Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klein Norbo

2 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fideszt lehetetlen választásokon leváltani Végül is nem meglepő, hogy az általuk kitalált, saját magukra szabott rendszerben ők a nyerők. A stabil szavazóbázisukkal szemben, kétpártrendszerre szabott lebonyolításban a széttagolt ellenzéknek nulla esélye van. Arra se látok esélyt, hogy ez a…..
Klein Norbo 2018.04.23 09:12:55
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Ezeket mégis mikor írtam? A kormányzati kommunikációs módszereket tartogasd a 888-ra meg az origóra. A korrupció minden formája elfogadhatatlan. Az okozott kár enyhítése az igazságszolgáltatás feladata. Amúgy meg van egy kis különbség a kenőpénz elfogadása és az EU-s támogatások lenyúlása között. Elég nehéz olyan forgatókönyvet elképzelni, amikor a Polt vezette ügyészség vezető Fideszes politikus ellen fog vádat emelni.
Klein Norbo 2018.04.23 09:17:28
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Csak kicsit fura, hogy a rothadó nyugaton az ügyészség tesz a korrupció ellen, nem pedig segít eltussolni az ügyeket. Azok a balfékek még lemondani is képesek, ha akár egy családtagjuk érintett korrupciós ügyben. Undorító ballib gondolkodásmód ilyeneket elvárni egy politikustól.
Klein Norbo 2018.04.24 20:24:37
@BMWpower: Sajnos sokan beveszik az oroszok által használt propagandát, ami szerint lehet, hogy nálunk sz@r az élet, de a nyugaton se jobb. Kár, hogy az soha nem fogjuk a rothadó nyugatot utolérni, nem csak életszínvonalban hanem gondolkodásmódban sem, de sebaj, legalább nem lesznek nálunk migránsok.
Kedves Fidesz szavazó! Bizonyára hallottad a hírt, hogy a Fidesz nyerte a választásokat, gondolom örülsz is neki. Azért felhívnám a figyelmedet egy pár dologra. Bár a kormánypártok kapták a legtöbb szavazatot, a szavazók abszolút többsége nem őket támogatta. Tehát a magyar választók több, mint…..
Klein Norbo 2018.04.11 12:29:02
@Cycmen: Ha egy csak egy csimpánzokból álló kormányt hoznának létre az is kevesebb kárt okozna, a gyűlöletpropagandát nyomó Fidesz. Ha az állam egy uszítja polgárait egy másik népcsoport ellen az egy modern európai országban elfogadhatatlan. Nem vagyok nagy történész, de ebből még egyszer sem sült ki jó dolog.
Klein Norbo 2018.04.10 17:46:38
@mikerbiker: Matekozhatsz, ahogy akarsz, de a zemberek többségének elege van az Orbán rezsimből, ez tény. Lehet ezt figyelmen kívül hagyni, csak annak nem lesz jó vége.
Klein Norbo 2018.04.11 09:33:54
@mikerbiker: Már hogyne érteném a rendszert. A Fidesz által kitalált választási rendszerben mindig 2/3-a lesz a Fidesznek. Éljen a Népköztársaság.