Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ráhel a saját lábunkon áll

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Használt lakás vásárlásánál Budapesten 30 millió a lélektani határ. 30 millió forint körül már nagyon jó minőségű otthont vehetünk a fővárosban! Nézzük mégis milyeneket!..
Szia! Üdvözöllek a következő Egészséges Karantén Konyha következő részben. Nem telhet el úgy egy hétvége, hogy ne legyen a reggelire bundáskenyér. Azonban újragondolva, egészségesebb kivitelben ajánlom mindenkinek  Hozzávalók:- 3 db teljes kiőrlésű kenyér - 2 db kis méretű házi tojás - 1 ek…..
Lassan három hete nem jelentkeztem, pedig egyre több és több üzenetet kapok, hogy írjak már, írjak már, írjak már. Higgyétek el nekem írnék én, de ha nem nagyon történik semmi, nem nagyon tudok mit elmesélni. Írhatnék persze arról, hogy élem a mindennapi életem, hogy megy a home office, ..
Prémiumautó fogalma első körben. Olyan kocsi, aminek a minősége azt az érzést kelti bennünk, hogy megéri a pénzét. Egy mondatban így lehetne talán leírni. Hogy ez kinek mit jelent szintén megér pár gondolatot,..
Ráhel a saját lábunkon áll 2020.04.04 23:52:48
@engedélyes pinaellenőr:
“... Az én reménytelen szerelmem egy '82-es Jaguar XJ12. Egy pénztemető..”

Három évig (2016-19) jártam egy 2013-as XJ-vel.
Egy pénztemető volt az is...

(attól persze még imádtam, de amikor a három év alatt harmadjára is az út szélén hagyott,
könnyes szemmel, de megváltam tőle...)
update: Köszönet mindenkinek, akik kulturáltan és érdemben szóltak hozzá a témához. A kommentelést sajnos éjfél tájban ki kellett kapcsolni, mert egyes kommentelők közt úgy elmérgesedett a "vita", hogy a durva, trágár, személyeskedő hozzászólások már méltatlanok voltak a témához és az egészségügyi…..
Utolsó hivatalos megjelenését teljesítette a királyi család tagjaiként Meghan és Harry hétfőn, a Westminster-apátságban tartott Nemzetközösség napi istentiszteleten. Az alkalom azért is különleges, mert ilyenkor a királyi család legmagasabb rangú tagjai mind jelen vannak: II. Erzsébet királynő,…..
Tetőtől-talpig pirosban jelent meg Meghan és Harry a Royal Albert Hallban szombat este megrendezett Mountbatten Zenei Fesztiválon - és ez a kijelentés nem túlzás. Harry a királyi haditengerészet  tűzpiros díszegyenruháját viselte, Meghan pedig egy piros estélyiben tündökölt mellette.  A palásttal…..
Ráhel a saját lábunkon áll 2020.03.09 18:37:22
Ráhel a saját lábunkon áll 2020.03.09 18:37:22
A jó partizán otthonában elbarikádozza magát, és családját, majd várja a betolakodni vágyó koronavírussal fertőzött szomszédokat és amúgy jóindulatú áentéeszeseket. Íme a fegyvertára: liszt: a közeledő koronazombik közé dobva fullasztó ködfelhőt generál. Amíg ők a liszttől fulladoznak,…..
Ráhel a saját lábunkon áll 2020.03.01 22:01:08
@Attilajukkaja: orvos vagyok bazmeg, én vagyok a hivatkozás.
Ráhel a saját lábunkon áll 2020.03.01 22:51:49
@Attilajukkaja:
“.... Azt tesszük majd, amit mondanak a szakemberek...”

Elfogyott a patikákban a szájmaszk.

Erre az M1- en nyilatkozik egy virológus, hogy tulajdonképpen a szájmaszk az nem használ semmit, sőt, inkább káros,
mivel azon csak felszaporodhatnak a vírusok.
És még a gyógyszerész anyósom is beveszi ezt a dumát...

Az ember jobb, ha elsősorban magára számít.
Aki követi az NB I-es kosárlabda meccseket, az biztosan tudja, hogy a közvetítéseket kizárólag a MindigoSport-ra előfizetve tudja megnézni. Nincs alternatíva, így az olvasónk szerint kizárólag automata kamerákkal felvett, kommentár nélküli közvetítéseken szurkolhatnak a szurkolók, ha éppen működik a…..
Ráhel a saját lábunkon áll 2020.01.13 22:48:08
@csiri bá: Debrecenből Zalaegerszegre, hétköznap?
Tavaly ilyenkor egy nagyon jó kis retró képsorozat jelent meg a Játékok a Polcról blogon, ahol az igen termékeny kontentgyártó bloggazda sok-sok régi családi fotót mutatott be, melyeken látványosan örült az ajándékba kapott G.I. Joe figuráinak. A posztnak óriási sikere lett: nemcsak a régi játékok…..
Felfedezések, amelyeket szívesen ajánlunk tovább – ez a blog, az utazós közösség lényege. A tömegturizmus világában, amikor a híres helyeket már egyre nehezebb megközelíteni, akkor bizony felértékelődnek a kevésbé ismert helyek. Sokszor kapok ötleteket az olvasóimtól, akik felfedeztek egy izgalmas…..
Ráhel a saját lábunkon áll 2019.12.18 07:40:14
  Utoljára tavaly jelentettem be előre egy csillagot, ez persze mindig csak tippelés, nem több, de a lényeg: minősége is gasztronómiai értékei alapján a Salt egyértelműen érdemes a csillagra.[Igyekszem nem üres kijelentéseket tenni: a megalapozottság érdekében végigettem eddig több száz csillagot.]..
Levélírónk már többször eljutott oda, hogy szakítani kéne, de amikor rászánja magát és szóba hozza, a pasi hirtelen felértékelődik a szemében, felerősödnek az érzelmei és képtelen rá. Ilyenkor markánsabban érzi, hogy szereti még. Mi veszett el és mi az, ami még menthető ebben a…..
Ráhel a saját lábunkon áll 2019.08.21 19:46:35
A 90-es évek ikonikus filmekkel ajándékoztak meg minket. Több olyan alkotás is született, amik számomra csak később, akár csak felnőttként váltak igazi kedvenccé. Kétségtelen, hogy ha egy régebbi filmet van kedvem nézni, akkor biztos, hogy ebből az évtizedből választok. Igyekeztem a legjobbakat…..
Ráhel a saját lábunkon áll 2019.08.15 22:11:06
“Kár, hogy a régi jó dolgokból már nem maradt semmi” - kellett neked panaszkodni, nagyapus, most nézz csak a filmes, TV-s vagy zenei felhozatalra. Minden a másolat másolatának másolata, vagy jobb esetben folytatás, előzmény, spin-off, esetleg crossover, mert manapság már nem dívik egyedi filmekre…..
Ráhel a saját lábunkon áll 2019.08.09 17:13:38
@body_andras: tegnap néztem meg újra a Ponyvaregényt, kibaszott jó a szinkron.
Bluetooth. Már sok éve természetesen használjuk a kifejezést, és vélhetően nem gondolunk bele, vajon miért is így hívják a vezeték nélküli adatátviteli célra használt technológiát. Dániáról szóló blogomat írva jutotta eszembe, hogy elmesélem ennek a történetét, hiszen nem biztos, hogy mindenki tudja…..
Ráhel a saját lábunkon áll 2019.08.02 16:45:08
Múltkor találtam néhány képet Fortepanon a Széchenyi fürdőről, amit nyomban fel is töltöttem a FB-oldalamra. 1929-30-ban készült fotók voltak, rajtuk vidáman fürdőző pesti polgárok, a férfiak is még a régi, hagyományos testtrikóban; dugig telt napozórészek, mintha egy stadion lenne VB idején. Párom…..
Van egy ország az Európai Unióban, melynek célja, hogy egyfajta uniós „mini-Dubait” hozzon létre. Nagy kérdés, hogy ez mennyire sikerülhet olajvagyon nélkül egy olyan helyen, ahol a külföldieket egyébként kedvelő lakosság egy jelentős része elég nehezen viseli a gyors változást. Így aztán talán az…..
Ráhel a saját lábunkon áll 2019.07.22 08:42:43
@kiskutyauto:
“...Dubai-ban szemben közel agresszor iszlám nép éldegél a világ egyik legnagyobb hadseregével...”

Ha Iránra gondolsz, akkor nagyon mellélőttél...a vezetést azt esetleg lehet agresszornak nevezni, de a népet semmiképp sem.
A harmincas nő nem akar semmit a pasitól, és bár rég túllépte a barátság határait, mégis becuccol a pasihoz. Ez azért fura, mert van saját háza, sokkal nagyobb, mint ahova berakta magát. Ráadásul a csaj szülei már akkor irányítani akarnak, amikor Posztolónk még nem is találkozott velük…..
Rengeteg kedvelt turistalátványosság nem olyan a valóságban, mint amilyennek a képeslapokon vagy az Instagramra töltött fotókon tűnik. Túlzsúfoltak, drágák vagy egyszerűen nem autentikusak. Ezek közül válogattunk...
Teljesnek tűnik a Ryanair jövő téli menetrendje, már bejelentettek több új útvonalat az elmúlt hetekben, most hozzájött még újabb hat, abból kettő full meglepetés. Érdekes helyzet, a Wizz eddig mínuszban van, de állítólag náluk még lesz bejelentés. Néha már alig bírjuk követni az útvonalas…..
Nyilván mindenki a saját világnézete és vérmérséklete szerint válaszol a címben feltett kérdésre. A skandináv országban élő Bandirepublic azonban ennél kicsit továbbment és egy egészen érdekes megközelítéssel próbálkozott...
Hiába nevezzük műanyagnak és egészségtelennek, de a művészekre is hatással vannak...
Ráhel a saját lábunkon áll 2019.02.28 08:27:39