Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stillhungry

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
Nimmerfrohf videójánál nem lehet tömörebben összefoglalni. A mozdonyvezető szerepében: Matolcsy György.Kicsit bővebben a témáról:A gazdasági szabadságharcnak már a Magyar Hírlap szerint sincs értelmeChikán Attila (Orbán első gazdasági minisztere): Rosszul csinálja a…..
A Neoton klasszikustól megkíméljük a kedves olvasókat, de mivel kint a hőség, a plázákban meg a leárazási hullám tombol, úgy gondoltuk, ezen a héten a strandszerelésekre koncentrálunk. Állandó stylistunktól, Petró Katától azt már megtudtuk, hogy a tökéletes testű trendista…..
Ahogy megígértük, folytatjuk összeállításunkat a ruhabolondokat is akut vásárlásgyűlölővé változtatni képes bolti problémákról. A hajtás után újabb vevőszomorító eseteket talál, amelyek bár nem a legégetőbb problémák, de valamiért mégis nagyon idegesítőek tudnak…..
Filmdroid Még néhány Conan kép 2010.07.16 23:53:00
Továbbra is csak Jason Momoáról érkeznek a képek, szerintem a készítők célja, hogy elfogadtassák a színészt Conanként, így biztosan számíthatunk még pár hasonló fotóra, aztán érkezhet a többi is. Például Stephen Lang sem volt még látható, de Rachel Nicholst is…..
Geekblog Lost-finálé 2010.05.24 20:00:00
Véget ért a Lost. Az elmúlt évtized kétségkívül legjelentősebb műfaji sorozata befejeződött. Ezt a gondolatot sokáig kell még ízlelgetnie a rajongóknak, mire igazán megbarátkoznak vele. Előbb azonban a finálén kell túltenniük magukat, amely éppen olyan lett, amilyen a…..
Ellenőrző Irígyek a tanárokra? 2010.05.18 08:00:00
A tegnapi posztunkhoz érkezett kommentek közül választottunk egyet, ami -a mi véleményünket is képviselve- végigveszi az "érveket" és szisztematikusan végiggondolva azokat, válaszol is rájuk. Üdv Mindenkinek! Végig olvastam a kommenteket és sírni támadt kedvem a sok…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
"Pont attól a stressztől kellene megkímélni a gyerekünket, hogy igen, apa is lehet gyenge, apa is sírhat, és én odabújhatok apához és megvigasztalhatom. Ő is ezt teszi. A kőbe vésett nemi férfiidentitás hamis. Mások az eszközeink, én nem tudok szoptatni, a feleségem meg nem…..
Gulyásdemokrácia Orbán a hibás? 2010.04.28 13:21:00
A Fidesz - és a hozzá közel álló álfüggetlen okos emberek - ellenzékben mindig is nagyon szerettek azzal játszani, hogy a magyar politikától és gazdaságtól nagyrészt független mutatókból levezették, miért is botrányos a kormány munkája. Ennek a módszernek a leglátványosabb…..
Ellenőrző Jó-e a Waldorf? 2010.04.20 08:00:00
Elod72 kisebbik lánya iskolaválasztás előtt áll és elgondolkoztak azon, hogy egy Waldorf iskolába íratják. Szimpatikusnak tartják, hogy rögtön két idegennyelvet tanulnak az elsősök és fontosabbak az értékelésnél a tánchoz, vagy képzőművészethez kapcsolódó képességek.…..
”Azt mondják, az arc a lélek színpada: nos, az ő arca erkölcstelenül szép volt.” Mi van akkor, ha egy nagy étvágyú csaj három srácra veti ki a horgát egyszerre? Az egész történet ártatlanul indul: Balaton, nyaralás, vonatozás… ám egy idegen számról érkezett…..
  A férfiember általában még legénykorában beszerez egy kanapét, egy fotelt, egy asztalt és egy polcot. Ezzel úgy gondolja, hogy be van fejezve a nagy mű, igen, a kanapé-, fotel-, asztal- és polckérdés egy életre, vagy legalábbis pár évtizedre meg van oldva, el van intézve,…..
Régóta megy a puncsolás, hogy legyen Fasszombat rovat a Subbán ha már Vasárnapina van. Borzasztóan szeretjük az olvasóinkat és jogosnak is érezzük a kérést, de nem hiába nem volt eddig. A neten található SZEXI férfi képek nyolcvan százaléka titkárnők által tovább küldött…..
A magyar büntetőügyek nem a bíróság előtt dőlnek el, hanem már a nyomozás során. Ez pedig a rendőrök és az ügyészek felségterülete. (Fotó: blikk.hu) Hétfő óta biztos: rendőri erőszak esetén normális ember nem tesz feljelentést Magyarországon, hiszen semmi értelme. A…..
  A svájcifrank alapú autóhitel halott. De mi történik azokkal, akik még törlesztik? Mit tegyen, aki nem tud fizetni? El fogja veszíteni az autóját? Ki kaphat mostantól hitelt, és mennyit? És vajon melyik márka vevői a legmegbízhatóbb, illetve a legrosszabb törlesztők?…..
„Az ilyen Woody Allen-típusú, saját lányát levadászó (még akkor is, ha csak a nevelt lánya) perverzektől kiver a veríték” - a szokást kissé megtörve, most nem egy konkrét történet következik, hanem egyik kedves olvasónk véleménye. Nagyon forró témát vetett fel,…..
Azt hittem, az X-Faktor megvásárlásának bejelentését követően a TV2 székházát feketébe burkolják, és mindenki csak leszegett fejjel járkálhat majd a folyosókon, azt mormolva, hogy szemétgeciertéel, de hálistennek nem így történt, mert csak van még kurázsi a Róna utcában.…..