Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rhiba

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar-ír meccs felvezető produkciójaként megérkezett Hunniába az Ámerikában és más országokban már pár éve jól bejáratott kedélyborzolásos mulatságként a térdelgetés. A rasszizmusnak nevezett valami ellen tiltakozik eképpen, akit zavar a rasszizmus. Egy néger/fekete/színes/afroizé (-amerikai,…..
bircahang Ingatom a fejemet 2021.06.12 06:06:00
  A Partizán szerdai adása ismét szenzáció lett. Nem gúny, komolyan mondom.   Az adásból megtudtam:   nem a GDP számít, fontosabb nála, hogy kinél realizálódik, jobb a hazai tulajdonos, mint a külföldi tulajdonos, hiba volt a magyar modell, a cseh modell volt a nyerő, mely lassan…..
Rhiba 2021.06.12 08:22:15
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Ez bizony így van. S nem csak a nyugatiaknak nem lett átadva minden, de nem csináltak olyan eszement osztogatást, amit az emdéef elkezdett kilencvenben, s amit aztán folytattak a többi gittegyletesek is.
Valamint nem darálták be pl a teljes iparukat s egyebeiket azért, hogy baksishoz juttassák a haveri körüket, elvtársaikat, rokonaikat. A történelem tanítómester, s újfent ismétli a nem is oly távoli múltat... csak a szereplők mások...
Szomorúan tapasztalhatod, hogy nap mint nap újabb hírek érkeznek katalizátorlopásokról. A némi nemesfémet (platinát, ródiumot és palládiumot) tartalmazó alkatrészt pár perc alatt gyerekjáték szinte hangtalanul leszerelni a legtöbb autótípus alól. A katalizátorok lopása egyébként Európa nyugati felén…..
Véget ért a felvételi. A lányomat és engem már nem érintett, mi tavaly estünk át ezen a tortúrán. Akkor összeomlottunk, mert teljesen kilátástalan helyzetbe kerültünk. Aztán Isten, sors, Univerzum, az élet megoldotta. És csodásan. A lányom azóta gimnazista, majdnem mindenből ötös tanuló. Pedig annak…..
Rhiba 2019.01.20 21:17:04
@kvadrillio:
Úgy vélem, hogy kezdő és haladó szülőknek egyaránt kötelező lenne Vekerdyt olvasni. Sok feszültséget és félelmet megúszhatnának ők is, gyermekeik is.
Rhiba 2019.01.20 21:18:40
Nagyon sok példát tudok mondani arról, hogy mennyire bolond, semmit nem érő az ilyen felvételizős-idegeskedős rendszer.

- Volt általános iskolai osztálytársamat már általános iskolásként kirúgták több iskolából is, aztán még ippeg sikerült bepasszírozni egy szakmunkásképzőbe. Napjainkban több nyelven beszélő, jól menő építési vállalkozó, több nyelven beszél, a felesége több diplomás gimnáziumi tanár.
- Általános iskolás voltam, amikor meghaltak a szüleim, magam alatt voltam, nem érdekelt a tanulás, s volt pár idióta osztálytársam, aki sportot űzött a csesztetésemből. Az egyik hajléktalanként pár éve halt meg, a két kitűnő tanuló agresszor még mindig albérletben lézeng, az egyik még el is vált már. Ippeg hogy sikerült betolni egy szakmunkásképzőbe, hála keresztapámnak. Ott ráztam meg magam, és jöttem rá, hogy szeretem azt a szakmát, amit tanulok. Nincs érettségim, nincs diplomám, mégis boldog ember vagyok. Tizennyolc éves még nem voltam, amikor dolgozni kezdtem, és saját lábra álltam, két évtizede van saját vállalkozásom, három szuper gyermekem, mind tehetséges, tanult, több nyelven beszélő, magyar bajnoki címem, komoly Budai házam, és nem utolsó sorban a kölyökként már három évtizede megismert szerelmem még mindig körberajongott, megbecsült feleségem.
- Feleségem egy közép-gyenge futottak még gimibe tudott csak bekerülni, jó párszor leírták ott is... Ahhoz képest nem rég szerezte meg a harmadik diplomáját, és az munkával töltendő életét az oktatásra illetve a problémás, tanulási nehézségekkel és nehezen beilleszkedő gyermekek megsegítésére tette fel.

Úgy vélem, ha az akkori tanárainkat, osztálytársainkat kérdeztük volna meg, és ha az akkori eredményeink alapján mondtak volna felettünk ítéletet, valószínűleg nem éppen hízelgő megállapításokkal szembesülhettünk volna. Idő kell mindenkinek, hogy kinyíljon az értelme, a figyelme a világra, hogy rájöjjön, miért is értékes ő, miben jó, mit szeretne kezdeni az életével.
Fonyódi Tibor, azaz Harrison Fawcett a kilencvenes évek végén robbant be sci-fi-íróként, miután a debreceni Cherubion Kiadó antológiájában megjelent a Hogyan legyünk Sherlock Holmes? című novellája, és a következő antológiába már ő írhatta a címadó regényt, az Ópiumkeringőt. Nem sokkal később…..
Már a kezdetektől fejlett képzelőerővel (és valószínűleg tudományos igényű jóslási technikával) próbálták a filmalkotók megkomponálni a jövő kommunikációs eszközeit és irányait - méghozzá egészen lenyűgöző pontossággal. Ezeket gyűjtöttük össze, a hiába várt találmányokkal együtt.  ..
Rhiba 2018.05.19 11:49:41
@maxval birca szürke balkáni proletár:
OFF. Vastag bőr van a szervilis, rosszindulatú fidióta kamu bolgár-migráns pofádon. Nyaljad a fidesses maffiózók seggét a politikai blogokon, és ne egy olyanon rontsd a levegőt bűzös undorító lényed jelenlétével, amihez sem tudásod, sem kulturáltságod, sem közöd nincsen.
Rhiba 2018.05.19 15:50:55
@maxval birca szürke balkáni proletár: A te csicskáztató gazdád, a csúti ártány, a hazaáruló orbán. De ha neked ő a természetes jó, kibaszott nagy baj lehet a gerinceddel, az erkölcsi tartásoddal, és úgy általában a fejeddel-lelkeddel. Ez minden hozzád hasonló fidiótára igaz.
A vasárnapi választások után elképesztően dühös lettem, ugyanis szerettem volna, ha más csapat viszi tovább az ország vezetését, máshogyan, mint eddig. Nem így lett, úgyhogy sok minden átfutott az agyamon.  1: Te magad vagy a változás kulcsa! Azt gondolom, és szerencsére ezzel nem vagyok…..
Rhiba 2018.04.11 16:52:29
@Habony Árpád.: Úgy vélem, HOGY magyar-gyűlő, hazaáruló, aljadék csak olyan embernek látszó undormány lehet, és senki más, aki becstelen, jellemtelen, erkölcstelen hazug, tolvaj, börtöntöltelékeket imád, és idióta vigyorral tapsikol az oktatás és az egészségügy lerohasztásához, az ország vagyonának lenyúlásához, az értelmes-kreatív-jól képzett magyarság elmeneküléséhez.
Rhiba 2018.04.13 14:35:29
@Nancsibacsi: Szeretnél Te olyan vállalkozó lenni, mint én...
Akik majd most nekiindulnak, azok többségükben olyan képzettséggel és végzettséggel bíró emberek, akik szinte bárhol megállják a helyüket.