Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Bocskai úton kigyók kigyóznak

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fideszes szavazóköri delegált a jobbikos pólóban feszítő szavazó láttán úgy tett, mintha lepecsételné a szavazólapot, de végül nem nyomta rá a pecsétet...
Teljes körű ellenzéki választási szövetség híján, finoman szólva is foghíjas koordináció mellett a választás előtt egy nappal már a napnál is világosabb, hogy az ellenzéki szavazóknak egyetlen egy fegyvere maradt: a taktikai szavazás. A Közös Ország Mozgalom és egyéb csoportok rengeteg időt,…..
Ki emlékszik az 1998-as választásokra? Na nem a főhadszíntérre, hanem két mellékhadszíntér és két radikális mellékszereplő esetére: Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében meg kellett ismételni az első fordulót (akkor még két fordulós volt a választás, és legalább 50%-os részvétel volt az…..
Az utolsó pillanatban a bizonytalanok közül is szavazókat kell szerezniük, mert különben lesz itt nemulass, haddelhadd, apokalipszis és a kormánytöbbség elveszítése...
Vihari előtti csönd van. És ebben a csöndben azon morfondírozhatunk, a Fidesz  hogyan és milyen mértékben próbál beavatkozni a választás eredményébe. Az első beavatkozáson már túl vagyunk. A kampányidőszak alatt ugyanis a Fidesznek aránytalanul nagyobb eszköztára volt arra, hogy a robotszavazóktól…..
A Fidesz arra építette a választási törvényt, a politikai tér-foglalósdit és a teljes kampánystratégiáját, hogy az ellenzéknek csak akkor lehessen esélye kormányt váltani, ha a sokszínű, egymással versengő erők képesek egy jelölt mögé felsorakozni. A közös jelöltet aztán egyetlen jól irányzott…..
Szombat este van. Eszedbe jut, hogy holnap reggel templomba kellene menned, de lehet, hogy nincs hozzá kedved. Talán nyűgösnek és hasztalannak érzed, keresed a kifogásokat, és szomorúan veszed tudomásul: rutinná vált az istentiszteletre járás. Ha ehhez hasonló gondolatokkal küzdesz, a rovatunkat…..