Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hoppjuliska

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Történelmi évad volt ez, a döntőbe ugyanis három olyan előadó jutott be (Stolen Beat, USNK, Tamáska Gabriella), akik közül egyik sem tud énekelni. Ehhez képest ugyan mindegy volt, ki nyer, de a rend kedvéért: a USNK nevű formáció lett a 2018-as X-Faktor nyertese. ByAlex mentoráltjai (a nagydöntőbe…..
hoppjuliska 2018.12.16 18:40:21
Kifejezetten népszerű lett az elmúlt években az elektromos kerékpárok használata, hiszen jelentősen nagyobb utazási sebességet érhetünk el a motorikus alkatrészeknek köszönhetően, továbbá kevésbé fárasztó, ha például emelkedőnek felfele megyünk, hiszen az elektromos motor ilyenkor rásegít. Az…..
Nem kevesebb, mint 191(!!!) viccesen bizarr és szívmelengetően rút ghánai (plusz Fülöp-szigeteki) moziplakátot mutattam be eddig itt a Nerdblogon. De ahogy mondani szokás: ez még csak a jéghegy csúcsa, nem értünk le a bödön aljára!..
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Aszongya, hogy: 2.1. A Szervező a Látogató részére belépő megvásárlása ellenében biztosítja a részvétel lehetőségét a fesztivál programjain, a Látogató pedig köteles a belépő ellenértékét megfizetni a Szervező részére. Deviszont: 4.2. A Látogatók kötelesek tartózkodni (...) az olyan…..
Most, hogy újra aktiválják kedvenc helikopter típusomat itthon, eszembe jutott a Szolnokon kiállított 574-es. Nem olyan régen kerestük fel, mert kíváncsi voltam, milyen látványt nyújt. Korábban megnéztük már a Kecskeméten hasonló módon kiállított Mig-et, az is nagyon jól sikerült. Ebben sem…..
Az utóbbi hetekben eléggé megosztott volt a figyelmem, úgyhogy sok minden kimaradt. Egy hete jelent meg például a böngésző új verziója, ami most nem tartalmaz látványos újdonságokat. A tartalomblokkoló új mintaillesztő algoritmussal dolgozik, aminek hatására még gyorsabban végzi a dolgát. 15…..