Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újabb kétharmados Orbán-győzelem és az "Állítsuk meg Brüsszelt!" típousú kampányok árnyékában egyre inkább napirendre kerül a kérdés: kivezeti-e az országot az EU-ból Orbán Viktor? Van e számunkra élet a keleti nyitás kapujában?..
Orbán Viktor az erőben hisz, és természetesen a szavazói is hasonlóan vélekednek e stratégia hatékonyságáról. Magyarország többi polgára számára viszont a kormányfő által demonstrált erő a fenyegetés, a megfélemlítés, a kirekesztés eszköze. Most, hogy továbbra is rengeteg a bizonytalanság az április…..
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.13 12:44:53
@dare: Ennél nagyobb ostobaságot rég hallottam. Az ellenzéki választókat saját dilettáns vezetőik (köztük GY.F.) alázták porig, amikor elhitették velük, hogy majd Ők leváltják a kormányt. A választást a legtöbb szavazatot kapó PÁRT (vagy PÁRT SZÖVETSÉG) nyeri. Nem egymás javára visszalépő vagy nem visszalépő seggfej. Ha annyira le akarták volna váltani a kormányt, akkor a választások elött összeálltak volna egy szövetségbe és úgy indulnak, nem törpepártok sokaságaként. De az ellenzék egyrészt nem egységes (más ideológiák, más programok), másrészt Önző, egyéni érdekeit szem előtt tartó gerinctelenek sokasága, így ez eleve halálra volt ítélve. Csak a sült bolondok nem látták ezt. Most azon merengeni, hogy volt-e csalás vagy nem szintén felesleges. Az ellenzék csalás nélkül is kinyírta magát. Semjén meg azért vigyorgott, mert Ő sem hitte el, hogy ennyire elpicsázták a "kormányváltó" elitet. Egy kényelmes többségre számított mindenki, de nem 2/3-ra. Köszönik szépen, mert amíg ilyen az ellenzék, addig ez minden választáson így lesz. Ehelyett inkább most szombaton, nem kormányellenes, hanem ellenzék-ellenes tüntetést kellene szervezni és jól el zavarni az "elitet" a picsába és kezdeni mindent elölről. Van 4 év, hogy ez megvalósuljon. Hajrá! És nem siránkozni kell, mert az Orbánnak jó!
"Az ország szekere megy, megy. Nem is szekér ez ma, hanem autó. Teherautó. Valaki ott ül a volánnál, s az autó arra megy, ahova ő viszi... Megy, ha megy. De minek menjen? Áll a garázsban. A sofőr pedig ül a bárban? Vagy elmegy vadászni? Mindegy." (Móricz: Rokonok) Igen én volnék az. A kormánypárti…..
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.13 11:31:51
@kolompar lole 1112: Te, szerencsétlen! Legalább a belinkelt cikk dátumát nézd meg (2013. 09. 19. 15:42) és olvasd el a cikket (2000 és 2011 közötti elemzés)!
Gerillamarketing Csata után 2018.04.10 11:45:14
Érdekek Ami a Fidesz részéről ebben a hosszú kampányban történt, az európai értékrendű ember számára utálatos és elfogadhatatlan! Mottó: „A hírek az actiumi csata kimenetelérőligazán váratlanul jöttek.De új okmányt fogalmazni ezért fölösleges.Csak a nevet kell átalakítani. Ehelyettott az utolsó…..
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.11 15:54:19
@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Nem szeretném megbántani, de azt kell, hogy mondja, Ön borzasztóan naiv és talán nem rendelkezik kellő információval, hogy objektíven próbálja értékelni a helyzetet.
Sajnos az ellenzék a hibás. Nehéz ezt elfogadni, de meg kell barátkozni a gondolattal, hogy ameddig nem képes megfelelő alternatívát nyújtani Fidesz-szel szemben, addig Ők lesznek és maradnak hatalmon. Azon merengeni, hogy ki tolvaj, meg gazember, teljesen felesleges. Mert mindig az, aki kormányon van. Ez axióma és világon mindenütt így van. Az erkölcs, mint az ellenzék ereje, hát finom szólva is elég komikus (GY.F. a legjobb példa).
Azt gondolni, hogy a pénz nélkül csodát lehet tenni, hát ez komoly naivitás. Hiszen pont azért szapulja az ellenzék a Fideszt, hogy nem ad pénzt az egészségügyre, oktatásra, stb. Ezt pénz nélkül, arra hivatkozva, hogy kérem mi nagyon erkölcsösök vagyunk, nem lehet megtenni, Ahogy kenyeret sem kap az ember a boltban erkölcsre, csak jó magyar forintra. A magyar fociról ne is beszéljünk az úgy szar, ahogy van.
A gazdasággal kapcsolatban azért tájékozódj, mert ezek légből kapott, szájhagyomány útján terjedő féligazságok.
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.11 15:57:01
@Boar.: Ajánlom figyelmébe Brendel Mátyás Úrnak írt hozzászólásomat, annyi kiegészítéssel, hogy, ha a falvak köztévén és helyi újságon szocializálódott szerencsétlenjei valóban azokból a médiumokból tájékozódnának, amit említett, akkor nem az RTL Híradó lenne a legnézetteb műsor (tény, vitának helye nincs), hiszen ezek a szerencsétlenek 8,3 millióan vannak. Vagyis az ellenpropaganda igencsak kontraproduktív (gyk. ellentétes hatású) volt, illetve a Fidesz egyszerűbb (még ha nem is a legokosabb) propagandával elérte ezeket szerencsétleneket. Ezért nem ezek a szerencsétlenek a hibásak, hanem azok a "balfaszok", akik képtelenek voltak megszólítani Őket. Az pedig nonszensz, hogy a magukat "kormányváltónak" titulált csapat, a töketlenségüket (koordináció hiánya) a választókra nyomták át. A választók meg éltek a lehetőséggel és leváltották a "balfaszokat". Az értelmes ellenzéki választóknak pedig el kellene zavarni a maradékot, hogy végre elinduljon valami azon az oldalon is, ami akár sikerre vezethet 4 év múlva.
Nagy fekete lyuk éktelenkedik Európa közepén, a neve Magyarország. Mindent elnyel, a reményt, a jövőt, még a fényt is. Azok, akik mégis igyekeztek kiszakadni ebből a mindent magába szippantó lyukból most próbálnak felocsúdni a megdöbbenésükből. Ők hiába voltak többen, tudomásul kell venniük, hogy…..
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.11 15:21:28
@Hód Alajos: Tejre almát? Nem fosat?
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.11 12:21:20
@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Sajnos a tények makacs dolgok és hiába való a velük való hadakozás. Önnek sem ajánlom. Ha tetszik, ha nem, az Ön által preferált baloldal, akkor sem tudott volna nyerni, a ha a FIDESZ 800.000, de nagy vonalú leszek 1.000.000 lopott volna el. Miért, mert a számok magukért beszélnek (pártlistás szavazatok):
FIDESZ: 2 603 547
Jobbik: 1 029 604
MSZP-P: 652 340
LMP: 366 480
DK: 294 848
Momentum: 150 334
Együtt: 33 922
Balodal (kormányváltók) összesen: 1 497 924
+ 1.000.000 ellopott szavazat: 2 297 924
Ez még mindig kevés pláne úgy, hogy ez a szám 5 párt összes szavazata, míg a FIDESZ egymaga szerzett többet. Ez tény, vitának helye nincs.
Mint már annyiszor, azt javaslom a bánatos és elkeseredett ellenzéki szavazóknak, hogy tessék elzavarni a francba ezeket a dillentáns seggfejeket és valami újat hozni, amely/aki képes megszólítani nem csak a budapesti "elitet", hanem a vidéki "pronyókat" is. És felejtsük már Bp-vidék balhét, mert a vidék a több és tudjuk: sok lúd disznót győz. Tény, vitának helye nincs. Talán akkor 2022-ben sikerül. Van 4 év. Hajrá!
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.11 12:24:35
@maxval bircaman szereclőci szürke proletár: Még egyszer, utoljára. NEM VOLTAK TÖBBEN:
FIDESZ: 2 603 547
Jobbik: 1 029 604
MSZP-P: 652 340
LMP: 366 480
DK: 294 848
Momentum: 150 334
Együtt: 33 922
Baloldal (kormányváltók) összesen: 1 497 924
Baloldal + Jobbik: 2 527 528
FIDESZ (még egyszer): 2 603 547
Tény, vitának helye nincs.
Azért beszédes véletlenek történtek a választás során. Az informatika nem működött, az eredmények későn kerültek fel, a rendszer leállt, és hamarabb tudta a kormány az eredményt, mint az látszott volna. Van ilyen. És még az is előfordult,  a végén kevesebben vettek részt a szavazáson, mint az utolsó…..
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.11 14:04:07
@chrisred: Nagy szarban lettek volna. Sohasem készültek kormányzásra. Tudták, hogy nem túl szalonképesek a külföldnek (lásd Haider Ausztriában, el is tették láb alól), így nehéz lenne az EU-ban. Ez tökéletes állapot: legnagyobb ellenzéki párt, jó kis bizottsági helyek, aránylag nagy frakció (=dől a lé), no felelősség, no számonkérés. Kell ennél több. A legnagyobb buli. Csak Vona túlgondolta.
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.11 15:19:01
@chrisred: Pont ezért nem akarnak kormányozni.
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.11 15:19:58
@chrisred: Pedig Semjén alig bírta leplezni az örömét.
NemGogol Zörög a haraszt 2018.04.09 15:00:07
IDEGESÍTENEK az összeesküvés-elméletek, és eddig mindig sikerült visszatartanom magam attól, hogy hasonlót állítsak elő. Pedig volt már úgy korábban is, hogy a véletlenek (?) összjátéka roppant gyanús következményekhez vezetett, mégsem engedtem a csábításnak, inkább azzal foglalkoztam, hogyan…..
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.11 12:07:29
Kedves Blogíró!
Felhívásnak vettem a címben szereplő kérdéseket és talán válaszolnék.
1. Nem volt feltűnő, hogy milyen nyugodtak?
De, feltűnt, sőt csodálkoztam is, hogy Karácsony Gergely már délelőtt megfenyegette a köztársasági elnököt, hogy nehogy a FIDESZ-t kérje fel kormány alakításra, mert annyira biztos volt a dolgában. Gyurcsány meg szinte repkedett az örömtől. Lehet,
Ők hogy manipulálták az egészet?
2. Nem feltűnő, hogy leállt a rendszer?
De feltűnt, ahogy jöttek az eredmények az eddig nyugodt ellenzéki arcokról lefagyott (érted :) ) a mosoly. na gondoltam, hogy ebben az oroszok keze van. Szegény Bernit újra kellett boot-olni, hátra is nézett a többiekre, hogy most akkor mit mondjon?
3. Hogy az aljas Bayer egésznap vigyorgott?
De feltűnt. Mondtam is a haveroknak, "bakker, legközelebb én is megyek a Békemenetre, mer még ez a Bayer is becsajozott, azért vigyorog így."
4. Nem feltűnő, hogy külföldön élők sem kapták meg a csomagot?
De feltűnt, bár nem lepett meg, hiszen Karácsony előtt is szólt már a Posta, hogy csak a leveleket kézbesíti a csomagot nem. Minden ünnep előtt ez van. Szerintem előbb kellett volna megrendelni az árut.
5. Nem volt feltűnő, hogy a "köz"médiából is kitíltódtak?
De nagyon is. Kénytelen voltam átkapcsolni az RTL Híradóra meg az Index-et olvasni, mert ott legalább csak Ők voltak.
6. Nem volt feltűnő, hogy a Szél, Schiffer, Ungár nem akartak hátra lépni?
De nagyon is. Ki is kaptunk Kazahsztántól és Skóciától is. Szar csatárok, mondtam is a haveroknak. De hát ne csodálkozzunk, ilyen a magyar foci.
7. Nem volt feltűnő, hogy a Jobbik nem egyeztetett?
De nagyon. Nem járja, hogy csak a Rosszabbi(d)k egyeztet. Bár megvalva Bernit azért nem az M3-as mellé hívtam volna meg, a hanem ide, a Molnár Csárdába egy jó pacalra. Utána bármi történhetet volna, akár egyeztethettünk is volna, én mindenre nyitott vagyok.
8. Nem volt feltűnő, hogy az utolsó pillanatban 800.000 szavazat eltűnt a rendszerből?
De nagyon is. Először a Fenyőfára gondoltam, mert úgy állt ott a Sándor Palota előtt, mintha a zsebében lett volna a végeredmény, de aztán rájöttem, hogy senki sem volt, mert a FIDESZ anélkül is szarrá verte a ellenzéket, amelyik most itt szűköl, ahelyett, hogy elzavarná ezt a dilettáns csűrhét a p...csába, akik megvezették és ilyen helyzetbe hozták a szavazóikat, illetve 2/3-t szereztek a FIDESZ-nek. Javaslatom, hogy keressenek új alternatívát, amivel/akivel megnyerhetnék a 2022-es választást.
 A magyar nép meghatározó része megerősítette, hogy nem akar köztársaságban élni, továbbá legitimálta a Moszkva és Peking irányába tett fordulatot. Győztünk – jelentette ki Orbán Viktor április 8-án, nem sokkal éjfél előtt, miután hosszú órák érthetetlen várakozása után – ami a számítógépes…..
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.09 16:29:26
Itt senki sem dolgozik? Ez tetszik. Nincs munkafelvétel?

Néhány gondolat:
- mindig az a kormány lop, amelyik hatalmon van - axióma, vitának helye nincs
- ha Nagy-Britanniában (irigyelt demokrácia, menekülési lehetőség) lennénk a Fidesz-nek 90%-a, az ellenzéknek a maradék lenne (a győztes mindent visz), itt Mo-on csak 2/3 (gyk: 66,666667 %), nagyvonalú gesztus - tény, vitának helye nincs
- mi is az az európai, amire nemet mondtak a választók? - kérdés, válasznak helye van, de csak tények, amivel nem lehet vitatkozni
- az RTL híradó (ellenzék) nézettségben agyonveri a TV2 (kormány) és a MTV (kormány) híradóit - tény, vitának helye nincs
- mégis, ha nyer az ellenzék, akkor ki lett volna a miniszterelnök, kik lettek volna a koalíciós partnerek, milyen program mentén folyt volna a kormányzás? (vagy ez majd csak a választás után dőlt volna el és mindenki biankóra szavazott volna? Okos!)- kérdés, válasznak helye van, de csak tények, amivel nem lehet vitatkozni
- mindenkinek egy szavazata van, a bp-i "elitnek" (népesség 1.7 M) és a vidéki "tuskóknak" (népesség 8,3 M) is - tény, vitának helye nincs
- sok lúd disznót győz - közhely, vitának helye nincs
- miért nem tetszettek megszólítani a sok ludat a disznó helyett? - költői kérdés, válasznak helye nincs
- lassan írom, csak, hogy mindenki, MINDENKI megértse: az ellenzéket leváltották, tessék végre ezt megérteni és azon dolgozni, hogy a sok lúdnak legyen VALÓS alternatívája legközelebb (még két napig lehet nyalogatni a sebeket, de aztán uzsgyi) - tény, vitának helye nincs
- az a szerencsét próbáló, aki kiesett a játékból (leváltott ellenzék) az álljon félre, engedjen utat a következő játékos(ok)nak (feltörekvő nemzedék), hátha nagyobb sikerrel veszi az akadályokat, addig pedig pofa súlyban - felhívás, vitának helye nincs
- a kampány véget ért, lehet haza menni és nem hülyeségeket beszélni - tény, vitának helye nincs
- nagy az Isten állatkertje és alacsonyak a kerítések - tény, vitának helye nincs

És annak sincs helye, hogy a tényekről vitázzunk, mert a tények azért tények, mert nincs mit vitázni róluk, ez nem antidemokratikus, kirekesztő vagy illiberális, ez tény, vitának helye nincs. :)
Varnyú mongya a szemednek, csecse golyó 2018.04.09 17:27:59
@Fekete Gyor Andras.: Hányszor mondták már, hogy vedd be a pirulákat mielőtt hülyeséget beszélsz! - tény, vitának helye nincs

Segítek. Képzeld el, hogy ez egy sportverseny. Gerelyt hajítanak a játékosok. Mindenki egyet dobhat és az nyer, aki a legmesszebbre dobja a gerelyt. Most is ez történt, Te kis butus. Érted? A FIDESZ szerezte a legtöbb szavazatot (2,5 M), azaz dobta a legmesszebbre a gerelyt, míg a többiek (Jobbik - 1 M, MSZP-P - 650e, LMP - 366e, DK - 295e) nem. Ez így működik. Látod milyen egyszerű? Ezt még Te is megérted és biztos nem reklamálnál az Olimpián, hogy a 2.+3.+4.+5. ... együtt többet dobott, mint az első, mert nem ez a szabály.
Biztos sok brit tudósos cikket olvastál azért beszélsz így (minden tirpák hülye, minden bp-i okos) vagy netán tapasztalat, mert Te is messze laksz a várostól és volt időd gondolkodni, míg beértél? Mondtam, hogy vedd be azt a fránya gyógyszert! Na ugye, hogy sokkal JOBB!