Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jacob von Gibbs

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ad Astra érdekes kérdéseket boncolgat, de a fantasztikus látvány sem menti meg az unalomtól a filmet...
A szocik lassan másfél évtizede nem képesek egyetlen valamire való populáris akciót indítani (tüntetés, népszavazási kezdeményezés, választási győzelem), ez időszak alatt a vezetői között egymást váltották az inkompetens és/vagy korrupt (saját források híján újabban a Fidesz érdekeit is szolgáló)…..
Tegnap este Tüttő Katát az ATV stúdiójában beültették két kaján újságíró közé. Fekete Norbert és Dömsödi Gábor pofákat vágott, miközben a szocialista politikusnő magyarázni próbálta, miért szerepelt le pártja az uniós választáson. Nem igazán sikerült neki. A megjelenése azonban sikerült. Lábai…..
 Az alábbi kép egy Schmidt Mária blogján megjelent posztban található, és nem elítélőleg írt róla a jelenleg orbánista, valamikor keményvonalas kommunista szerző.     Nem patkány, de azért elég érdekes. Prof. Dr. Tornóczky Anitával szólva.,. és ezt így hogy?   P.S  Én a FIDESZ szavazóit nem azért…..
Mert én nagyon. Elegem van abból, hogy vagy sorosbérenc migránssimogató, vagy agymosott NER-birka vagyok, nincs átmenet, nincs értelmes vita, csak fekete és fehér van. Elegem van a felcsúti geciből és az őszödi böszméből, de legfőképp abból, hogy ha bármelyikükkel nem szimpatizálok, akkor…..
Jacob von Gibbs 2019.03.18 11:18:20
@LucretiaBorgia: csatlakozom , végre egy normális megközelítés, hajrá, ha lesz időm még írok is hozzá
Közvélemény-kutatás. A sajtó nagy elégedettséggel közölte, hogy megérkeztek a Medián számai, és azok is Puzsér esélytelenségét jelzik, nem csak a Závecz-féle kutatás. Egyáltalán nem gondoljuk, hogy érdemes ezeket az adatokat komolyan venni, de azért nézzük meg, mit mutatnak a "számok". Závecz…..
A lázadásra rá lehet fogni, hogy az a "közrend megzavarására irányuló anarchista, államellenes megmozdulás" - és be lehet vetni akár a TEK-et, vagy a hadsereget ellene. Most senkinek nem lehet az érdeke a polgárháború, mert nem vagyunk rá felkészülve és biztos a véres megtorlás. Gyurcsány már ezért…..