Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomco31

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szél Bernadett nem mond le. Mert ők mindent jól csináltak. Kivéve a kommunikációt. Minden más rendben volt és van. Akárcsak Orbán újabb kétharmada. Amit – ahogy azt korábban megjósoltuk – neki és az LMP-nek köszönhet...
tomco31 2018.04.10 10:06:01
Mérsékelt Fidesz szavazóként én is leírom a véleményem.
Először is maradjunk annyiban, hogy a Fidesz nagyon okosan csinálta ezt a kampányt és úgy látom, hogy még utólag is elég kevés embernek esett le, hogy mi is volt a lényeg. Csináltak egy egybites migráncskampányt, amivel szépen kifogták a szelet a néppártosodó jobbik vitorlájából, a baloldallal meg szerintem nem is foglalkoztak, mert úgyis kicsinálják egymást. Be is jött. :)

Az LMP-vel kapcsolatban mindenhol azt olvasom, hogy ők a hibásak. Szerintem nem. Az LMP (tehát lehet más a politika), annak idején emlékeim szerint úgy indult, hogy ellentmondott mind a Fidesz, Mind az MSZP politizálására. Ez volt benne a szimpatikus!! Ezek után, hogy az istenbe várja el tőlük bárki is, hogy visszalépjenek az MSZP javára? A magam példájából kiindulva: billegtem, hogy kire szavazzak, de egyvalami biztos volt, az MSZP-re meg Gyurcsányra SOHA, inkább nem szavazok, és ezzel szerintem sokan vannak így.
A Fidesz helyett sajnos nem volt más opció. Ez a baloldal, ami egy kampány erejéig sem tudott normálisan együttműködni hogyan kormányzott volna??? Első nap egymásnak estek volna 2 nap alatt bedőlt volna az ország..
Lehetett volna összefogás, de szerintem ennek csak akkor lett volna esélye, ha a sokszor bukott MSZP és a DK lépett volna vissza az LMP javára, mert a Fideszből kiábrándult emberek számára az LMP a leginkább vállalható párt a baloldalon. És pont ezért csinálta most Szél Bernadett éppen azt amit kellett. Megőrizte amennyire tudta ezt az identitást. Csak ezt a Hadházy-t kéne eltávolítania valahogy, mert ettől a csávótól kiráz a hideg...
Innen lehetne építkezni és szerintem csak ilyen stratégia működhet az ellenzéknek 4 év múlva is.