Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Választoo

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Toroczkai pártalapításával leszalámizzák a Jobbikot. ..
Bénultság, üresség, hitetlenkedés. Aztán felszakadó érzelmek: düh és elkeseredettség. Mindez jellemző az ellenzéki szavazókra és a rokonaikat elvesztő családtagokra is...
Egy nappal a választások előtt az Apokalipszis réme lebeg Budapest 6-os választókerülete fölött. Közeleg az Armageddon.... Merthogy körvonalazódni látszik annak mintapéldája, hogyan feledkezett meg a változást akaró polgárairól az ellenzéki oldal, és hogyan nyújtják át a kerületet ezüsttálcán…..
Választoo 2018.04.08 20:31:12
@Hurrá Torpedó: persze de az izgalmas az lenne amikor lassan emelkedik a feldogozottsag, valtoznak a szazalekok. Igy meg valasztasi musort se lehet csinalni, mert a musorvezetok kenyszeredetten beszelgetnek a semmirol, majd 11 -kor bemondjak a vegeredmenyt.
Az utolsó pillanatban a bizonytalanok közül is szavazókat kell szerezniük, mert különben lesz itt nemulass, haddelhadd, apokalipszis és a kormánytöbbség elveszítése...
Más írás jönne, de most a vasárnapi választás előtt hadd osszam meg veletek néhány csalódásomat. Ha ma még nem voltál szavazni, sürgősen menj el vagy most, vagy e poszt letudta után, mert ha van valami lemaradás, amit nekünk, magyaroknak be kell hoznunk, az a részvétel. Kezdjük épp a választási…..
Nem elég, hogy az Echo TV Sajtóklub című műsora országjárást tart, de még a csatorna is közvetítette a választás alatt a jeles eseményt, a szekszárdi ülést amelynek kulcsállításai a következők voltak: Huth Gergely megoldotta azt a problémát, hogy a magas részvétel egyesek szerint az ellenzéknek…..