Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ivanbaumgartner

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Inkább érdekes vitaindítónak nevezném a mai írást. Beküldője (nevezzük Bélának) véleményével sok ponton lehet vitatkozni, én sem értek vele egyet sok mindenben, de éljen a sokszínűség – lássuk tehát, miként látja ő a dolgokat! Magyarország kívülről – új sorozat a Határátkelőn! Milyennek látod…..
A szocialista Magyarország mindennapjait - eddig még nem látott, eredeti színes fotókkal bemutató - sorozatunk folytatódik az MTI fotósainak munkáiból. Ma 1968-tól 1970-ig utazunk vissza az időben. 1968. május 8. A Vörös Csillag traktorgyár két DUTRA típusú traktorral segíti Ferihegyen a…..
Te mit tennél, ha tudnád, hogy az álomautód tőled nem messze, egy erdőben parkol gazdátlanul? Elmennél megnézni? Elfantáziálnál azon, milyen lenne, ha te birtokolnád? Esetleg a birtoklási vágy felül is írná a józan eszed és meg is szereznéd? Van, aki eljut első kettőig, de vannak olyanok is, akik…..
A burgenland.orf.at október 24-én tett közzé egy listát, amin a továbbra is használható határátkelők szerepelnek. Azon lista alapján az osztrák-magyar átkelők a következőképpen változnak (pirossal az autók előtt lezárt átkelők):..
A biztosítási díjra azonban továbbra is igényt tart, hiszen még nem zárták le a káresemény vizsgálatát. Előzményként pár mondat káreseményemről. Lakóházam leégett, felrobbant egy gázpalack. Kidőltek a falak, minden elégett. A ház teljesen megsemmisült, közte az összes…..
A nagy, üres vízfelületen mindig is komoly problémát okozott a tájékozódás, és a hajó pontos helyzetének megállapítása. Az ókorban nem is szívesen távolodtak el a partoktól látótávolságnál messzebb, és lehetőleg a szárazföldi tereptárgyak alapján próbáltak navigálni. De az újkori navigációs…..
Az orosz fórumon néhány napja felfedezett, úgynevezett kombó lista feldolgozása és vizsgálata még mindig folyamatban van, de annyi már biztosan állítható, a (csaknem) teljes lista 404 millió felhasználói rekordot, és ebben legkevesebb másfélmillió magyar (.hu domain végződésű) felhasználói rekordot…..