Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borondot jol pakoljatok be lippsik

0 bejegyzést írt és 543 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Diákhang Lehetetlenország 2020.02.02 12:11:41
Amikor egy ország polgárainak többsége, de legalább egy jelentős része képes észrevenni azt, hogy pártoktól, emblémáktól, oldalaktól és politikusoktól függetlenül tarthatatlan és zavarba ejtően gyalázatos az, ami az utcán történik, ami a tévében látható, ami az újságban elolvasható, akkor az nem egy…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2020.02.04 10:11:07
@várom a levelet: eletukben nem eltek ilyen jol a magyarok, te szerencsetlen
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2020.02.04 11:02:58
@várom a levelet: Nice try lipsi, de falvakban senki nem szavaz az ellenzekre

vajon miert?
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2020.02.04 11:03:50
@math0: jo munkaert jo ber jar
A zsinórban harmadik kétharmados többséget élvező kormánypárt országa két évvel a ’22-es választás előtt azt mutatja; aki még itt maradt, nemcsak elkezdett alkalmazkodni a rendszerhez, hanem tud is élni benne. És épp ez az, ami hosszútávot biztosít(hat) ennek a mechanizmusnak. A parlamenti ellenzék…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2020.02.04 09:16:28
@Mankel: jatsszal Birkaval o turelmes csavo
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2020.02.04 09:21:24
@Mankel: ja csaladi adokedvezmeny meg az allami hitel is neolib mi? Akarcsak az ingyen zaba meg tankonyv a suliban, meg a fizetett allami kotores a ciganyoknak

te szerencsetlen
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2020.02.04 10:02:08
@MAXVAL bircaman közíró: Igen, euroszkeptikus es szemitaszkeptikus vagyok.

De most rolad volt szo ne terelj
Ahogy a 444 kiszúrta, a kormány épp nemzeti konzultációt tart a klímaváltozásról, csak épp nem szóltak róla senkinek. Na persze nem maguktól készítik, hanem mert kötelező házi feladat az Európai Bizottság által. Valahogy ez a Google Formba öntött megtestesült kifinomultság nem hiszem, hogy 7…..
Levonták a tanulságot az önkormányzati vereségből. ..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.11.22 07:53:01
@morph on deer: Jo nagy marhasagokat irsz, 2004 ota hozza sem nyultak az ovonok es a pedagodusok fizetesehez...

Te el is hiszed ezeket a marhasagokat, vagy a guglit sem tudod hasznalni?
Kevesen engedhetik meg maguknak a világon azt a luxust, hogy milliárdokat költsenek a saját hobbijukra. Orbán Viktor azonban úgy döntött 2010-ben, nem sajnálja az ország idejét, pénzét és energiáját arra, hogy az általa annyira kedvelt labdarúgást szinte minden közügy elé helyezze. A gombamód…..
Csak emlékeztetőül: a Ripost annak KESMA nevű - konzervatívnak titulált - propagandaholdingnak a része, amelynek létrehozását Orbán Viktor egy évvel ezelőtt kormányhatározatban nemzetstratégiai jelentőségűnek minősítette. Az indoklás egyetlen szó volt: közérdek...
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.11.18 13:46:20
@látjátok feleim szümtükkel: most majd kapnak ujabb adokonnyitest, meg lathato majd a lippsik zero tudomanya belpesten, nem kell aggodnod marad a 2/3
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.11.18 14:37:19
@Cycmen: le lesz kommunikalva az Indexen - Zorban milliokat hagy a gazdagoknal
Orbán Viktor kizárólag az erőben hisz. Ez persze csak a belpolitikájára vonatkozik. Külföldön ugyanis inkább hízeleg, alkudozik, ígérget, ott az erő alkalmazása nem hoz túl sok eredményt számára. De ez az állítás igaz lesz a közeljövőben itthon is, hiszen minden valószínűség szerint az ellenzéki…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.11.16 21:33:57
@inreallife: forras, meteltnaci?
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.11.16 23:02:54
@math0: lassan megtanuljuk a meteltforradalmar modszereket, ezert sivalkodik soros apad
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.11.16 23:55:58
@math0: mifelenk nem divat a meteles
Mintha túl magabiztossá vált volna attól a magyar kormánypárt, hogy finoman szólva is egyszerű propagandaeszközök bevetésével sorra nyerte a különböző választásokat az utóbbi években. Pedig a győzelmek mögött volt egy fontos változás, ami erősen hathat a Nemzeti Együttműködés Rendszerének jövőjére.…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.06.30 15:35:19
@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: a ceacescut tapasztalt erdelyi magyarok 1,5%-a szavazott a bukottlipsikre, a Tobbi Orbanra...

Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.06.30 15:37:20
@Zed is not dead yet: tollem lehetnek qrva fejlettek a lipsik, csak csinajjak Otthon, a 4 fal kozott
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.06.30 16:00:40
@chrisred: a klimatuntetok a fogyatekosabb nyugati varosi fogyasztokbol kerulnek , Akik 10x annyit szennyeznek, mint a vilagatlag
  MZP emlékezetes interjúban árulta el a gyerekek fenyítésének fortélyait. Kifejtette, hogy „fontos volt, hogy a gyerekek szót fogadjanak, és ilyen szempontból én a testi fenyítésnek is szükségét érzem”. Ezek után sajnálkozott egy sort, hogy a magyar törvények túl szigorúak, és úgyse tartja be…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.06.26 08:17:40
@chrisred: Freud egy idiota volt.

Mint a fajtatisztak altalaban.

Ez megvan? A klimavaltozas a mi vilaghaborunk - hazudta a tolvaj zsido

index.hu/gazdasag/2019/06/25/joseph_stiglitz_interju/

Az Index megoldotta a klimakerdest egy CEUs kozgazdasszal(!)....:DDDD
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.06.26 09:11:06
@chrisred: Miben?
Hetente 150 perc mozgás javasolt, legalább 10 perces, vagy annál hosszabb időegységekben az egészség megőrzéséért. Néhány tanulmány szerint azonban önmagában még ez sem használ az ülőmunka káros hatásaival szemben...
Azt már nagyon sokan leírták, hogy Orbán nélkül nincs Gyurcsány és vice versa. Azt azonban talán magunknak se magyaráztuk meg eddig, hogy mi az, ami kettőjükben – bármennyire is más platformon állnak – közös (s ezzel a világért sem akarom megbántani őket és híveiket). Vajon mit fejez ki ez a két…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.19 09:21:15
Szerző: Harmat Árpád Péter Nem csupán a történészek, történelemtanárok, de a világhistória iránt érdeklődő laikusok, amatőr - félprofi kutatók, krónika-kedvelők számára is mindig érdekes téma a két nagy diktátor: Adolf Hitler és Joszif Sztálin viszonya - párharca 1933 és 1945 között. Bár…..
Hogy a Fidesz vajon mit keres az Európai Néppártban, azt sem az EPP, sem az egyszeri Fidesz-szavazó/propagandista nem tudja. Csak Orbán. Neki pedig minden adóforintot megér, hogy bent maradjon. Most épp tankokkal vette meg a helyjegyét...
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.18 18:46:40
"Egy kis bizalom nem ártana." Ezt olvastam egy kedvesnek tűnő, higgadt, a kormányt tisztelő kommentben. Mellbevágott a mondat. Önkritikára, mélyebb számvetésre ösztönzött. Mert tényleg! Mi lenne, ha egyszerűen csak bíznék? Mért van az, hogy ha a NER hoz egy döntést, kihírdet egy programot, vagy…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.18 10:40:55
@Szelid sunmalac: Kerdezd meg a Strassbourgi birosagot, mit gondol a manyuprol...

a lippsik is megprobaltak

mu ha ha
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.18 10:54:26
"A Harmadik Birodalom létrejöttekor Adolf Hitler bevezette a "Führer ajándékát" az ifjú házasoknak.

A frankoknak volt egy kedves szokásuk, a Morganegiba, a reggeli ajándék: A nászéjszakát követő reggelen az újdonsült férjnek ajándékot kellett adnia a hitvesének - egy gyűrűt, értékes szövetet vagy egy még értékesebb vagyontárgyat (például földbirtokot). Adolf Hitler első intézkedései egyikeként 1933-tól az ifjú házasok kaptak egy négy csekket tartalmazó csekk-füzetet.
Ez az 1000 birodalmi márka értékű kölcsön valódi vagyon volt egy munkás átlagbéréhez (100 márka) viszonyítva. Az első csekket a bútorokra szánták, a másodikat az első gyermeknek. Ha az asszony életet adott a negyedik csecsemőjének, az adósságot kiegyenlítettnek tekintették.
Nagyvonalú, tíz éves lejáratú kölcsönt adtak a fiatal házaspároknak, hogy otthont vehessenek maguknak. Minden gyermek születésekor az adósság negyedét eltörölték. Négy gyermek, minden születés két és fél éves normális ritmusban, elég volt a teljes adósság eltörléséhez.
Egy beszélgetésünk során meglepetésemnek adtam hangot ezzel kapcsolatban Hitlernek: "De hát így sohasem fogja visszakapni a kölcsönei teljes összegét?", kérdeztem. "Már hogyne, válaszolta mosolyogva, tíz év alatt egy négy gyermekes család sokkal többet hoz, mint a kölcsöneink." Valójában az adóbevétel évről-évre növekedett Hitler szociális programjainak a költségnövekedése arányában. Alig néhány év alatt az adóbevétel megháromszorozódott. Hitler Németországa sohasem ismert pénzügyi válságot. A haldokló gazdaság élénkítése végett Hitler merészsége kellett ahhoz, hogy a kormány befektesse a még nem létező pénzét, ahelyett, hogy - az "egészséges" pénzügyi elvekkel összhangban - tétlenül megvárta volna, amíg a gazdaság önmagától életre kel - írta Léon Degrelle 1992-ben.

Ezer birodalmi márkás kölcsönt (egy munkás nyolchavi átlagbérét) adtak az egyetlen fizetésből élő ifjú pároknak, minden egyes gyermekvállalás negyedével csökkentve az adósság összegét. A fiatal szülők előnyt élveztek a lakáshoz való hozzájutás terén városi környezetben.

A "Führer ajándéka" az ifjú házasoknak egy széleskörű társadalmi erőfeszítés része volt. Ezzel párhuzamosan 1933. június 1-én egy példátlan jelentőségű tervet is beindítottak 200.000 munkásház kivitelezése céljából. Egy francia szerző így írt erről: "munkásvárosok bukkannak fel mindenhol, és micsoda városok! Zöldövezetbe plántált egyéni kis házak tízezrei - mindez egy igazán gigantikus erőfeszítés eredményeként."

Ezert jo a 444-re jarni, a lippsik levettek a lenyeget: Orban egy Hitler

Pedig, ezek az intezkedesek mutatjak meg, hogy Hitler nem az akinek a lippsik hazudtak, evtizedeken keresztul....
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.18 10:56:05
@Szelid sunmalac: Meglopott az EU birosag? Tehetsz ellene, valtsd le tavasszal a valasztason!
Az elmúlt időszakban annyi minden történt, hogy hirtelen nem is lehetett mindenre reagálni. Laikus szemlélő sem érthette pontosan, hogy mi történik, és így, egy héttel később már kicsit tisztázódtak a dolgok, de még mindig vannak szürke foltok. I. Miniszterelnök úr évet…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.18 10:52:30
"A Harmadik Birodalom létrejöttekor Adolf Hitler bevezette a "Führer ajándékát" az ifjú házasoknak.

A frankoknak volt egy kedves szokásuk, a Morganegiba, a reggeli ajándék: A nászéjszakát követő reggelen az újdonsült férjnek ajándékot kellett adnia a hitvesének - egy gyűrűt, értékes szövetet vagy egy még értékesebb vagyontárgyat (például földbirtokot). Adolf Hitler első intézkedései egyikeként 1933-tól az ifjú házasok kaptak egy négy csekket tartalmazó csekk-füzetet.
Ez az 1000 birodalmi márka értékű kölcsön valódi vagyon volt egy munkás átlagbéréhez (100 márka) viszonyítva. Az első csekket a bútorokra szánták, a másodikat az első gyermeknek. Ha az asszony életet adott a negyedik csecsemőjének, az adósságot kiegyenlítettnek tekintették.
Nagyvonalú, tíz éves lejáratú kölcsönt adtak a fiatal házaspároknak, hogy otthont vehessenek maguknak. Minden gyermek születésekor az adósság negyedét eltörölték. Négy gyermek, minden születés két és fél éves normális ritmusban, elég volt a teljes adósság eltörléséhez.
Egy beszélgetésünk során meglepetésemnek adtam hangot ezzel kapcsolatban Hitlernek: "De hát így sohasem fogja visszakapni a kölcsönei teljes összegét?", kérdeztem. "Már hogyne, válaszolta mosolyogva, tíz év alatt egy négy gyermekes család sokkal többet hoz, mint a kölcsöneink." Valójában az adóbevétel évről-évre növekedett Hitler szociális programjainak a költségnövekedése arányában. Alig néhány év alatt az adóbevétel megháromszorozódott. Hitler Németországa sohasem ismert pénzügyi válságot. A haldokló gazdaság élénkítése végett Hitler merészsége kellett ahhoz, hogy a kormány befektesse a még nem létező pénzét, ahelyett, hogy - az "egészséges" pénzügyi elvekkel összhangban - tétlenül megvárta volna, amíg a gazdaság önmagától életre kel - írta Léon Degrelle 1992-ben.

Ezer birodalmi márkás kölcsönt (egy munkás nyolchavi átlagbérét) adtak az egyetlen fizetésből élő ifjú pároknak, minden egyes gyermekvállalás negyedével csökkentve az adósság összegét. A fiatal szülők előnyt élveztek a lakáshoz való hozzájutás terén városi környezetben.

A "Führer ajándéka" az ifjú házasoknak egy széleskörű társadalmi erőfeszítés része volt. Ezzel párhuzamosan 1933. június 1-én egy példátlan jelentőségű tervet is beindítottak 200.000 munkásház kivitelezése céljából. Egy francia szerző így írt erről: "munkásvárosok bukkannak fel mindenhol, és micsoda városok! Zöldövezetbe plántált egyéni kis házak tízezrei - mindez egy igazán gigantikus erőfeszítés eredményeként."

Ezert jo a 444-re jarni, a lippsik levettek a lenyeget: Orban egy Hitler

Pedig, ezek az intezkedesek mutatjak meg, hogy Hitler nem az akinek a lippsik hazudtak, evtizedeken keresztul....
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.18 10:53:39
@Helga Beauty Salon: Hitler is a csaladokat tamogatta. Orban=Hitler
  Korunk hősével, Nagy Blankával akar találkozni az EB alelnöke, arcát az MKKP pedig pénzre nyomta. Ez pedig sok szempontból aggasztó. Elsősorban azért, mert ezen kívül a legtöbb ember tudomása szerint nem sok mindent tett eddig. Félreértés ne essék, Blanka beszéde arányos és jogos volt, mivel ezt…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.17 13:19:49
@MEDVE1978: Es Meggyesy hazaarulo is, szoval mi a problema

plusz a legpofatlanabb 4es metro tolvajlaslos is van papirja
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.17 14:56:24
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.18 09:32:01
Állítólag egy évvel ezelőtt komolyan felvetődött a Fideszben, hogy be kéne áldozni Tiborcz Istvánt a választások előtt, ezzel kivennék az élét azoknak az ellenzéki és EU-s kritikáknak, melyek szerint Magyarországon nem érvényesül a törvény előtti egyenlőség elve. Volt némi realitás a felvetésben,…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.17 20:46:24
@Dankházi Zsolt: Elso lepesnek 1/3-ot kene szerezni a lippsiknek a valasztason, de az Orban 7 pontja utan is ugyanolyan lehetetlen, mint eddig

Viszont vicces 4 ev lesz, sok ajtonak rohanast, faszbuk-elot lathatunk majd, meg parlamenti sipolast
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.17 21:01:52
@Etniez: Nincsen sok valasztas, mert elqrtatok.

Megoldasnak javaslom a Smith&Wessont.

muhaha
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.17 23:38:49
@Blogolo Blogi: Lenyeg, hogy ez is eleg a Fidesznek, hogy budapesten is szarra verje a buta lipsiket, meg az ep-ben is

ismet szar eve lesz a lippsiknek
A klubhelyiségek állócsillagai voltak a Gazdálkodj okosan!, a Police 07 vagy a Védd meg a tábort!, de az autóskártya akkor is mindent vitt.  ..
Bár felháborító, hogy az MTA kutatói közül néhány százan hamarosan elveszítik a munkáját, távol tartottam magam a megnyilvánulásoktól. Pályakezdő kutatóként több mint egy évet töltöttem az akadémia kézirattárában, és a jegyzőkönyvek olvasása közben meggyőződhettem arról, hogy nincs új a Nap alatt. A…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.16 23:26:51
@muv: Az MTAnak nincs kutatasi monopoliuma. Csak nem akarodzik nekik megelni, palyazatokbol. Kutatasokat sokfelol rendelhet az allam, pl. van egy rakas allami egyetem.
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.17 00:25:27
@khamul: En dolgoztam az akademia egyik intezetenel, az Andrassyn egyetem utan par honapot, nekem nem kell a mese.

Az 10 eve volt, olyan semmittevo lusta brigadot azota sem lattam, meg az allami szferaban se, nemhogy mashol.
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.17 00:47:37
@dik more: Oke, de attol hogy a Posta penznyelo, miert lenne jobb, ha egy penznyelot nem szerveznenek at?

A kozszferabol is elkuldtek vagy 10ezer embert, ennek az adofizeto csak orul, 30 eve azon ment a nyoszorges hogy miert van annyi kozszolga.

Es nem, nem szeretnem ha kivegeznek az MTA-t de nyugodtan at lehet szervezni, azt amit en az MTA-nal tapasztaltam nem neveznem munkanak.
Ha visszatekintünk a Fidesz- kormány elmúlt 9 évére világosan látszik, hogy 3 nagy alappillérre épül: a kommunizmus legsötétebb napjait idéző propagandára, a korrupcióra és az úgynevezett családtámogatásra. Az első kettő elég egyértelmű, viszont azon sokat gondolkodtam, miért pont ez a terület az a…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.16 21:27:00
@élhetetlen: Az adorendszer igazsagos, az adokedvezmeny igazsagos.

Aki nem igy gondolja, az nem a Fideszre szavazott, azt jonapot.
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.16 22:34:17
@élhetetlen: Miert gondolod, hogy aki nem akar 2010 elotti allapotokat, az nem gondolkodik?

En tudom hogy a lippsi rendszer hivei gondolkodnak, csak en nem szeretem, nem tisztelem az irigy embereket a maganeletben sem, es a politikaban sem, inkabb kerulom oket.
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.16 23:06:23
@Etniez: kamatmentes, allamilag garantalt hitel

kicsit jobban hangzik nekem mint a kedvezmenyes devizahitel plusz fedezetlen magannyugdij reform...jujj
The but(t) girl Akcióba lendülök 2019.02.10 19:49:12
Drágám!   Tudom, hogy ma estére mozit terveztünk, és ugyan továbbra is kíváncsi vagyok rá, hogy Anne Hathaway-nek hogy áll a vásznon a kiszőkített haj, de ha te is olvastad a friss híreket a családvédelmi akciótervről, tudhatod: fordulóponthoz érkezett az életünk. Minden, ami eddig meggátolt…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.11 16:11:39
@gabardin: "Nekem hiányzik a nővér a kórházból, az orvos a rendelőből, a kőműves az épitkezésről, a nyelvtanár az iskolákból és még sorolhatnám."

Erre van am egy ecceru megoldas: viritsd a lovet!
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.11 16:18:55
@gabardin: Mert aki fizet, annak nincs szakemberhianya.

Azer
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.11 16:34:51
@gabardin: Normalis ber az netto 1 milla, persze Bp-en tobb.
  Az Elios-ügy világos bizonyítéka, hogy a a magyar állam végleg egy politikai maffiacsoport megszállása alá került, intézményei, szervezetei nem az ország, hanem ennek a csoportnak a szolgálatában állnak. Az ügyészség szégyenteljes szerecsenmosdatása mellett a minisztériumok is azzal foglalkoznak,…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.11 15:30:13
@Világít a torony: Semmilyen kar nincs...

"Hódmezővásárhelyen is ki kell cserélni az Elios-lámpákat – írja a Hvg.hu"

"írja a Hvg.hu"

ho ho ho

lassuk mit ir a hvg.hu: "A tram-train miatt kell kicserélni az Elios lámpákat Hódmezővásárhelyen"

hvg.hu/kkv/20190211_A_miniszterelnok_vejenek_lampaival_Hodmezovasarhelyen_is_baj_van_itt_pont_a_tramtrain_miatt_kell_kicserelni_azokat

Azaz a lampakkal semmi baj nincs. Csak a hvg-index probalt vmi fake newst csinalni belole.

ho ho ho
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.11 15:54:46
@sas70: A konkret hodmezovasarhelyi hir fake news, a lampak cserejenek semmi koze ahhoz, hogy lehet-e latni...:)

"A tram-train miatt kell kicserélni az Elios lámpákat Hódmezővásárhelyen"

A tobbit nyilvan bemondasra elhiszem barmelyik ballibbantnak, ja nem.
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.11 16:17:36
@Világít a torony: Lemaradt hogy zaj-peter szerint, tehat a szokasos 10%-on kivul senkit sem izgat a hir...:)
A rendszerváltás befejezése egy borongós februári vasárnapra esett 2019-ben. Ekkor győzte le félkézzel és mit sem sejtve az ex-lmp-s Karácsony Gergely az egykori állampártot 81% : 19% arányban saját házi bajnokságukon. Ekkor még nem sejtettem, hogy ugyanazon a héten saját magát is padlóra küldi…..
Zord idők Konok ikon 2019.02.10 13:01:06
Mottó 1.: "Csak növeli, ki elfödi a bajt." (Illyés Gyula) Mottó 2. : "Évikeee, fogadjál szót a fidesznek!" (egy igazán európai, szabad, független, polgári eszményben nevelkedett ember, egy szabadságharcos nép gyermekének szavai) ♦ Tegnap este, Tétényi Éva, egykori esztergomi polgármester volt…..
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.11 13:36:19
@vajdasagi: A lenyeg, hogy ez nem a ti dolgotok.
Borondot jol pakoljatok be lippsik 2019.02.11 14:08:43