Regisztráció Blogot indítok
Adatok
földforgató

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Hölgyem, Tisztelt Uram! Ez a levél, vagy "határozott kérés", Önöknek, Önökhöz szól, és hát tulajdonképpen ... Önöktől. Megannyi fórumon hallhatjuk mennyire fontos ebben a mai helyzetben, hogy Önök minél nagyon számban és minél több ideig maradjanak otthon. Az egészségügyi kockázat elemeit…..
Nincsenek könnyű helyzetben a magyar kormány potentátjai, hiszen hivatalból kell ellentmondaniuk a tényeknek. Másként fogalmazva: azért kapják a fizetésüket, hogy hazudjanak. A szóvivőknek, kommunikációs akrobatáknak különösen nehéz feladatot adott az élet Orbán Viktor mellett, mert olykor olyan…..
földforgató 2019.07.05 19:38:15
@Quercus Maximus: Nagyon tetszett az összefoglalód , csak kicsit féloldalasra sikerült.Kimaradt az öszödi beszéd ,és kimaradtak a többi párt eredményei illetve eredménytelenségei . valamint a határon túliak is . ,ha ezeket és a szavazási rendszer megváltoztatását is bele veszed akkor reálisabb kép lesz..
Miközben nagy csinnadrattával reklámozzák a családtámogatási rendszert, ugyanúgy „drámaian fogy a magyar”. De igazából nem is baj, hogy fogy...
földforgató 2019.03.28 17:51:27
@Eli Gold: Látom a kommentedből igazi Fideszes vagy hamar előjött a nyolc osztály / az első kétszer a második hatszor", komolyra fordítva a név szerintit te sem gondoltad komolyan remélem Először is betelepített több mint 7000 kötvényest családegyesítéssel több mint 20000 embert, jöttek még a szépen kopogtató kvótások
„A nemzetközi politika minden fontosabb szereplőjének be kell fogadnia a migránsok egy részét egy világkvótarendszer részeként” – hangsúlyozta Orbán Viktor New Yorkban.
És végül folyamatosan jönnek a vendégmunkások ,akik egy idő után ugyancsak letelepednek annak ellenére, hogy
"A magyar kormány migrációs politikája változatlan: nem fogad bevándorlókat, senkit sem telepít le az országba -" mondta ORBÁN VIKTOR a lényeg a "SENKIT"
földforgató 2019.03.28 18:03:10
@Eli Gold: Még egy apróság úgy tudom az Offshore cégeket ROGÁN hivatala engedélyezte talán a névsorban tudnak segíteni.
földforgató 2019.03.28 19:47:07
Megint másról beszélsz ROGÁNT MEGKÉRDEZTED A KÖTVÉNYESEKRŐL ??? ORBÁN kérte a kvótát ??? igen Befogadta a bevándórlókat ?? igen . Betelepítette a kötvényeseket ?? Igen. Azt mondta" SENKIT"nem fogad be senkit nem telepít ez a lényeg A többi hogy mit hogy kellene meg kivel az csak mellébeszélés, Mellesleg a főlipsi Orbán tudod 10 évig volt alelnök , a komcsikat meg keresd a Fideszben
Járai Zsigmond – MSZMP-tag

Matolcsy György – MSZMP-tag

Martonyi János – MSZMP-tag

Pintér Sándor – MSZMP-titkár

Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban

Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag

Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke

Fónagy János – MSZMP-tag

Vonza András – MSZMP-tag

Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag

Chikán Attila – MSZMP-tag

Boros Imre – MSZMP-titkár

Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag

Harrach Péter – MSZMP-tag

Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár

Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag

Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár

Boross Péter – MSZMP-tag

Balogh Gyula – MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:

Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár

Varga Mihály – KISZ-titkár

Rogán Antal – KISZ-titkár

Deutsch Tamás – KISZ-titkár

Forrás: Egyenlítő Tv, Nemzeti Hírhál
Arra fogadni lehetett, hogy a kampány alatt elszigetelik a Fidesz kínos ügyeit az Európai Néppárttól. Az Orbán szavaival egyszerűen csak "hasznos idiótáknak" nevezettek ugyanis - az előbb említett miniszterelnökkel ellentétben - tudnak kettőig számolni: pontosan látták, hogy a Fidesz politikája…..
földforgató 2019.03.23 10:27:18
@ulpius66: Nagyon szép az okfejtésed ,egy kis emlékeztető "A Fidesz akkor tud az Európai Néppártban maradni, ha szerdán nem csupán a párt kizárására, de tagságának felfüggesztésére sem kerül sor – mondta az MTI-nek a Miniszterelnökséget vezető miniszter, a párt alelnöke. Gulyás Gergely hozzátette: a Fidesz a felfüggesztést nem tudja tudomásul venni, ilyen döntés esetén azonnal elhagyja a Néppártot." Tehát gulyás megmondta ha felfüggesztenek akkor kilépünk , miért nem léptek ki???És még egy kis apróság , ha Orbán szavazás előtt bejelenti azt amit utána szajkózott akkor elhiszem így csak ugyanolyan mantra, mint a migráncsozás, Sorosozás ,rezsihazugság, devizahitelesek megmentése és lehetne tovább sorolni az összes Fideszes ígéret rengeteget, aminek igen kis töredéke valósult meg
Szokásához híven bort iszik és vizet prédikál az Orbán-kormány menekültügyben. Korábban titokban úgy teljesítette az unió által előírt menekültkvótát, hogy közben milliárdokból hirdette, hogy Magyarország nem fogad be migránsokat. Ma már szinte meg sem lepődünk azon, hogy olyan venezuelai menekültek…..
Nemzetbiztonsági ügyekhez annyit konyítok, amennyi rálátásom van rájuk: semennyi. És igyekszem ennek megfelelően nem írni ilyesmikről. A politikai bulvár viszont eleve nem érdekel. De vannak szüleim és vannak gyerekeim, és én se örülnék, ha egy nap címlapra tennék s olyanba kevernék bele őket,…..
földforgató 2019.02.22 18:43:35
@6.Lenin: Ebből változatlan Demeter kérdezte a minisztert írásban és a tájékoztatási hivataltól kapott választ . ragozzam tovább???
földforgató 2019.02.22 18:45:18
@látjátok feleim szümtükkel: Ez valahogy így lehet.
földforgató 2019.02.22 19:15:59
@6.Lenin: Nem védem a hölgyet csak utálom a fideszes sumákolást tele volt a sajtó ,hogy Mártika szivárogtatott pedig ő csak kérdezett a felelős szivárogtatót senki sem vonta felelősségre . Ez nem politika ez bűncselekmény ennyi.
Évek óta ismételgetjük, hogy a parlamenti választások idején, a kampányfinanszírozás rendszerének hiányosságait kihasználva rosszhiszemű kamupártok milliárdokat tesznek zsebre. A jogalkotó ugyan időről időre finomít a szabályozáson, de a végleges megoldást, vagyis a kampányköltések nyilvánosságát és…..
földforgató 2019.01.13 09:10:18
@MerényiM: Igazad van bocsi a frissítés valahogy lemaradt este.
földforgató 2019.01.13 09:12:20
@maxval balcán bircaman: fizesse a FŐLIBSI ORBÁN ,de szigorúan saját zsebből.
Orbán egyik bürokrata-kinövése "nyílt kereszténygyűlöletet" tapasztalt tegnap a Kossuth téren (mármint a parlament épületén kívül), nyilván nem függetlenül a strasbourgi merénylet kormányfői értékelésétől, noha a strasbourgi merénylet mélyebb analízise, khm, még várat magára, legalább annyiban, hogy…..
Eddig mindig jól lavíroztak, hogy csak olyanokkal szemben lépjenek fel, akik gyengék. De most úgy néz ki, sikerült kihívniuk maguk ellen szélesebb tömegek haragját...
  Volt egy rezsicsökkentés. Még a választások előtt. Mert, ha jobban megy az országnak, akkor jobban kell, hogy menjen az embereknek. Minden háztartásban, ahol gázzal fűtöttek, jóváírásra került 12.000 jó magyar forint a számlából. És jött az eszmélet. De hát kurva sokan vannak, akik fával,…..
földforgató 2018.10.05 18:53:44
földforgató 2018.10.05 19:24:01
@maxval balcán bircaman: Ez csak a rossz propaganda duma . igazi Fideszes érvek tömkelege. Amit átküldtem azt öt perc alatt akkor sem tudod elolvasni ha gyorsolvasó vagy mivel el sem olvastad ezért nem tudsz érveket felhozni ellene.
földforgató 2018.10.05 19:42:42
@maxval balcán bircaman: Nem bele kell nézni el kell olvasni akkor meg tudod érteni még te is . Tudod a matek az matek . a propaganda meg propaganda. Csak két egyszerű kérdés miért van minden közüzemi számlán rajta hogy önnek 2013. jan 1. óta ennyi megtakarítása volt?. miért nem úgy kezdi önnek 2010 ÁPRILIS 25 óta ennyi megtakarítása volt.És még hogy tisztábban láss ebben a szociáli kedvezmény nincs benne
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_eves/i_qsf003b.html
és még egy ez tisztább
www.flickr.com/photos/92424105@N02/8669248636/
Ez egy nagyon hirtelen felindulásból indított blog első posztja.  Igazából annyira fel vagyok indulva, hogy alig találom a szavakat. Pedig jól tudom, hogy nem lenne szabad, a saját testi-lelki egészségem érdekében, blablabla. Igen. Hallgattam Bagdy Emőkét, olvastam a Candide-ot, meg minden. Csak  a…..
Nagy sorozatban van a frissen nívódíjat kapott Tények. Még egy nap se telt el azóta, hogy a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés megszavazása után rávilágítottak, hogy valójában Orbán Viktort Európa-szerte tömegek éltetik, máris dobtak egy újabb erős anyagot. Ezúttal egy jól bejáratott témát…..
földforgató 2018.09.14 12:51:04
@instant vízpor: Ez tökéletesen így volt kedves barátom mikor is? 12 éve és hogy tisztábban láss itt van aki soha sem hazudott akinek "ne a szavait a tetteit figyeljék" aki politikusként soha nem hazudott . És egy kis segítség
tenytar.hu/hantameter/orban_viktor_soha_nem_hazudik#.W5uRnc4zY2y
Schmidt Csaba polgármester úr és Bencsik János országgyűlési képviselő úr az 544 millió forintba kerülő Bécsi út augusztus 24-i átadásán. Vidámságnak lelkesedésnek nyoma sincs, meglehet már megnézték a középtávú időjárás előrejelzést.   /Fotó: Schmidt Csaba Facebook oldal/ És meg is érkezett az…..
földforgató 2018.09.12 20:49:47
Az elmúlt hetekben-hónapokban volt szerencsém beszélgetni személyesen és online a fideszes szavazók keménymagjával, néhányukkal kérdőívet is fel tudtam venni és ezek alapján néhány érdekes megállapításra jutottam - nemcsak a Fidesz, hanem összességében az ellenzéki pártok lehetőségei kapcsán...
földforgató 2018.09.05 19:31:17
@Fülig José: Teljesen igazad van barátom az idézőjel lemaradt.valahogy..Az üres nézőterű stadionokra" rettentő szükség" volt itt nálunk is felhúztak egyet . Talán ide jár pár néző. De nem kezdték el a TISZAI felújítást AZ YHÍD építést Ezek nyolc éves ígéretek.AZ M30 TALÁN ELKEZDIK. JA A TAPOLCAI STRAND IS FÉLBEMARADT AZ EURÓ MILLIÁRDOKBÓL EZEKRE NEM FUTOTTA.
Egy olyan repülőgéppel ment Biskekbe, aminek ez a feladata...
földforgató 2018.09.03 20:44:43
@csókolom a Miniszterelnök Úr kezit: Tökéletesen igazad van .Aki még Vonának sem vona az mit szédíti a szegény embereket.
földforgató 2018.09.03 20:46:25
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: Köszi a tájékoztatást. De még vagy kétszer megkérdezem és itt hagyom.
földforgató 2018.09.03 20:49:14
@6.Lenin: VÁLTOZATLANUL VÁROM A VÁLASZT. De mivel képtelen vagy értelmesen válaszolni . Jó éjszakát!
Az LMP folytatja az ellenzék szalámizását Keresztes László Lóránt, az LMP maradék társelnöke arról panaszkodott az Indexben közölt interjúban, hogy a választási kampányban gyomorforgató kritikákat kapott a pécsi szocialistáktól, akik a Mellár Tamás javára történő visszalépését akarták…..
Feltűnő visszhangot váltott ki az LMP-politikus cikke az ellenzéki párt választás utáni elképzeléseiről. Az érdeklődés annak szólt, hogy a pillanatnyilag egyetlen társelnök, Keresztes László Lóránt belengette a Jobbikhoz való közeledést, az ötletet azonban elfelejtette részletezni. Ezt tette meg…..
földforgató 2018.08.28 18:03:33
@Rettegek mert ballib vagyok: Kedves barátom légyszíves világosíts már fel Orbán mit képvisel migráció ügyben? 2015 szeptember ENSZ közgyűlés. kérte a kvóta rendszer kidolgozását. Utána ide egy migráns sem teheti be a lábát. Közben csak sikerült pár tízezer szegény ágrólszakadt kötvényest befogadni , sőt aki szépen kopogtatott azt is beengedték. Hogy is van ez?
Milyen nap is van ma? Ma mit is kell mondani? Lesz elég pedagógus a tanévkezdéshez, vagy nem? Hajnal Gabriella a Klebelsberg Központ elnöke ritkán szólal meg, de a megnyilatkozásai egyre NER-esebbek. Egymásnak ellentmondó nyilatkozataiból láthatjuk, hogy kezd beletanulni abba a szerepbe, amit elvár…..
Ma reggel fölhívtak titkos számon rejtélyeskedő közvéleménykutatók. Már kétszer volt részem hasonlóban, és meg kell mondjam, örültem, mert eddig mindig irigykedve néztem a felméréseket, hogy én bizony sosem kerülök bele a merítésbe, akiket megkérdeznek, hogy vélekedik a világról, és végre…..
Teljesen abszurdba fordul a NER. (Frissítve a Kutyapárt válaszával.)..
földforgató 2018.08.22 20:14:20
@teéjesenmindegy: Teljesen egyetértenék veled ,de nem csak "javíthatja" hanem KÖTELESSÉGE JAVÍTANI , ha kitörik a kereked és meghalsz már késő a panasz a kártérítés.Egyébként a kátyúzás nem igényel hatalmas tervezést és csodálatos műszaki ismereteket.Legközelebb ha ilyet látsz kérdezd meg a szakikat.
  A választás után májusban járt le a kilakoltatási moratórium. Nem véletlen történt így, a kormánypártok szándékosan a választás utánra időzítették a gyalázatot. Május óta az Orbán Viktor vezette magyar kormány 1355 magyar családot lakoltatott ki otthonából.   Ezen családok az igazságtalan…..
földforgató 2018.08.21 16:05:41
@aaabbbccc: Tökéletesen igazad van , de te megint a másikra mutogatsz a lényeg a politikusok hazudozása , amivel választást is lehetett nyerni "MEGMENTJÜK A DEVIZA HITELESEKET" nem csak a gazdagokat vagy szegényeket a barátot vagy ellenséget MINDET. olvasd el és hallgasd meg amit küldtem tisztábban fogsz látni.civilkontroll.com/orban-a-bankok-becsaptak-a-devizahiteleseket/
A Fidesz tekintélyes Európa-parlamenti képviselője interjút adott a Magyar Hírlapnak. A tegnap megjelent beszélgetésben ezt mondta Szájer József: „A polgári oldal az elmúlt 25 évben óriási erőfeszítésekkel hozta létre azt a médiát, amelyet még Medgyessy Péter javasolt nekünk, amikor kifogásoltuk,…..