lemenni Brendel Fitymatyi kommunikációs szintjére senkivel.
Ha normális érvekkel adatokkal alátámasztod a véleményed ,elfogadom, de fals egyoldalúakat nem.
Akkor ha összeakadunk ismét,emberszámba vettelek, és úgy vitázok,mint egy normális emberrel, nem mint egy fölényeskedő fax i.diótával.
Ha te is tartod akkor én is, ha nem akkor amilyen az adjon isten,olyan lesz a fogadj isten.
Bár azt megértem, hogy sok gyökér miatt, már alapból néha rosszul indít az ember, én is estem ilyenbe.
Üdv
Ménár
Nem szívesen foglalkozom a kormányunk aktuális intézkedéseivel, olyan ezekről beszélni, mintha darázsfészekbe nyúlnánk. Lehet, hogy kényes kérdésekről van szó, amikről nem nagyon tudunk értelmesen beszélgetni, másrészről viszont az is éppolyan feltűnő, hogy érdemben senki nem reagál ezekre. Úgy…..
Ménár Atya 2021.11.15 21:46:05
@Tamáspatrik:
Mondjuk ezzel nem sok újat mondtál.
Valóban, ha valamire kereslet van, akkor a gyártó,termelő kaszál.
Az oroszokkal egy gond azért van, nem csak olajuk van, hanem mindenük óriási területtel, emberrel,termőfölddel.
Tehát őket jelen állás szerint ilyesmivel nem lehet térdre kényszeríteni, ezek a BLM térdelést is lexarják.
Az elektromos autó jó dolog, városon belül, jelenleg kicsi a hatótáv, és (szerintem) indokolatlanul drága az autó.
Szigetelés ,az valóban jó dolog.
Épp most emelkedik duplájára a szigetelőanyag, mert sajnos erre a gyártók is rájöttek.
De ettől függetlenül egyetértek vele,
Az energia pazarlást nem az energiaárak magasn tartásával kell megállítani, hanem olyan programokkal amik önmagukban csökkentik a felhasználást.
Tehát Márki Z egy hülye,amikor ilyennel kampányol.
Vagy akkor ő Putyin,meg Saud bábja és direkt tömni akarja a zsebüket?
Mert az emberek nem fognak kevesebbet tankolni egy bizonyos szintnél.
És mindenki elfelejti, hogy az E autók sem ingyenesek már, kúszik a Kw ára felfelé rendesen........
Ménár Atya 2021.11.15 21:49:56
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Minek, már leváltották őket 2010-ben. :D
Ménár Atya 2021.11.15 22:01:29
@ulpius66:
Rend a lelke mindennek.
Drágul a villany B+ :D:D
Na most már remélem világos a rektor úrnak, és a büdös parasztnak is :D
Múltkor néztem egy Eautós videót és ott volt a meglepi ,az egyik gyorstöltő már benzin áron adja a delejt.
Nagyon elhallgatják a gyártók, hogy 110 felett megugrik a fogyasztásuk alaposan, maga az eszköz meg túlárazott, és nem beszélnek a környezetszennyezésről ami pl az aksik miatt lesz.
Mint a szélerőművek lapátjainak megsemmisítéséről sem....múltkor olvastam, hogy gyakorlatilag elpusztíthattlan , egyszerűen elássák,mert nem tudnak mit kezdeni vele.
Egyre több szakember mondja, bár minden bizonnyal egyelőre nem elég hangosan, hogy az oltás, csak az oltás, amibe Orbán folyamatosan kapaszkodik, immáron kevés a negyedik hullám ellen. Vajon mikor világosodnak meg végre a döntéshozók? Az Orbán kormány folyamatosan azt hangoztatja, a Covid-ból való…..
Ménár Atya 2021.11.14 16:53:11
@Lesz még Magyar Köztársaság:
Nehéz ezt a harmadik oltást megérteni némelyik embernek.
Itt is van pár gyengeképességű politikai elvakult, aki januárban azért nem oltatta magát kínaival,mert abból 3 kell,és csak és kizárólagosan a pfizer az amit nem dob ki a szervezetük :D
De elég szelektív az emlékezetük, mert már nem nyekeregnek a 3. oltás miatt :D
Főleg pfizerből amiből kettő is elég egy életre :D:D
Tavasszal írtam az ilyen b.aromoagyúaknak, hogy nem tök mindegy hányat kap, ha ez a túlélés záloga?
Egy cukorbeteg miért is nem rinyázik hogy folyamatosan szúrnia kell magát?....talán mert így nem hal meg?! :D
Sokszor a korral nem alakul ki a bölcsesség , ez alapján legalábbis úgy nézki.
Amikor az a legnagyobb gonja, hogy miért vannak katonák az oltó helyeken..........hát mert így erősebb az oltás :D:D
Ménár Atya 2021.11.15 15:19:12
@steery:
A Coca cola nem akar kispriccelni az üvegből, az csak úgy ott van.
De ha bele dbsz egy menthos cukorkát,mint a gejzír,úgy tőr ki a palackból.
Na ugyan ez a helyzet a vírusokkal,bacikkal.
Egy valamivel még esetleg megbírkózik a szervezet, de amikor legyengült és több valami is jön ott a probléma.
De ezt biztos nagyon nehéz megérteni.........
Hülye az egész világ, még jó,hogy te itt vagy nekünk okosnak :D:D
Ménár Atya 2021.11.15 18:20:09
@F1 L M:
Így igaz.
Előbb olvastam: elindul hazánkban az állami könnyűzenei oktatás! Már előre látom magam előtt az Ákos popdaloda feliratot, a Pataki Attila rockakadémiát ... De szép is lesz a NER könnyűzene. Kb., mint Tóth Gabi nyári elhíresült dala... (Az én szívem) Tulajdonképpen igen, a láncolatból még ez a szem…..
Ménár Atya 2021.11.12 15:41:15
@ulpius66: Mit nem értesz az ár befagyasztáson?
Ez csak annyi, hogy drágábban nem adhatják, olcsóbban igen.
Pl az autópályák melletti kutak nem húzhatnak le 600 ft-os benzinárral.
De 250 ft ért adhataja :D...
A Fidesz kommunikációja nem először igyekszik ráerőszakolni a párt érdekeit a valóságra, de ezúttal jóval több múlik ennek sikerén vagy kudarcán, minthogy ki nyeri a 2022-es parlamenti választást. A kormánypárt ugyanis előre elhatározta, hogy ha lesz is negyedik hulláma a koronavírus-járványnak, úgy…..
Ménár Atya 2021.11.11 19:35:21
@Liberal left wing trash: Tegezhetsz, még nem vagyok annyira vén :D
Nem vagyok egészségbuzi, de amiről úgy gondolom hogy kell azt simán beadatom, bár lehet, hogy 25 -30 év múlva már nem áll fel tőle a cerka, de ezt megkockáztatom :D
Ménár Atya 2021.11.11 19:37:12
@Liberal left wing trash:
Nem Merkelynek hiszek, hanem a szememnek,meg a tapasztalataimnak a környezetemben,, és figyelem a híreket.
Ebből nem csinálok politikai kérdést.
Ménár Atya 2021.11.12 07:06:38
@Liberal left wing trash:
Ezen nem nagyon kell meglepődni.
Szerintem csak annyi lehet veled a gond, hogy nem követed az eseményeket, csak ami éppen érdekel.
Azt hogy az évtized a járványoké lesz, nem orbi találta ki, már pár éve mondják ezt virulógusok,matematikusok.
De még sok ész sem kell hozzá, egyszerűen túl sokan vagyunk már a földön, túl jó a közlekedés,ill gyors, ezért bármilyen eddig helyben kitört nyavaja pillanatok alatt terjedhet.
Ráadásul az a gond, mint amikor a spanyolok vitték a bacikat amerikába, itt egy kis náthájuk volt az addig izolált lakosság meg kipusztult amikor találkozott az ismeretlen betegségekkel.
A saját gyártóüzem akár vakcina akár sör,akár baracklekvár,vagy bármi, csökkenti a kitettséget, ami most nagyon jól kijött, hogy bizony mindenki úgy boldogult ahogy tudott a másik kárára is, mert nem voltak saját gyártósorok, minden az olcsó kínában volt.
Kicsit elmélkedj mielőtt bedőlsz az olyan maflaságoknak, hogy gyurcsány orbán ezen gazdagodik.
Szerintem ez teljesen ésszerű lépés.
Márki-Zay Péter az előválasztás óta alig ad interjút a hazai médiában. Miért dönthetett így és hová tűnt? Erre keresi a választ Rajnai Gergely blogbejegyzése...
Ménár Atya 2021.11.10 14:24:58
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
:D:D:D
Este már ne igyál arcszeszt!
Sokszor hallottam már ilyen marhaságot, és mindig az a vége, hogy négy évig itt táliboztok,meg narancsoztok....már 12 éve..... :D
Ménár Atya 2021.11.10 14:31:55
@Magyarország jobban szaporodik!:
"2árky-Zay eltünt, de ti közben naponta 50-szer márkizayoztok? Ennyire rettegtek ti fideszes majmok? Van is okotok rá, mert amikor Márky-Zay visszatér akkor a teljes Fidesz bandát börtönbe vágja."
Addig állj fél lábon ameddig ez meg nem történik...gyanítom akár le is vágathatod a másikat,mert nem lesz rá szükséged.

:D:D:D
Ma kiengedtek az opniból minden ellenzéki retardáltat? :D
Márki z nevét tilos kiejteni vagy mi?
Azt meg csak jelzem, hogy a magadfajta agyhalottak 12 éve orbánoznak.
Ennyire rettegtek mi? :D
Ó uram add meg nekik mindennapi Orbánozásukat, hogy a lelkiszegény fajtájuknak meglegyen a napi örömük, és a hülyeségük miatti nyomorult életük miatt legyen kit hibáztathassanak!
De több öröm nem is kell nekik.
Ámen
:D
Csak nem csitul a Pegazus ügy, főleg mióta Kósa Lajos megszellőztette: a magyar kormány valóban megvásárolta a kémszoftvert, amellyel eleddig nem került tisztázásra: jogosan, vagy jogtalanul hallgattak le a kormánnyal nem egyetértő újságírókat, politikusokat. Persze sokkal inkább valószínű, hogy…..
Ménár Atya 2021.11.09 15:50:10
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Igazából nem olyan rossz.
Ha kicsit belegondolunk, akkor pl az hogy melyik titkosszolgálat mit használ, hát...nem biztos hogy ránk civilekre tartozik.
Esetleg a megfelelő ellenőrző szervre.
Lehet, hogy rosszul gondolom, de ez kb olyan,mintha a hátunk mögött tükörrel ülnénk le pókerezni.
Ménár Atya 2021.11.09 15:50:43
@Halibuli:
:D
Ez jó! :D
Ménár Atya 2021.11.09 17:29:20
@tiltsál ki te gyökér:
:D:D
Ez is jó!
:D
Magyarországon jelenleg 1.86 a reprodukciós rátája a Covid-19-nek, ami azt jelenti, hogy egy fertőzött átlagosan ennyinek adja tovább a kórt, vagyis intenzív felfutás időszakában vagyunk. Még a második helyezett Kolumbia is csak 1.76-at tudott... Emlékezzünk csak vissza: még két héttel ezelőtt is…..
Ménár Atya 2021.11.08 21:05:04
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Te sem érted mit akartál ezzel mi? :D
Jobbulást.
Ménár Atya 2021.11.08 21:06:56
@Motorogre:
Lófaxt motiválna.
Aki majrézik, vagy hülye, az úgy sem oltat.
Ha korlátoznák őket akkor inkább lenne kedv oltakozniuk.
Ménár Atya 2021.11.09 15:40:43
@mantis screamer: A várható következmények, meg az adatokon alapuló statisztikai összefüggések nem azonosak.
Utóbbi viszont már jól mutatja mi a probléma az oltatlanokkal.
Világbank: a romániai GDP idén először meghaladta a magyarországit Economica.net 2021. október 30., szombat, 13:44 Romániában idén először haladta meg az egy főre eső bruttó hazai termék (GDP) mértéke a magyarországi mutatót, és ha marad ez a tendencia, akkor két éven belül Lengyelországot is…..
Ménár Atya 2021.11.07 08:04:20
@Boldeone2:
"Mièrt , nettóban jobb a helyzet , úgy hogy Orbánèk a minimálbèrt is jól megadóztatják ????"
Ettől a marhaságtól már szabadulni kellene.
A minimálbérből éljen gyurcsány és bandája, ők ezt nagyon szerették anno ,és hangoztatták is.
Az emberek tisztességes bérből szeretnének élni , azt viszont ez a kormány nem adóztatja agyon, mint tette a szoci kormány fletóval az élen.
Politikai hisztinek ez nagyon jó, de amugy marhaság.
Ménár Atya 2021.11.07 10:46:49
@birkamenet:
Te ostoba fitymatyi, már megint ökörségeket beszélsz, de hát mást nem is vár az ember egy ilyen idiótától :D
"
1. Lecsúszás az EU-ban a kegfejlettlenebb gazdaságú országok közé
- Valóság: Rekord gazdasági növekedés felminősítés , óriás befektetések beáramlása

2. Egymillió magyar gazdasági és politikai migri lépett le Orbanisztánból
-Tudjuk ez évenként történt, és mára mínusz 2 millióan vagyunk....... Az meg ne zavarjon, hogy az Eu egyik fő vívmánya a szabad munkaerőáramlás, tehát csak a magadfajta idióták hiszik, hogyha valaki bécsbe megy dolgozni akkor kivándorolt valami egzotikus vidékre.
Valójában csak épp ott dolgozik, mintha mondjuk pestről debrecenbe költözne. :D

3. Az elmúlt 25 év rekordállamadóssága, amit tengernyi kinai hitelből akarnak visszafizetni
Valóság:
2002 fidesz 52%
2010 maszop-szadesz 81%
2020 fidesz 81%
Tehát hülye vagy.

4. 31 ezer rekord covid halott"
Valóság:
Rekord : Peru 5966/mil fő
Európa Bulgária 3636f/ mil fő
Megint hazudtál vén alkesz migri agyagedény
Ezért kerültél ide : :D:D:D
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=643
Olvasom és csodálkozom. Tényleg ott tartunk másfél év járványhelyzet, milliárdnyi beadott vakcina, kutatások és publikációk egyértelmű és jobbára egyöntetű eredményei után, orvosok, kutatók nyilatkozatait követően, hogy egy BKV-sofőr, egy "trolivezető" (igazán és őszintén, nem tudom, kit írjak,…..
Ménár Atya 2021.11.05 06:31:29
@gtri:
Ez egy butaság, senki nem állította, hogy felelősséget vállal egy vészhelyzeti alkalmazás során történt használat miatt bekövetkezett betegségért, halálért.
A mostani hiszti ami mára annyiban maradt, hogy de mi lesz a hosszútávú következményekkel", az bizony a kockázat része.
Vagy vállalod, vagy meghalsz, leegyszerűsítve.
El kell gondolkodni, kinek mi éri meg, a vicc amikor a behülyített nyugger azon gondolkodik, hogy mi lesz a hosszútávú hatása.
Hát lehet hogy majd 70-80 évesen nem fog ezért szülni, vagy nem áll fel a répa, esetleg daganatos betegsége lesz, mert amúgy ezek lehetősége szinte kizárt.
A keleti vakcina meg nem jó, és nem oltatok háromszor vele, mert a nyugatival csak kétszer kell.....és ehhez hasonló hülye érvelések miatt inkább gyorsvonattal megy Szent Péter elé........
Csakhogy közben az amerikaiak engedélyezték a Pfizert, innentől lehet kötelezővé tenni.
A mostani adatok szerint azért látszik, hogy azokat sújtja komolyan akik nem kaptak oltást.
Az oltásokról gyógyszerekről meg annyit, hogy nagyon sokat véletlenül fedeztek fel, és hirtelen alkalmazták , van ami működött, volt ami nem.
Viszont itt már beadtak hétmilliárd adagot, azért ez elég nagy szám ahhoz, hogy lehessen kalkulálni vele.
Ménár Atya 2021.11.05 06:33:01
@alöksz róz:
Tehát a képzetlen "buta" hallgató az okos.
Nem érzed, hogy a farok csóválja a kutyát? :)
Ménár Atya 2021.11.05 06:37:34
@white999:
Igen, hasonlóak a tapasztalataim nekem is.
Nem tudom mi kell még, hogy felfogják a kisebb kockázat jelenleg az oltás.
Az a legszebb amikor politikai okokból nem oltatnak.........
Hát nekem nem fog hiányozni egyik sem .
Amúgy a méhnyak rákos oltásban is igazad van, én is beoltattam a lányom, igaz még pnt fizetős volt talán valami 40000 ft, és még mindig él :)
Archiregnum Gyermektársadalom 2021.11.01 15:21:14
A Führer úgy döntött, ha már a progresszív közönség ennyire igényli, megerőszakolhatja magát, és játszhatja a diktátort. Egye fene! Lement a Békemenet, jönnek vissza a korlátozások. A Medián meg is mérte rögtön, hogy mekkora a támogatottsága a tömegközlekedésen való kötelező maszkviselésnek, és…..
Ménár Atya 2021.11.03 17:27:10
@MEDVE1978: +1 :)
Ménár Atya 2021.11.03 21:42:09
@Billy Hill:
Bocs, de Nagyon rosszul informált vagy!
Az 5G -vel nem manipulálja senki a gondolatainkat, az 5 G-től nőtt a koronavírus maga!
A gondolatok manipulálása a repülőgépek kondezcsíkjától van, amit idegméreggel kezeltek,és titokban az egész bolygót bepermetezték már, hogy észre sem vettétek, és a felsőbb hatalmak zombijai vagytok.
Nekem alufólia volt a fejemen így ezeket megúsztam! :D:D
Mondhatnám üdítő színfolt a magyar politikai életben az MKKP, de nem mondom. Mert bár kommunikációjában sokszor polgárpukkasztó módon nyilvánulnak meg a passzivistáik, de valós, kimondatlan céljaik vannak, és azok már nem a vicckategóriába tartoznak. A 2014  óta bejegyzett, sokak által csak…..
Ménár Atya 2021.11.02 17:47:45
@white999:
Ebben bizony igazad van.
Ménár Atya 2021.11.02 17:49:46
@Sir Gombóc:
Ezek alapján a semmi is több, mint az ellenzék vélt programja :)
Ménár Atya 2021.11.02 17:54:14
@white999:
Azért nehéz egy ember marhaságait egy egész párt antiszemita rasszista homofób nézeteivel összehasonlítani, márpedig rengetegen ezért, ill gyurcsány elszámoltatásáért szavaztak rájuk, és most pont fletó előtt térdelnek tátott szájjal pár forintért.
Szerintem jelentős mennyiség pártolt el tőlük ezért.
De majd tavasszal kiderül úgy is.
Szerintem jobban jártak volna, ha saját színekben indultak volna, mára nagyon erősek lettek volna, már 2018-ban is jól álltak, igy viszont csak csicskák lettek.
Megjelentek a részletszabályok a korlátozások bevezetéséről, melyek november 1-én lépnek majd életbe. Az oltási kötelezettség bevezetésének lehetősége előrevetíthet pár területen munkaerőhiányt is akár. De ne legyen igazam... Csak emlékeztetőül: November elsejétől ismét kötelező a maszkviselés,…..
Ménár Atya 2021.11.02 07:04:23
@#szájbergyerek#:
szerintem nem értettem félre, csak magyarázkodsz.
De legyen, vegyük ezt a verziót:
Mivel nem kötelező,így kapsz egy nyilatkozatot, amit kitöltesz,és beleegyezel, hogy döfjenek ezekkel a mérgekkel.
Mert ha nem egyezel bele, akkor a Müller Cecília aki ott áll melletted és a halántékodra szorít egy AK47 gépkarabélyt,meghúzza a ravaszt...........
Ta magad húzod a hülyeségbe.
1. senki nem kényszerít,mert nem kötelező
2. Ha nem íratnak veled alá semmit akkor meg biztos szúratod magad ugye? :)
Mert ha az állam vállalja hogy te nem halsz meg, és meghalsz mégis,akkor ugye sokkal jobb halott leszel :D:D
B+ néha kicsit gondolkozz.
Ugye tudod ,hogy a kórházakban a műtétbe is bele kell egyezz,hogy vállalod a kockázatot,és az ebből eredő következményt.
Tehát ha megműtöttek előírás szerint, de rottyon van a szervezeted és elpatkolsz akkor senkit nem terhel felelősség.
De gondolom ezeket nem érted.
De akkor utpljára elmondom,hátha megérted.
Az oltás jelenleg nem kötelező.
Ha neked gondjaid vannak a tűvel,papírokkal,orvosokkal, akkor nem kell odamenned.
A jelenlegi adatok alapján az oltás az egyetlen ami fékezi ezt a xart, az ima meg a hiszti nem.
Viszont én mint munkáltató mostantól előírhatom hogy az én cégemnél milyen szabályokat kell betarts.
És mivel jelenleg azok akik oltattak, többen vannak,így azok érdekeit szem előtt tartva a középkori kisebbséget kizárjuk ha kell.
A vicc az, hogy nyugat EU dicső népe sokkal szigorúbb intézkedéseket hozott, de az nem zavar mi? :)
Ménár Atya 2021.11.02 14:03:36
@GyMasa:
Az egészségügy teljesen más terület felesleges ide keverni.
A tanárokról megvan a véleményem épp eleget hisztiztek az oltásért,utána közölték,mégsem akarunk tanítani.
A munkaadóknak nem kötelező bevezetni, tehát mellébeszélsz, lesz aki bevezeti,lesz aki nem.
Remélem, hogy kötelező lesz, nem akarok többet szívni a sok okoskodó hímtag miatt.
A képlet egyszerű, a statisztikák alapján az oltások működnek ,és az esetleges mellékhatások következményei sokkal kisebbek,mint ha meghal az oltatlan, vagy épp hónapokig kell kezelni milliókért.
Nálunk kb mindenki oltva van családban,munkahelyen.
A legdurvább mellékhatás kolléga 3 napig gyenge és levert volt, ill családban,a lányom belázasodott, szputnyiktól egy éjszakát, pfizertől egy napot. ÉS ennyi.
Az oltatlan kollégám meg 3 hétig szívott, utána meg kb másfél hónap lábadozás rossz közérzet gyengeség stb.
Igaz ő oltatott volna csak még nem került sorra.
Tehát ez alapján, ha kell akkor havonta is beoltatom magam, és röhögök a hülye faxokon akik szenvednek,vagy kipurcannak,csak mert okosabbak mindenkinél a pénzen vett érettségiükkel :)
Ménár Atya 2021.11.02 17:24:41
@GyMasa:
Az ágazati kötelező nem azonos az általános kötelezővel.
Az anekdotális érvelés csak következménye annak, amikor nem akarod belátni az adatokra alapozott érvelést.
Mert az hazugság :)
Tehát meg kell próbálni más úton.
Remélem igazad lesz és kötelező lesz, mert a nem anekdotális érvelés szerint most az oltatlanok vannak óriási bajban.
De jelzem, hogy fent leírtak nem anekdoták, hanem a valós tapasztalatok, ezt vagy elhiszed,vagy nem, kb nem érdekel, én tudom hogy ez a való élet, és ez alapján döntök, se gyurcsány,se orbán nem érdekel ebben a témában.
Nem az a gond, hogy tartanom kellene, csak annyi, hogy ha az oltatlanok megint elkezdenek kidögleni, meg megbetegedni súlyosan, akkor megint szigorú korlátozások lesznek, és az Eü is le lesz terhelve.
Ez a probléma.
Tehát a kisebbség hülyesége miatt szív a többség.
Ha meghalnak az már nem érdekel, a saját felelőtlenségüknek köszönhető.
Remélem, bizonyos tevékenységeket ,hozzáféréseket oltáshoz kötnek nálunk is.
De azért nem kívánom senki halálát még így sem.
Sok sikert a továbbiakhoz.
Archiregnum Márki-Zay hét halála 2021.10.24 22:24:47
Márki-Zay egy politikai hulla, vagy macska. Ezt onnan tudom, hogy már hétszer láttam elpusztulni: egyszerűen nem élhet. Nem lenne szabályos, ha létezne. Kizárt. ..
Ménár Atya 2021.10.27 12:18:00
@Igazamvanvagyigazamvan?:
Szomorú, hogy nem lehet az Eu-ban kimondani büntetlenül, hogy nincs igazatok srácok.
Az Eu mi is vgyunk, miért kellene olyat támogatni,amiben nem értünk egyet?
Ménár Atya 2021.10.27 13:14:06
@Igazamvanvagyigazamvan?:
Szerintem orbán most sem orosz párti, hanem magyar párti.
Az hogy reálisan gondolkodik, és a magyar érdekeket is szem előtt tartja nem hinném, hogy bűn lenne.
Sajnos mi vagyunk az oroszokra szorulva és nem fordítva, ezt be kell látni.
Elmentek, most már lehet ismét új alapokra helyezni a politikát velük.
Azért ne legyél te annyira biztos abban, hogy az Eu a te jóakaród, talán csak a mezőgazdaságunk szándékos tönkretételére gondoljunk kicsit, amikor fizettek és fletóék még támogatták is az ötletet, hogy kiírtsuk a gyümölcsöseinket, a szőlőket.......
Miközben a mai napig korlátlanul eladhatjuk bármilyen mennyiségben a termést.

"Ráadásul direkt összemosol dolgokat. Nem a gazdasági lehetőségek kihasználása a téma. Az orosz érdekek feltétlen képviselete az EU-n belül.
Orosz fejlesztési bank? Kamu. Senkinek nincs rá szüksége.
Paks? Gázvezeték? Az orosznak legalább akkora érdeke, mint nekünk.
Gazdaságilag és politikailag is."
Mi olyan kis pont vagyunk európában, hogy kb semmit nem jelent a szavunk, de azért vicces, hogy ha az érdekek úgy kívánják akkor Orbánt a jelentéktelen politikust,akivel senki nem találkozik mert büntiben van az ellenzék szerint ", hirtelen világpolitikai tényezővé teszik :D
Ne viccelj már.
Paksra és gázvezetékre szükség van,ez nem kérdés, csak az agyhalottaknál, épp most olvastam, hogy Ursula von der Leyen szerint is kell az atom.
Akkor mikor is hazudtak,most vagy amikor épp zöld maszlagos forradalmat hírdettek és leállították az azóta újraindított atomerőműveket?
Szerintem ha kicsit gondolkodnál, még neked is menne hogy belásd, átbaxtak téged.
És jelzem még fúziós erőmű sincs ami ingyébiztonságosanocccsón adja a delejt.
A realitás, hogy jó a zöld energiára törekvés, csak még nem kiváltható az erőművi, talán ezért omlik össze időnként az ellátás pont német o.ban.
Tudod rendszer tehetetlenség, szélhiány,felhős idő, viszont a delej meg kellene,de nincs mert az erőmű lassan fut fel, amikor meg fú a szél, és süt a nap hirtelen akkor meg sok lesz a delej........
Szóval az energiapolitikát ne keverjük a napi kurvaanyázós politikába szerintem, mert láthatóan ezt nem érti a baloldali politika, vagy nem akarja.
Ménár Atya 2021.10.27 13:18:08
@Igazamvanvagyigazamvan?:
Tőlem játszhatod a hülyét,ha neked ez jó, én próbáltam értelmesen beszélgetni.
De ha ez a szint elmagyarázhatom, természetesen most hogy kötött az ár, jelenleg dollármilliókat nyerünk naponta.
Remélem most már világos.
Minden „vezérlő tábornoki” ambíciójú politikus, - így Orbán is - nem piaci-alapú, hanem gazdaságon kívüli logika által uralt „Hadi Államot” akar létrehozni. Olyan erőközpontot, amelyben a vezér, a „főni” parancsai alapján működik, illetve a működés látszatát mutatja. A városiasodás, a polgárság…..
Mostanában az ellenzéki jelöltek egymást felülmúlva ígérnek súlyos áristomokat Viktornak, családtagjainak, strómanjainak, meg úgy általában mindenkinek, aki az elmúlt tizenkét évben a Fidesz környékén megfordult. És a neten zsizsegő kommentelők reakcióját elnézve erre van igény. Az a jó ebben, hogy…..
Ménár Atya 2021.10.17 17:05:24
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Kurafi, senkit nem égettél adatokkal.
Kivéve magad.
Csak te nem veszed észre :)
Ménár Atya 2021.10.17 17:07:09
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Igazad van, viktor hiánya tényleg rekord.
Előtte senki sem volt képes 10 éven keresztül 3%-alatt tartani, főleg fletóék nem :D
B+ te szereted ha égeted magad? :D
Ménár Atya 2021.10.17 17:13:10
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ugyan faszfejkém, nem is erről beszéltünk, csak annyi a gond, hogy a növekedést nem úgy számolják, hogy Marinéni a takarító csak ennyit kapott, Dr. kovács meg annyit.
De ehhez láthatóan hülye vagy.
És ha gondolod, tőlem lehet ez a beszélgetési stílus közöttünk, ha ekkora bunkónak tartod magad, lemehetek az alpári szintedre, mondjuk a fletó hívők ilyenek ezt tudtuk eddig is, csak gondoltam próbálkozok...hátha, de ha nem megy akkor lehet így is.
Vagy maradunk a tisztességes anyázásnál, és akkor még esetleg komolyan is veszem amit leírsz.
Parasztokkal nem szívesen vitázok, elég volt már fitymatyiból is, egy bunkó kis köcsög, de ő megkattant a vereségtől :D
Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja Bármennyire is furán hangzik a címben felvetett állítás, különösképpen egy annyira centralizált, már-már félkatonai szervezetre vonatkoztatva, mint a Fidesz belső kör, mégis fenntartom. Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja, hanem a félelem.…..
Ménár Atya 2021.10.17 07:27:13
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Másik oldal :
A szocik hibái el is vitték a pénzesőt.
Már megint ferdíted a valóságot.
Gyere fel a barlangodból, jót fog tenni a Zoxigén! :D
Ménár Atya 2021.10.17 16:45:36
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Hát persze, már 2002 ben érződött :D:D
Ne nevettesd már ki magad.
2007 előtt sem voltak képesek semmilyen kritériumot tartani,ez az igazság, a te szerecsenmozsdatásod már szánalmas.
Jelenleg is válság van, ez pénzbe kerül,nem is kevésbe, ezen nem nagyon kell vitatkozni, mindenhol elmentek a számok,, nem csak nálunk ,az egész Eu ban,megkockáztatom a világon.
Ennek ellenére a gazdaságunk meglepően jól növekedett a többiekhez képest is, ez viszont tény.
De van egy olyan érzésem, hogy a hiány is csökkenhet, ha az Eu nem akadályozza a kifizetéseket mondvacsinált indokokkal.
De azért majd légyszi linkeld be, hogy fletó haverodék mikor tartották a 3%-os hiányt :):)
De ne sokat tökölj vele, mert bekattansz mint fitymatyi :)
Ménár Atya 2021.10.17 16:47:16
@alöksz róz:
Bizony bizony, akkor már minden épeszű ember tudta, hogy a pannon puma,csak egy kitömött fekete házimacska, és nem ugrik ahogy reklámozták, hanem zuhan............
Igen is, meg nem is. Sok országban az emberek szívesen beállnak egy vezér mögé, aki karizmatikus, jó beszélője van és épp olyan kérdésekre próbál választ adni, amelyekre fogékony a társadalom. Vagy csak szimplán demagóg szöveggel eteti a szavazókat. Tehát, ha az általános populizmusból indulunk ki,…..