Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Döntés született: nem az országgyűlési képviselőket kidobó biztonsági őrök, hanem az országgyűlési képviselők ellen emel vádat az ügyészség. Nagy jelentősége van a döntésnek, mert mostantól nem kérdés, hogy mi vár az ellenzéki képviselőkre, ha nem a kormány kottájából játszanak: bármi. A…..
Kilenc hónap és két nap telt el a legutóbbi szavazás óta, és még mindig akadnak politikusok, akik furcsa számokkal lepnek meg bennünket. Tegnap például interjú jelent meg a Válaszonline.hu-n Ujhelyi István szocialista politikussal. Ezt találta mondani: „Áprilisban 2 millió 870 ezer szavazat érkezett…..
   Tisztelt Államtitkár Úr! Én nem ismerem Soros Györgyöt. Sosem találkoztam vele. Nem dolgozom egyik „soros szervezetnek” sem. Semmilyen formában nem kaptam vagy kapok tőle semmilyen juttatást vagy támogatást sem. A tanulmányaimat sem finanszírozta semmilyen módon. Sem belföldön, sem külföldön.…..
Elképesztő hazardírozásba kezdett a magyar kormány azzal, hogy lényegében bújtatja a megbukott, majd jogerősen elítélt macedón miniszterelnököt. Mondhatnánk, hogy diplomáciai unortodoxia az, amit a magyar külügy művel, de valószínűleg helyesebb, ha azt mondjuk, totális hülyeség volt részéről ebbe az…..
Gyurcsány Ferenc közszereplő kiállt a hajléktalanok mellett, a maga sajátos módján. Akcióját többféle kritika érte, ki demagógnak nevezte, kinek tartalmi kifogása volt ellene. Utóbbiak közé tartozott Jámbor András, a Mérce főszerkesztője, aki nyilvános ámde nem hivatalos facebook-profilján…..
Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban 2018.10.31 23:49:04
• A francia elnök szerint hamarosan eldől, hogy Európának cselekednie kell-e a CEU védelmében • Orbán imádkozhat, hogy ne Stubb legyen az Európai Néppárt jelöltje a Bizottság elnöki tisztére  • Az egész világon példátlan, ahogyan a magyar kormány bánik Soros Györggyel..
"Ugorj le az Orbán-vonatról, ami a semmiből a semmibe tart!" Fontos üzenet a magyar népnek címmel a holland köztelevízió vasárnapi szatirikus műsora készített videóklippet, amit a tegnapi adásban be is játszottak, az Orbán-rezsimet és a NER-t a holland nézőknek bemutató műsor részeként...
Mintha megrészegült volna attól a kormány, hogy bármilyen botrányt el tud tussolni Soros György emlegetésével. Akármilyen kínos ügy pattan ki a kormány vagy a Fidesz háza táján, már előre tudjuk, mi lesz a központi kommunikáció sarokköve: Soros György áll minden hátterében, ő támadja szegény kis…..
A permanens háborúban nem meglepő, hogy a kormány igyekszik fenntartani a félelmet a polgárokban, miközben eljátsza, hogy a fenekedő veszedelmet csak ő képes elhárítani. Ami meglepőbb: egyszer már alaposan lejárat hazugsággal próbálkoznak újra...
Az elmúlt hetekben-hónapokban volt szerencsém beszélgetni személyesen és online a fideszes szavazók keménymagjával, néhányukkal kérdőívet is fel tudtam venni és ezek alapján néhány érdekes megállapításra jutottam - nemcsak a Fidesz, hanem összességében az ellenzéki pártok lehetőségei kapcsán...
A katalán nagyváros egyfelől egyike Európa legszebb és turisták által leginkább látogatott helyeinek, másrészt meglehetősen rossz a híre, hiszen rengeteg utcai bűncselekmény történik. Ami ellen a hatóságok sem sokat tesznek. A La Rambla a bűnözés egyik melegágya..
Izrael tagadja, hogy közbenjárt Washingtonban a magyar-amerikai kapcsolatok javításáért, Netanjahu az EU megosztására igyekszik felhasználni a V4-ek tekintélyelvű vezetőit. A magyar kormány erősködik, hogy nem enged az EU-nak a "Stop, Soros" miatt kezdődött újabb kötelezettségszegési eljárás,…..
Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban 2018.07.20 19:18:43
@maxval balcán bircaman: "Hatalmas lebőgés Orbán izraeli útja a ballibeknek."

Ja majd meg vesznek a libsik attol, hogy megis hogyan antiszemitazzak a fideszt ugy, hogy kozben ilyen barati viszonyban van a zsidokkal.
Az elmult 30 evben nem volt mas mondadojuk, mint hogy esznelkul antiszemitaztak, naciztak mindenkit aki nem szavazott rajuk, es most meg vannak love.
Ketsegbeesesukbe elkezdtek nacizni antiszemitazni a zsidokat. Gondoljak a semminel ez is tobb, mert akkor elobb utobb lehet mondani, hogy az Orban antiszemitakkal baratkozik. |
Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban 2018.07.20 19:38:17
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: "Soros György sem. Viszont ő támogatja a magyarokat. Ez lehet a bűne. Jótett helyébe rosszatvárj. "

Soros evente egy millio arabot akar magyarorszagra koltoztetni. Koszi de inkabb nem kerunk ebbol a tamogatasbol.
Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban 2018.07.20 20:23:47
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: " A Mészaros (Orbán) tavaly százmilliárdot lopott."

Nagyon jo ! De felismertelek, kicsit eltulzod az agyatlan, demagog, libbantak kifigurazasat.
Ma kerül szavazásra a Stop Soros néven elhíresült törvénycsomag a parlamentben: erről egy korábbi, sokkal súlyosabb törvény, az "Első zsidótörvény" kapcsán kiadott deklaráció jut eszünkbe: ismert írók, művészek, tudósok fordultak a magyar társadalomhoz egy az őket a szakadék szélére vezető kormány…..
Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban 2018.06.21 12:49:01
@ami szabad: "Az országnak valaha is hasznos igaz magyarok ugyanis, mind liberálisnak vallották magukat, "

Akkoriban a liberalizmus teljesen mast jelentett mint most.
A liberalizmus jelentese most : ISZLAM HODITAS, TELJES ONFELADAS, KOLLEKTIV ONGYILKOSAG.

Kossuth, Szechenyi, 1 masodperc alatt kardot rantana, ha a mai liberalizmus szepsegeirol a nemzetallamok megszunteteserol, tobb szaz millio arab Europaba telepiteserol, a keresztenyek kiirtasarol meselnel neki. Mert ezt jelenti manapsag a liberalizmus.
Nem bírok leszállni a témáról. Viktor annyira sokoldalú, hogy arról beszélni kell. Múlt héten éppen komikusi hajlamait csillantotta meg. Ami az alattvalókra nézve mégis tragédia. Először is az történt, hogy a miniszterelnök úr bevágtatott egy fővárosi rendelőintézetbe testőrei körében, majd üres…..
Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban 2018.06.20 11:37:19
@Magentax: Nem kell a duma, Soros Gyorgy evi 1 millio arabot akart idehozni. 2015-2018 kozott 3 milliot, es a csaladegyesitessel, siman lettek volna minimum 5-10 millioan. Ez volt a tervuk, igy akartak a balliberalis partok elukon a jobbikkal, valasztast nyerni.
Befellegzik az európai tervnek, ha a migránsvita miatt akár már hétfőn felbomlik a német koalíció, a populisták nagy győzelmet aratnának; A szélsőséges olasz kabinet nem Budapesten vagy Bécsben, hanem Párizsban és Berlinben próbál kiutat találni a több százezer menedékkérő okozta gondokra. Kurz…..
Négy évvel ezelőtt, a 2014-es választáson még nem volt téma a migráció, és ha az embereket megkérdeztük volna arról, hogy mi a véleményük a bevándorlásról és a Magyarországon élő külföldiekről, valószínűleg igencsak más arányú eredményt kaptunk volna, mint ma. Azt persze már régóta tudjuk, hogy a…..
A stratégiai célunk a márkánk megerősítése - mondta a Média 2.0-nak Szigeti Péter. A 24.hu főszerkesztője szerint a portál erősíteni fog a mozgóképek terén, egyre tudatosabban igyekszik kihasználni a Google- és a Youtube-adta lehetőségeket. A Facebookot remek forgalomterelőnek tartja, de szerinte…..
Divat lett nálunk szidni az Európai Unió intézményeit és döntéshozóit az ellenzéki és kormányoldalon egyaránt. Az ellenzékiek gyengeséggel, megosztottsággal, a tények felszínes ismeretével, a kormánypártiak viszont a nemzeti érdekek elnyomásával, „Brüsszel diktatúrájával” vádolják az EU-t. Mindkét…..
Gyűlöletkeltés, álhírek, összeesküvés-elméletek – ezt ontja ránk immár harmadik éve a kormánypropaganda. Felmerül a kérdés: kétharmados többség birtokában, ellenzék hiányában, hatalma teljében mi szüksége van minderre Orbánnak? Mutatjuk...
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
Úgy tűnik, a tuti recepten semmit sem változtat az Orbán-kormány, sőt, amit főzött, szeretné a határainkon kívül is megkóstoltatni másokkal. Nagyon úgy tűnik, hogy az illiberális eszmeiség terjesztésén túl az itthon szabadalmaztatott Soros-tervet is eladná külföldön Orbán Viktor csapata. Szijjártó…..
Most hátradőlök az ország 4 évig újra biztonságban 2018.05.11 20:01:57
@CM2131: "Kíváncsi vagyok, az ellenzéki megmondóemberek meddig ragaszkodnak még körmükszakadtáig a valóságtagadáshoz."

Remelem 22-ig mindenkepp. Mondjak csak, hogy nincs migracio, diktaturazanak, tagadjak tovabb a valosagot, es ujra bukni fognak. Nem kene felvilagositani.